IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конспиративни реалности - накъде води това?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Оценявам саркастичните ти постинги, но понякога неиронично и незаядливо се чудя дали не си от експрименталните ботове на гугъл. Твърде мета ми идваш. В първичния смисъл на термина.
    Тц на друго место са Ай Ти Та Та
    https://www.bg4ua.com/

Коментар

• Да, ясно е, че се опитват да направят истинската храна скъпа и оскъдна, тласкайки раята към зеленчуците, скакалците и преработените боклуци.

Десетки съоръжения за преработка на храни в Канада и САЩ претърпяха мистериозни пожари и експлозии през изминалата година, което спомогна за напрежението във веригата за доставки на храни в Северна Америка.
      Click image for larger version

Name:	77.JPG
Views:	1
Size:	49.1 КБ
ID:	3943514

През Април тази година, шефа на Рокфелер Фондация предвиди яка хранителна криза до шест месеца. а тия човечета познават ми се струва.
      https://www.bloomberg.com/news/artic...al-food-crisis

А и този наратив е очертан още от Юни 2020, от ръководителя по хранителните въпроси Сара Фарли във същата организация:
      „Как да преосмислим нашите хранителни системи за свят след COVID“ очерта необходимостта от „препроектиране на веригите за доставки с оглед на храненето и човешкото здраве“.
      https://www.weforum.org/agenda/2020/...t-covid-world/

Коментар

• Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение

Не знам как да обясня че знам за Роналд Рейгън от даскалицата по руски.Сега да не земеш да се оваргаляш да се панираш.
        Оценявам саркастичните ти постинги, но понякога неиронично и незаядливо се чудя дали не си от експрименталните ботове на гугъл. Твърде мета ми идваш. В първичния смисъл на термина.

Коментар

Пиша тема за идеите на Нидерландското правителство да затвори 1/3 от фермите заради идиотски причини, в разгара на глобална хранителна криза. Пиша за огромни национални протести на фермерите там, за които не се споменава и гък по медиите, което е страховита и целенасочена цензура. И отговорът от дефектномозъчните е че бълнуваме и сме в паралелна реалност. Страшно е. И нямам какво да добавя.
          Aма Циклоп, нищо не са казали по БТВ за тези фермери, а те са и толкова далеко, чак във Недерландия, вре ?

https://twitter.com/RadioGenova/stat...en-holland-and

https://www.lmtonline.com/news/artic...s-17273494.php

Click image for larger version

Name:	76.JPG
Views:	1
Size:	81.5 КБ
ID:	3943505

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
            Циклоп, във селската кръчма си отворил тема за биткойн, ми се чини.
            Говориш на друг език, хора, дето са със три ваксини+бустер и им се насълзяват очите слушайки Зеленски, не могат да те разберат.
            Те си искат ролята на роби.Борят се за нея.
            По-удобно е.
            Спасителя ги храни, не е нужно да си напрягат ума, нито да поемат отгоорности или рискове.
            Те само искат нещата да са спокойни, за да има кинти за харчене, плюскане и материални неща.
            Мразят да мислят за политика.Каквото чуят от БТВ, това и така мислят.
            На Шведски синдром ми прилича.
            Сещам се за Австралийския тест.
            Във дълбоката провинция докарали овце и им сложили ограда.
            Почнали да ги хранят нормално за месец.
            След това махнали оградата, ама всички останали там.
            Не можеш да говориш на жабата за морето.
            И поговорки си имаме, Да би мирно седяло, не би чудо видяло.Наведена глава сабя не я сече.
            Интересно - точно днес попаднах на тези размисли - https://www.bitchute.com/video/TNPOy2E02Em1/ първите една-две минути са точно по темата. Още повече че когато започна ковид-измишльотината, бях доста дълбоко в първата група, поне в това отношение. И ми е доста странно като анализирам доколко ми повлия манипулацията за известно време. Но пък тук има доста смислени събеседници, от някои научавам нови неща, други помагат на посоката на мисленето. Не е безполезно да се коментира.

ПП подобно на овцете е за слоновете в Индия - навремето, а може би и сега, когато опитомявали слонове, вземали ги от малки и ги връзвали с верига за крака към дълбоко забит здрав кол. Младите слонове дърпали, опъвали, накрая разбирали че е невъзможно да се освободят и се предавали. След това било достатъчно да вържеш тънко въже за крака им и да го закачиш за какъвто и да е храст или бурен - пречупилите се животни повече не опитвали да се освободят.
            Last edited by cyclop; 06.07.2022, 22:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
              Циклоп, във селската кръчма си отворил тема за биткойн, ми се чини.
              Говориш на друг език, хора, дето са със три ваксини+бустер и им се насълзяват очите слушайки Зеленски, не могат да те разберат.
              По-удобно е.
              Спасителя ги храни, не е нужно да си напрягат ума, нито да поемат отгоорности или рискове.
              Те само искат нещата да са спокойни, за да има кинти за харчене, плюскане и материални неща.
              И поговорки си имаме, Да би мирно седяло, не би чудо видяло.Наведена глава сабя не я сече.
              Вероятно има разлика между белите нощи на Ладожкото езеро и Северното сияние.

Коментар

Да - ама се случва в момента, за съжаление.
                Не знам как да обясня че знам за Роналд Рейгън от даскалицата по руски.Сега да не земеш да се оваргаляш да се панираш.

Коментар

• Циклоп, във селската кръчма си отворил тема за биткойн, ми се чини.
                  По-удобно е.
                  Last edited by hazard; 06.07.2022, 22:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение

Страха е да очакваш че нещо ще се случи а то не се случва.Когато цъфнат теменугите е.. им и гледай ти да си добре.
                    Да - ама се случва в момента, за съжаление.

Коментар

Пиша тема за идеите на Нидерландското правителство да затвори 1/3 от фермите заради идиотски причини, в разгара на глобална хранителна криза. Пиша за огромни национални протести на фермерите там, за които не се споменава и гък по медиите, което е страховита и целенасочена цензура. И отговорът от дефектномозъчните е че бълнуваме и сме в паралелна реалност. Страшно е.
                      Страха е да очакваш че нещо ще се случи а то не се случва.Когато цъфнат теменугите е.. им и гледай ти да си добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                        Да, страшно е за троловете, особено сАветските
                        Я драснете нещо за ИИ в Китай ?
                        Пиша тема за идеите на Нидерландското правителство да затвори 1/3 от фермите заради идиотски причини, в разгара на глобална хранителна криза. Пиша за огромни национални протести на фермерите там, за които не се споменава и гък по медиите, което е страховита и целенасочена цензура. И отговорът от дефектномозъчните е че бълнуваме и сме в паралелна реалност. Страшно е. И нямам какво да добавя.

Коментар

"ваксини" доставяни с комари... Знаете за това сигурно, не е ново...

Знаем разбира се. Нали затова Съветската армия нахлу в Украйна - да унищожава лаборатории за комари.

А откакто започна унищожаването на секретните лаборатории, едновременно и независимо, на първа страница в Инвестора все се мъдрят едни умни теми: САЩ ще дефолтне, краят на долара идвал, кога сме очаквали САЩ да започнат война.

Единствената конспирация която наистина се превърна в реалност, иронично, е наладението от страна на Русия.

Коментар

• Да, страшно е за троловете, особено сАветските
                            Я драснете нещо за ИИ в Китай ?

Коментар

• Пиша тема за идеите на Нидерландското правителство да затвори 1/3 от фермите заради идиотски причини, в разгара на глобална хранителна криза. Пиша за огромни национални протести на фермерите там, за които не се споменава и гък по медиите, което е страховита и целенасочена цензура. И отговорът от дефектномозъчните е че бълнуваме и сме в паралелна реалност. Страшно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ма нема нужда, вервам ти. Тука всите сте у паралелната реалност. Аз излазям.
                                Приятна вечер във виртуалната

Коментар

Working...
                                X