Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тюрлюгювеч
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеТи мен ме остави, ми кажи не е ли вярно? Скоро като те хванат че крадеш нет и не бачкаш, ще трябва да търсиш мост някой под който да живееш?
Last edited by Pyramid; 06.01.2021, 07:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid
С много странни прозвища сам се наричаш, що тей?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеСя измамник трябва да си благодарен че научи още нещо тук в тази тема.
Вместо да паднеш на колене и да целуваш там квот' ти подам от благодарност, ти търсиш да се заяждаш. И докога? За четири години покрай тръбичката научи повече отколкот за целият си мизерен живот досега. И вместо да се изправиш на колене и да правиш това дет' по-умни от теб ти казват, ти предпочиташ да седиш по очи в калта и някой постоянно да те натиска там.
Що за твар си не е ясно.
Пък и какво да "научи" човек от теб? Една неприложима формула? Как да си скубе брадата и да скача "нЕма такова животно!"? Или да се прави на кьорав? Ми за тая цел ви има вас с "Пешето" бре. Като да се правят глупости сте вие. Като да се направи нещо ново и работещо...Ами ясно, някой по-читав си требе. Нощните смени на "пазача". Сори. Съм поддръжка у голЕма фабрика, и за някоя-друга хилка, се сменяме десетина души. Проблем?
- Не мисля. Виж, ти толкоз време изби из нета по нощите, почна да ни осъмняваш. Ама басните, че си бил в Америка, ги раздухвай на други. Там, нощта е по
различно време.
...Ама сложно го казвам, не като за теб. На теб, изречения от две-три думи, макс. едносрични . Що тей, Импотецие?
Коментар
-
Ся измамник трябва да си благодарен че научи още нещо тук в тази тема.
Вместо да паднеш на колене и да целуваш там квот' ти подам от благодарност, ти търсиш да се заяждаш. И докога? За четири години покрай тръбичката научи повече отколкот за целият си мизерен живот досега. И вместо да се изправиш на колене и да правиш това дет' по-умни от теб ти казват, ти предпочиташ да седиш по очи в калта и някой постоянно да те натиска там.
Що за твар си не е ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Съдбата на некадърника е да работи нощна смяна всеки ден, и съдружниците му да му бият шута.
- Вай-вай-ваййййй !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ да я покажеш, пак не можеш вярно да я сметнеш но, това е съдбата на некадърника.
Съдбата на некадърника е да работи нощна смяна всеки ден, и съдружниците му да му бият шута.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМи като не ме мързи пак ще покажа сметките в детайли.
Паш ще покажа защо павлето ти би шута.
Ти гледам пак имаш нет, пак си нощна. Е не ти ли дава почивка понякога?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
"Без ДА ЗНАМ", имаш предвид. Ама то това толкова го можеш, нале, едни елементарни сметки по формула, която САМ си предложил, те хвърлят в потрес...
Паш ще покажа защо павлето ти би шута.
Ти гледам пак имаш нет, пак си нощна. Е не ти ли дава почивка понякога?
Коментар
-
То ако не ти, кой друг ше знае? Десет години правиш тръбичка без да знаеш как работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Друго си е да си галфон от бранша, налэ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеНе ме замай на сериозно.
Ама сте дъм-та-дъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Не ме вземай много сериозно по тази тема, моля за извинение.
Ние ше ти земеме хеша, емде5то и ша-товете, с ривърс инджиниъринг ще ти нарисуваме къфто си щеш отпечатък, даващ същите шата, емдепета, хешове-мешове и ше си свиркаме.
Ние сме cool guy, crunch everything and doesn't afraid of anything
Ама сте дъм-та-дъм.
Коментар
-
Ти явно не схващаш за какво става въпрос.
МД5 е 128 битова хеш функция която връща "уникален" резултат за даден там квот се сетиш - картинка, текст...
Да допуснем че на "129" бит резултатите започват да се повтарят. Всичко е добре до момента в който се вижда че резултата е същия, но връща безсмислени символи.
Тоест. Например сваляш си от гугъл сток имидж за твоя андроид, за който любезно предоставят един хеш резултат. За сигурност пускаш хеш на това което си свалил и ако съвпада - това е.
Ся да кажем че някой ги е изхакал и е намерил нещо друго с резултат този хеш. Получава се обаче че това нещо е напълно безсмислено от гледна точка на твоя телефон, защото не следва зададен път за инсталиране.
Тоест, когато покажеш картинката с "ключовите точки", то това ще е маслена картина а не отпечатък от пръст който се очаква.
Но вие работете де, все пак това е пътят на прогреса.
Ние ше ти земеме хеша, емде5то и ша-товете, с ривърс инджиниъринг ще ти нарисуваме къфто си щеш отпечатък, даващ същите шата, емдепета, хешове-мешове и ше си свиркаме.
Ние сме cool guy, crunch everything and doesn't afraid of anything
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнениеРаботим по силиконови отпечатъци.
Можем да ги излъжем и по "ключовите им точки" с каквато картина си поискаме.
МД5 е 128 битова хеш функция която връща "уникален" резултат за даден там квот се сетиш - картинка, текст...
Да допуснем че на "129" бит резултатите започват да се повтарят. Всичко е добре до момента в който се вижда че резултата е същия, но връща безсмислени символи.
Тоест. Например сваляш си от гугъл сток имидж за твоя андроид, за който любезно предоставят един хеш резултат. За сигурност пускаш хеш на това което си свалил и ако съвпада - това е.
Ся да кажем че някой ги е изхакал и е намерил нещо друго с резултат този хеш. Получава се обаче че това нещо е напълно безсмислено от гледна точка на твоя телефон, защото не следва зададен път за инсталиране.
Тоест, когато покажеш картинката с "ключовите точки", то това ще е маслена картина а не отпечатък от пръст който се очаква.
Но вие работете де, все пак това е пътят на прогреса.
Коментар
Коментар