IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът и Вселената - тайни и загадки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
    Ако всички ние допуснем, че появата на органичната материя е резултат от случайни фактори, как тогава бихме могли да приемем, че човешкия разум като продукт единствено на материята, която от своя страна поражда живота чрез играта на случайностите, може да се разглежда като надеждна и стабилна основа и достоверен критерии за истинност ?

    Ако човешката психика и съзнание е епифеномен тоест вторично или случайно явление продукт на материята, то как логическите заключения, които правим за света и Вселената са достоверни? Липсва достоверна и адекватна гаранция, че това което познаваме е вярно ....

    Ние възприемаме света с нашите сетива и мозък, а той е просто е отчайващо безнадеждно сложен !!! Мозъкът наподобява свръх супер сложен биоелектрически компютър – жива свръх сложна мрежа от над 110 милиарда нервни клетки, способни на 10 2 783 000 взаимовръзки – цифра, по- голяма от броя на всички атоми във Вселената. В този свръх миниатюрен компютър всяка минута се програмират повече от 100 000 000 процеса !!! (По Тимъти Лиъри)
    Асак, тъй като човекът е някакъв сравнително немощен бозайник в сравнение с доста представители на този вид, по законите на еволюцията щеше да заема скромно място някъде по хранителната верига, да се крие по дърветата, да лапа банани и да подскача и крещи несвързано при вида на някоя маймуница с по-красив задник и до ден днешен.
    Но преди няколко десетки хиляди години (не повече от сто хиляди), представители на някоя от многото по-развити цивилизации във Вселената случайно са преминали покрай Слънчевата система и са забелязали малка синя планета, трета поред от звездата-майка. Спрели за почивка и видели райско кътче, обитавано от разни живинки, включително маймуни, които се погрижили за веселото прекарване на гостите на тая планета.
    На тръгване, гостите от другата цивилизация решили да запазят контакт с веселите домакини, и поради липса на технически и умствен потенциал в горките маймуни, баш-шефът на експедицията решил да имплантира придатък в примитивния мозък на присъстващите маймуни, който се предава по наследство, и който да служи за комуникация с тях посредством вълни на определена честота. Въпросният придатък освен, че се наследявал, имал опция освен за комуникация, така и за влияние върху поведението на маймуната, като включвал възможност за ъпдейт и ъплоудване на информация в множеството незаети с нищо нервни клетки от мозъчното съдържание на несъвършените маймуни.
    Като се върнали на своята си планета или база или квото има там, всеки от експедицията си имал домашен терминал от който да си комуникира по възможните транс-вселенски вълни с веселите маймуни и да си им ъпдейтва фърмуера (в празна кратуна място много). тая работа продължила хиляди години, като тия инопланетяни от време на време идвали на Земата да се видят с наследниците на маймуните и да видят добре ли вървят ъпдейтите на мозъците и развива ли се въобще племето на специалните маймуни, както и да ги светнат на някои техники и да им отворят очите за по-лесен живот на Земята - колело, кремък, огън, да солят месото на барбекюто и други подобни полезни неща, включително как да се строят пирамиди тип египетски без кранове, и как се полира перфектно планински кристал във форма на череп без никакви инструменти. Между другото, маймунките се повъзпитали, слезли от дърветата, почнали да се обезкосмяват и да си крият задниците и ред други цивилизационни благинки под вещото напътствие на добрите инопланетяни. Абе въобще коренна промяна от веселия маймунски вид от преди няколко десетки хиляди години.
    Но не щеш ли, преди около 10 хиляди години, некъв гаден хакер от извънземната планета/база, хакнал криптираните връзки с мозъците на маймунките-човеци, и пуснал платено кодовете за връзка с мозъците на маймунките в техния дарк нет, като обещавал на потенциалните клиенти, че това е страхотна нова игра в реална обстановка на далечна планета с видео в реално време. Кодовете се разграбили от потребителите за нула време, образували се конкурентни отбори играчи, и почнали онлайн-играта като всеки си ъпдейтвал и контролирал мозъците на своите играчи, които да разширяват своите и завладяват нови земи, ресурси и роби от конкурентните отбори. Появили се народи, държави, пари, пазари и всякакви неща, непознати дотогава на планетата Земя.
    Имало всякакви извратеняци сред играчите-инопланетяни и те давали какви ли не извратени инструкции и ъпдейти към нищо неподозиращите маймуночовеци на клетата планета Земя, но пионките (в каквито се превърнали веселите маймунки от едно време) безропотно изпълнявали инструкциите, щото така бил програмиран издатъка. С парите се появили алчността, завистта и злобата, но така играта била по-интересна за кукловодите - дори тяхната фантазия не стигала какво може наистина да направи едно човече за пари.
    Та тая кракната игра продължава вече 10 000 години, а човешкият мозък е само приемник на информация на трансвселенски вълни, изграден на органична основа и същевременно трансмитер на външни команди към тялото. С това могат да се обяснят хилядите нелогични неща, които хората правят, дори и най-умните и образованите сред тях. Странно защо са много рядко срещани гениите - може би има бонус ъпдейт на знания и умения в играта, дето се разиграва на случаен принцип.
    И няма значение дали преди пет хиляди години, преди хиляда, или сега - правят се едни същи грешки по различен начин, но с едни и същи разрушаващи последствия.
    Майтап да става, ама действителността много взе да прилича на това. Наздраве и хубава вечер!
    Last edited by Kildirim_Bei; 19.01.2021, 07:20.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

    Коментар


    • 3. Интересна стана дискусията, но ето как всички вие дори не осъзнавате, че попадате в капана на думите. Имам предвид следното.

      Човекът живее в света на думите. Ние живеем в света на думите, в света на описанието. Отначало човек ги измисля, а с времето .... дори забравя първоначалния им смисъл

      Разумът съществува благодарение на речта, писмеността и с течение на времето все повече е обусловен от културата. Самоосъществяването на разума като психосоциален продукт винаги е ставало чрез езика : Разумът е творил в езика, развивал се е в езика, оформял е в него своите постижения, никога не е могъл да се раздели с езика. Езикът е начин на съществуването на разума, особено ако разглеждаме езика в широк смисъл – като знакова структура, като система от условни елементи с условно значение, която служи за комуникирането на хората помежду им. Езикът и математиката са просто модели на съзнанието.

      Според Д. Т. Судзуки : “Езикът е най-несигурният инструмент, който някога е изобретявал човешкият разум. Не можем да живеем, без да прилагаме това средство за общуване, нали сме обществени същества; но само като приемем, че езикът е реалността или самият опит, ще направим най-ужасната грешка и ще започнем да приемаме, че луната е пръстът ни, който само я посочва.”

      Грешка е с езика да се “хване” света. Още по-голяма грешка е с езика да се замени света. Светът е езикова конструкция, нищо повече. Светът и действителността се изграждат от езика и ние по някакъв начин трябва да се измъкнем от културалния затвор на езика, ако искаме да се изправим “очи в очи” с онази Реалност, която се намира отвъд привидността.

      Никой не се ражда от думи. Никой не се храни с думи. Никой не възкръсва от думи. Така е в този свят. Аналитичната философия попада в капана на “езика”. Тя погрешно допуска, че езикът отразява света, че в езика се коренят грешките на метафизиката и че езикът може да замести като обект света във философията. В това отношение тя е заедно с екзистенциализма.

      Езикът е форма на съществуване на информацията във вид на система от знаци. Информацията може да се представи само във вид на някакъв език. Езикът се явява в известен смисъл самото съобщение. Човешкият език е семантически нелинеен, подобно на ДНК, която е класически пример за нелинейна система. В този контекст човешкото общество и човешките взаимоотношения са най-сложните нелинейни системи.

      Светът, в който хората живеят, е очертан с думи, числа, категории, уравнения, понятия, символи, знаци. Ние го подреждаме така. Но все пак светът не се променя от това. Не се променя даденото възприятие. Ние не контролираме с думи какво да виждаме, а какво да идентифицираме. С думи не можем да създадем ново нещо, неживо или живо. Не можем с думи да създадем живот.

      Думите и числата служат за подредба на света във форма. Те са основни типове подреждащи единици със съответните основни типове подреждащи отношения – синтактическите и математическите константи. Думата е термин, когато означава понятие в науката. Терминът е определен и фиксиран в изкуствения знак – артефакт. Не трябва думите да се бъркат с Реалността. В Дзен се казва: “Думите са само думи и нищо повече.” Дзен е най-ирационалното и непостижимо нещо в света. Затова той не се поддава на никакъв логически анализ или умствена интерпретация.

      Числото е знак, а не същност. Числото не е “обективна реалност”. В природата няма числа, доколкото няма еднакви неща и събития. Числото не е ментална структура. Числата са фундаментални човешки артефакти, знаци, типове текст, типове подредба, имащи смисъл само в нашия жизнен свят и лишени от трансцендентна онтологична значимост. В ума няма числа, както няма и неща, които да се броят. В природата няма числа, защото няма еднакви неща, които да се броят или еднообразни неща, които да се мерят.

      Категориите на европейските онтологии са локални местни описания. Категориите са артефакти, а не реални всеобщности. За всяка категория може да се направи деструктивен анализ и да се демонстрира, че тя е невалидна, поне по онзи начин, който се очаква от нея. Теориите са артефакти и техните термини са чисти знаци. Не е трудно да се вкара света в теории и категории. Цената на това фиксиране обаче е скъпа. Ние получаваме умствен наркотик, който не ни позволява осъзнаване на живота на света. Ставаме слепи за крайностите си.

      Всичко направено от човека е артефакт !!! Всеки артефакт носи човешки смисъл – замисъл, предназначение, значение – въобще идея, вложена от нас. Артефакти са жилищата, дрехите, автомобили, компютри, парите (златото не е артефакт, то е природна даденост) и дори научните теории и т.н. и те правят живота на нас, хората, възможен. Без тях не бихме оцелели. Ние, хората, подреждаме света с помощта на артефакти – теории, знаци, езици, машини. Артефактите са абсолютно нищожни без нас. Без нас, които сме създали думите и числата, те нямат никакъв смисъл. Нашата опора – числата – се оказва опряна на самите нас. Културата е огромно натрупване на артефакти. Те носят смисловия живот на своите създатели. Затова не е чудно, че числата и думите (и парите) в различни култури са различни. Артефактите се натрупват в културата и постепенно създават цяла йерархия от структури, които описват света и организират колективния живот на хората.
      цитирано по Сергей Герджиков
      Last edited by Асо Пика; 20.01.2021, 18:52.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

        Я кажи кой природен закон описва 5-ен интеграл?
        А дали това което виждаме(описваме това което виждаме) е реално - ЦВЕТОВЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ има само светлина. Измисляме си РГБ, СМИ системи да опишем нещо дето не съществува ?!?!
        Откъде знаеш, че някъде във Вселената няма 5 измерения? и дали въобще нашият триизмерен свят не е подмножество на по-сложен многоизмерен свят? Ако това се окаже така, един петорен интеграл ще ти дойде добре в новата реалност Между другото, в познатия ни свят може да има четворен интеграл - например на функция по x,y,z,t.
        Виждаме реално светлина, но на различни честоти. Цвят е нашето определение за енергията, която възприемаме в даден момент с единия от сензорите си (очи). Топлината/студът също е електромагнитна вълна и го усещаме с друг сензор - кожа. Но в крайна сметка целият ни познат свят (включително ние самите) е енергия, която непрекъснато преминава от един вид в друг. И в най-студения камък, седял някъде неподвижно милиони години, има енергия и движение - протони, електрони и неутрони не спят
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

          Няма по-истинска наука от математиката. Тя е основа на всички естествени науки, т.е. науките, описващи природата и природните закони. В тях всеки опит дава един и същ резултат при едни и същи изходни параметри. Природните закони са неумолими и там не минават подкупи, връзки и манипулации.
          Измислени науки са икономика, право, социология, политология, и тем подобни, защото са ИЗМИСЛЕНИ от човека и се прилагат за неща, СЪЗДАДЕНИ и УПРАВЛЯВАНИ от човека. Икономика, пазари, пари, съдилища, обществени системи в природата няма. Тези неща, измислени от човека, се описват от науки и закони, в които винаги има вратички и възможности за субективна интерпретация. Това е дребна, но съществена разлика, в сравнение с естествените науки.
          За изкуствения интелект си прав. Също и че виртуалния свят измества реалния. Мисля, че светът отива към некво третокласно хорър-фентъзи, управлявано по интернет. За болшинството младежи, ако те няма в нета, не съществуваш реално. Ако някой не публикува нещо в рамките на 3-4 дни (ако няма нищо интересно, поне селфи от тоалетната), почват да се питат дружките му да не е умрял случайно.
          Математиката я обичам много бей и е наука и физиката също.Ама да ми пишеш че икономиката и правото социология и политология били науки ми идва в повече.Тва са някакви човешки бръщолевения и очаквания нищо повече.Светът се управлява от Закони които нашия Творец е определил.Те не се интересуват дали знаем за тяхното съществуване а и ни най малко ги вълнува дали ги харесваме.Нарушим ли ги стоварват действието по празните ни кратуни.Именно в това е съдът...Нищо в живота не е случайно всичко което се случва е за наше добро.Събитията следват своя ход различно е възприемането.Няма нерешими проблеми има неприятни решения...Кой взел се за изключителен и неповторим дето го дават по телевизора какво говори и какво иска няма никакво значение.Ние идваме на Земята да учим в реални условия и когато тези условия са подходящи за нас и хората които идват с нас.Човека не може да живее при всякакви условия а само при такива в които може да се развива.Не учиш ли почнеш ли простотиите условията на живота ти се влошават и започват страданията...Днешният Западен свят е изпаднал в девети глух коловоз нито знае къде е нито знае на къде върви.Ние българите имаме Петър Дънов Петър Димков Лидия Ковачева.От друга страна имаме Слава Севрюкова Ванга Дядо Влайчо....Дънов е учител на цялото човечество и неговото учение ще е библията за следващите 2000г..както учението на Христос беше досега.България ще получи полагащото и се място в света и много хора ще учат български за да четет оригинала.Затова обичайте Родината и се гордейте че сме българи.Както дадохме Богомилите сега пак ще дадем и много ще ни уважават....Не може смисът на живота да е да си натъпчеш червото да тънеш в лукс и да си начешеш катерицата.Този Западен свят фалира морално сега иде и материалният фалит.Не се увличайте по лъскавото и лукса и знайте че истинският път е трудния.Бог товари с работа тези които обича.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

            Няма по-истинска наука от математиката. Тя е основа на всички естествени науки, т.е. науките, описващи природата и природните закони. В тях всеки опит дава един и същ резултат при едни и същи изходни параметри. Природните закони са неумолими и там не минават подкупи, връзки и манипулации.
            Измислени науки са икономика, право, социология, политология, и тем подобни, защото са ИЗМИСЛЕНИ от човека и се прилагат за неща, СЪЗДАДЕНИ и УПРАВЛЯВАНИ от човека. Икономика, пазари, съдилища, обществени системи в природата няма. Тези неща, измислени от човека, се описват от науки и закони, в които винаги има вратички и възможности за субективна интерпретация. Това е дребна, но значителна разлика, в сравнение с естествените науки.
            За изкуствения интелект си прав. Също и че виртуалния свят измества реалния. Мисля, че светът отива към некво третокласно хорър-фентъзи, управлявано по интернет. За болшинството младежи, ако те няма в нета, не съществуваш реално. Ако някой не публикува нещо в рамките на 3-4 дни (ако няма нищо интересно, поне селфи от тоалетната), почват да се питат дружките му да не е умрял случайно.
            Я кажи кой природен закон описва 5-ен интеграл?
            А дали това което виждаме(описваме това което виждаме) е реално - ЦВЕТОВЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ има само светлина. Измисляме си РГБ, СМИ системи да опишем нещо дето не съществува ?!?!
            Last edited by bota156; 18.01.2021, 15:17.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

            Коментар


            • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              математиката е ИЗМИСЛЕНА наука съществуваща сама за себе си.
              Скоро и измисления ИИ ще съществува сам за себе си и ще игражда свой собствен свят. Кофти че ще се бори с човешкия
              Няма по-истинска наука от математиката. Тя е основа на всички естествени науки, т.е. науките, описващи природата и природните закони. В тях всеки опит дава един и същ резултат при едни и същи изходни параметри. Природните закони са неумолими и там не минават подкупи, връзки и манипулации.
              Измислени науки са икономика, право, социология, политология, и тем подобни, защото са ИЗМИСЛЕНИ от човека и се прилагат за неща, СЪЗДАДЕНИ и УПРАВЛЯВАНИ от човека. Икономика, пазари, пари, съдилища, обществени системи в природата няма. Тези неща, измислени от човека, се описват от науки и закони, в които винаги има вратички и възможности за субективна интерпретация. Това е дребна, но съществена разлика, в сравнение с естествените науки.
              За изкуствения интелект си прав. Също и че виртуалния свят измества реалния. Мисля, че светът отива към некво третокласно хорър-фентъзи, управлявано по интернет. За болшинството младежи, ако те няма в нета, не съществуваш реално. Ако някой не публикува нещо в рамките на 3-4 дни (ако няма нищо интересно, поне селфи от тоалетната), почват да се питат дружките му да не е умрял случайно.
              Last edited by Kildirim_Bei; 18.01.2021, 15:11.
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                Въобще, според скромното ми мнение, теорията за еволюцията и възникването на човека си е крива отвсякъде. Няма как от всички маймуни на земята в точно определен подвид маймуни изведнъж да почне да се развива специален мозък/абстрактно мислене/членоразделна реч и т.н.
                Защо да е крива теорията на еволюцията? Аз не виждам противоречие - атеистите са произлезли от маймуни и от първобитни примати по пътя на естествения отбор, а останалите хора сме създадени от Господ по образ и подобие.
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                Коментар


                • математиката е ИЗМИСЛЕНА наука съществуваща сама за себе си.
                  Скоро и измисления ИИ ще съществува сам за себе си и ще игражда свой собствен свят. Кофти че ще се бори с човешкия
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Колкото повече науката се забива в подробностите и тайните на живота, толкова повече се изказва мнението, че това не може да е създадено от природата по пътя на естествения, случаен подбор....Изследванията на мозъка са в самото начало....Както се казва, само големи Мозъци, могат да изследват мозъка....В метрото си лафят двама гърчави и брадати и дочувам....С 5 % работи...За какво са му дадени другите 95 % и какво прави с тях....
                    За охлаждане - се намесих аз....

                    Нооо, ако се перефразира едно мнение на Хенри Кисинджер - " Капитализма е пълен с недостатъци, но по - добро не е измислено ", може да се напише - Еволюцията е в основата на създаването на живота и човека на Земята, докато не се докаже нещо друго...
                    Повечето от вас са чували, че математиката е царицата на науките. Но малко знаят, че математиката не може да докаже сама себе си (за справка теоремите и постулатите на Курт Гьодел). Ще го кажа на прост език - колкото и сложни теореми, твърдения и постулати да има в математиката, всички те и доказателствата им по обратен път стигат до едни простички неща - няколко аксиоми. Това са твърдения, които не се доказват и се приемат за даденост. След тях няма нищо. Една аксиома да се промени, и ще се промени цялата математика.
                    Правя аналогия на математиката с мозъка. Един мозък не може да разбере как работи друг мозък, без да получи някаква информация, която може да дойде САМО извън мозъка, колкото и сложен и развит да е той. Тази информация е аксиомата в нашия случай и тя е извън системата (мозъка). Само висш разум, както казва бай Пешо, може да даде тая информация. Дотогава разбирането на мозъка и разработването на изкуствен интелект са кауза пердута.
                    Изкуствения интелект на сегашния етап представлява просто огромни бази данни, бързи компютри и много разклонения от типа "АКО ... ТО ... ИНАЧЕ...." (IF...THEN....ELSE...). Прехваления изкуствен интелект може да ускори и автоматизира сравнително еднотипни, добре дефинирани и повтарящи се процеси, но е мнооого далеч от мислене и вземане на решения във всякакви ситуации, за креативност въобще не може да става и дума. Колкото и големи да са базите данни, колкото и бързи да са процесорите, комбинациите от параметри и обстоятелства във всеки един даден момент в реалния свят са безкрайни. Колкото и голямо и бързо да е нещо, то не може дори да се доближи до безкрайността. Мозъка има функции интуиция и аналогия и може да действа с автоматичен рефлекс на момента, без обмисляне. Аналогията може да се осъществи между абсолютно несъвместими неща. Това е нещо, което компютъра априори ще отхвърли като неподходящо за решаване на задачата/проблема. Изкуствения интелект може да вкара една дейност в рамки, които са зададени от алгоритмите, параметрите, данните. Колкото и сложни и големи да са те, в крайна сметка имат ограничения. Хахаха, човека винаги е търсил свободата и е бягал от рамките, сега зорлен сам ще се вкара в такива. Тотална деградация.
                    Last edited by Kildirim_Bei; 18.01.2021, 18:22.
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                      Асо как ще обясниш че всичко е създадено от 4 основни елемента - C, H, N, O и 90% от 4 аминокиселини
                      20 са...

                      Коментар


                      • Асо как ще обясниш че всичко е създадено от 4 основни елемента - C, H, N, O и 90% от 4 аминокиселини
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

                          Вярно. Учените, дето малко разбират от математика и теория на вероятностите, лесно могат да пресметнат, че вероятността на планетата Земя да възникне от нищото органична материя, оттам клетки, елементарни живи организми, растения и животни, оттам човек с развит мозък е равна на 0 /нула, зеро, ниенте/.
                          Нали все някъде, макар и в други светове, тя е възникнала, там как е станало? Освен нашата черна дупка в центъра на галактиката съвсем да е ялова.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

                            Вярно. Учените, дето малко разбират от математика и теория на вероятностите, лесно могат да пресметнат, че вероятността на планетата Земя да възникне от нищото органична материя, оттам клетки, елементарни живи организми, растения и животни, оттам човек с развит мозък е равна на 0 /нула, зеро, ниенте/.
                            Явно и ти имаш някакви паранормални способности, защото тъкмо за това смятах да пиша в следващия си пост...... нещата са дори още по- безумни в ортодоксалната наука .....
                            Но малко по- късно ще пиша, трябва да свърша една търговия, че жена ми ще ме пита довечера колко пари днес изкара ?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

                              Вярно. Учените, дето малко разбират от математика и теория на вероятностите, лесно могат да пресметнат, че вероятността на планетата Земя да възникне от нищото органична материя, оттам клетки, елементарни живи организми, растения и животни, оттам човек с развит мозък е равна на 0 /нула, зеро, ниенте/.
                              Викаш, някак повече ти пасва панспермията пред абиогенезата?
                              Наздраве!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

                              Коментар


                              • Колкото повече науката се забива в подробностите и тайните на живота, толкова повече се изказва мнението, че това не може да е създадено от природата по пътя на естествения, случаен подбор....Изследванията на мозъка са в самото начало....Както се казва, само големи Мозъци, могат да изследват мозъка....В метрото си лафят двама гърчави и брадати и дочувам....С 5 % работи...За какво са му дадени другите 95 % и какво прави с тях....
                                За охлаждане - се намесих аз....

                                Нооо, ако се перефразира едно мнение на Хенри Кисинджер - " Капитализма е пълен с недостатъци, но по - добро не е измислено ", може да се напише - Еволюцията е в основата на създаването на живота и човека на Земята, докато не се докаже нещо друго...

                                Коментар

                                Working...
                                X