IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Антиваксъри, не се ваксинирайте бе Няма страшно
    И продължавайте да разпространявате фейкови "новини"
    Така по-бързо ще се отървем от вас

Последната мутация (индийската) на вируса е много готина.

Във Франция само за една седмица броя на заразените е подскочил със 150%

В Индия вируса е ликвидирал не 415 000, a 4 900 000 души.

https://www.cgdev.org/publication/th...id-19-pandemic
    Abhishek Anand Harvard University abhishekanand@hks.harvard.edu
    Justin Sandefur Center for Global Development jsandefur@cgdev.org
    Arvind Subramanian Center for Global Development and Brown University asubramanian@cgdev.org and arvind_subramanian@brown.edu
    Барба, ти сложи ли ваксина 2 игли. Сега се дочува че ще искат и трето бодене. Ще бодеш ли пак? Макарон много хард го дава към небоцканите.

Коментар

https://www.cgdev.org/sites/default/files/three-new-estimates-indias-all-cause-excess-mortality-during-covid-19-pandemic.pdf
      Arvind Subramanian Center for Global Development and Brown University asubramanian@cgdev.org and arvind_subramanian@brown.edu
      Слагай си защитния крем. Не знам що се притесняваш да не изгориш, щото другите не са си сложили?
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
        За да работи имунната система трябва непрекъсната да се сблъсква и обработва вируси, баскерии, гъби и други патогени /ако има такива/. Изолацията и прекомерната хигиена унищожават защитните сили на организма и човек се заразява и умира от всичко, и много по-лесно. В тоя смисъл всички, които не са спазвали мерките и са приемали и разнасяли корона и всякакви други вируси са герои.
        Вероятно става дума само за оцелелите живи

Коментар

https://www.cgdev.org/publication/th...id-19-pandemic
          ужас, тя не идва бре ,тя е тук от ивестно време .

Коментар

• Антиваксъри, не се ваксинирайте бе Няма страшно

https://www.cgdev.org/sites/default/files/three-new-estimates-indias-all-cause-excess-mortality-during-covid-19-pandemic.pdf
            Last edited by barbaron; 20.07.2021, 19:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

набоцкването е като другото набоцкване.
              който веднъж е набоцкан, върти, суче и пак гледа да се надене.
              демек, няма да мине само с едно набоцкване.
              ше има делта набоцкване, после сигма набоцкване и така нататък.
              да не се обърка някой да си мисли, че само с едно ще мине.
              то за другото набоцкване явно си опитен , казват ,че не се ставало отведнъж и ти ясно докладваш ,че трябват поне няколко пъти . сакън излагаш се мишок.

Коментар

• Сега тук чета разни интересни неща- https://www.wnd.com/2021/07/4930349/
                а каква ли е истината при положение , че се докладват между 1 % и 10 % от проблеми с ваксините - ама иначе подписвайте декларация за инфомирано съгласие преди боцкане.

Коментар

• За да работи имунната система трябва непрекъсната да се сблъсква и обработва вируси, баскерии, гъби и други патогени /ако има такива/. Изолацията и прекомерната хигиена унищожават защитните сили на организма и човек се заразява и умира от всичко, и много по-лесно. В тоя смисъл всички, които не са спазвали мерките и са приемали и разнасяли корона и всякакви други вируси са герои.
                  Last edited by vikhunter; 20.07.2021, 16:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                    Забелязвам интересна тенденция.
                    Ноември и Декември, при разговор с приятели и съседи, само един категорично заяви, че направят ли ваксини, веднага ще се боцне,
                    Тогава няколко човека в комплекса го изкарахме що годе полулеко.
                    След Април, когато масово се бяхме изпоразили и трима бяха в болница, вече по=голяма част от хората чакат да им минат антителата и ще се боцкат.
                    Голяма част от декемврийските случаи вече са с ваксина.
                    Но пък жена ми каза, че напуска работа ако я задължат.
                    Аз също мисля, че не е нужно всички да се бодът. Само който е на някъв зор или го тресе голямо шубе.
                    Тука въпроса е дали има някакъв смисъл от ваксините в по-дългосрочен план или работата е да се боцкам за да се боцкакм.
                    набоцкването е като другото набоцкване.
                    който веднъж е набоцкан, върти, суче и пак гледа да се надене.
                    демек, няма да мине само с едно набоцкване.
                    ше има делта набоцкване, после сигма набоцкване и така нататък.
                    да не се обърка някой да си мисли, че само с едно ще мине.
                    препоръка е

Коментар

• Забелязвам интересна тенденция.
                      Ноември и Декември, при разговор с приятели и съседи, само един категорично заяви, че направят ли ваксини, веднага ще се боцне,
                      Тогава няколко човека в комплекса го изкарахме що годе полулеко.
                      След Април, когато масово се бяхме изпоразили и трима бяха в болница, вече по=голяма част от хората чакат да им минат антителата и ще се боцкат.
                      Голяма част от декемврийските случаи вече са с ваксина.
                      Но пък жена ми каза, че напуска работа ако я задължат.
                      Аз също мисля, че не е нужно всички да се бодът. Само който е на някъв зор или го тресе голямо шубе.
                      Тука въпроса е дали има някакъв смисъл от ваксините в по-дългосрочен план или работата е да се боцкам за да се боцкакм.

Коментар

• Страшно. Следваща стъпка да избият клошарите да не разнасят зарази и грозни навици из обществени места

Коментар

• Има два вида разсъждения:

1. ЕГОИСТИЧНИ - насилват ме, тероризират ме, правят геноцид срещу мене, карайки ме да се ваксинирам
                          2. С МИСЪЛ ЗА ОБЩЕСТВОТО - ваксинирайки се намалявам вероятноста някъде някой да умре

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                            .....Приемам горното ти мнение е, че е казан напук, ей така за заяждането
                            Не се заяждам. Мисля го сериозно и много пъти съм го казвал това мнение във форума.

Иначе и аз съм антиваксър и никога през живота си не съм се ваксинирал против каквото и да било, освен задължителните ваксинации в детството и в казармата. С тази корона обаче нещата са коренно различни от всички други видове ваксинации. При короната ваксинирането е акт, с които се намалява вероятността някъде някой друг човек да умре. Дори и само това е достатъчно като основание, за да може човек да направи лична саможертва в името на това да спаси живота на някой друг.
                            Last edited by Mateev; 20.07.2021, 15:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              Точно обратното - неваксинираните са заплаха за определени групи хора (възрастни или млади, но с хронични заболявания), и по този начин истинският ГЕНОЦИД всъщност се извършва от неваксинираните !!!!!

Те могат да вадят вода от 1000 кладенеца, защитавайки своите нарцистични и егоистични виждания, но въпреки това няма никакво оправдание когато умишлено предприемаш действия, които могат да причинят смъртта на друг човек, пък дори и това да е неявно.

Иначе ако случайно не знаете, дори и садистите и убийците си имат свои си оправдяния, в които искрено вярват. Например "тя ме погледна накриво". Или пък полицаят-убиец, които преди 2 дена уби дете на пешеходната пътека със служебния си автомобил. Неговото оправдание беше "ами бързах за оперативка".
                              Здрави размисли на сектантите от сектите на / Нероден Петко/ и / Кой ми сра в гащите/.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                                Точно обратното - неваксинираните са заплаха за определени групи хора (възрастни или млади, но с хронични заболявания), и по този начин истинският ГЕНОЦИД всъщност се извършва от неваксинираните !!!!!

Това сериозно ли го казваш или така трябва ??? С хронични здравословни проблеми са 70% от хората във всички възрастови групи, като само 40-50 са установени. Няма как аз да мисля за някой, който не мисли за себе си и е живял като за последно. Хроничните заболявания на модерния свят възникват 10-15 години преди да има явна проявя, която да те отведе при лекар. Не говоря за генетични такива. Макар, че имам познат с муковисцидоза, който се справя идеално с ковидистерията

Приемам горното ти мнение е, че е казан напук, ей така за заяждането

Коментар

Working...
                                X