Правилната жена се познава по това, че идва на среща не заради яденето и пиенето вечерта, а заради кафето на сутринта.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнениеТой: Мило, то с презерватив не е изневяра!
Тя: Аха, а със заглушител не е убийство!
Ако половинката е многодневна командировка - не е изневяра.
Ако не е имало вагинално проникване - не е изневяра. /под този параграф попада и Клинтън/
Ако любовниците са били пияни - не е изневяра.
Ако е със семеен приятел или колега - не е изневяра.
Ако е направено само веднъж - не е изневяра.
Ако не се е стигнало до оргазъм не е изневяра.
Ако ... /имаше още няколко ограничения не помня всички./
- Ама мило то беше когато ходи командировка, бяхме пияни с колежката и го направихме само веднъж с презерватив в дупето. Въобще не може да се брои за изневяра. Пък и на нея не и хареса. Моля ти се мило остави този пистолет!
Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 3 Харесвания
Коментар
-
След операция мъж пита сестрата която му сменя превръзките:
- Сестра, аз нали ми правихте операция на сърцето. Защо имам превръзка и на корема?
- Не се притеснявайте за вас се случи истинско чудо. Когато ви отвориха гръдният кош хирурга установи ситуацията е много тежка и той не може да се справи. За щастие в този момент имаше професор от столицата който беше тук за консултация на друг пациент. Той се съгласи да ви поеме и да довърши операцията. Докато той оперираше се събраха още кардиолози да наблюдават как работи. Всичко беше както в храм всичи мълчат и с възхита гледат как той с вълшебните пръсти работи сякаш свири на орган. Когато свърши избухнаха бурни ръкопляскания и продължиха толкова дълго, та се наложи той да ви изреже и апендикса на бис.Last edited by Моабет да става; 17.03.2025, 16:55.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 6 Харесвания
Коментар
-
Една мацка пуснала обява за запознанство:
"Търся си сериозен приятел!Задължителни условия:
1) да не ме бие
2) да не избяга от мен
3)да бъде полов атлет"
На другия ден на вратата й се почукало силно.
Когато нашата героиня отворила,направо зяпнала от изумление! Пред нея имало мъж без ръце и крака! Той заявил любезно:
- Здравейте! Ами,аз такова...във връзка с обявата...
Момичето промълвило смутено:
- Не се обиждайте,но защо смятате,че отговаряте на условията?
Мъжът подхванал:
- Ами,нямам ръце! Значи - не мога да Ви набия! Нямам и крака. Значи - не мога да избягам от Вас!
Мацката признала:
- Е,да! Това наистина е така! Но спомняте ли си какво беше третото условие? Кое Ви кара да смятате,че сте полов атлет?
Мъжът се усмихнал:
- А Вие,с КАКВО мислите,че потропах на вратата?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Американец разказва:
Най-тъпият човек който познавам е един съсед българин. Постоянно го засичам влиза, излиза от чужди апартаменти. Питам го "Какво правиш? Ти не живееш тук." А той отговаря "Не познавам числата в асансьора. Но американките са много добри. Поканят ме. Предложат кафе... и на края ми помогнат да стигна до моя етаж." Толкова време живее тук и не се научи кое копче е за неговия етаж.
Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТой изтеглил 6 бързи кредита за да ги "инвестира" в Исторически парк, дръпнал 20 бона от банката за да си купи кола, набутал се с 30 годишна ипотека за да си купи 45 годишна панелка, ама иначе не искал да приемаме еврото, защото държавите в еврозоната били затънали в дългове!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНе ми върви, еййй!
Тъкмо намерих идеалния мъж и се оказа, че и той търсел идеалната жена...
Коментар
Коментар