If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Четеш му просториите, ментално е с акъла на 9 годишен и в същото време ползва речник на стара баба. Тотално е объркан, но не го осъзнава и не приема, когато му се каже.
Многократно се опитвах да му помогна, предлагал съм му това което и ти, но той си знае само, че проблемът е в жените.
Истината е тази, Евго и ако искаш отново ме квалифицирай, но въпреки това ще се радвам, ако многократното повтаряне да прибегнеш до квалифицирана помощ ти повлияе и я потърсиш.
Времето минава и "утре" ще се събудиш сам на 55 вече озлобен към всичко и всички.
Не прави повече грешки с живота си!
Не се ровете в нещата ми. Всеки сам си преценява какво да прави.
Пиша в темата, защото не ми се пише в теми за строителство, коли и фитнес.
без да съм психолог ще ти кажа, че майка ти много се е постарала да те направи нещо противоположно на баща ти и като гледам е успяла, но стереотипите, които ти е 'набила' в главата са те оставили в 1999-та, когато си бил младеж на 19-20г
само че вече сме 2025-та...
за какво са ти тези апартаменти, тази работа, костюма, дрехите, когато ментално си останал плах юнуша бледен на 19, който преценява през очите на майка си и с идеята, че времето е пред него и все ще си намери някоя пепеляшка, която да му пере, чисти, гледа майка му на старини и да не иска кола, почивки, мол и глезотии
порастни и понеже съм на 100% сигурен, че си много сериозно натоварен (психически) ти казвам - не си губи още години с нас във форума, а потърси квалифицирана помощ. Убеден съм, че ще ти помогне ако не да намериш пепеляшка - то поне да хванеш някоя от доведените и сестри.
Четеш му просториите, ментално е с акъла на 9 годишен и в същото време ползва речник на стара баба. Тотално е объркан, но не го осъзнава и не приема, когато му се каже.
Многократно се опитвах да му помогна, предлагал съм му това което и ти, но той си знае само, че проблемът е в жените.
Истината е тази, Евго и ако искаш отново ме квалифицирай, но въпреки това ще се радвам, ако многократното повтаряне да прибегнеш до квалифицирана помощ ти повлияе и я потърсиш.
Времето минава и "утре" ще се събудиш сам на 55 вече озлобен към всичко и всички.
Не прави повече грешки с живота си!
Аз съм го разказвал в другата тема, но за теб ще го напиша пак.
Имам наследство 1/2 апартамент от любим възрастен човек, която гледах. И аз откупих другата половина. От 1999 г ходя на работа и успях да купя 2-та двустайни апартамента в София, като почти през цялото време съм работил и допълнителна работа.
Историята ми е малко тъжна, вместо да се занимавам с жени, съм работил след работа до 12 часа. Аз много не одобрявам европейските ценности.
без да съм психолог ще ти кажа, че майка ти много се е постарала да те направи нещо противоположно на баща ти и като гледам е успяла, но стереотипите, които ти е 'набила' в главата са те оставили в 1999-та, когато си бил младеж на 19-20г
само че вече сме 2025-та...
за какво са ти тези апартаменти, тази работа, костюма, дрехите, когато ментално си останал плах юнoша бледен на 19, който преценява през очите на майка си и с идеята, че времето е пред него и все ще си намери някоя пепеляшка, която да му пере, чисти, гледа майка му на старини и да не иска кола, почивки, мол и глезотии
порастни и понеже съм на 100% сигурен, че си много сериозно натоварен (психически) ти казвам - не си губи още години с нас във форума, а потърси квалифицирана помощ. Убеден съм, че ще ти помогне ако не да намериш пепеляшка - то поне да хванеш някоя от доведените и сестри.
Това не е моето. Не смятам да си продавам жилището, за да купувам луксозно МПС.
Иначе вярвам в думите на Кобрата, че трябва да има повече българчета. И мога да рабтя за това. В София е трудно с паркирането, особено в центъра за млад шофьор.
не е нужно да е луксозно,а по-скоро практично, но все пак да имаш 'кон'
Иначе вярвам в думите на Кобрата, че трябва да има повече българчета. И мога да рабтя за това. В София е трудно с паркирането, особено в центъра за млад шофьор.
Купи го на лизинг или с кредит. Така или иначе ако ще създаваш семейство си трябва кола.И можеш да си наемеш гараж или паркомясто.
Евго ако бях като теб щях да си купя един спортен Мерцедес/БМВ/АУДИ за 50-60 хиляди лева и щях петък и събота вечер да излизам с него по заведенията. Като видят луксозна спортна кола и на повечето мацки им се подмокрят бикините. Водиш я у вас вършиш работа и следващата седмица я караш на уикенд в някой петзвезден спа хотел .И ще е твоя.Не е ядрена физика и не е толкова сложно .
Разкажи малко за теб, семеен ли си, под чехъл ли си? Чета те често, но не знам кой стои зад ника.
Чуй сега, Евго. Ние мъжете сме си хайвани. На 25 години с жена и бебе си я караме както преди - компании, закъсняване и въобще не знаем за какво става на въпрос и къде се намираме.
Това обаче са козове с които жетата почва да го вкарва в пътя - сърди се, муси се, започва да изисква. Извинения, цветя, подаръци.
Умната жена възпитава постепенно мъжа си. Той не и е даден готов. И така, като има тя силата и търпението след 30 години брак вече има съществени успехи.
Евгич може да удари една пушка на кучката, докато се е надвесила над фурната. Ние сме животни, които четат Юнг и за квантова физика, но захвърлим ли тези четива, дивото у нас си зове. Такива откраднати мигове са апотеоза на отмъщението към ненаситните роднини.
не е зле да я отстреля един-два пъти
но кучката е нащрек
и не доближава фурната
Евго ако бях като теб щях да си купя един спортен Мерцедес/БМВ/АУДИ за 50-60 хиляди лева и щях петък и събота вечер да излизам с него по заведенията. Като видят луксозна спортна кола и на повечето мацки им се подмокрят бикините. Водиш я у вас вършиш работа и следващата седмица я караш на уикенд в някой петзвезден спа хотел .И ще е твоя.Не е ядрена физика и не е толкова сложно .
Да ти кажа, че гледам 3 балкона с цветя в двата апартамента. В момента и трите са образцови (с много цветове, мушката, сакъзчета, холандско мушкато, теменужки) и са много красиви. Това е едно от хобитата ми.
Добре е, че като ги пишеш - сам си вярваш...
Работил си (на няколко места)... Вярвам го.
Оттук - натам много събития са извън сюжета.
Как така се случва - работейки на няколко места - за пари - човек да гледа денонощно възрастни хора, защото "гледачът" (подчертаваме - денонощно! - е на разположение: пренася хора до тоалета, къпе ги, пазарува, готви им, храни ги... така се разбира "гледането на възрастен"..., но не от човек, който "работи на ДВЕ работи и не дава пари за гледач на възрастни...)..., а - да бе: а мама - къде е в цЕлата схема? Тя има съпътстващи заболявания и ..., ами да - Евго гледа И НЕЯ! Обобщаваме: 2 работни места и Евго години на ред бачка и ОЩЕ: грижи се за баба и дядо, за майка си: Батман! Пазарува, всеки ден върти пералня....
Почвам да уважавам Евго! Почвам и да го разбирам: печели и РАЗПОЛАГА с пари (термин, зает от лафовете на мама!), ходи по света на екскурзии...
Е, как да му остане време и за танци?...
Тати е направил жилища. Това е повече от сигурно и НИЕ сме му благодарни.
Братът продава своята част от наследството, защото му трябват пари за чужбина. Снахата е кофти не помага на мама, ама какво да й помага, като Евго върши всичко!
Три балкона с цветя са му на главата, а зимно време пак ги гледа! Сакъзчета, холандско мушкато...
Тая майка много още има да учи от своя син - Евго. Вундеркинд и красавец!
Коментар