If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От кърлеж преди години се заразих с марсилска треска. Такава е гадост....... Малко офтопик
Да, много болести има от кърлежи. Затова е важно вида на кърлежа да определиш. Марсилската е от Рипицефали. А и не съм сигурен дали у нас изследват кърлежите за тези бактерии. А има и вирусни, тогава още по-кофти.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Tucker Carlson Interviews Dr. Peter McCullough on Worldwide Conspiracy to Suppress Existing Drugs that Effectively Treat COVID Patients in Favor of “Vaccines”
И мен ма ваксинираха доброволно. Ама то щото ми вадиха кърлеж и ми набиха в ръката против тетанус щот в задника не можело.
ето един случай от медицинската практика, който да имаш предвид следващият път, когато решиш да си предложиш задника на доктора.
отишъл един човек да му прегледат простатата и доктора започнал да го връзва
- докторе, ама защо ме връзвате?!
- ами разбирате ли, понякога при преглед на простатата се получава ерекция.
- докторе, ама аз нямам ерекция!
- да, но аз имам...
И на мен. Обикалях по Дунавските треволяци и хоп, кърлеж. Извадих го, изследвах го за Борелии, негативен. Според бюлетините на РЗИ 20-30% от иксодовите кърлежи са заразени в някои райони на страната. Особено някои Софийски паркове.
Питай деди да ти каже.
От кърлеж преди години се заразих с марсилска треска. Такава е гадост....... Малко офтопик
И мен ма ваксинираха доброволно. Ама то щото ми вадиха кърлеж и ми набиха в ръката против тетанус щот в задника не можело.
И на мен. Обикалях по Дунавските треволяци и хоп, кърлеж. Извадих го, изследвах го за Борелии, негативен. Според бюлетините на РЗИ 20-30% от иксодовите кърлежи са заразени в някои райони на страната. Особено някои Софийски паркове.
Питай деди да ти каже.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
с идването на лятото се повишава нивото на витамин Д в населението, което не го взима 98% превантивно. хапват се повече салати и се седи на открито + се работи, почива, разхожда повече. всичко това ще доведе то едни много ниски нива и успокоение, че всичко е минало
до края на септември или октомври...след това ако не сме се подготвили със стаден имунитет ще има нова вълна и нови затваряния и нова драма.
използвайте момента на спкойствие и вземете мерки ако не сте направили естествен имунитет (пребуледуване ) си направете изкуствен такъв с ваксинация.
лукса да си антиваксър е вървежен тогава когато останалите95% са с имунитет...тогава може да се 'периш'
не спирам да мисля, че всички участваме в един огромен експеримент с тези ваксини, но ковида също е един зловещ експеримент според мен, който може да се изкриви до нива неподозирани от първоначалните му създатели.
Октомври на първите ще им трябват нови 2 дози.Нещо като наркомания.
с идването на лятото се повишава нивото на витамин Д в населението, което не го взима 98% превантивно. хапват се повече салати и се седи на открито + се работи, почива, разхожда повече. всичко това ще доведе то едни много ниски нива и успокоение, че всичко е минало
до края на септември или октомври...след това ако не сме се подготвили със стаден имунитет ще има нова вълна и нови затваряния и нова драма.
използвайте момента на спкойствие и вземете мерки ако не сте направили естествен имунитет (пребуледуване ) си направете изкуствен такъв с ваксинация.
лукса да си антиваксър е вървежен тогава когато останалите95% са с имунитет...тогава може да се 'периш'
не спирам да мисля, че всички участваме в един огромен експеримент с тези ваксини, но ковида също е един зловещ експеримент според мен, който може да се изкриви до нива неподозирани от първоначалните му създатели.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Criminal FDA Authorizes Emergency Use for Pfizer’s mRNA Injections on 12-15 Year-olds – Up to State Governors to Save the Nation’s Children
As expected, the FDA granted emergency use authorization to Pfizer’s experimental COVID mRNA shots to be injected into children between the ages of 12 and 15 today.
The FDA is a criminal organization comprised of medical professionals with ties to Big Pharma who are serving the pharmaceutical industry, and not the public.
None of the COVID-19 injections given emergency use authorization were done so legally. Many scientists and doctors have protested, and even filed official complaints against the FDA, because there are already effective treatments for COVID-19, making an emergency use authorization unnecessary.
Превода е автоматичен. А ти си избрал част от статията.. искат още ваксини 3та например!
Гледах превода, който е цитиран.
Moят превод от немски е по-различен: изследвания предполагат че ще са необходими допълнителни ваксини след 6м. т.е. същото, което се говори от месеци - може да не е траен имунитета, ама никой не знае още
Коментар