Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Вместо да си сложи една безплатна ваксина дето ги има навсякъде
Ще е интересно ако го направи след това да си пусне нов тест за антитела. Да видим скока
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеДнес си боднах втората игла на ваксината (Пфайзер)
https://www.bloomberg.com/graphics/c...-distribution/
Жал ми е, че сме толкова тъп и откачен народ, ама нищо не мога да направя.Last edited by fon; 21.07.2021, 13:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
27,11 AU/ml х 2.6 = 70,48 BAU/ml
Аман от недовиждащи!
- 1 like
Коментар
-
Днес си боднах втората игла на ваксината (Пфайзер) и вече съм горд притежател на Европейски сертификат, че съм ваксиниран. Проверих и в сайта - да, вече има сертификат на мое име. Не знам за какво ще ми послужи, но го има и е валиден.
Информация от доктора, набиващ иглите - до няколко дена ще се бракуват (изхвърлят) милион и половина дози ваксина. Нека да ни е честито ...
Иначе като си помисли човек колко много човешки животи щяха да спасят тези дози ваксина, чак ме е яд, че има такива егоистични и нарцистични олигофрени, наричащи себе си антиваксъри. Заслужават специално заради тях да бъде създаден и отворен за експлоатация десети кръг на ада.Last edited by Mateev; 21.07.2021, 13:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМеждувременно в УСА тиранинът падна и ни делта, ни гама, ни сигма има (то и на блек лаЙс метърс нямаше де, иначе беше страшно по всички други времена и пространства, само на протестите на блек лайс не върлуваше грипа) - е, Милуоки взеха титлата в НБА с "гърка" Адетукомбо начело. Глей кво нещо - социална дистанция, та мамата си джаса. Ма то е щото в саш всички са ваксинирани де
Бе изобщо, грип ли бе да го опишеш...
А за хилядите нагъчкани от снимката не се безпокой, виж над тях иконата с вождовете... те ги пазят от грипа.
Снимката е от 17 юли тази година,
в случай че някой маскара иска да оспори истината в нея.Last edited by chan_tura_naga; 21.07.2021, 12:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
27,11 AU/ml х 2.6 = 70,48 BAU/ml
70,48 > 33.8 --> положителен
Аман от недовиждащи!Ма нищо де, грипът ще отмине, дитирамбите ще останат, като основната, разбира се, ще е: въпреки вас, скапаните смъртожадни убийци, ние, ковидиотите, пардон, ваксинираните гении спасихме човечеството с нашите ваксини. Ако и вие, антиваксъри скапани, се бяхте ваксинирали, китайската чума щеше да мине за месец или два, но вие я удължихте.
Междувременно в УСА тиранинът падна и ни делта, ни гама, ни сигма има (то и на блек лаЙс метърс нямаше де, иначе беше страшно по всички други времена и пространства, само на протестите на блек лайс не върлуваше грипа) - е, Милуоки взеха титлата в НБА с "гърка" Адетукомбо начело. Глей кво нещо - социална дистанция, та мамата си джаса. Ма то е щото в саш всички са ваксинирани де
Бе изобщо, грип ли бе да го опишеш...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеКойто се е интересувал, знае, че противогрипните ваксини бяха всяка година различни.
На опаковката бе обозначен сезонът, за който се отнасят. Точно заради различния състав щамове,
характерни за съответната година.
Най-вероятно е и с този "грип" да е така.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеТова са много ниски стойности, дори не знам защо тази лаборатория е решила да ги определи като "положителен резултат"
https://cibalab.com/wp/cov2-quanitive-new-units/
Просто си сложи една ваксина и толкоз, аман от антиваксъри с психически разстройства, на които им се привижда какво ли не в тия ваксини. И откъде го взе това "бледо копие на оригинала"?
70,48 > 33.8 --> положителен
Аман от недовиждащи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Россия находится на первом месте в мире по числу заразившихся COVID-19 в пересчете на миллион жителей."
Тоест смъртността на боледуващите в Русия е изключително ниска. Супер новина за вярващите че водката лекува
- 1 like
Коментар
-
Тия ви изпреварихаИли и данните в България са занижени?
"В закрытом COVID-реестре Минздрава оказалось в пять раз больше записей, чем официально заболевших в России
Изучая выданные «Госуслугами» сертификаты, «Холод», «Медиазона» и «Медуза» обнаружили, что в реестре Минздрава, созданном для отслеживания числа заболевших коронавирусом, уже больше 29 миллионов записей — это в пять раз больше, чем официально сообщает оперативный штаб. На пике второй волны зимой в реестр вносилось по 125 тысяч человек в сутки — во всем мире заболеваемость была выше только в США и Индии. Если эти цифры верны,
Россия находится на первом месте в мире по числу заразившихся COVID-19 в пересчете на миллион жителей."
https://holod.media/2021/07/20/unrz/
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Това са много ниски стойности, дори не знам защо тази лаборатория е решила да ги определи като "положителен резултат"
https://cibalab.com/wp/cov2-quanitive-new-units/
Просто си сложи една ваксина и толкоз, аман от антиваксъри с психически разстройства, на които им се привижда какво ли не в тия ваксини. И откъде го взе това "бледо копие на оригинала"?
Прочети следната статия: https://cibalab.com/wp/cov2-quanitive-new-units/
В нея се казва, че превръщането според различните производители на теста е:
За пациенти направили изследване в изброените лаборатории да имат в предвид, че резултата се приравнява към BAU по следния начин:- DiaSorin: AU/ml х 2.6 = BAU/ml
- Roche: AU/ml х 0.97 = BAU/ml
- Abbot: AU/ml х 0.142 = BAU/ml
- Siemens: AU/ml х 21.8= BAU/ml
- Biomerieux: AU/ml х 20,33 = BAU/ml
AU/ml х 2.6 = BAU/ml
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Имунитета трае до живот, но само за този от който си преболедувал и близки до него щамове.
Коментар
Коментар