IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конспиративни реалности - накъде води това?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Пишем си тук... Смешки, анализи...

    А през това време, повече от година СЕРИОЗНИ ПРОТЕСТИ В ХОЛАНДИЯ, ЗА КОИТО НИКОГА НИЩО НЕ СЕ НАПИСА В "медиите" - общо 3-4 дописки да се появиха за тоя период - което само по себе си е ужасяващо и потресаващо!!! Каква цензура само! Помните ли тоталитаризма? Каква е разликата? НИКАКВА!

    ...И какво стана накрая? УНИЩОЖАВАТ насилствено, принудително, завинаги над 3000 ферми в Холандия!!! "Изкупуват" ги от фермерите! Без прраво да откажат! Без право след това да се занимават с фермерство!! Защото се организира новия ХОЛОДОМОР! ГЛОБАЛЕН, този път! Защо в Холандия ще заменят естествените земеделски практики, традиционното фермерство, нормалната храна със - кой знае какво? Бръмбарите на Гейтс и компания? Или с нищо??

    Какво стана в Шри Ланка, когато направиха "преход" към земеделие без изкуствени торове??? УМРЯХА ОТ ГЛАД ЕЙ ТОВА СТАНА! Нали не сте го проспали това събитие, ей, инвеститорите?

    Според СЕКТАТА НА АНТИЧОВЕШКОТО БЕЗУМИЕ В ИМЕТО НА ИЗМИСЛЕНИТЕ КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ, земеделието е "вредно"! Жевотновъдството е "вредно"! Изкуствените торове са "вредни"! Оризът е много "вреден"! Кравешкото пръцкане е унищожително!

    СО2, ХРАНАТА НА РАСТЕНИЯТА, Е "НАЙ-СТРАШНОТО" "НАЙ-ОПАСНОТО" ПЛАШИЛО! Събуждайте се, не остана много време! Унищожават земеделието НАСИЛА! Унищожават животновъдството НАСИЛА! Питайте патило какво става после! Питайте Китайците! Питайте украинците! Питайте Шри Ланка! Идва и при нас скоро! Понеже така е решила всемогъщата, античовешка Секта На Климатичните Промени, недоказани и измислени!

    Коментар


    • Франция купува 65 000 тона втечнен природен газ от Китай във сделка, деноминирана в юани

      Китай току-що завърши първата си търговия с втечнен природен газ (LNG), разчетен в юани, съобщи
      Шанхайската борса за петрол и природен газ във вторник.
      Както OilPrice отбелязва, китайският държавен петролен и газов гигант CNOOC и TotalEnergies завършиха първата търговия с LNG на борсата със сетълмент в китайската валута, се казва в изявление на борсата, предадено от Reuters.
      Търговията включваше около 65 000 тона втечнен природен газ, внесен от Обединените арабски емирства (тъй като Китай никога няма да признае, че реекспортира руски втечнен природен газ, въпреки че сега го прави през цялото време), добави Shanghai Petroleum and Natural Gas Exchange. Френският гигант, един от най-големите търговци на втечнен природен газ в света, потвърди пред Reuters, че търговията включва внесен от ОАЕ втечнен природен газ, но отказа да коментира повече сделката.
      Свидетели сме на края на хегемонията на щатския долар.
      „Китай ще продължи да внася големи количества суров петрол от страните от GCC, ще разшири вноса на втечнен природен газ, ще засили сътрудничеството в разработването на нефт и газ нагоре по веригата, инженерни услуги, съхранение, транспорт и рафиниране и ще използва пълноценно Shanghai Petroleum и National Газовата борса като платформа за извършване на сетълмент в юани за търговия с петрол и газ“, каза Си през декември, цитиран от Ройтерс.

      Тъкмо бях спрял да спя от любопитство, с какво Франция е настъпила мотиката, че има големи вълнения сега там.
      И, точно 20-годишните са загрижени за .... пенсионната реформа.
      А, хамериканците са докарали техен прескъп газ на нейните пристанища, адски неуважително е.
      Бегъл спомен за раждането на Жълтите жилетки, когато Франция не ратифицира СЕТА.

      Управлението става трудно

      Сега в парламента има четири напълно несъвместими политически лагера, което прави политическото сътрудничество помежду им невъзможно или поне крайно трудно.
      Президентът Макрон и правителството му ще могат да продължат да управляват, защото не се нуждаят от изричното одобрение на Националното събрание.
      Без коалиционен партньор обаче те ще бъдат принудени за всеки законопроект да си търсят мнозинство. И гласуването на всеки бюджет ще бъде много рискован акт.
      Дългосрочно това трудно ще може да функционира.


      Коментар


      • Интернетът в Италия е възстановен след 5 часа прекъсване в цялата страна

        Ройтерс потвърди, че прекъсването се дължи на "международен проблем с междусистемната връзка".

        В отделен доклад Ройтерс каза, че италианската Национална агенция за киберсигурност е предупредила за атака на ransomware, насочена към сървъри по целия свят.[INDENT]Хакерската атака е имала за цел да използва уязвимост на софтуера, каза генералният директор на ACN Роберто Балдони пред Reuters, добавяйки, че е била в огромен мащаб.

        Италианската информационна агенция ANSA, цитирайки ACN, съобщи, че сървърите са били компрометирани в други европейски страни като Франция и Финландия, както и в Съединените щати и Канада. -RTRS

        Междувременно ето какво казват хората в социалните медии:[INDENT]Така че Италия беше първата на Запад, която направи блокировки... Сега те са първите, които претърпяха кибератаката, за която старият Шваб говори монологично. Какво не харесват в Италия глобалистите?
        — MiggyMack

        Ковид пандемията започна от Италия, точно преди 3 години.
        Ще бъде ли прекъсването на интернет в Италия в момента началото на прогнозираната киберпандемия?

        WEF - Клаус Шваб, предупреждава за следващата „пандемия“, кибератака, толкова голяма, че прекъсва връзката с интернет.

        Новият интернет ще бъде достъпен само за тези с биометрична цифрова лична карта.

        Сякаш това е плана.

        11.01.2023, 23:12
        ВСИЧКИ полети в САЩ бяха спрени днес за два часа и половина за първи път от 11 септември след сериозен системен срив
        Във интересни времена живеем

        През октомври 2019г имаше генерална симултативна репетиция със Ковид пандемия, в Ню Йорк.

        Event 201, a pandemic exercise to illustrate preparedness efforts

        Event 201, a pandemic exercise to illustrate preparedness efforts Our Work > Exercises > Event 201 > Event 201 Event 201 The Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation hosted Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019, in New York, NY.
        Last edited by Бедният брoкер; 06.02.2023, 23:12.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
          Нещо, тазгодишния Давос е позагубил вече облика си, няма ги осем от деветте най-богати хора (освен Г.Адани), както и лидерите на Г-8 (освен Шолц).
          Ужким е "световен" (кой свят ги е избрал, е друг въпрос) форум, работещ за доброто на планетата, пък ги охраняват 5000 полицая и има пропускателна зона от половин миля със КПП-та за пръстови отпечатъци всяка.
          Да не говорим за медийната тъмнина.
          Да се надяваме, това недоразумение, Щваб, да закрие много скоро това своето преставление,
          канещ всяка година изкуфели старчета, изявяващи се като лейтенанти на боговете.
          Нямаме нужда от пърдящите яйцеглави безсмътници изчоплили нов набор от правила, които да установяват.

          Преди три години, изтеглиха късата клечка със Ковид театъра, доста народ погина, но младите не се заблудиха.
          Сега се заиграват със Русия и войната.

          Интересно беше изявлението на Столтенберг,
          "Weapons are the way to peace,"#NATO Secretary General @jensstoltenberg

          Значи, това е единствения път, мирно разрешаване няма ли ?
          Те отдалече ще се бият до последният украинец, само че Путин хептен няма какво да губи,
          понеже при загуба, Русия я чакат черни времена.

          Що при победа в Украйна да не би Русия да я чака светло бъдеще?Санкциите не само няма да бъдат вдигнати,но ще се и усилят. Освен това ще трябва да се отделят средства от руският бюджет за Украйна, щом е под руски контрол.Така че краят на Русия е близо. Или превръщането й в Северна Корея 2.Единственият й шанс е пълно изтегляне от Украйна и репарации в замяна на падане на санкциите.
          Колкото до развитието на западния свят, от който и България е част, то нещата също не отиват на добре.Само дето имперска и корумпирана Русия НЕ Е алтернатива. Нито пък чеченците ислямисти са алтернатива на ислямистите в Западна Европа.
          Единствената алтернатива е създаването на нов икономически съюз в Източна Европа начело с Полша и Украйна, към който да се присъединят останалите държави от Източна Европа и в който да се спазват западните ценности,но без нашествие на негри,араби и афганистанци,без гей пропаганда,без затоплизъм.

          Коментар


          • Нещо, тазгодишния Давос е позагубил вече облика си, няма ги осем от деветте най-богати хора (освен Г.Адани), както и лидерите на Г-8 (освен Шолц).
            Ужким е "световен" (кой свят ги е избрал, е друг въпрос) форум, работещ за доброто на планетата, пък ги охраняват 5000 полицая и има пропускателна зона от половин миля със КПП-та за пръстови отпечатъци всяка.
            Да не говорим за медийната тъмнина.
            Да се надяваме, това недоразумение, Щваб, да закрие много скоро това своето преставление,
            канещ всяка година изкуфели старчета, изявяващи се като лейтенанти на боговете.
            Нямаме нужда от пърдящите яйцеглави безсмътници изчоплили нов набор от правила, които да установяват.

            Преди три години, изтеглиха късата клечка със Ковид театъра, доста народ погина, но младите не се заблудиха.
            Сега се заиграват със Русия и войната.

            Интересно беше изявлението на Столтенберг,
            "Weapons are the way to peace,"#NATO Secretary General @jensstoltenberg

            Значи, това е единствения път, мирно разрешаване няма ли ?
            Те отдалече ще се бият до последният украинец, само че Путин хептен няма какво да губи,
            понеже при загуба, Русия я чакат черни времена.


            Коментар


            • ВСИЧКИ полети в САЩ бяха спрени днес за два часа и половина за първи път от 11 септември след сериозен системен срив, оставил стотици хиляди пътници блокирани, включително някои в Европа.
              Аха, изпробва се нещо от някого, преди да се приложи със пълна сила.

              След като се възстановиха нещата, същото се случи и на Канада за час-час и половина.
              Те ползват същата NOTAM система, само, че не са свързани.

              Айде, знаем какво и кой ще е набеден, когато нещата се случат за по-дълго.
              Да де, и направо ще пуснат печатницата пак и ще спрат лихвените увеличения, гениално.
              Само се изчаква дигиталния долар да е готов.

              "Да проучи дигитална валута на централната банка на САЩ (CBDC), като наложат спешно изследване и развитие на потенциална CBDC на САЩ, понеже емитирането се счита за национален интерес.
              това е от закона, който подписа Байдън през март 2022г.
              Last edited by Бедният брoкер; 12.01.2023, 00:18.

              Коментар


              • Какво е „Съвет за приобщаващ капитализъм“? – Новият световен ред

                Схващането, че световните финансови и политически елити имат план за единно глобално правителство, отдавна се определя от масмедиите като „конспиративна теория“. И за жалост, дори когато убедите хората да проучат и приемат доказателствата, че някои банкови институции и известни политици работят заедно за личните си цели, мнозина ОТКАЗВАТ поне да допуснат, че крайната цел на тези властолюбци е единна световна империя. Съзнанието им просто не може да обхване такова нещо.

                Хората биха казали, че онези в статуквото се ръководят само от алчността и че сдруженията им са крехки, защото се основават само на егоистичния интерес. Хората биха казали още, че кризисните събития и промените в социалните и политическите тенденции са случайни, а не продукт на умишлено инженерство. Те биха казали и че елитистите никога няма да могат да работят заедно за обща цел, защото са твърде нарцистични, и т.н.

                Всички тези „аргументи“ са механизъм, чрез който публиката се бори с доказателства, които иначе не могат да оспорят. Когато фактите станат конкретни и онези на власт открито признават плановете си, някои хора минават в режим на объркано отрицание. Те не искат да повярват, че е възможно съществуването на толкова мащабно и организирано зло. Ако го признаят, ще трябва да признаят още, че всичко, което са мислели, че знаят за света, може да е грешно

                Дълги години планът за глобалното управление се нашепваше само в елитарните кръгове, но от време на време някой от тях проговаряше и публично за това. Може би от арогантност или може би защото смятат, че времето е назряло, за да подготвят психически населението да приеме тази възможност. Всеки път, когато го споменаваха, го наричаха „Нов световен ред“.

                Джордж Х. Буш, Барак Обама, Джо Байдън, Гордън Браун и Тони Блеър са част от световните лидери, които са изнасяли речи за „Новия световен ред“. Финансови и политически елитисти като Джордж Сорос и Хенри Кисинджър също непрекъснато споменаваха НСР през годините.

                Един от най-красноречивите цитати за техния план идва от Строб Талбот, заместник-държавния секретар в администрацията на Клинтън, който заяви пред списание Time:
                „В следващия (21-ви) век нациите, каквито ги знаем сега, няма да съществуват. Всички държави ще се подчинят на една глобална власт. Националният суверенитет така или иначе не беше чак толкова добра идея.“
                В същата статия има и един по-малко известен негов цитат:
                „Свободният свят формира международни финансови институции, зависещи от желанието на държавите-членки да се откажат от степен на суверенитет. Международният валутен фонд на практика може да диктува фискалните политики, даже и колко данък трябва да налага правителството на своите граждани. Общото споразумение за тарифите и търговията регулира колко мито може да натовари една нация при вноса. Тези организации могат да се разглеждат като протоминистерства на търговията, финансите и развитието в един обединен свят.“
                За да се разбере как работи планът, предлагам едно изказване на глобалиста Ричард Гарднър от Съвета за чуждестранни връзки (CFR), цитирано в статията „Трудният път към Световния ред“ на Foreign Affairs Magazine, 1974 г.:
                „Накратко казано, „домът на световния ред“ ще трябва да се построи отдолу нагоре, а не отгоре надолу. Това ще изглежда като чудесна „думтяща, бръмчаща бъркотия“, ако използваме известното описание на реалността от Уилям Джеймс, но това ще са последните издихания на националния суверенитет, който ще бъде ерозиран парче по парче, защото така се постига много повече, отколкото при старомодното директно нападение.“
                Оттогава НСР много пъти смени името си,

                тъй като публиката започна да научава повече и повече за тази конспирация. Започнаха да го наричат Многополюсен световен ред, 4-та индустриална революция, Велико зануляване и тем подобни. Имената се променят, но важното си остава същото.

                Предвождан от продължителни световни кризи през последните две години, този „нов световен ред“, за който говорят глобалистите от статуквото, вече пристигна. За него почти нямаше посрещащи фанфари или споменаване в масмедиите. Глобалното правителство вече почти придоби облик и неговото име е „Съвет за приобщаващ капитализъм“.

                Напоследък много анализатори, сред които и аз, следим доста изкъсо Световния икономически форум и неговата роля в плана за глобалното правителство. Главно, защото Клаус Шваб, шефът на СИФ, е такъв дърдорко. И той не може да се сдържи, ами говори за плана относно предстоящата централизация на всяка власт.

                Както съм отбелязвал в предишни статии, елитът в СИФ прекалено се развълнува заради ковид пандемията, защото я мислеше за перфектната криза, която ще позволи въвеждането на множество глобалистки политики за Великото зануляване. Оказа се обаче, че ковид изобщо не е толкова смъртоносен, колкото прогнозираха в симулацията Event 201, но и обществото не беше толкова покорно и послушно, колкото се надяваха. СИФ прекалено много избързаха с коронния си номер

                И така, продължаваме нататък с криза след криза, като падащи едно след друго блокчета домино, докато стигнем до онова важно събитие, което според тях ще накара масите да приемат световното управление. И макар СИФ редовно да е посещаван от глобалисти на най-високо ниво, те са по-скоро мозъчен тръст и теоретици, докато Съветът за приобщаващ капитализъм (СПК) изглежда се е заел с изпълнението на плана.

                Основател на тази ложа е Лин Форестър де Ротшилд, представител на скандалната династия Ротшилд, която отдавна, от поколения наред, е замесена във финансовото влияние над държавите. Папа Франциск и Ватиканът открито се съюзиха с този Съвет през 2020 година. Една от водещите доктрини на СПК е, че всички религии трябва да се обединят с лидерите на капитала, за да изградят единно общество и единна икономика, които са „справедливи за всички“.

                Това обобщение на целите е доста познато, защото звучи като концепцията на СИФ за „споделена икономика“. Тя представлява система, в която няма да притежавате нищо, няма да имате уединение, ще взимате всичко на заем и ще сте напълно зависими от властите за оцеляването си – и това „ще ви харесва“.

                С други думи, целта на „приобщаващия капитализъм“ е да подлъже широката публика да приеме модернизирана версия на комунизма....................

                https://www.otizvora.com/2022/07/148...-svetoven-red/

                Коментар


                • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                  на 100 метра от нас се СТРОЯТ 6 КЪЩИ. Едната в момента гледам през джама как стоварват платна. У твойто забутано село колко къщи се строят?
                  Днес минаха 4 или 5 бетоновоза. УТРЕ ЩЕ СА ПОВЕЧЕ, вдугиден СЪЩО
                  Тук бетоновози не минават. Има 4 комплекса в строеж, 2-етажни кооперацийки са по принцип. И за разлика от ВАС няма неизмазана къща, няма разрушена или изоставена. Е, цените на тия комплекси са по 3300 евра на м2, поне последните цени от миналата година видях на транспарант обявени В немските села сме така, не е ГЕТО като У ВАС.

                  Коментар


                  • Поземлените комисии трябва да раздават земята на два ката та българския инвеститор белким схване че;
                    След първата пържола може да изяде още една с отстъпка ,следващата няма къде да я дене.
                    Last edited by potentielle_energie; 15.07.2022, 21:30.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

                      А през туй време у вас горите гуми
                      на 100 метра от нас се СТРОЯТ 6 КЪЩИ. Едната в момента гледам през джама как стоварват платна. У твойто забутано село колко къщи се строят?
                      Днес минаха 4 или 5 бетоновоза. УТРЕ ЩЕ СА ПОВЕЧЕ, вдугиден СЪЩО
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                        те си го казват в прав текст. Не се крият, на говорят с недомлъвки, завоалирано. И стадото не блейва даже, търчи безропотно на заколение.
                        Еми заслужава си съдбата
                        А през туй време у вас горите гуми

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                          Каквото се случва в Нидерландия е замислено за всички ни. Унищожение на земеделието и животновъдството. За да се "БОРИМ" с най-нормалните и естествени газове на планетата. Ако искате да видите накъде води пътят, разгледайте Шри Ланка. Това ни чака всички. Целенасочен и преднамерен глобален холодомор.

                          In December 2020, the Trudeau government unveiled their new climate plan, with a focus on reducing nitrous oxide emissions from fertilizer by 30% below 2020 levels by 2030.



                          те си го казват в прав текст. Не се крият, на говорят с недомлъвки, завоалирано. И стадото не блейва даже, търчи безропотно на заколение.
                          Еми заслужава си съдбата
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                          Коментар


                          • Старият гущер си къса опашката? Бил Гейтс: Прехвърлям почти цялото си състояние на фондацията

                            https://www.investor.bg/softuer/458/...ciiata-356306/

                            Коментар


                            • СЗО актуализира понятия свързани с пола

                              Ще се въведат нови рамки и инструменти в областта на пола
                              Click image for larger version

Name:	0000536781-article2.jpg
Views:	1
Size:	65.8 КБ
ID:	3946232



                              Процесът на преглед и актуализация ще се основава на обширната работа, която вече е включена в наръчника. Той ще се съсредоточи върху:

                              1. Актуализиране на ключовите понятия, свързани с пола;
                              ....................

                              Прочети още на: https://www.dnes.bg/world/2022/07/13...-s-pola.536781



                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                                Каквото се случва в Нидерландия е замислено за всички ни. Унищожение на земеделието и животновъдството. За да се "БОРИМ" с най-нормалните и естествени газове на планетата. Ако искате да видите накъде води пътят, разгледайте Шри Ланка. Това ни чака всички. Целенасочен и преднамерен глобален холодомор.

                                In December 2020, the Trudeau government unveiled their new climate plan, with a focus on reducing nitrous oxide emissions from fertilizer by 30% below 2020 levels by 2030.



                                Споко бре, народ, който преживява рнк ваксините и ковид19 в кръчмите не може да бъде унищожен

                                Коментар

                                Working...
                                X