Дете влиза изненадващо в спалнята и вижда родителите си в интимна поза в леглото. Поглежда, после затваря врата, щото знае, че ще му се карат и си мърмори докато върви към стаята "Тц, тц, за това че си смуча пръстите ме пратиха на психолог, а те...."
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
До всички коментиращи "старото желязо" на реакторите.
Не е тук мястото за тези коментари. Отидете в темата за цената на тока от АЕЦ и споделяте мнения.
Ще помоля модераторите да преместят/изтрият коментарите които не са по темата /включително и този/Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Чудно как ще ги изкараш като трябва да вложиш още 30млрд преди това !
тез дет искат да им ги подарим няма ли да дадат "30млрд"?
Що Китай дава само 3 млрд да ги пусне от НУЛАТА?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няма ли начин да се сетиш, кой е автора...
Ще я кача напред, дано да е полезна за по-младите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
от туй "старо жилязу" може да изкараме 100млрд за 60 години, справка козлодуй където работят таквиз "стари железа" вече 40г и поне още 20 ще работят
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Up Up Разгледай мнениеОтказваме се да вземем 1 милиард за старото желязо - остарелите реактори за Аец белене
Не, за съжаление не е виц.
Това е новината на деня.
За какво ни е такава дребна сума? Ние сме много "богати" и даже на турците подаряваме 13 милиарда за "въздух в тръби".Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Фен на Левски ляга и става с любимият отбор на уста. Мачове домакини, гости се посещават задължително. Вестници, телевизия, интернет, форуми срещи. Всичко се следи много внимателно. На жена му в един момент и писва и го пита:
- Абе ти май обичаш Левски повече от мене?
- То като се замисля, аз и ЦСКА обичам повече от теб.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Кольо Разгледай мнениеОт мен лайк, но...
В българския език няма нито една дума, която в множествено число завършва на й.
Дори едно време тук имаше тема, озаглавена "Казва се акций"препоръка е
Коментар
Коментар