IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Несериозно.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
      Странно как този заразен, агресивен, невиждан и смъртоносен вирус упорито заобикаля ромските махали, където не се носят "маски", не се "спазва дистанция", няма "ваксинирани". Те трябваше да се измрели? Ако беше нещо повече от грип?
      Напротив - мрат като мухи, но не им пука. Просто лягат и правят нови деца.

      Коментар


      • Странно как този заразен, агресивен, невиждан и смъртоносен вирус упорито заобикаля ромските махали, където не се носят "маски", не се "спазва дистанция", няма "ваксинирани". Те трябваше да се измрели? Ако беше нещо повече от грип?

        Коментар


        • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
          https://thebulgariantimes.com/%d0%9c...%d0%b5-%d0%bd/

          Малко за смъртността от ужасната пандемия.
          За 1,5 години 4млн или 2,6млн на година на 7,8млрд население - 0,03%.
          Или НЯМА И 5% ОТ ВСИЧКИ ПОЧИНАЛИ !?!?!?!
          Само от ГЛАД умират по 8-10милиона годишно. Какво направи света за тази пандемия (основно в Африка) и тя е от десетки години?

          Чакай малко... не се прави така... смяташ на брой заразени... 7,8 милиарда не се преболедували вируса... когато цифрата на "официално преболедувалите" стане 7,8 милиарда, тогава ще се види колко са процентите върху цялото население (ако не излязат по-смъртносни щамове).

          Изкривяваш цифрите, някога в Китай като се разболяха, горещата зона беше само в Ухан, разбира се че съотнесено към цялото население, цифрите бяха ниски, но съотнесено към заразените, цифрите бяха високи, което и провокира нечуваните в историята действия на Китай. Ако Китай не се бяха "задйствали" тогава, сега щяха да са на първо място в света по смъртност от Ковид. Вместо това "първи" са САЩ, които в началото решиха да игнорират вируса... защото имало "само 2-ма умрели" при тях.

          Колкото до позицията на "Българина".... явно всеки трябва да се разболее лично и да има поне по 3-ма починали роднини... и можеби тогава, ще "повярва".

          Също не мога да разбера твоята лична позиция, при положение че имаш заболявания и разчиташ на здравната система... не се ли страхуваш поне малко, че здравната система може да стане недостъпна за теб при една силна вълна от Ковид.

          Съотнесен към теб и другите подобни, можеби аз трябва да съм антиваксъра и антикорона мерки, защото почти никога не боледувам от нищо, не само от грип. Не трябва ли аз да съм този "смелия", а вие да се страхувате. Хората с хиляди болежки "вечни клиенти на здравната система" и т.н. сте седнали да ми обяснявате колко "страхлив" съм бил. Аз през през цялото време ви обяснявам, че не бива да го разпалваме, защото не всички сте такива като мен. Осен това искам да защитя и другите членове от семейството си, иначе то ясно, аз железен... а другите какво?! Мога да разкажа лични впечатления от подобни ситуации... как такива "железни пичове" като вас заразиха свои роднини (които лежаха в болница, а някои от тях за жалост починаха).

          Имам и съвет към теб, можеби е време да се кротнеш, защото именно подобни призиви да не се спазват мерки и да не се ваксинират хората, ще доведат до още жертви.


          Освен това не ти вярвам за това че си прочел "дебелите книги" по медицина, ти прекарваш времето си основно в спам по форумите и оплакване за личното ти здравословно състояние, как тичаш от болница в болница и спориш с медицинския персонал. Аз пък ще ти кажа, че на 90% не вярвам на днешната медицина и ако имах такива проблеми като твоите щях да отида на чист въздух и хубаво слънце, а не там дето се събират всички болни и ти преливат цялата негативна енергия и болестите си върху теб. Но ти няма да послушаш съветът ми... защото смяташ, че без докторите и лекарствата си "загубен"... да ти се чуди човек на акъла.... явно си получил нещо като стокхолмски синдром... в смисъл искаш да се разболееш и от Ковид за да те лекуват.... и предполагам ще се чувстваш като някакъв "герой", ако оцелееш.



          Странно същество е това "Българина", всичко което не го засяга него лично "не съществува". Предишните две вълни бяха факт, за който е следил ситуацията, знае какво беше положението в боилниците, че и в крематориумите. За който не се е интересува... "всичко си беше наред"... "само някакви откачлки носеха маски", разбира се докато той лично не попадне в болница и не тръгне да бере душа... че ако го минеше леко, пак скачаше да обяснява по форумите, как "вируса не бил опасен", вместо да се радва, че го е изкарал леко и е останал жив.

          Колкото до Делта варианта, в момента виждаме "лятното лице" на вируса... зимното му лице не ми се мисли какво ще бъде. След като държави като Тайланд и Индеонезия, които преминаха относително леко през предишните вълни в момента са пламнали. Особено впечатление прави Тайланд, за които до скоро все едно нямаше вирус, там някога бягаха разни западняци от Китай и не успяха да ги запалят.

          Делта варианта не е станал изведнъж "топлоустойчив", това е невъзможно, просто е много по-агресивен. Вижда се и в Русия, където през лятото убива повече хора отколкото, предишните варианти през зимата.

          Коментар


          • https://dnes.dir.bg/obshtestvo/minis...ya-ucheben-den

            Поне опитват първо с моркова.... И Гърците така опитаха първо преди принудата....На някои 'спецове'' и другото болднато не им беше ясно....
            Между другото учителката на сина ми който беше онлайн цялата минала година е малко скарана с техниката та я чухме как си говори с колежка / не беше изключила микрофона/ , че НИКОГА не би се ваксинирала и събеседничката и също... Заявиха че ако трябва ще напуснат....Искам да видя как ще ги принудят... Става въпрос за едно от елитните Софийски училища...., а е елитно заради учителите, които ако напуснат ще приключи елита....

            Много е вероятно вълната от "Делта" варианта на COVID-19 да дойде в България преди началото на новата учебна година и затова апелът ми към всички учители и директори е да се ваксинират в следващите дни и седмици, защото не се препоръчва ваксиниране в хода на висока вълна в епидемичната обстановка. Това каза на пресконференция служебният министър на образованието и науката проф. Николай Денков, уточнявайки, че не се предвижда задължителна ваксинация на учителите, но ще има по два дни допълнителен отпуск за учителите, които се ваксинират.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

              Разсъждаваш само в черно и бяло, без да знаеш каква е голата истина. Такъв тип обезболяващи са необходими и в милиони случаи по света без тях няма как да се реши проблема със силните болки, които с други лекарства не могат да се спрат. Жена ми повече от 6 месеца си лепеше такива опиатни лепенки, защото рака разяждаше коста на таза, и болката беше неописуема. След като и направиха операция спря да си слага лепенките, но не стана наркоман. Само около 1 месец се наложи да взема едни други хапчета, които да подтискат абстиненцията.

              Тоест при правилна употреба и при спазване на предписаната доза тези опиатни лепенки са едно много добро разрешение на проблема с огромните и непоносими болки при някои заболявания. Преди тези лепенки лекарите биеха инжекции с морфин, така че искаме или не, опиатите имат приложение в съвременната медицина.

              Друг е проблемът, че щатите са наркоманска държава, в която наркоманите без да мислят за здравето си използват всякакви опиати, в това число и медицински такива, като надвишават дозата и понякога умират от свръхдоза. За това обаче не е виновна медицината, не са виновни и медицинските концерни, произвеждащи нужните за медицината опиатни лекарства и опиатни лепенки.
              Фармата са по-хитри. Благодарение на ''информираното'' ''''''съгласие'''''' Не може да се стигне до това....
              https://business.dir.bg/kompanii/kom...at-ot-covid-19
              Разбира се активно подпомагани от стъкмистика и медии....

              Коментар


              • Minnesota Woman Loses Both Legs and Both Hands Following Second Pfizer COVID-19 Shot

                https://healthimpactnews.com/2021/mi...covid-19-shot/

                Jummai Nache, and her husband, Philip Nache, were born in Nigeria and came to the U.S. to settle in Minneapolis a few years ago, working with the Southern Baptists to plant churches among the African communities living in Minneapolis.

                They were reportedly forced to leave Nigeria due to the “Boko Haram terrorist group,” and eventually ended up in Minneapolis serving as missionaries with the Southern Baptists.

                Tragically, it appears that the Naches have adopted many of the American Christians’ values here in the U.S., which includes participating in and trusting the corrupt medical system.

                Jummaci was working as a medical assistant in a clinic in Minneapolis and was instructed to take the COVID-19 “vaccines.”

                She complied, and immediately after getting the second injection, according to her husband, “she started to experience chest pain at work.”

                Things went down hill fast after that, as the all-too-familiar symptoms of blood clots, a known side effect of the Pfizer COVID-19 shots, were found in her heart, and today she has had both legs amputated, and will also have to have both of her hands amputated.

                Her case is supposedly “rare,” as her husband reports that after the CDC and “70-80” doctors investigated her case, and reported back to him:
                the CDC sent us a letter of their conclusions which stated that Jummai was infected with MIS-A and covid-19, but they cannot conclude whether the covid-19 vaccine contributed for now.
                Her entire story is published on their GoFundMe account, written by her husband, where they are trying to raise money for their medical expenses.

                Коментар


                • Ефективна и безопасна доза тромбсини за вашето умствено и телесно здраве

                  По това време миналата година предстояха изборите в САЩ. Корпоративните медии се надпреварваха да громят Тръмп и да покриват връзките на Байдън и сина му с предателски и корупционни практики в Китай и Украйна. Успоредно с това обясняваха как нямало никакъв начин Тръмп да осигури ковид ваксини до зимата, понеже на РНК технологията били необходими десетилетия да се докаже като безопасна.

                  Една през друга преститутките ни обясняваха, че ковид ограниченията не целели да възпрепятстват естествения групов имунитет, за да могат после да натрапват ваксините. Това било конспиративна теория, защото — напомням — тези ваксини още не бяха готови и никой не знаел какво щели да представляват (което само по себе си не е вярно, защото много неща се знаеха даже от 10 години). А най-абсурдната сред „лудите конспиративни теории“, според тези „проверители на факти“, беше очакването тези „ваксини“ да станат и задължителни. И ето ни само няколко месеца по-късно

                  Същите тези корпоративки сега ни обясняват, че всичко, което противоречи на фарма пиарите за ефективността и безопасността на инжекциите, било конспиративна теория. Вече са забравили колко време е нужно за разработката и изпитанията на истински ваксини. Успоредно с това предвождат и насъскват похода към налагането на тези експерименталки с диктати.

                  А от нас се очаква да имаме къса памет като животните от Оруелската „Ферма“.

                  Карта на държавите, изискващи задължителна „ваксинация“ към 14 юли 2021 г:

                  Така можем да стигнем и до ново определение за „конспиративна теория“

                  Конспиративната теория е нещо вярно, което обаче преститутките от корпоративните медии не искат да знаете към даден момент. Ще трябва да изчакате година или по-дълго време, когато информацията да бъде сервирана в подходящ момент, с „правилните думи“ и с „правилното отношение“. Преждевременното оповестяване на „конспирацията“ с лошо или враждебно отношение може да попречи на междинните стъпки за нейното осъществяване.

                  Истинската конспиративна теория е, че можеш да замениш имунната си система с маски, ръкавици, дезинфектанти и генна фармакотерапия без продължителни изпитания за нейната безопасност. Кой я разпространява? Кой отрича естествения имунитет? Можем да направим и още съпоставки с миналата година

                  Помните ли, че чуждестранните и тукашните грантаджии, от първия до последния, по команда се хвърляха като Матросовци на амбразурата да бранят Сорос и Гейтс? Правеха го и „Дневник“, и „Свободна Европа“, и „Факти.бг“… Обясняваха, че съвместната работа на двамата „филантропи“ (специално Гейтс си го изкарваха „пророк“ за „пандемията“) била поредната конспиративна теория.

                  Ето новина от последните часове: Сорос и Гейтс правят съвместна инвестиция от $41 милиона, като купуват компания за тестване на ковид. Вероятно това скоро ще бъде отразено и от домораслите преститутки. И ще бъде тъй обилно захаросано с „правилни мисли“ и „правилно отношение“, че отсега съм приготвил инжекция с инсулин, за да помогна на клетия си панкреас.

                  Още по темата (без свръхдоза корпоративна глюкоза за по-лесно преглъщане): „От зъл по-зъл: Бил Гейтс и Джордж Сорос тихомълком обединиха сили за контрола си над ковид индустрията.“ Очаква се (като писмо от умрял) покаяние и извинение за още неща

                  СЗО призна, че е лъгала за произхода на ковид, а „проверителите на факти“ отказват да оттеглят доскорошните си твърдения.

                  Набодени и с двете дози прислужници на Нанси Пелоси и Джо Байдън са с положителни тестове за ковид, а (джендър неопределеният) говорител на Белия дом налудничаво твърди, че такива случаи всъщност показвали ефективността на „ваксините“.

                  • И още „доказателства за ефективността“ на тромбсините: Трима известни бейзболисти с положителни тестове, макар да са напълно „ваксинирани“ — заради тях е била прекратена играта, понеже нали знаете: апокалиптична чума и прочие…

                  • Нов доклад, публикуван в медицинското списание на European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC), е категоричен, че има 2 пъти по-голям риск младите хора да умрат от „ваксината“, отколкото от ковид. Корпоративните преститутки ще отразят ли това или да търсим конспирация зад тяхното сервилно мълчание?

                  Д-р Робърт Малоун, изобретателят на РНК „ваксините“ (за него това са си биологични оръжия, а той знае по какво е работил!), никак не е изненадан, че най-ваксинираните държави имат най-голям проблем с новите вълни на ковид, докато такъв проблем няма при най-малко ваксинираните. Няма и да питаме домораслите храненици на Сорос и Гейтс защо мълчат за тези факти и по-скоро биха искали „експертни“ мнения от лумпени в Берн, отколкото от Малоун.

                  Д-р Робърт Малоун на 12 юли 2021 г.:
                  Коя е благородната лъжа?
                  [Тя се състои от] три елемента за логиката. Всеки от тях е лъжлив.
                  1) Овладяването на смъртността и усложненията от ковид изисква стаден имунитет.
                  2) Единственият начин за постигането на стаден имунитет е чрез универсална ваксинация.
                  3) Ваксините са напълно безопасни.
                  Всички данни за противното на тези [лъжи] трябва да бъдат потискани.
                  (Притеснителното е, че в последните си постове д-р Малоун споделя, че му било препоръчано да си наеме охранители. Също така започна да декларира, че никога не би се самоубил. Също като Джон Макафи в последните си туитове.) Нека завърша днешната селекция с темата, с която я започнах

                  Задължителните ваксинации. Ето новина: Клиники в Париж предлагат фиктивни ковидални паспорти, струващи към 400 евро. В изложението се изтъква, че черният пазар за такива документи процъфтява.

                  В предишни публикации съм посочвал, че извратеното, псевдонаучно и тоталитарно-политическо натрапване на генно-модифициращите тромбсини неизбежно (ще) води до корупция. Давал съм примери с Калифорния. Давал съм съвети, които не изключват такъв вариант, и за България.

                  Актуализация: Съветите ми са особено актуални във връзка с днешното умотворение на винаги отвратителния Кунчев, според когото медиците трябвало задължително да станат лабораторни мишки. Както съм писал и в съветите си, точно тези специалисти са най-дефицитните и практически нищо не рискуват, ако кажат НЕ. Само биха завъртели звучен и унизителен шамар на дребните тиранчета, от който дълго, дълго ще ги боли. Корумпираните политици и не по-малко извратените медии,

                  които са в ръцете на едни и същи „филантропи“, щели да борят корупцията и да работят за един по-добър свят? Това е конспиративната теория на конспиративните теории! По-наивна и от онази за плоската Земя.

                  Но пандемия си има и наистина е апокалиптична — тя е на немисленето и безнравствеността. Можеш да отведеш коня до реката, но не можеш да го принудиш да пие от нея. Можеш да посочиш на човек каква е истината, но не можеш да го принудиш да мисли.

                  https://www.otizvora.com/2021/07/138...elesno-zdrave/

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                    После защо не им вярваме, е такава им е цялата работа!

                    26 милиарда долара и 500 000 починали – цената на аферата с опиоидите в САЩ


                    В рамките на кризата с опиоидите в САЩ вече са починали половин милион души - основно по вина на четири концерна. Сега те са готови да платят 26 милиарда долара обезщетения.


                    26 милиарда долара и 500 000 починали – цената на аферата с опиоидите в САЩ | Днес.dir.bg
                    Разсъждаваш само в черно и бяло, без да знаеш каква е голата истина. Такъв тип обезболяващи са необходими и в милиони случаи по света без тях няма как да се реши проблема със силните болки, които с други лекарства не могат да се спрат. Жена ми повече от 6 месеца си лепеше такива опиатни лепенки, защото рака разяждаше коста на таза, и болката беше неописуема. След като и направиха операция спря да си слага лепенките, но не стана наркоман. Само около 1 месец се наложи да взема едни други хапчета, които да подтискат абстиненцията.

                    Тоест при правилна употреба и при спазване на предписаната доза тези опиатни лепенки са едно много добро разрешение на проблема с огромните и непоносими болки при някои заболявания. Преди тези лепенки лекарите биеха инжекции с морфин, така че искаме или не, опиатите имат приложение в съвременната медицина.

                    Друг е проблемът, че щатите са наркоманска държава, в която наркоманите без да мислят за здравето си използват всякакви опиати, в това число и медицински такива, като надвишават дозата и понякога умират от свръхдоза. За това обаче не е виновна медицината, не са виновни и медицинските концерни, произвеждащи нужните за медицината опиатни лекарства и опиатни лепенки.
                    Last edited by Mateev; 23.07.2021, 09:51.

                    Коментар


                    • После защо не им вярваме, е такава им е цялата работа!

                      26 милиарда долара и 500 000 починали – цената на аферата с опиоидите в САЩ


                      В рамките на кризата с опиоидите в САЩ вече са починали половин милион души - основно по вина на четири концерна. Сега те са готови да платят 26 милиарда долара обезщетения.


                      26 милиарда долара и 500 000 починали – цената на аферата с опиоидите в САЩ | Днес.dir.bg

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                        Обучил съм достатъчно китайци. Като взеха те да ми дават акъл ги отсвирих
                        Със същия успех и гладни Африканчета щеше да обучиш. Ма и те са хора, а не маймун, та свиквай. Просто у Китай по-бързо и лесно се постигат статистически значима информация

                        Коментар


                        • Абе любимото ми е как на клипчета от февруари 2020г. в Китай имаше припаднали хора по улиците, после скърбяхме за Бергамо, дето покоси младо и старо, но иначе Делтата, дето е 60% по-страшна от първоначалния щам е в едва 12% ваксинираната България от април - и нищо.

                          Невероятно, нечувано, шокиращо е как не виждате противоречията в уж официалната информация и статистика.

                          Другото любимо ми е как Бойко беше с маска на заседания на МС и без маска докато гушка потните ГЕРБ-лели на срещите с жипката.

                          Страшна чума!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

                            В Китай са безработни, безправни на практика, а и на хляб и вода над 250 милиона. Теб кво те еня. Май никак. Що така.
                            можеш да им пратиш нищо и никакви 1000лв бълха те ухапала, ще си купят с тях 2000 хляба
                            Ех Ботьо Ботьо..
                            Обучил съм достатъчно китайци. Като взеха те да ми дават акъл ги отсвирих
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                              0,03%
                              В БГ е 1,5% годишната смъртност (миналата 2%).
                              За 80-100 МИЛИОНА не та е еня, ама за 2,5 от кУрона голям рев!?!?!?
                              В Китай са безработни, безправни на практика, а и на хляб и вода над 250 милиона. Теб кво те еня. Май никак. Що така.
                              можеш да им пратиш нищо и никакви 1000лв бълха те ухапала, ще си купят с тях 2000 хляба
                              Ех Ботьо Ботьо..

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

                                Ма милионите за нищо ги нямаш бе хаирсъзино ниеден. Какво са 4милиона умрели за година и половина. Колкото две зали Армеец ли, ?
                                Дай да видим - едно футболно игрище е с размер 65 на 100 метра, или 6500кв метра За полагане на един труп са необходими 2 кв. метра с някакво минимално уважително разстояние между труповете, Значи един стадион поема 3250 трупа.
                                следователно 4 милиона трупа ще напълнят
                                4000000 / 3250 = 1230 футболни игрища. Може да не ги заравят, а да ги горят, за да се пести място. Все пак и за логистиката трябва да има някакво решение.
                                0,03%
                                В БГ е 1,5% годишната смъртност (миналата 2%).
                                За 80-100 МИЛИОНА не та е еня, ама за 2,5 от кУрона голям рев!?!?!?

                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                                Коментар

                                Working...
                                X