If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма какво да чакаш.Колкото по рано толкова толкова по добре.И аз два дена си мислих че имам храчки щот пих студена вода и кола.В никакъв случай не подценявайте нещата в никакъв случай...Тая гад си влачи над 10 дена стига се до два антибиотика и куп добавки...
без да искам да се заяждам, но нали всичко беше по Божия воля? Ето, аз имам антитела, и то доста, а кога и как съм го карал, нямам много идея, но не съм пил нищо различно от чай. Дали съм по-мил на Бог, или Бог не наказва, когото мрази, както твърди една наша поговорка. Или да се смиря и да си оия антибиотика, дето още не са ми го предписали, ма превантивно така, някакси. И да си бия 2-3 ваксини, от различен тип, че да миксирам. Айде стига сте се стресирали!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Изтеглихме късата клечка с Астра Зенека ,така стоят нещата ...
Нищо и няма на ваксината освен дето не е много ефективна, просто фейк нюз отдавна вече не са само руски патент и в борбата между ваксините никой не се свени да лъже. Германци, французи...светът не е това което беше. Въпросът с ваксините, както и с ковида, вече е свръх-политизиран, което означава много повече лъжи от истина.
Ооо не, ти си по революциите... Аз се опитвам не да победя системата, а да оцелея въпреки нея. И това при повърхностните ми познанич клонящи направо към нула в тази област.
Например ако си изгледал видеото което е около час / изгледа ли го ?/ според него има вероятност ваксинираните не просто да ускорят мутациите на вируса / нещо което твърди и нашият професор ваксинаджия / , а и тези ваксинирани да пострадат дори повече при бъдещите мутации от неваксинираните защото цялата им имунна армия е хвърлена да гони изчезнал враг и няма кой да се бие с новият....
Та нещата не са толкова прости и е възможно проблемите ни тепърва да започват.... Дано не е така.
ПП Трима човека в семейството от днес сме с дращене в гърлото ...Може да е от времето или е дошъл и нашият ред въпреки цялото пазене.... Ще разберем скоро....
Няма какво да чакаш.Колкото по рано толкова толкова по добре.И аз два дена си мислих че имам храчки щот пих студена вода и кола.В никакъв случай не подценявайте нещата в никакъв случай...Тая гад си влачи над 10 дена стига се до два антибиотика и куп добавки...
Например ако си изгледал видеото което е около час / изгледа ли го ?/ според него има вероятност ваксинираните не просто да ускорят мутациите на вируса / нещо което твърди и нашият професор ваксинаджия / , а и тези ваксинирани да пострадат дори повече при бъдещите мутации от неваксинираните защото цялата им имунна армия е хвърлена да гони изчезнал враг и няма кой да се бие с новият....
.
Според мен, това е най вероятният недостатък на т. нар. "векторни" ваксини, където "профилактичното заразяване" става
с цял вирус. За разлика от тях РНК ваксините са изготвени на база част от вируса /сравнително неподатлива на промени РНК/,
и този проблем ни би следвало да съществува.
Пропуснал съм го това, но този звучи много убедително и аргументирано.... Повечето което каза и аз съм си го мислил без да имам основата от знания, но този ги има без съмнение....
За съжаление описва и невъзможната ситуация пред правителствата , които дори да се получат доказателства че е така не могат да го признаят и по-скоро ще ни вкарат в сценарии на безкрайно ваксиниране, лъгане и мазане ...., но няма да се опитат да вземат адекватни научни мерки , които могат да бъдат от катастрофален вид за икономиките - локдаун тип Ухан в по-тежък вариант и военни камиони....
И най-важното - според него бързо ще се разбере дали е прав защото има лесен тестови инструмент - държавите с много ваксинирани.... Както се казва почваме да люпим семки и броим месеците и случаите в тези страни....
Затова на 4 Април да гласувате за Мангъра ,иначе спасение няма
Пропуснал съм го това, но този звучи много убедително и аргументирано.... Повечето което каза и аз съм си го мислил без да имам основата от знания, но този ги има без съмнение....
За съжаление описва и невъзможната ситуация пред правителствата , които дори да се получат доказателства че е така не могат да го признаят и по-скоро ще ни вкарат в сценарии на безкрайно ваксиниране, лъгане и мазане ...., но няма да се опитат да вземат адекватни научни мерки , които могат да бъдат от катастрофален вид за икономиките - локдаун тип Ухан в по-тежък вариант и военни камиони....
И най-важното - според него бързо ще се разбере дали е прав защото има лесен тестови инструмент - държавите с много ваксинирани.... Както се казва почваме да люпим семки и броим месеците и случаите в тези страни....
Да и аз следя Израел и на базата от там ще реша за ваксина.
Мангуров за това ли каза, че понякога ваксинираните в последвствие боледуват по тежко... Дано не е така!
Ооо не, ти си по революциите... Аз се опитвам не да победя системата, а да оцелея въпреки нея. И това при повърхностните ми познанич клонящи направо към нула в тази област.
Та нещата не са толкова прости и е възможно проблемите ни тепърва да започват.... Дано не е така.
ПП Трима човека в семейството от днес сме с дращене в гърлото ...Може да е от времето или е дошъл и нашият ред въпреки цялото пазене.... Ще разберем скоро....
Така е съгласен съм с професора ,дори не знаех че по време на пандемия не се ваксинира но да не забравяме че в учебниците по вирусология материята е пробвана с хилядолетия пандемии и зарази. https://www.dnes.bg/stranata/2021/03...pochina.483483
От Астрата мрат като мухи иначе...
Има си и други настинки и аз днес мисля че съм с температура но може би съм настинал вчера като се смени времето ...
И така да е какво ?
Ще тръгнеш срещу системата ли ?
Нямаме шанс ,освен това вече е късно защото ваксинацията е в ход и вируса си мутира на воля ...каквото било..било ...
Страхотно попадение, обяснява 95% от резервите ми по темата.... Препоръчвам на всеки да го изгледа.... като се има предвид, че не е от теоретик конспиратор, а от бивш кадър на Били....
Мангуров за това ли каза, че понякога ваксинираните в последвствие боледуват по тежко... Дано не е така!
Страхотно попадение, обяснява 95% от резервите ми по темата.... Препоръчвам на всеки да го изгледа.... като се има предвид, че не е от теоретик конспиратор, а от бивш кадър на Били....
И така да е какво ?
Ще тръгнеш срещу системата ли ?
Нямаме шанс ,освен това вече е късно защото ваксинацията е в ход и вируса си мутира на воля ...каквото било..било ...
Интересно дали има нещо вярно в теорията на този експерт по разработка на ваксини. Ако е така- нищо добро не ни чака
"Водещият белгийски експерт Dr Geert Vanden Bossche алармира с писмо до СЗО и поредица от интервюта че масовата ваксинация по време на пандемия с ваксини които не спират трансмисията ще доведе до повече вреди отколкото ползи на глобално ниво.
Той не отрича че тези ваксини са добро постижение на науката ,но са неправилното оръжие за точно тази война. Всички ваксини които имаме в момента биха били добро оръжие за профилактика ,но не и за борба с пандемия когато цялата популация е изложена на активно разпространение на вируса Sars Cov 2. Според него когато имаме активно разпространяващ се вирус от една страна и ваксинация чиито дизайн е най -вече да спира по-тежкото протичане на болестта но не и да спира инфектирането ние създаваме идеални условия вируса да се променя така че да избягва разпознаването и неутрализирането от имунната система. В имунологията се наблюдава феномен при който ако позволиш на вирус да се репликира докато няма оптимален имунен отговор той се адаптира така че да заобиколи специфичните имунни клетки, особено ако е вирус склонен към по-бързи мутации.(Immune escape).Опасността е в това че така се провокират варианти на вируса които са по-силно заразни и по- бързо разпространяващи се сред по-младото население. От друга страна това по-бързо разпространение и по- голяма заболеваемост сред групи които досега са карали безсимптомно болестта ще даде на вируса възможност да създаде варианти които да преодоляват специфичния имунитет който е създаден от ваксината. В тази ситуация политиката на изолация и масова ваксинация ще доведе до по-силно заразни и по-тежко протичащи варианти на вируса. Dr Geert Vanden Bossche обяснява и за специфичен механизъм при който може да наблюдаваме едно отклонение в работата на имунната система при ваксинираните а именно вродената имунна система която е неспецифична и реагира на първа линия при нови видове и щамове на корона вирус ,да бъде блокирана от клетки на адаптивната имунна система които са в по-големи количества след ваксина но не са адекватни и не неутрализират новите варианти на вируса." https://www.youtube.com/watch?v=YtHfI00D_s4
Израел за 15.03 - 2000 заболели/20 умряли при 500 К ваксинирани и супер медицински грижи.
Палестина за 15.03 - няма данни за заболели и умряли при липса на ваксинация. Медицинските грижи са лукс....( ако някой намери данни да пише...)
пп Далеч съм от мисълта, че хората не трябва да се ваксинират...Всеки сам си решава...
Само казвам, че аз и семейството ми на този етап няма да се ваксинираме !
В Израел ваксината на BioNTech/Pfizer показва какво може. Мащабен анализ сочи: тя почти изцяло предотвратява тежките случаи на Ковид-19, а смъртни случаи няма.
Намери от къде да провериш.. ей нищо не става от вас. Управляват ви като кукли на конци.
Коментар