IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не е.

Но не е и знатна софиянка.
    Остави от къде е, важно е да е учила.

Коментар

• Коментара ѝ беше относно мрънкането за мъжете, но и цялостно какво става в на българките главите.
      Тя не е добър пример в много отношения, така че няма как да е меродавно нейното, но все пак е една от тях, от жените.
      Last edited by Kris_; Днес, 01:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Не че нещо, но приятелка украинка, която живее в България от 25+ години е на мнение, че местните жени имат сериозни изкривявания.

Не подлагам на съмнение думите ти.

Аз също познавам (3 млади) украинки. Около 20-те. Едната от тях е абсолютно несериозно момиче. Другите две вероятно са възпитавани в добри семейства. Според мен - природно са доста красиви, а едната - има данни за киноартистка.
        Разбира се - това не е основа, за да твърдя, че българките са мързеливи и "не стават".

С други 2 украинки се запознах в Белгия - преди 7 - 8 години. Едната от тях - много сериозна, хубава жена. Другата беше сексапилна, с големи "очи"... Също ми изглеждаше много сериозна... Разбрах, че последната се е женила в Украйна 4 пъти и всичките й бракове завършили със смъртта на поредния й съпруг... По нейни думи - били са пияници, а тя имала сериозни намерения и търсела адекватен мъж...

Между другото ми попадна и инфото, че в Украйна последната имала.... ами - да - тя притежавала в Украйна цели 4 къщи.

Да де - и това нищо не означава и от 1 случай генерални изводи не могат да се правят (нито за българките, нито пък - за украинките)...

Лаф да става, де..., ама тук някои като почнат да предлагат на Евго чужденки - мед им капе от устата...

Нищо не казвам: всеки си има глава на раменете, а Евго е почти на 50! До сега никоя не му е завъртяла главата, а след подобна информация - едва ли би предпочел дама с 4 къщи (или апарти) - ама той се пише "инвеститор", ако и да се хвали с имотите на тати!

Само си лафим - неангажиращо и никой не е длъжен да ми вярва!
        .

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Знаем, че само ти си неразбран - а "повечето (млади) българки не стават" според теб - разбира се.
          Не че нещо, но приятелка украинка, която живее в България от 25+ години е на мнение, че местните жени имат сериозни изкривявания.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

булката да не е от силистренско?
            Не е.

Но не е и знатна софиянка.

Коментар

Кой ви пречи да "поработите с мен".

"Вие" си работете. Аз ще "ви" погледам отстрани.
              мисля да се откажа
              препоръка е

Коментар

бай мико, много обширен текст
                едва го дочетох. няколко пъти заспах
                няма да крия
                с теб трябва да поработим малко върху иронията и сарказма

Кой ви пречи да "поработите с мен".

"Вие" си работете. Аз ще "ви" погледам отстрани.

Коментар

Бай Мишо,
                  ...
                  бай мико, много обширен текст
                  едва го дочетох. няколко пъти заспах
                  няма да крия
                  с теб трябва да поработим малко върху иронията и сарказма
                  Last edited by ratten; Вчера, 21:47.
                  препоръка е

Коментар

е, бай мико,
                    у вас като дойдат младите на гости
                    ти ли им шеташ и принасяш
                    учите ги на лошо и после хората страдат
                    Бай Мишо,
                    Определено - бъркаш ценностите в твоя живот с ценностите на друг човек.

Първо грешиш в тая част: "учите ги на лошо и после другите страдат"

Вярваш ли си - като пишеш подобни тъпотии?

На нищо лошо не съм си учил децата, разбира се. Живял съм по определен начин и пред очите им съм правил жилища и съм ги обзавеждал. Ако смяташ, че тива е лошо и ""после хората са страдали" - много ти се губи нишката на "лошотията". Мхмммм.

Децата бяха малки, когато знаеха отговора на въпроса: "Къде е тати?" - на обекта - разбира се, а после - на другия обект... В същото време - бачкам и на основната ми работа (за стаж).

После, същите тия деца направиха по две деца и също - живеят в свои къщи или апарти.

Е, кое е лошото, ако "подражават" на тати?

Говориш "едно към гьотере" - бай Мишо.

Ако иронизираш друг колега от форума - това е друг въпрос.

=============

Другото също не ти се получава при подобни произволни допускания. Моята философия е скрита в израза: "всяка жаба да си знае паркинга".

Всеки живее в своето жилище, където има право да прави, което му се нрави.

За мен е достатъчно да не ми създават проблеми. Аз също не бих им създавал такива. Всеки да се грижи за домочадието (си), както аз съм правил това.

И много точно съм им показал как трябва да живеят на този свят. Директно са ме копирали, откакто са се пръкнали.

Другите (според теб) били страдали... Аз кВо общо имам с "другите"? Не за друго - мисли кО пишеш и действай според твоите разбирания: очевидно са все същите (патриархални) - като на Евго - на майка му.

Изобщо не ме интересува кой-как ме "оценява", но ако някой не знае какво да говори за своите наследодатели - ще си го кастря (това ще е най-обикновено мое алтернативно мнение)

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Булката му е образована и все пак е изпълнила най-важната задача. Но иначе е зле в другите отношения. И се облизва за моето имущество. И тайно се подхилва.

Като отишла на гости на брат ми в новия апартамент през 2018 г и като видяла всичко, и като се има предвид факторът време, набързо отворила вратите на крепостта и развяла бялото знаме.

Брат ми не е чехльо, но по-смотаните задачи все на мен ми ги пробутва..........
                      булката да не е от силистренско?
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
                        Евго, упорство и постоянство са нужни:
                        момчето не е мръднало за 4 годин
                        препоръка е

Коментар

• Евго, упорство и постоянство са нужни:

Коментар

Апартаментът в София е една сигурност и добра инвестиция, предвид голямото поскъпване. Също така е предпоставка за семейство. Но иначе няма голяма тежест, непознатите мадами много не ходят по апартаментите на ергените и ако има нейн апартамент, няма да е склонна да се премести при мъжа и да наруши комфорта си.

Аз съм ви разказвал за една жена от квартала. През 2004 г. тя дойде от малък провинциален град в София. Беше младичка, на 25 г. Родителите й не знам как бяха успели да съберат 40 000 лв, но й бяха купили приличен двустаен апартамент в хубав блок. На мен това също ми беше мечта, но трябваше да се преборя сам за нея. Тя можеше да си хване мъж и да роди 2 деца. Дори можеше да го направи за няколко месеца. За съжаление, до ден днешен е госпожица и гледа едно куче.
                            Сърби ги та две не виждат.Само трябва да ги предразположиш. Ама като директно им говориш за брак и деца няма да стане.Трябва първо да й разпалиш страстта и тогава тя сама ще поиска тия неща.Ама не и преди това.

Коментар

Той се кара с нея, но няма ефект. Човек на 40+ не се променя.

А ти подчинил ли си напълно жена ти?
                              За какво каране говориш ти , то въобще не става тъй тая работа!! Жената трябва да е свободна и освободена и да върви в посоката и то само ако иска! Корекции са достатъчни , без да взимам в предвид началното разбиване на ледове,страсти и представи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Щом в София не може да си намери жена,какво остава за по-малък град.В София има много необвързани жени и много възможности да ги срещнеш. Де да бях ерген в София със собствено жилище.
                                Апартаментът в София е една сигурност и добра инвестиция, предвид голямото поскъпване. Също така е предпоставка за семейство. Но иначе няма голяма тежест, непознатите мадами много не ходят по апартаментите на ергените и ако има нейн апартамент, няма да е склонна да се премести при мъжа и да наруши комфорта си.

Аз съм ви разказвал за една жена от квартала. През 2004 г. тя дойде от малък провинциален град в София. Беше младичка, на 25 г. Родителите й не знам как бяха успели да съберат 40 000 лв, но й бяха купили приличен двустаен апартамент в хубав блок. На мен това също ми беше мечта, но трябваше да се преборя сам за нея. Тя можеше да си хване мъж и да роди 2 деца. Дори можеше да го направи за няколко месеца. За съжаление, до ден днешен е госпожица и гледа едно куче.

Коментар

Working...
                                X