Междувременно в Швеция, хората си живеят доста добре, за разлика от тези в Израел, Исландия, Великобритания и др.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
В Израел при откривани по 8000 заразени на ден умират по под 20 човека на ден. В общи линии като в България при открити по 1300 заразени. Когато тук вземат да откриват по 8000 ще видим по колко ще умират - но нещо ме съмнява че няма да е като в Израел
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ха-ха - и аз това го пея, но кой ли ме слуша .....
От няколко месеца 99% от всеки един умрял от короната е умрял всъщност от СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ !!!
Тъжно, но това си има и положителен ефект - IQ-то на нацията ще се повиши, защото олигофрените драстично ще намалеят. Какво да се прави - естествен подбор ...Last edited by neptun266; 19.08.2021, 16:49.
- 1 like
Коментар
-
В Израел при откривани по 8000 заразени на ден умират по под 20 човека на ден. В общи линии като в България при открити по 1300 заразени. Когато тук вземат да откриват по 8000 ще видим по колко ще умират - но нещо ме съмнява че няма да е като в Израел
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Абе сериозно, някой забеляза ли огромната "вълна" в Израел, която май не се впечатлява от "ваксинирани". Би трябвало някой да е забелязал, но някак не се усеща по коментарите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
Вероятно е след това преболедували + ваксинирани да са бройка непредполагаща нови вълни.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Решението за ваксинация е лично решение. На всеки 100 починали от ковид от тук натътк, 99 ще са си виновни сами. Ще е можело да го предотвратят, но лично те са избрали да рискуват и заради това тяхно решение са си изгубили живота. Това е - жертвите на ковид от месец два насам са решили да посрешнат вируса със собствената си глупост и тяхната собствена глупост ги е убила.
От няколко месеца 99% от всеки един умрял от короната е умрял всъщност от СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ !!!
Тъжно, но това си има и положителен ефект - IQ-то на нацията ще се повиши, защото олигофрените драстично ще намалеят. Какво да се прави - естествен подбор ...
- 1 like
Коментар
-
Само където енергетиците ще трябва след това да се задоволят с 1000 лева заплата, а лекарите винаги могат да духнат в чужбина за десетина пъти повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Равновестко ти май загуби връзка с кораба майка и я подкара бос през лука.Ами я си представи че енергетиците решат да напуснат поради мизерните си заплати.....Всички други включително и лекарите няма да работят
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Равновестко ти май загуби връзка с кораба майка и я подкара бос през лука.Ами я си представи че енергетиците решат да напуснат поради мизерните си заплати.....Всички други включително и лекарите няма да работят
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Мисля, че е неизбевно и стратегията е отработена по света. Има различни опити в различните държави и се знае кое колко % носи....
Почват с медицинският персонал, после с училищният, после с родителите на децата в градините....Стъпка по стъпка. А да и никой няма да уволняват направо, а примерно ще го карат на 2-3 дни да си прави тест и да му бъркат в носа, освен разход немалък за нашата държава е време губещо, изнервящо и хората ще поддадат накрая. Много малко са хората които могат да устоят на всяка една от много ;;дребни'' ограничения.Last edited by neptun266; 19.08.2021, 15:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
По друга тема е, ама не се сдържах
Новия Световен ред се срути много впечатляващо за 1 седмица в Афганистан. Според мен сега архитектите му умуват защо се случи така, обаче няма да си направят правилните изводи.
И нещата взеха да замязват на комунизма и вица за това дали мъж може да забременее.
Нито комунизма може да стане, но опитите продължават. Нито мъж може забременее, но опитите в Анадола продължават, а последното десетилетие и на Запад.
Те толкоз за новия световен ред. И той няма да стане, ама опитите продължават, въпреки ефектните крахове на предните опити.
И това няма нищо общо с уйгурското движение в Китай ...
Няма едно нещичко в света в последните години, което да е случайно стечение на нещастни обстоятелства. Само за 9/11 наистина не вярвам на конспирациите, но пък вярвам, че САЩ се възползваха на макс от топката, която им се подадена.
Като стана на въпрос за 9/11 - и световния ли тероризъм е в пандемия, че нещо джихадистите в Западна Европа вече не им се занимава с атентати срещу неверниците ... пък маските в театри, гари и на концерта по принцип даже улесняват анонимността им ...
... що не се възползват ... или вече са се покръстили?!?
Коментар
-
Кой е самонадеян. Този който казва че другите рискуват ненужно, или тези които рискуват ненужно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Защото аз не искам да си причинявам това - все едно дали ваксиниран или не. Ако той иска си е негова работа. Аз лично ако бях на лекарите просто щях да напусна тези отделения до като заплащането не стане адекватно. Не разбирам защо са нужни доброволци, след като има милиарди в бюджета. Да мрът избирателите като си избират такива управляващи които не се грижат за хората, които ги спасяват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДа бе, даТук във "недоразвитата" Франция се ваксинирахме 70%
и ви "завиждаме" на вас, "свободните умни" психопати - 85% в "развитата" българия
То и на изборите се вижда - "умници" - 85%, "глупаци" - 15%
Коментар
Коментар