Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конспиративни реалности - накъде води това?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеТова го пусна nkavrakov1982 в друга тема, но си е съвсем за тук.
https://spisanie8.bg/%D0%BB%D1%8E%D0...%B4%D0%B0.html
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това го пусна nkavrakov1982 в друга тема, но си е съвсем за тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Тези на върха на хранителната верига как ще имат печалби и власт, ако златният милиард се осъществи, нещо не ми се връзва.
Населениета да е болнаво, заглупяло, поляризирано, по-бедно, контролирано във всяка сфера, това по ми струва като цел.
Индия, Китай, Индонезия и Нигерия се възпроизвеждат яко, прираста е здрав, не ги събаря нищо, ядат всичко.
След 20-25 год се очаква да сме 10 млрд.
Целта е дефинирана. YOU will own nothing. А някой друг ще притежава всичко. Какво значение дали има десет милиарда или половин милиард потребители? Дефинирали са си целите недвусмислено. Всичко за тях, нищо за нас. И на мен ми беше странно, съмнително, но наистина се развиват с невероятна скорост някои процеси. Само като гледам редовно статийките с манипулативно-пропагандна насоченост тук, в "инвестора", и ми настръхва козината. Като гледам речите от Давос, и сърцето ми прескача. Тия са тежки психопати и са в напреднал стадий на плана си. Голяма част от ръководителите на "западни" държави са им в каталога. В Канада и Австралия и Нова Зеландия, където са по-покорни и дресирани робите, вече дават газ докрай. Пък дали ще има "депопулация" или не, дори не е от такова значение в момента. Коментирах намалелите с 10% новородени в Швеция и Германия тази година. Изглежда ми че и глобален холодомор иде. Ще видим.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Затова са създадени и мегаполисите-стадото да е максимално прибрано на едно място.Лесен контрол и лесна утилизация.Нагледен пример е Шанхай и неговите 25 000 000.
Коментар
-
Тези на върха на хранителната верига как ще имат печалби и власт, ако златният милиард се осъществи, нещо не ми се връзва.
Населениета да е болнаво, заглупяло, поляризирано, по-бедно, контролирано във всяка сфера, това по ми струва като цел.
Индия, Китай, Индонезия и Нигерия се възпроизвеждат яко, прираста е здрав, не ги събаря нищо, ядат всичко.
https://style.rbc.ru/items/59ce4cf89a7947176485ddd3
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеHermes73, това за ръста на населението просто не е вярно, няма никакви 8 милиарда. Само за последните 20 години е намаляло с над 30%. Дори развитието ще се затормози поради срив на популацията, а да останат само милиард това автоматично означава загуба на знания и много неща които сега ги има просто ще изчезнат..например компютрите и интернет са точно сред тях. Потреблението на продукти не е нарастнало, има ръст в потреблението на енергия и много суровини добиват..после ги хвърлят.
Коментар
-
Коментар
-
Hermes73, това за ръста на населението просто не е вярно, няма никакви 8 милиарда. Само за последните 20 години е намаляло с над 30%. Дори развитието ще се затормози поради срив на популацията, а да останат само милиард това автоматично означава загуба на знания и много неща които сега ги има просто ще изчезнат..например компютрите и интернет са точно сред тях. Потреблението на продукти не е нарастнало, има ръст в потреблението на енергия и много суровини добиват..после ги хвърлят.D.Y.F-091066
Коментар
-
Проблема не е в дълговете.Проблема е в бройката на популацията и желанието на всеки отделен индивид не да преживява а да благоденства.А това в настоящия момент коства съсипването на биосферата.8 000 000 000 са прекалено много и прекалено много се потребява за сметка на екосистемата.Решението е или съкращаваш бройката или съкращаваш потреблението.Или и двете-най-вероятния сценарий.
Коментар
-
Проблема не е в дълговете.Проблема е в бройката на популацията и желанието на всеки отделен индивид не да преживява а да благоденства.А това в настоящия момент коства съсипването на биосферата.8 000 000 000 са прекалено много и прекалено много се потребява за сметка на екосистемата.Решението е или съкращаваш бройката или съкращаваш потреблението.Или и двете-най-вероятния сценарий.
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИдеята е да се направи инфлация и дълговете да се стопят, как - чрез дефицити на гориво, на храна. Това нещо не може да стане по този начин, населението трябва да има пари и харчейки ги да повдига цените, а то няма. Ето в Германия имат спестени пари харата и купуват дефицитните стоки по скъпо с което там инфлацията е успешна..но само в Германия и ще бъде потушена с дефицитни стоки от други места които ще отидат на немския пазар.
- 1 like
Коментар
-
Идеята е да се направи инфлация и дълговете да се стопят, как - чрез дефицити на гориво, на храна. Това нещо не може да стане по този начин, населението трябва да има пари и харчейки ги да повдига цените, а то няма. Ето в Германия имат спестени пари харата и купуват дефицитните стоки по скъпо с което там инфлацията е успешна..но само в Германия и ще бъде потушена с дефицитни стоки от други места които ще отидат на немския пазар.D.Y.F-091066
Коментар
-
Язе моа ли да питам ботовете на НР къ да подкарам НР офисджет 3комеайнц да печати DM оти неще с кйтайско мастило еми сака
https://www.hp.com/ca-en/shop/ink-to...ne-Printer-Ink
Коментар
Коментар