Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Големците си имат цяли екипи дето треперят над тях така че и да се заразят тях не ги мисли .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Добре че си я обърнал, само не бъркай обръщането на плочата с наличието на мозък. Тия дето имат мозък, попрочитат нещо тук таме, разбират че ковида не е "просто грип" и гледат да се пазят доколкото е възможно. Тия без мозък обясняват как всичко е конспирация и обръщат плочата чак като ги засегне лично. Сякаш всички умрели досега са били конспирация но като умре конкретен близък, изведнъж "ама то страшно!".
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Вие явно болни и умиращи близки не сте имали ! СтрахЪт е голяма работа ! Пак ще попитам защо няма нито един умрял в света ГОЛЕМЕЦ ,вожд,президент и прочие. Нито един ?!! Още веднъж да повторя ,нито един !!! Изключението потвърждава,ако някой ме зачекне за преззидента на Танзания .
ПП Ако някой се е объркал не отричам ковидеца, не отричам ,че има смъртност около 4% ,ако не съм се объркал нещо от пустия нет бюлетин .Не отричам ,че е гад и оставя поражения . НО живота трябва да продължи бе !
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Причините да не вярват са комплексни. България е провинция, населена от хора с комплекси за малоценност, 90% от които са крайно неграмотни. Искат да чуят лесно обяснение. Но такова няма, а ако някой предложи подобен отговор, той ще е грешен. Тридесет години реалити шоу по телевизии + чалга са превърнали мнозинството българи в неуки полуидиоти. От там и такива политици във властта. Тези полуидиоти си искат кръчмата и не вярват на науката, в резултат на което у нас за денонощие имаме почти 5000 нови случая. В Израел са 147 души за последното денонощие.
Малък и горд, но за сметка на това изключително прост народ.
ПП Ако някой се е объркал не отричам ковидеца, не отричам ,че има смъртност около 4% ,ако не съм се объркал нещо от пустия нет бюлетин .Не отричам ,че е гад и оставя поражения . НО живота трябва да продължи бе !
- 1 like
Коментар
-
Знаеш и аз какво писах за вируса поне мало се замисли защо обърнах плочата ,ако имаш поне малко мозък
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКойто не вярва не му пожелавам да повярва .
Малък и горд, но за сметка на това изключително прост народ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Батка, без да искам да те обиждам, но безкрайно ми падна в очите - до вчера се смееше и викаше, как у ваше село селяните ходели с една маска да си вземат пенсията, а ти твоята не си я бил сменял от година, а днес рев, сълзи и сополи колко страшно било! Тарикат мъж не писка, уважаеми, още повече пък от един грип, но явно хората ниастина се променят при криза - някои устояват и продължават напред, труги просто се превръщат в стадо и почват да блеят колко било страшно и как трябвало да се покаем. Жалко, винаги съм имал положително мнение за теб!
В случая няма време да писка ,защото му махат маската да пийне сокче ,храната не може да я поеме и да иска .Така е седмица и ако има късмет се оправя ,ако не ти слагат тръбата и с единия крак си на оня свят .
Стадото си ти и такива като теб за съжаление .И аз бях от стадото и баща ми и той ,до последно си е чакал ,като го познавам и като знам как звучеше като дете в слушалката искам да ти кажа че да не дава Господ и ти да си на негово място или на някой друг че както се правиш на интересен за 24 часа ще ти замине и тарикатлъка и всичко и ще се молиш за глътка въздух .
Знаеш и аз какво писах за вируса поне мало се замисли защо обърнах плочата ,ако имаш поне малко мозък
- 1 like
Коментар
-
По твоята логика не трябва да имаме никакво национално самосъзнание ,и да бъдем обединени ,а да си траем
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аз няма да гласувам независимо дали има Ковид или не .....
Няма да гласуваш, защото не искаш да се месиш в политиката. Щото всички политици са боклуци....
Тогава ЩО ЩЕШ В темата ПОЛИТИКА? Да тролиш?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Не се мъчи няма да те разберат.Като им дойде до главата тогава ще се осъзнаят точно като теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТарикат мъж не писка, уважаеми, още повече пък от един грип
- 3 Харесвания
Коментар
-
Tatiana Christy:
Може ли поставилите си ваксина Астра Зенека да споделят впечатленията си за това как им се отрази ваксината -- ниво на неразположение, ако има такова, или някакви странични ефекти? Благодаря сърдечно!- Два дена бях като парцал - втрисане, изпотяване, температура и главоболие. Ваксинирахме се цялото семейство - аз бях най-зле, на други двама ги държа около денонощие, а най-възрастният (на 87 г) го изкара най-леко (но той беше преболедувал вече)
- Първа игла на 01. 03. сутринта в 8.30 ч. Вечерта вдигане на темтература 37.5,през нощта 38.2. Пих един парацетамол. Сутринта без температура. Но през нощта,треска и обилно изпотяване. На другия ден следобед 37.2,а през нощта отново изпотяване. Двудневна поносима болка на мястото на убождане. Ден и половина общо леко неразположение. Абсолютно търпимо. Няма нищо страшно.
- Нищо. Абсолютно нищо освен лека болка в убоденото място два-три дни, което е повече от нормално. На мъжа ми - също. Вече двайсет дни. Първа ваксина. И двамата сме на 60 плюс.
- Аз се ваксинирах вчера сутринта. През деня бях ОК. Влоших се рязко към 11.30 снощи — силна треска, обилно потене, главоболие и силни мускулни болки до сутринта, когато пих два нурофена и разтворим аспирин. В момента се чувствам добре, с изключение на лекото главоболие. Мястото на инжектиране е леко подуто, но болката не е страшна.
- Синът ми и приятелката му на 29 и 25год.На десетия час вдигнаха температура - това е около 22ч.същия ден. До вечерта на следващия ден температурата спадна.
- Ваксинирахме се общо 5 колеги на 20.02. На мен на първия ден, нищо, на втория вечерта силно главоболие, болки в гърба и врата, треска с усещане за температура, реално 36.9. Мина ми за пет часа. От останалите 4-ма колеги- трима без реакции, жената сред тях с треска и висока температура първата вечер. На сутринта й нямаше нищо.
- Съпругът ми е имунизиран на 20.02 с АЗ. Никакви странични реакции, дори болка в ръката нямаше. Същия ден аз се имунизирах с Модерна и болката в ръката продължи 5-6 дни и беше много силна. Почти не съм спала през нощта.
- При мен имаше само лек дискомфорт в ръката. При мъжа ми - усещане за мускулна треска. Около 15 дни след първата игла бях в близък и продължителен контакт с баща ми, който се оказа положителен. Не се разболях.
Коментар
-
Не се мъчи няма да те разберат.Като им дойде до главата тогава ще се осъзнаят точно като тебNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 7 Харесвания
Коментар
-
Не се мъчи няма да те разберат.Като им дойде до главата тогава ще се осъзнаят точно като теб
- 1 like
Коментар
Коментар