Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнениеНякой запознат ли е дали чужденци, пребиваващи за кратко в България и оказали се с положителен PCR, се отчитат в ежедневната статистика, която се публикува?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеОсновно ваксинирани /тежките/, имам позната лекарка в Израел.
https://www.worldometers.info/corona...ph-cases-daily
1. По време на предишните вълни, когато нямаше ваксини, смъртноста в Израел беше около 1% от всички новозаразени.
2. По същото време по света смъртноста беше около 4% от всички заразени.
3. Към днешна дата след масовите ваксинации смъртноста в Израел е около 0.1% от всички новозаразени.
Тоест тоталното ваксиниране е свалило смъртността в Израел 10 пъти спрямо времето, когато нямаше ваксини.
В същото време тогава и сега смъртноста в България НАДХВЪРЛЯ 4% от всички новозаразени.
Следователно именно Израел е държавата, която нагледно доказва колко голям ефект има масовото ваксиниране на цялото население. Това сваля смъртността цели 10 пъти !!!!!Last edited by Mateev; 02.08.2021, 17:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Интуицията ми подсказва, че ако бяха предимно неваксинирани, това щеше да е ясно посочено още в заглавията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
трябва да сме обективни
в статията не е дадена информация колко % от болните са ваксинирани (поне аз не видях)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеАре честито.. ваксинираните май го карат много тежко както се очакваше.
В Израел е ад: Болниците се пръскат от тежко болни с К-19
В момента в израелските болници се лекуват 362 пациенти с COVID-19, съобщи днес здравното министерство. От тях 212 са в особено тежко състояние, а 37 души са на апарати за обдишване
https://blitz.bg/svyat/v-izrael-e-ad...ews832271.html
Antibody-dependent enhancement occurs when the antibodies generated during an immune response recognise and bind to a pathogen, but they are unable to prevent infection. Instead, these antibodies act as a “Trojan horse,” allowing the pathogen to get into cells and exacerbate the immune response.
We were warned this is what the Covid-19 vaccines would cause based on the evidence produced in previous decades, the data we’ve just uncovered shows that the public should have heeded those warnings.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
трябва да сме обективни
в статията не е дадена информация колко % от болните са ваксинирани (поне аз не видях)
https://www.israelnationalnews.com/N...ws.aspx/310910
Според мен ги е срам да ги кажат. Сигурно повечето болни са ваксинирани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеАре честито.. ваксинираните май го карат много тежко както се очакваше.
в статията не е дадена информация колко % от болните са ваксинирани (поне аз не видях)Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Аре честито.. ваксинираните май го карат много тежко както се очакваше.
В Израел е ад: Болниците се пръскат от тежко болни с К-19
В момента в израелските болници се лекуват 362 пациенти с COVID-19, съобщи днес здравното министерство. От тях 212 са в особено тежко състояние, а 37 души са на апарати за обдишване
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бони, вкарвате се в някакви статистически дребнавости.
Изгледай видеото дето Антани даде линк с Българина топ спец в топ световен университет преди да са го изтрили.
Дори да приемем че за групата над 50 в момента е така както пишеш - 5 пъти по-нисък риск от смърт в Англия, на други места данните са по-лоши за ваксините , а и в Англия преди пишеха не за 5 пъти , а за десетки, стотици и хиляди пъти по-ниски рискове при ваксинираните..
Съмнявам се че не може да видиш посоката.... Ще видим как ще бъде с новите версии на ваксините, че тези се поизчерпаха и ако не го виждаш е тъжно....
Неваксинираните над 50 години в Англия са 1/5 от населението, но повечето починали от делта (над 50г) са именно неваксинирани.
Истинските въпроси, според мен, не са кой жълт вестник кога и какво е писал, а:
- дали статистиката от Великобритания се повтаря и в другите страни
- какво показва статистиката за тези под 50г
- какво ще стане с ефикасността на ваксините към други мутации с масово разпространение
Аз не знам отговорите на тези въпроси, засега. Мога единствено да цитирам статистиката за доказано умрелите от делта под 50: 4 са напълно ваксинирани, 34 са напълно неваксинирани. Трудно може да се направи извод, че ваксините работят, но е ТЪПО да се твърди, че не работят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бони, вкарвате се в някакви статистически дребнавости.
Изгледай видеото дето Антани даде линк с Българина топ спец в топ световен университет преди да са го изтрили.
Дори да приемем че за групата над 50 в момента е така както пишеш - 5 пъти по-нисък риск от смърт в Англия, на други места данните са по-лоши за ваксините , а и в Англия преди пишеха не за 5 пъти , а за десетки, стотици и хиляди пъти по-ниски рискове при ваксинираните..
Съмнявам се че не може да видиш посоката.... Ще видим как ще бъде с новите версии на ваксините, че тези се поизчерпаха и ако не го виждаш е тъжно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнениеВижте колко още болести ви гонят, стига сте ривали от този ковид
Останалите букви от азбуката може да видите тук
https://www.cdc.gov/diseasesconditions/az/a.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Изчислих каквото поиска ти. Стандартното отклонение - 3 процента. Ти не можеш да ме опровергаеш.
Коментар
Коментар