IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои български градове ще са под вода ако морското ниво се качи с 10те метра?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• колко петрол липсва от северното полукълбо
    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...81%D0%B8%D1%8F
    https://apriori-nauka.ru/bg/educatio...koriolisa.html

Коментар

• Какво би станало по българското крайбрежие при повишение на морското ниво

https://www.investor.bg/bylgariia/45...o-nivo-339455/

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

А какво ще стане ако морското равнище спадне с 10 метра?
        Ще се сдобием със сухоземна граница с Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Десетте метра създават и възможности. Представете си Силистра като Морско пристанище.
          А какво ще стане ако морското равнище спадне с 10 метра?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Десетте метра създават и възможности. Представете си Силистра като Морско пристанище.
            Това е шанса на Силистра. Мост може да няма, но барем танкери да приема. Междудругото властите требва се замислят къде и какви мостове строят. Все пак се надявам Дарданелите да ги преградят. Макар бая сложно ще да е.

Коментар

• Десетте метра създават и възможности. Представете си Силистра като Морско пристанище.

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

Ооо космос-мосмос бабината ти трънкина. Тия лафове - на Женския пазар.
                Гледам Големия взрив вече се е случил в черепната ти кутия и сега оттам се чува само Трака-трак.
                Тракай си, не ми пречиш. С теб бях дотук.

Какво, кога и къде ще постна, решавам аз. Скоро ще постна за депопулацията в една много по-четена тема.

За да съм по темата, ето едно пророческо интервю за климатичната измама отпреди почти 10 години. В няколко думи, зад Зелената маска на климатичната измама стои адженда за тоталитарен контрол и редукция на населението на света

https://youtu.be/UDtCb45Lqt0
                Пророк си ти! Тя депопулацията все някога ще почне, ама избързваш с година-две, препираш, препиняш се и се пльосваш у калта. Африканчетата кога те чуят, че ще намаляват и ще има кво да се яде, на ръце ще те носят, ама нема да е това десетилетие. Па арабчетата направо шейх ще те направят щом ги придумаш по-малце арабчета да правят. Но ти опитай, отивай с библия в ръка и ги наставлявай да гледат от германчетата как се правят деца. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                  Явно получаваш мистична информация от космоса, от гравитационните вълни, от етера или направо от Големия взрив. Сподели я с нас невежите, открехни ни с колко ще намалее човечеството през ключовата 2021 г. Ако дадеш разбивка по континенти, цена няма да имаш. Също можеш да ни осветлиш как рапторите го постигнаха този демографски обрат.
                  П.п. Добре съм се завил и чекам да получа истината наготово.
                  Ооо космос-мосмос бабината ти трънкина. Тия лафове - на Женския пазар.
                  Гледам Големия взрив вече се е случил в черепната ти кутия и сега оттам се чува само Трака-трак.
                  Тракай си, не ми пречиш. С теб бях дотук.

Какво, кога и къде ще постна, решавам аз. Скоро ще постна за депопулацията в една много по-четена тема.

За да съм по темата, ето едно пророческо интервю за климатичната измама отпреди почти 10 години. В няколко думи, зад Зелената маска на климатичната измама стои адженда за тоталитарен контрол и редукция на населението на света

https://youtu.be/UDtCb45Lqt0

Коментар

Това не е важно, важното е че ти вярваш в уърлд метъра, пусни си го докато гледаш новините. Като си лягаш, се завий добре, да НЕ настинеш! Спокойна нощ и сладки сънища!
                    Явно получаваш мистична информация от космоса, от гравитационните вълни, от етера или направо от Големия взрив. Сподели я с нас невежите, открехни ни с колко ще намалее човечеството през ключовата 2021 г. Ако дадеш разбивка по континенти, цена няма да имаш. Също можеш да ни осветлиш как рапторите го постигнаха този демографски обрат.
                    П.п. Добре съм се завил и чекам да получа истината наготово.

Коментар

• https://topcar.bg/dempferna-shayba-kolqnov-val.html
                      https://prikachi.net/image/Tb2zh

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                        Що се морите да разсъждавате, като такава интерактивна карта има от години:
                        https://www.floodmap.net/
                        Разбира се чете се по диагонал.
                        https://www.youtube.com/watch?v=njqbojHNQcE

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ти вярваш ли си? Я, надникни в Уърлдметъра.
                          Това не е важно, важното е че ти вярваш в уърлд метъра, пусни си го докато гледаш новините. Като си лягаш, се завий добре, да НЕ настинеш! Спокойна нощ и сладки сънища!

Коментар

при 9 милиарда население и гладни бунтове светът ще изпадне в неконтролируем хаос. Затова 2021 ще е първата година от близо 150 в която населението на света намалява. .......говоря Истината!
                            Ти вярваш ли си? Я, надникни в Уърлдметъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Това ще бъде пряко следствие от т.н. споделен капитализъм, който ни пробутват като една нова парадигма. Тя се основава на промяна на значението на понятието - икономически растеж и БВП. Досега беше, че икономическият растеж е пряко свързан с БВП и касае само производителя, а потребителят го духа и едва дочаква пенсия, както и околната среда. Сега бият теманета на потребителя и го включват и него в конотацията на понятието - икономически растеж. Сега всякакви вектори са включени и не само климатични квоти, ами сензори на тоалетните чинии ще записват всичко в интернет на нещата, за да комплектоват напълно разбирането и прилагането на мантрата - устойчиво развитие. Както се казва - и от лайната ще вадят пари.
                              Терминът е инклузивен капитализъм, вместо shareholders ще има stakeholders,евфемизъм за уж социална ангажираност и естествено екологична, вече товарят бизнеса с ESG сертификати (подобни на зелените за хората Environmental Social Governance, чиято цел е дотолкова да усложни и затормози дребния и средния бизнес, че той да прекрати дейност и да останат само големите корпорации.

Няма да има никакво затопляне, напротив както винаги, истината е на 180градуса от официалния наратив. Ще има Голям Соларен минимум в следващия слънчев цикъл 26, започващ от 2030.

Според екипът климатолози в Нортумбрия около проф Жаркова, в средата на сегашния 25ти слънчев цикъл, около 2024-5, ще стане ясно дали захлаждането ще бъде като Далтън минимума от началото на 19в или ще бъде от порядъка на мини Ледниковата епоха т.н. Минимум на Маундер, когато Балтийско море замръзва за 6 месеца, също както и Темза. Според този екип, шансовете са 60/40 за нова мини Ледникова епоха. Според други климатолози е 30/70.

Елитът естествено знае това още отпреди 50 години и в тази връзка са стъпките в последните години по утилизация на възрастните и тежко болните, редукция на населението и налагане на тоталитарна власт, защото застудяването означава най вече недостиг на храна и глад, а при 9 милиарда население и гладни бунтове светът ще изпадне в неконтролируем хаос. Затова 2021 ще е първата година от близо 150 в която населението на света намалява.

Устойчивото развитие е евфемизъм за глобален тоталитарен контрол и редукция на населението, за да се поддържа „планетарното здраве”.
                              Този термин е промотиран от Лансет, които имат специална секция Planetary health, обединяваща белият и зеленият фашизъм.

Признаците на намаляващия слънчев магнетизъм вече са видни, по-малко слънчеви петна, засилена вулканична активност.

Само изхвърлените газове от 14те активни вулкана за един ден превишава парниковия ефект от дейността на цялото човечество за една година. Повече коментари за климатичните талибани не са необходими.

P.S. Дано не ме баннат и оттук, след вчерашното ми постване в темата за Коби, днес нямам достъп до нея. Дори да ме баннат, за вас това е индикатор, че говоря Истината!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Това ще бъде пряко следствие от т.н. споделен капитализъм, който ни пробутват като една нова парадигма. Тя се основава на промяна на значението на понятието - икономически растеж и БВП. Досега беше, че икономическият растеж е пряко свързан с БВП и касае само производителя, а потребителят го духа и едва дочаква пенсия, както и околната среда. Сега бият теманета на потребителя и го включват и него в конотацията на понятието - икономически растеж. Сега всякакви вектори са включени и не само климатични квоти, ами сензори на тоалетните чинии ще записват всичко в интернет на нещата, за да комплектоват напълно разбирането и прилагането на мантрата - устойчиво развитие. Както се казва - и от лайната ще вадят пари.
                                В десятката!. Stakeholder capitalism. Усетиха че обикновенния човек затъва все повече финансово и трябва да го включат поне на думи с нови мантри за запазване на собственото им господстващо влияние върху живота на хората. Хомот, който сами ще си наденем.
                                Една отметка: в термина устойчово развитие, както си посочил са включени и други вектори освен климат. Бих желал да изброя една част от тези които са ми попадали:
                                -собственици, Sharehodlers, служители ще бъдат принудени да купуват от компании, които са"зелени", Другите компании ще бъдат изтласкани в ъгъла. По-този начин ще прокарат зелената идея, без принуда няма да стане. Както видяхме вече имаме DJSI ( Dow Jones Sustainability Index).
                                - човешки права - divercity , inclusion, Тук има от всичко за всеки. Квотите и целите за наемане по расов признак са ми любими.
                                - дигитална свързаност. мастеркард измислят кредитни карти с квоти за CO2 като пазаруваш в магазина, яко ли е?
                                Last edited by Zalmoxis; 10.11.2021, 17:33.

Коментар

Working...
                                X