IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Вие явно болни и умиращи близки не сте имали ! СтрахЪт е голяма работа ! Пак ще попитам защо няма нито един умрял в света ГОЛЕМЕЦ ,вожд,президент и прочие. Нито един ?!! Още веднъж да повторя ,нито един !!! Изключението потвърждава,ако някой ме зачекне за преззидента на Танзания .
    ПП Ако някой се е объркал не отричам ковидеца, не отричам ,че има смъртност около 4% ,ако не съм се объркал нещо от пустия нет бюлетин .Не отричам ,че е гад и оставя поражения . НО живота трябва да продължи бе !
    Не става въпрос за страх, а за това да погледнеш фактите и да изведеш съответните изводи, респективно да предприемеш конкретно поведение. Но когато някой е прост и не може да мисли, как да стигне до някакъв извод?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Големците си имат цяли екипи дето треперят над тях така че и да се заразят тях не ги мисли .
      Ако положението е безнадеждно ни екипи ни дай боже .Това е вирус ,тва не е операция или процедура медицинска някакава . С имунитета докторята още не са наясно .

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

Добре че си я обърнал, само не бъркай обръщането на плочата с наличието на мозък. Тия дето имат мозък, попрочитат нещо тук таме, разбират че ковида не е "просто грип" и гледат да се пазят доколкото е възможно. Тия без мозък обясняват как всичко е конспирация и обръщат плочата чак като ги засегне лично. Сякаш всички умрели досега са били конспирация но като умре конкретен близък, изведнъж "ама то страшно!".
        Не съм отричал Ковида но го подцених ,признавам си и мерките отричах ,кой има мозък или не не желая да категоризирам .

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Вие явно болни и умиращи близки не сте имали ! СтрахЪт е голяма работа ! Пак ще попитам защо няма нито един умрял в света ГОЛЕМЕЦ ,вожд,президент и прочие. Нито един ?!! Още веднъж да повторя ,нито един !!! Изключението потвърждава,ако някой ме зачекне за преззидента на Танзания .
          ПП Ако някой се е объркал не отричам ковидеца, не отричам ,че има смъртност около 4% ,ако не съм се объркал нещо от пустия нет бюлетин .Не отричам ,че е гад и оставя поражения . НО живота трябва да продължи бе !
          Големците си имат цяли екипи дето треперят над тях така че и да се заразят тях не ги мисли .

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Причините да не вярват са комплексни. България е провинция, населена от хора с комплекси за малоценност, 90% от които са крайно неграмотни. Искат да чуят лесно обяснение. Но такова няма, а ако някой предложи подобен отговор, той ще е грешен. Тридесет години реалити шоу по телевизии + чалга са превърнали мнозинството българи в неуки полуидиоти. От там и такива политици във властта. Тези полуидиоти си искат кръчмата и не вярват на науката, в резултат на което у нас за денонощие имаме почти 5000 нови случая. В Израел са 147 души за последното денонощие.

Малък и горд, но за сметка на това изключително прост народ.

Коментар

Знаеш и аз какво писах за вируса поне мало се замисли защо обърнах плочата ,ако имаш поне малко мозък
              Добре че си я обърнал, само не бъркай обръщането на плочата с наличието на мозък. Тия дето имат мозък, попрочитат нещо тук таме, разбират че ковида не е "просто грип" и гледат да се пазят доколкото е възможно. Тия без мозък обясняват как всичко е конспирация и обръщат плочата чак като ги засегне лично. Сякаш всички умрели досега са били конспирация но като умре конкретен близък, изведнъж "ама то страшно!".

Коментар

Който не вярва не му пожелавам да повярва .
                Причините да не вярват са комплексни. България е провинция, населена от хора с комплекси за малоценност, 90% от които са крайно неграмотни. Искат да чуят лесно обяснение. Но такова няма, а ако някой предложи подобен отговор, той ще е грешен. Тридесет години реалити шоу по телевизии + чалга са превърнали мнозинството българи в неуки полуидиоти. От там и такива политици във властта. Тези полуидиоти си искат кръчмата и не вярват на науката, в резултат на което у нас за денонощие имаме почти 5000 нови случая. В Израел са 147 души за последното денонощие.

Малък и горд, но за сметка на това изключително прост народ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Батка, без да искам да те обиждам, но безкрайно ми падна в очите - до вчера се смееше и викаше, как у ваше село селяните ходели с една маска да си вземат пенсията, а ти твоята не си я бил сменял от година, а днес рев, сълзи и сополи колко страшно било! Тарикат мъж не писка, уважаеми, още повече пък от един грип, но явно хората ниастина се променят при криза - някои устояват и продължават напред, труги просто се превръщат в стадо и почват да блеят колко било страшно и как трябвало да се покаем. Жалко, винаги съм имал положително мнение за теб!
                  Прав си ,тарикат мъж не писка .
                  В случая няма време да писка ,защото му махат маската да пийне сокче ,храната не може да я поеме и да иска .Така е седмица и ако има късмет се оправя ,ако не ти слагат тръбата и с единия крак си на оня свят .
                  Стадото си ти и такива като теб за съжаление .И аз бях от стадото и баща ми и той ,до последно си е чакал ,като го познавам и като знам как звучеше като дете в слушалката искам да ти кажа че да не дава Господ и ти да си на негово място или на някой друг че както се правиш на интересен за 24 часа ще ти замине и тарикатлъка и всичко и ще се молиш за глътка въздух .
                  Знаеш и аз какво писах за вируса поне мало се замисли защо обърнах плочата ,ако имаш поне малко мозък

Коментар

По твоята логика не трябва да имаме никакво национално самосъзнание ,и да бъдем обединени ,а да си траем
                    Горе долу. Нищо не можем да направим, затова трябва да се снишим, да чакаме сгоден случайи да се отдадем на възпитание на децата. Следващото поколение може и да има възможност да бъде субект. Иначе си хабим енергията напразно.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Аз няма да гласувам независимо дали има Ковид или не .....

Няма да гласуваш, защото не искаш да се месиш в политиката. Щото всички политици са боклуци....

Тогава ЩО ЩЕШ В темата ПОЛИТИКА? Да тролиш?
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не се мъчи няма да те разберат.Като им дойде до главата тогава ще се осъзнаят точно като теб
                        Да,явно е така .За съжаление явно ще изпратим баща ми скоро в един по-добър свят.Органите му започват да отказват един по един .Сърце,бъбреци...шансовете му са към нула вече ...предупредих цялата рода .Говорих и с чичо ми който го изписаха но сетра му е още в болницата .Лежал е с лекар.болен от ковид.Пълно е с хора които даже ги изписват и пак влизат със задух и усложнения.Това е някаква чума невиждана за мен вече .Който не вярва не му пожелавам да повярва .

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Тарикат мъж не писка, уважаеми, още повече пък от един грип
                          Удивително е как повече от година толкова много хора не могат да проумеят, че това не е грип.

Коментар

• Tatiana Christy:
                            Може ли поставилите си ваксина Астра Зенека да споделят впечатленията си за това как им се отрази ваксината -- ниво на неразположение, ако има такова, или някакви странични ефекти? Благодаря сърдечно!
                            • Два дена бях като парцал - втрисане, изпотяване, температура и главоболие. Ваксинирахме се цялото семейство - аз бях най-зле, на други двама ги държа около денонощие, а най-възрастният (на 87 г) го изкара най-леко (но той беше преболедувал вече)
                            • Първа игла на 01. 03. сутринта в 8.30 ч. Вечерта вдигане на темтература 37.5,през нощта 38.2. Пих един парацетамол. Сутринта без температура. Но през нощта,треска и обилно изпотяване. На другия ден следобед 37.2,а през нощта отново изпотяване. Двудневна поносима болка на мястото на убождане. Ден и половина общо леко неразположение. Абсолютно търпимо. Няма нищо страшно.
                            • Нищо. Абсолютно нищо освен лека болка в убоденото място два-три дни, което е повече от нормално. На мъжа ми - също. Вече двайсет дни. Първа ваксина. И двамата сме на 60 плюс.
                            • Аз се ваксинирах вчера сутринта. През деня бях ОК. Влоших се рязко към 11.30 снощи — силна треска, обилно потене, главоболие и силни мускулни болки до сутринта, когато пих два нурофена и разтворим аспирин. В момента се чувствам добре, с изключение на лекото главоболие. Мястото на инжектиране е леко подуто, но болката не е страшна.
                            • Синът ми и приятелката му на 29 и 25год.На десетия час вдигнаха температура - това е около 22ч.същия ден. До вечерта на следващия ден температурата спадна.
                            • Ваксинирахме се общо 5 колеги на 20.02. На мен на първия ден, нищо, на втория вечерта силно главоболие, болки в гърба и врата, треска с усещане за температура, реално 36.9. Мина ми за пет часа. От останалите 4-ма колеги- трима без реакции, жената сред тях с треска и висока температура първата вечер. На сутринта й нямаше нищо.
                            • Съпругът ми е имунизиран на 20.02 с АЗ. Никакви странични реакции, дори болка в ръката нямаше. Същия ден аз се имунизирах с Модерна и болката в ръката продължи 5-6 дни и беше много силна. Почти не съм спала през нощта.
                            • При мен имаше само лек дискомфорт в ръката. При мъжа ми - усещане за мускулна треска. Около 15 дни след първата игла бях в близък и продължителен контакт с баща ми, който се оказа положителен. Не се разболях.
                            ...

Коментар

Не се мъчи няма да те разберат.Като им дойде до главата тогава ще се осъзнаят точно като теб
                              Батка, без да искам да те обиждам, но безкрайно ми падна в очите - до вчера се смееше и викаше, как у ваше село селяните ходели с една маска да си вземат пенсията, а ти твоята не си я бил сменял от година, а днес рев, сълзи и сополи колко страшно било! Тарикат мъж не писка, уважаеми, още повече пък от един грип, но явно хората ниастина се променят при криза - някои устояват и продължават напред, труги просто се превръщат в стадо и почват да блеят колко било страшно и как трябвало да се покаем. Жалко, винаги съм имал положително мнение за теб!
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Колко па да се е осъзнал. Още си е антиваксър.

Коментар

Working...
                                X