Аз съм върл фен на караваните. Мъжът ми също им се кефи. Децата обаче така и не успяха да я харесат. Ето я моята кутинка, която си седи паркирана на двора и май няма да се ползва повече с децата. А колко хубави спомени имам с нея. И 3 пъти на ски сме я водили.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за кемпери, каравани, яхти, къмпинги и пътуване
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Интересна гледна точка.
Всъщност, никак не е лошо да отиде човек на едно пътешествие с каравана. Да отсяда в къмпинги. Да си купува дърва на входа. Да си избира мястото сред възможните. Да си пали огън през нощта и да подрънква на китара. Сутринта - да тръгне край реката и да съзерцава възвишенията по пътеката на динозаврите. От околните храсти да излизат малки зайчета, които при вида на сянката му - да го проследяват, а когато той тръгне към тях - да го гледат с интерес и да очакват приближаването му почти на метър, за да се шмугнат в храстите...Да премине по въжения мост от другата страна на реката и да походи сред варовикови образувания от преди хилядолетия. Да се изкъпе в реката на връщане...Да посещава водопади и прекрасни местности, да присъства на самобитни изпълнения на племена и да се включва в техните ритуални танци... Е, да, сигурно на някои не им се излиза от лукса на хотелите.
Въпрос на гледна точка. Всеки има свое мнение.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
Изобщо не трябва да я има в темите тая простотия
Интересна гледна точка.
Всъщност, никак не е лошо да отиде човек на едно пътешествие с каравана. Да отсяда в къмпинги. Да си купува дърва на входа. Да си избира мястото сред възможните. Да си пали огън през нощта и да подрънква на китара. Сутринта - да тръгне край реката и да съзерцава възвишенията по пътеката на динозаврите. От околните храсти да излизат малки зайчета, които при вида на сянката му - да го проследяват, а когато той тръгне към тях - да го гледат с интерес и да очакват приближаването му почти на метър, за да се шмугнат в храстите...Да премине по въжения мост от другата страна на реката и да походи сред варовикови образувания от преди хилядолетия. Да се изкъпе в реката на връщане...Да посещава водопади и прекрасни местности, да присъства на самобитни изпълнения на племена и да се включва в техните ритуални танци... Е, да, сигурно на някои не им се излиза от лукса на хотелите.
Въпрос на гледна точка. Всеки има свое мнение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Що? Нормално е инвеститорите да влагат в такива неща и да си обменят опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Що? Нормално е инвеститорите да влагат в такива неща и да си обменят опит
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЪп- не може караванската тема да седи на втора страница
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЪп- не може караванската тема да седи на втора страница
Коментар
-
Една вдъхновяваща история, която ми се струва подходяща за тази тема:
https://www.facebook.com/10850999584...1327239891595/
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Покрай мен има рено и ситроен, приятел си купи фиат. За ново отиваш в някое представителство и питаш. Но си мисля че ти миришат чорапите за ново
Каравеле мисля че се казваше модела на фолксваген- може би имаше адвенчър добавка, но това си е базовият модел
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеИ аз мисля да си закупя къща на колела. Искам да се допитам до колежката Станчева, като най- компетентна в темата какво мисли за това бижу?
- 1 like
Коментар
Коментар