Първоначално изпратено от Dreamer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Я, кажи, защо?
Коментар
-
Що, кажи сега, с колко намаля населението на планетата Земя за миналата година, когато ни удари тази невиждана от хилядолетия чума? Или викаш, то е, щото ръсихме със захар и шекер, ако не бяхме ръсили - ехееееей/ Чакай да питам за Беларус - знам, знам, че са диви комунисти и т.н. - там какво стана, като и митинги си имаха, и на стадионите си ходиха, и мерки нулеви - измряха ли от чумата?
Ако си забелязал, най-малко са крокодилите в реките ни около Горна Оряховица, заради Захарни заводи.
Питай ген. Годжи, той ще ти обясни.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Що, кажи сега, с колко намаля населението на планетата Земя за миналата година, когато ни удари тази невиждана от хилядолетия чума? Или викаш, то е, щото ръсихме със захар и шекер, ако не бяхме ръсили - ехееееей/ Чакай да питам за Беларус - знам, знам, че са диви комунисти и т.н. - там какво стана, като и митинги си имаха, и на стадионите си ходиха, и мерки нулеви - измряха ли от чумата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Надминаваш червеното тролче Гигов, дето миналото лято пускаше статистики че у БГ няма повишена смъртност (което беше вярно за миналото лято).Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Споко, после идва Епсилон и така до Омега, след това минаваме на друга азбука - азбуки да иска човек, не е проблемАпропо, я да запитам - с колко "намаля" населението на Земята преьз 2020, че нали "китайската чума" ни удари с "невиждана ярост" - интересно ми е? Чел съм, че някога, като удряла чумата, та отнасяла между 1/3 и 1/2 от народонаселението, та ми е инетересно със сегашната "чума" как е хавата?
- 1 like
Коментар
-
Грипчето Делта има 2 пъти по-висока смъртност от оригинала. Неваксинирате и непрекаралите го умират двойно по начесто. Има време да чупим още рекорди тази есен. Дано се размине де, щото са кофти рекорди.Апропо, я да запитам - с колко "намаля" населението на Земята преьз 2020, че нали "китайската чума" ни удари с "невиждана ярост" - интересно ми е? Чел съм, че някога, като удряла чумата, та отнасяла между 1/3 и 1/2 от народонаселението, та ми е инетересно със сегашната "чума" как е хавата?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИдиоти има навсякъдеДобре, че във франция са по-малко, отколкото в България.........
Щом протестите на увеличаващи се 100 000 протестиращи, в големите градове на франция продължават и досега, а във франция са разбити, опожарени и наводнени ДВА ваксинационни центрове, колко ли ще се увеличават те през времето на протестите?
Макрон няма да може да продължи с втори мандат догодина, май? И трябва да се моли да изкара успешно този..., то и няма къде да се моли вече - Нотр Дам дьо Пари - що не я възстановихте, а затруднявате Президента? Уж беше казал, че стотици милиони сте набрали още в първите дни, след пожара... (милиарди ли набрахте вече?)...
А аз се чудя, Що все не ти остават парички за виолата...
Коментар
-
Та грипчето си остана грипче, а изперкалите станаха още по-изперкали...
- 1 like
Коментар
-
Бе моли се да нема нова вълна с Делтата или да е слабичка щото кой умрел умрел вече. Че нема щаб, нема генерал, нема журналистка да пита колко народ ще умре, нема ваксинирани и май само едни умрели ще има.
И миналото лято щракахме с пръсти, ама есента усетихме за какво иде реч. Дано сега ни подмине поредната вълна.
Та грипчето си остана грипче, а изперкалите станаха още по-изперкали...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Всъщност, вече всичко се брои за успех, особено на генералгоджевците и подобните им. Ма БХ падна от власт и няма вече папо за форумните тролове - един сал мЕлионер от габроУ остана, кат сущий Матросов на амбразурата
И миналото лято щракахме с пръсти, ама есента усетихме за какво иде реч. Дано сега ни подмине поредната вълна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
Така е. А пък в Индия е ваксинирано само 4% от населението и Делта вълната отмина. Само mathematician продължава да вижда връзка между вакцинациите и хода на пандемията. Явно е пропуснал лекциите за сложните системи, теория на хаоса и книгата Signal and the noise. Ама то с тази промивка на мозъка от телевизора дажи и по-умните хора започват да губят трезва преценка....
Тя вълната навсякъде ще отмине, въпроса е колко жертви ще вземе.
Коментар
-
А да не започвам за доразрушаването на човешкото у полусвинете и полуовцете, наречени по грешка хора, които вместо да бъдат дърпани към статут "хора", още повече биват правени свине и овце, и им дават привидна власт какво да бъде правено с нас, хората.
Да, свинете сега "решават" какво да се прави с малкото останали хора.
- 1 like
Коментар
-
Намаляването на нивото на смъртността до едни по-нормални размери - колкото от грип да кажем, също ще се брои за успех.
Заради ковидния локдаун са спрени истинските ваксинации от истински опасните болести, тези 5-6 болести ваксинацията срещу които на практика е задължителна и поголовна от много десетки години.
Тези болести са със смъртност над 50%, а не 0.03% като новия грип. Срещу тях никога не съм бил против, а за.
Та заради 0,03 те процента, с които ваксомафията плаши хората за да си продава ненужните ваксини, се блокират наистина важни здравни мероприятия. Тези пропуснати истински ваксинирания са много по опасно нещо за общественото здраве, и за здравето конкретно на твоите деца или внуци.
Допълнително ще измрат хора с ненавреме хванати други тежки болести, преминали прага на лекуваемост или поне сдържане.Last edited by chan_tura_naga; 19.07.2021, 13:48.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Намаляването на нивото на смъртността до едни по-нормални размери - колкото от грип да кажем, също ще се брои за успех.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар