If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Млада и красива секретарка влиза гола в кабинета на шефа си и радостно му съобщава:
- Господин Директор, току що видях жена ви да паркира колата си отсреща. Тя ще влезе тука след по-малко от 3 минути. Да остана ли гола или ще ми увеличите заплатата?
Пия и си мисля , мисля и си пия то времето е само за пиене .Ако СССР не беше победила Германия дали първата ми кола нямаше да е Фолксваген а не Москвич .????? Май се напивам .........
Търся си нови приятели извън Facebook и Instagram. Излязох на улицата и започнах да викам на хората:
- Сготвих еди какво си, ядох едикакво си, пих едикакво си, и въобще започнах да обяснявам какво правя у дома. Към момента обаче ме следват само двама полицаи и един психиатър ...
Един циганин обрал една джанка, напълнил две кошници и отишъл на пазара да ги продава: -Ади на джанкитиии! Сладки като меед! Две кила за левчеее! Приближил се човек със сина си: -Сладки ли са наистина? Не е ли рано още? -Такова сладко нещо на си ял в живота си! От едно джанка диабет ще хващаш! -Може ли детето да опита? -Ма как да не може!! Взело момчето една джанка, отхапало и му потекли сълзи и сополи и казало: -Бахмааму! От сока на това нещо,след като го разредят сигурно правят оцета! Това не е кисело! Това е "Господарят на киселото"! Циганина го изгледал криво и казал на бащата: -Много ти е разглезено момчето! Изнежено едно такова... -Разглезено?!! То беше нямо бе!!
Коментар