Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАнтиваксъри, не се ваксинирайте беНяма страшно
И продължавайте да разпространявате фейкови "новини"
Така по-бързо ще се отървем от вас
Последната мутация (индийската) на вируса е много готина.
Във Франция само за една седмица броя на заразените е подскочил със 150%
В Индия вируса е ликвидирал не 415 000, a 4 900 000 души.
https://www.cgdev.org/sites/default/files/three-new-estimates-indias-all-cause-excess-mortality-during-covid-19-pandemic.pdf
Abhishek Anand Harvard University abhishekanand@hks.harvard.edu
Justin Sandefur Center for Global Development jsandefur@cgdev.org
Arvind Subramanian Center for Global Development and Brown University asubramanian@cgdev.org and arvind_subramanian@brown.eduНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеЗа да работи имунната система трябва непрекъсната да се сблъсква и обработва вируси, баскерии, гъби и други патогени /ако има такива/. Изолацията и прекомерната хигиена унищожават защитните сили на организма и човек се заразява и умира от всичко, и много по-лесно. В тоя смисъл всички, които не са спазвали мерките и са приемали и разнасяли корона и всякакви други вируси са герои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАнтиваксъри, не се ваксинирайте бе
Няма страшно
https://www.cgdev.org/publication/th...id-19-pandemic
Коментар
-
Антиваксъри, не се ваксинирайте беНяма страшно
И продължавайте да разпространявате фейкови "новини"
Така по-бързо ще се отървем от вас
https://www.cgdev.org/sites/default/files/three-new-estimates-indias-all-cause-excess-mortality-during-covid-19-pandemic.pdf
Abhishek Anand Harvard University abhishekanand@hks.harvard.edu
Justin Sandefur Center for Global Development jsandefur@cgdev.org
Arvind Subramanian Center for Global Development and Brown University asubramanian@cgdev.org and arvind_subramanian@brown.eduLast edited by barbaron; 20.07.2021, 19:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
набоцкването е като другото набоцкване.
който веднъж е набоцкан, върти, суче и пак гледа да се надене.
демек, няма да мине само с едно набоцкване.
ше има делта набоцкване, после сигма набоцкване и така нататък.
да не се обърка някой да си мисли, че само с едно ще мине.
Коментар
-
Сега тук чета разни интересни неща- https://www.wnd.com/2021/07/4930349/
а каква ли е истината при положение , че се докладват между 1 % и 10 % от проблеми с ваксините - ама иначе подписвайте декларация за инфомирано съгласие преди боцкане.
- 3 Харесвания
Коментар
-
За да работи имунната система трябва непрекъсната да се сблъсква и обработва вируси, баскерии, гъби и други патогени /ако има такива/. Изолацията и прекомерната хигиена унищожават защитните сили на организма и човек се заразява и умира от всичко, и много по-лесно. В тоя смисъл всички, които не са спазвали мерките и са приемали и разнасяли корона и всякакви други вируси са герои.Last edited by vikhunter; 20.07.2021, 16:15.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеЗабелязвам интересна тенденция.
Ноември и Декември, при разговор с приятели и съседи, само един категорично заяви, че направят ли ваксини, веднага ще се боцне,
Тогава няколко човека в комплекса го изкарахме що годе полулеко.
След Април, когато масово се бяхме изпоразили и трима бяха в болница, вече по=голяма част от хората чакат да им минат антителата и ще се боцкат.
Голяма част от декемврийските случаи вече са с ваксина.
Но пък жена ми каза, че напуска работа ако я задължат.
Аз също мисля, че не е нужно всички да се бодът. Само който е на някъв зор или го тресе голямо шубе.
Тука въпроса е дали има някакъв смисъл от ваксините в по-дългосрочен план или работата е да се боцкам за да се боцкакм.
който веднъж е набоцкан, върти, суче и пак гледа да се надене.
демек, няма да мине само с едно набоцкване.
ше има делта набоцкване, после сигма набоцкване и така нататък.
да не се обърка някой да си мисли, че само с едно ще мине.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Забелязвам интересна тенденция.
Ноември и Декември, при разговор с приятели и съседи, само един категорично заяви, че направят ли ваксини, веднага ще се боцне,
Тогава няколко човека в комплекса го изкарахме що годе полулеко.
След Април, когато масово се бяхме изпоразили и трима бяха в болница, вече по=голяма част от хората чакат да им минат антителата и ще се боцкат.
Голяма част от декемврийските случаи вече са с ваксина.
Но пък жена ми каза, че напуска работа ако я задължат.
Аз също мисля, че не е нужно всички да се бодът. Само който е на някъв зор или го тресе голямо шубе.
Тука въпроса е дали има някакъв смисъл от ваксините в по-дългосрочен план или работата е да се боцкам за да се боцкакм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение.....Приемам горното ти мнение е, че е казан напук, ей така за заяждането
Иначе и аз съм антиваксър и никога през живота си не съм се ваксинирал против каквото и да било, освен задължителните ваксинации в детството и в казармата. С тази корона обаче нещата са коренно различни от всички други видове ваксинации. При короната ваксинирането е акт, с които се намалява вероятността някъде някой друг човек да умре. Дори и само това е достатъчно като основание, за да може човек да направи лична саможертва в името на това да спаси живота на някой друг.Last edited by Mateev; 20.07.2021, 15:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТочно обратното - неваксинираните са заплаха за определени групи хора (възрастни или млади, но с хронични заболявания), и по този начин истинският ГЕНОЦИД всъщност се извършва от неваксинираните !!!!!
Те могат да вадят вода от 1000 кладенеца, защитавайки своите нарцистични и егоистични виждания, но въпреки това няма никакво оправдание когато умишлено предприемаш действия, които могат да причинят смъртта на друг човек, пък дори и това да е неявно.
Иначе ако случайно не знаете, дори и садистите и убийците си имат свои си оправдяния, в които искрено вярват. Например "тя ме погледна накриво". Или пък полицаят-убиец, които преди 2 дена уби дете на пешеходната пътека със служебния си автомобил. Неговото оправдание беше "ами бързах за оперативка".Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТочно обратното - неваксинираните са заплаха за определени групи хора (възрастни или млади, но с хронични заболявания), и по този начин истинският ГЕНОЦИД всъщност се извършва от неваксинираните !!!!!
Приемам горното ти мнение е, че е казан напук, ей така за заяждането
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар