IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Ko стааа, ва, мрете ли яко, ама яко? Нямаше ме известно време, но персонажите са си същите - само да запитам Кавръчето - Каврък, не те ли е срам да лъжеш за едните 50 стинки надник? Ти нали беше в комисиите за изборите - лично си се хвалил - е, как е възможно да си бил в комисиите, да са ти били пфайзер (щото всички в комисиите бяха с пфайзер) и то още в началото на март с първа ваксина и в края му с втора, за да са напълно имунизирани за изборите, и сега да си биеш модерна!!! Ма като лъжете, поне помнете какво лъжете бре - верба волант, скрипа мане, а форумът си е писано слово!

Вероятно и за баща си излъга, нали (дано е жив е човекът, макар че с такъв син...)
    Не съм се ваксинирал с Пфайзер ,мислих да го направя но не го сторих,защото точно тогава баща ми береше душа в болницата в Пловдив,малко преди да си отиде от тоя свят ,около 23,24 Март майка ми се изплаши от цялата история ,и защото няколко роднини също влезнаха в болница и отиде и си сложи Пфайзер .След 25 март когато се обадиха че баща ми е починал тя вече беше с Пфайзер и и стана лошо ,имаше силен имунен отговор,защото имаше някако количество антитела .Пи антибиотици ,и една камара лекарства,едвам се оправи .Втора игла не си е слагала поради тази причина от Пфайзера .След погребението на баща ми ,отидох на изборите ,неваксиниран .
    Ваксинирах се заради сертификата ,не ми се занимава с пср,тестове,защото отнемат време ,а и са много скъпи .
    Това е .Не съм излъгал за нищо и подчертавам не карам никой да се ваксинира ,сложих Модерната заради инфото от докторите че е по лека и няма проблеми с нея от базата с ваксинирани през Пирогов и като отзиви .
    Засега поне нямам оплаквания ,ваксината беше в Събота ,днес е 3 ти ден .

Коментар

• Ko стааа, ва, мрете ли яко, ама яко? Нямаше ме известно време, но персонажите са си същите - само да запитам Кавръчето - Каврък, не те ли е срам да лъжеш за едните 50 стинки надник? Ти нали беше в комисиите за изборите - лично си се хвалил - е, как е възможно да си бил в комисиите, да са ти били пфайзер (щото всички в комисиите бяха с пфайзер) и то още в началото на март с първа ваксина и в края му с втора, за да са напълно имунизирани за изборите, и сега да си биеш модерна!!! Ма като лъжете, поне помнете какво лъжете бре - верба волант, скрипа мане, а форумът си е писано слово!

Вероятно и за баща си излъга, нали (дано е жив е човекът, макар че с такъв син...)
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Пешко К. Разгледай мнение

Плевмонията е нещо като натурален акт и абитюрент ли?
        Той не може да пише правилно,но иначе е капацитет в медицината ,ковид и ваксинацията .

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Карахме го целия офис .. нищо особено. просто е по-заразен грип и два пъти по-продължителен... и вместо да зарази 200 хил заразява 2 мил .. и естествено, че на върха ще са тежките случаи., а тези само с хрема никой не ги брои за нищо. За здрав нормален човек да си сложи ваксина е безумие.. миналата седмица и баба ми го изкара на 82г., само че не сме толко тъпи да я пуснем в болница, вярно направи плевмония и какво от това.... от как и изтече карантината, не можем да я приберем все е навън
          Плевмонията е нещо като натурален акт и абитюрент ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Бабата е обикновено човешко същество. Как няма да излиза всеки ден?
            Ако не излиза, може да изпусне шанса си: да обмени важна клюка, дори, да намери дядото на своя живот или нещо друго, присъщо на хората при общуването им.
            Добре е, че ни осведоми,че бабите са обикновени човешки същества...Аз досега ги мислех ,че са извънземни...

Коментар

Карахме го целия офис .. нищо особено. просто е по-заразен грип и два пъти по-продължителен... и вместо да зарази 200 хил заразява 2 мил .. и естествено, че на върха ще са тежките случаи., а тези само с хрема никой не ги брои за нищо. За здрав нормален човек да си сложи ваксина е безумие.. миналата седмица и баба ми го изкара на 82г., само че не сме толко тъпи да я пуснем в болница, вярно направи плевмония и какво от това.... от как и изтече карантината, не можем да я приберем все е навън
              И какво от това че сте го карали целия офис?Ти,баба ти или офиса Ви не сте показател.Доста хора починаха,особено при втората вълна,от началото на годината.Всеки сам си преценява дали да се ваксинира.Аз го направих заради сертификата.Вече втори ден след Модерна нямам оплаквания,нито температура,нищо.Болка в рамото има само,ковто взе да понамалява.Това е.

Коментар

Бабата е обикновено човешко същество. Как няма да излиза всеки ден?
                Ако не излиза, може да изпусне шанса си: да обмени важна клюка, дори, да намери дядото на своя живот или нещо друго, присъщо на хората при общуването им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
                  Приемам правото на избор на всеки (дали да се ваксинира или не), но не и внушенията, с които желаещите да го направят се опитват да убедят нежелаещите да се ваксинират
                  Прекаляваш лекинко с интригите; надявам се, разбираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                    Като те нажмули ковида, нали и тогава произвеждаш антитела яростно в цитокинова буря, или ще кажеш че от вируса е по-полезно и че не е вредно ? Мислете с тея глави бе хора, главата е за това

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Всеки си говори колкото и каквото иска.Знам за доста лекари,които се ваксинираха.И доценти,патолози и така нататък.Хора с международен опит,лични мои познати.
                      "Хора с международен опит".Никой няма опит с тия ваксини.Самият факт,че те карат да се подписваш ме притеснява.Не помня при други ваксини да са ме карали да се подписвам.Аз съм с три тромбози през годините.Двете бяха леки но третата ми разказа играта.И то заради пак ново лекарство за разреждане на кръвта.Този път ще изчакам.При тези темпове на ваксинация скоро ще излязат достатъчно данни за страничните ефекти.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                        Абе ти да не си най новия ник на Бай ти Стамен и Распутин ? Кой ти беше стария?
                        Шоков пациент, ти не беше ли герберче, гледам сега сменяш плочата.
                        Не познавам Yandex.
                        A по темата, имам доказани високо количество антитела, изкарах Ковида и ваксинирам девойки и жени в диапазона 16-45 год, след мое одобрение.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Отивай да си боцнеш една Модерна.Не го мисли толкова .
                          Да го боцнат с Мъдерна още по-добре
                          Не е препоръка

Коментар

На глупав човек тиквата го е казал, няма кой да се хаби да ви обяснява надълго и нашироко....качил си се на влакчето.. имаш антитела които организма ти ще произвежда до безкрай, когато не ти трябват.. а болести колкото искаш.. и когато ти потрябва имунната ти ситема на 100% тя едвали ще работи по този начин, защото тя приоизвежда антитела за ковид... Страничните ефекти ще почнат да се появяват след време.... и гледам някакви идиоти се хвалят, че имали 7-8 път повече антитела за защита.. само дето няма кой да им обясни, че това също е проблем и пак трябва да се лекува... седи и гледай мача на първия ред си, заслужаваш го
                            Като те нажмули ковида, нали и тогава произвеждаш антитела яростно в цитокинова буря, или ще кажеш че от вируса е по-полезно и че не е вредно ? Мислете с тея глави бе хора, главата е за това
                            Не е препоръка

Коментар

Приемам правото на избор на всеки (дали да се ваксинира или не), но не и внушенията, с които желаещите да го направят се опитват да убедят нежелаещите да се ваксинират
                              Абе ти да не си най новия ник на Бай ти Стамен и Распутин ? Кой ти беше стария?
                              Не е препоръка

Коментар

Те не са желаещи. Те са сейрджии.
                                Last edited by X_Y; 09.05.2021, 19:32.
                                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Working...
                                X