IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo

Булката му е образована и все пак е изпълнила най-важната задача. Но иначе е зле в другите отношения. И се облизва за моето имущество. И тайно се подхилва.

Като отишла на гости на брат ми в новия апартамент през 2018 г и като видяла всичко, и като се има предвид факторът време, набързо отворила вратите на крепостта и развяла бялото знаме.

Брат ми не е чехльо, но по-смотаните задачи все на мен ми ги пробутва..........
    булката да не е от силистренско?
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
      Евго, упорство и постоянство са нужни:
      момчето не е мръднало за 4 годин
      препоръка е

Коментар

• Евго, упорство и постоянство са нужни:

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Апартаментът в София е една сигурност и добра инвестиция, предвид голямото поскъпване. Също така е предпоставка за семейство. Но иначе няма голяма тежест, непознатите мадами много не ходят по апартаментите на ергените и ако има нейн апартамент, няма да е склонна да се премести при мъжа и да наруши комфорта си.

Аз съм ви разказвал за една жена от квартала. През 2004 г. тя дойде от малък провинциален град в София. Беше младичка, на 25 г. Родителите й не знам как бяха успели да съберат 40 000 лв, но й бяха купили приличен двустаен апартамент в хубав блок. На мен това също ми беше мечта, но трябваше да се преборя сам за нея. Тя можеше да си хване мъж и да роди 2 деца. Дори можеше да го направи за няколко месеца. За съжаление, до ден днешен е госпожица и гледа едно куче.
          Сърби ги та две не виждат.Само трябва да ги предразположиш. Ама като директно им говориш за брак и деца няма да стане.Трябва първо да й разпалиш страстта и тогава тя сама ще поиска тия неща.Ама не и преди това.

Коментар

Той се кара с нея, но няма ефект. Човек на 40+ не се променя.

А ти подчинил ли си напълно жена ти?
            За какво каране говориш ти , то въобще не става тъй тая работа!! Жената трябва да е свободна и освободена и да върви в посоката и то само ако иска! Корекции са достатъчни , без да взимам в предвид началното разбиване на ледове,страсти и представи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Щом в София не може да си намери жена,какво остава за по-малък град.В София има много необвързани жени и много възможности да ги срещнеш. Де да бях ерген в София със собствено жилище.
              Апартаментът в София е една сигурност и добра инвестиция, предвид голямото поскъпване. Също така е предпоставка за семейство. Но иначе няма голяма тежест, непознатите мадами много не ходят по апартаментите на ергените и ако има нейн апартамент, няма да е склонна да се премести при мъжа и да наруши комфорта си.

Аз съм ви разказвал за една жена от квартала. През 2004 г. тя дойде от малък провинциален град в София. Беше младичка, на 25 г. Родителите й не знам как бяха успели да съберат 40 000 лв, но й бяха купили приличен двустаен апартамент в хубав блок. На мен това също ми беше мечта, но трябваше да се преборя сам за нея. Тя можеше да си хване мъж и да роди 2 деца. Дори можеше да го направи за няколко месеца. За съжаление, до ден днешен е госпожица и гледа едно куче.

Коментар

Щом в София не може да си намери жена,какво остава за по-малък град.В София има много необвързани жени и много възможности да ги срещнеш. Де да бях ерген в София със собствено жилище.
                Въпросният мъж е ултрас и е малко див. Не знае как да се държи, освен някоя мъжкарана, финна и образована жена не би го взела.

В последно време има голяма емиграция и няма работна ръка в СФ. Читави булки също трудно се намират. Двама мъже от блока ми се разведоха преди 6 и преди 3 г. И двамата имат апартаменти, добре изглеждат и не са стари. Но си стоят сами. Единият има любовница, но си купува храна от топлата витрина и не живеят заедно.

Коментар

+1

Все пак, в "Титаник" Джак Доусън е по-младичък, по-симпатичен и по-сърдечен. Изборът на актьор е много добър.

Аз познавам един ултрас на Левски, над 190 см, трениран, здрав, с татуси, на 40 г. Не е учил и не може да си намери млада жена. Беше се хванал с една млада лелка за секс, но за него това не е достатъчно. Ако беше учил, щеше да се пласира много добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Козата си сАка пръЧ , ако ще да е южноафриканска коза!!
                    Той се кара с нея, но няма ефект. Човек на 40+ не се променя.

А ти подчинил ли си напълно жена ти?
                    Last edited by Evgo; Днес, 14:25.

Коментар

Те все пак живеят в чужбина и са далече от отоманския манталитет.
                      Козата си сАка пръЧ , ако ще да е южноафриканска коза!!

Коментар

Булката му е образована и все пак е изпълнила най-важната задача. Но иначе е зле в другите отношения. И се облизва за моето имущество. И тайно се подхилва.

Като отишла на гости на брат ми в новия апартамент през 2018 г и като видяла всичко, и като се има предвид факторът време, набързо отворила вратите на крепостта и развяла бялото знаме.

Брат ми не е чехльо, но по-смотаните задачи все на мен ми ги пробутва..........
                        Баш си е чехльо, при твоето описание на ситуацията. Ханъмата трябва да си знае местото и от време на време да има опреснителен курс!!
                        Last edited by pa4anga; Днес, 17:21.

Коментар

Филмът"Титаник",последната версия, по който толкова много жени въздишат ,показва истинската същност на жените. Главната героиня пренебрегва мъж,който я обича с финансови възможности и професионална кариера заради крадец ,с когото има тръпка.И го помни докрая на живота си.Което показва, че за жените най-важни са емоциите и скучен мъж е възможно най-неатрактивен за тях.
                          +1

Все пак, в "Титаник" Джак Доусън е по-младичък, по-симпатичен и по-сърдечен. Изборът на актьор е много добър.

Аз познавам един ултрас на Левски, над 190 см, трениран, здрав, с татуси, на 40 г. Не е учил и не може да си намери млада жена. Беше се хванал с една млада лелка за секс, но за него това не е достатъчно. Ако беше учил, щеше да се пласира много добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

81 : 37
                            за гадже ли си се замислил
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Воистина Воскресе! (на църковно славянски - Воскресе, а иначе - въЗкръсна)...

Знаем, че само ти си неразбран - а "повечето (млади) българки не стават" според теб - разбира се.

Защо постоянно повтаряш това? Оправдания ли търсиш - някакви? Защо са ти оправдания?

Защо пригласяш на майка си? Нали вие ги каните на гости с децата? Искаш снахата да ти сервира, ли? Откъде - накъде ще ти сервира и ще ти отсервира? Нали е "У вас", а не в своята къща, където - очевидно се справя с всичко - и ви води децата, за които тя се грижи (в Германия).

Ти - като отидеш на гости в Германия - да не би да сервираш и да отсервираш?

Ако ще сипеш злоба тук - не си познал!

Като не харесваш гостуването на брат ти - защо не ги заведе в заведения? Щяхте да се кефите на обслужване, да се радвате на живота.

Скъпо ли щеше да ти бъде? Нали самият ти казваше, че "разполагаш с пари"? Как точно "разполагаш", Евгич? Ресторант, бе - ресторант! И майка ти нямаше да отсервира..., ама ти си я товари, нали - с всичките й съпътстващи...

Много е сложно, човек, който "разполага" с пари да вземе решението да покани своите гости в приятната обстановка на едно хубаво заведение!

Така и не каза какви "екскурзии" в чужбина имаше предвид, за които "харчиш"?
                              е, бай мико,
                              у вас като дойдат младите на гости
                              ти ли им шеташ и принасяш
                              учите ги на лошо и после хората страдат
                              препоръка е

Коментар

Христос Возкресе.

Да ви кажа, че това, че нямам половинка не е случайно. А се е случило така, защото повечето млади българки и тези 40+ за нищо не стават.

Нашата снаха също е в това число. Мързелива, неорганизирана, некомуникативна. Майка ми има придружаващи заболявания, но въпреки това беше направила празнична трапеза и агне. А булката нищо не помага. Нито децата храни, нито нещо се включва, нито сервира, нито отсервира. Дори не знае да се държи любезно и възпитано, а е като дива коза. Обаче ние си траем, за да няма скандали и нещата да се влошат и да тръгнат на зле. И не цени голямата помощ, която сме им оказали до момента.
                                брат ти да не е чехльо?
                                тая негова булка май изповядва еснафски ценности
                                а той свива опашката
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X