Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Не че нещо, но приятелка украинка, която живее в България от 25+ години е на мнение, че местните жени имат сериозни изкривявания.
Не подлагам на съмнение думите ти.
Аз също познавам (3 млади) украинки. Около 20-те. Едната от тях е абсолютно несериозно момиче. Другите две вероятно са възпитавани в добри семейства. Според мен - природно са доста красиви, а едната - има данни за киноартистка.
Разбира се - това не е основа, за да твърдя, че българките са мързеливи и "не стават".
С други 2 украинки се запознах в Белгия - преди 7 - 8 години. Едната от тях - много сериозна, хубава жена. Другата беше сексапилна, с големи "очи"... Също ми изглеждаше много сериозна... Разбрах, че последната се е женила в Украйна 4 пъти и всичките й бракове завършили със смъртта на поредния й съпруг... По нейни думи - били са пияници, а тя имала сериозни намерения и търсела адекватен мъж...
Между другото ми попадна и инфото, че в Украйна последната имала.... ами - да - тя притежавала в Украйна цели 4 къщи.
Да де - и това нищо не означава и от 1 случай генерални изводи не могат да се правят (нито за българките, нито пък - за украинките)...
Лаф да става, де..., ама тук някои като почнат да предлагат на Евго чужденки - мед им капе от устата...
Нищо не казвам: всеки си има глава на раменете, а Евго е почти на 50! До сега никоя не му е завъртяла главата, а след подобна информация - едва ли би предпочел дама с 4 къщи (или апарти) - ама той се пише "инвеститор", ако и да се хвали с имотите на тати!
Само си лафим - неангажиращо и никой не е длъжен да ми вярва!
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Знаем, че само ти си неразбран - а "повечето (млади) българки не стават" според теб - разбира се.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
булката да не е от силистренско?
Но не е и знатна софиянка.
Коментар
-
Кой ви пречи да "поработите с мен".
"Вие" си работете. Аз ще "ви" погледам отстрани.препоръка е
Коментар
-
бай мико, много обширен текст
едва го дочетох. няколко пъти заспах
няма да крия
с теб трябва да поработим малко върху иронията и сарказма
Кой ви пречи да "поработите с мен".
"Вие" си работете. Аз ще "ви" погледам отстрани.
Коментар
-
Бай Мишо,
...
едва го дочетох. няколко пъти заспах
няма да крия
с теб трябва да поработим малко върху иронията и сарказмаLast edited by ratten; Вчера, 21:47.препоръка е
Коментар
-
е, бай мико,
у вас като дойдат младите на гости
ти ли им шеташ и принасяш
учите ги на лошо и после хората страдат
Определено - бъркаш ценностите в твоя живот с ценностите на друг човек.
Първо грешиш в тая част: "учите ги на лошо и после другите страдат"
Вярваш ли си - като пишеш подобни тъпотии?
На нищо лошо не съм си учил децата, разбира се. Живял съм по определен начин и пред очите им съм правил жилища и съм ги обзавеждал. Ако смяташ, че тива е лошо и ""после хората са страдали" - много ти се губи нишката на "лошотията". Мхмммм.
Децата бяха малки, когато знаеха отговора на въпроса: "Къде е тати?" - на обекта - разбира се, а после - на другия обект... В същото време - бачкам и на основната ми работа (за стаж).
После, същите тия деца направиха по две деца и също - живеят в свои къщи или апарти.
Е, кое е лошото, ако "подражават" на тати?
Говориш "едно към гьотере" - бай Мишо.
Ако иронизираш друг колега от форума - това е друг въпрос.
=============
Другото също не ти се получава при подобни произволни допускания. Моята философия е скрита в израза: "всяка жаба да си знае паркинга".
Всеки живее в своето жилище, където има право да прави, което му се нрави.
За мен е достатъчно да не ми създават проблеми. Аз също не бих им създавал такива. Всеки да се грижи за домочадието (си), както аз съм правил това.
И много точно съм им показал как трябва да живеят на този свят. Директно са ме копирали, откакто са се пръкнали.
Другите (според теб) били страдали... Аз кВо общо имам с "другите"? Не за друго - мисли кО пишеш и действай според твоите разбирания: очевидно са все същите (патриархални) - като на Евго - на майка му.
Изобщо не ме интересува кой-как ме "оценява", но ако някой не знае какво да говори за своите наследодатели - ще си го кастря (това ще е най-обикновено мое алтернативно мнение)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Булката му е образована и все пак е изпълнила най-важната задача. Но иначе е зле в другите отношения. И се облизва за моето имущество. И тайно се подхилва.
Като отишла на гости на брат ми в новия апартамент през 2018 г и като видяла всичко, и като се има предвид факторът време, набързо отворила вратите на крепостта и развяла бялото знаме.
Брат ми не е чехльо, но по-смотаните задачи все на мен ми ги пробутва..........препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнениеЕвго, упорство и постоянство са нужни:препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Апартаментът в София е една сигурност и добра инвестиция, предвид голямото поскъпване. Също така е предпоставка за семейство. Но иначе няма голяма тежест, непознатите мадами много не ходят по апартаментите на ергените и ако има нейн апартамент, няма да е склонна да се премести при мъжа и да наруши комфорта си.
Аз съм ви разказвал за една жена от квартала. През 2004 г. тя дойде от малък провинциален град в София. Беше младичка, на 25 г. Родителите й не знам как бяха успели да съберат 40 000 лв, но й бяха купили приличен двустаен апартамент в хубав блок. На мен това също ми беше мечта, но трябваше да се преборя сам за нея. Тя можеше да си хване мъж и да роди 2 деца. Дори можеше да го направи за няколко месеца. За съжаление, до ден днешен е госпожица и гледа едно куче.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Той се кара с нея, но няма ефект. Човек на 40+ не се променя.
А ти подчинил ли си напълно жена ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Щом в София не може да си намери жена,какво остава за по-малък град.В София има много необвързани жени и много възможности да ги срещнеш. Де да бях ерген в София със собствено жилище.
Аз съм ви разказвал за една жена от квартала. През 2004 г. тя дойде от малък провинциален град в София. Беше младичка, на 25 г. Родителите й не знам как бяха успели да съберат 40 000 лв, но й бяха купили приличен двустаен апартамент в хубав блок. На мен това също ми беше мечта, но трябваше да се преборя сам за нея. Тя можеше да си хване мъж и да роди 2 деца. Дори можеше да го направи за няколко месеца. За съжаление, до ден днешен е госпожица и гледа едно куче.
Коментар
Коментар