IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Междувременно в Швеция, хората си живеят доста добре, за разлика от тези в Израел, Исландия, Великобритания и др.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

В Израел при откривани по 8000 заразени на ден умират по под 20 човека на ден. В общи линии като в България при открити по 1300 заразени. Когато тук вземат да откриват по 8000 ще видим по колко ще умират - но нещо ме съмнява че няма да е като в Израел
      Както писах и на математика- погледни тези бройки от колко теста са. Да не се окаже, че вече сме преди тях. Данните съм ги дал няколко страници по-напред. Инфото е от преди 3-4 дни

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ха-ха - и аз това го пея, но кой ли ме слуша .....

От няколко месеца 99% от всеки един умрял от короната е умрял всъщност от СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ !!!

Тъжно, но това си има и положителен ефект - IQ-то на нацията ще се повиши, защото олигофрените драстично ще намалеят. Какво да се прави - естествен подбор ...
        Тези с ниското IQ не ги мисли. На кьоравите гарджета Господ им виел гнездата. Виж обаче лабилните(да не казвам страхливите) със сигурност ще имат проблем. И това в повечето случаи са интелигентни хора. След година и половина треперене и стрес какво се случва с имунитета на човека? Предполагам ще има много хора разболели се от неврологични, ракови и др. заболявания. Както казва един приятел- лесно ви е на вас, щот сте прости, а аз да му мисля какво ще правя. Пресен пример- мой приятел, който се ваксинира с Pfizer преди няколко месеца и имаше доста антитела, решил да пусне пак. Теста отчел 0, и нещо. Шаш, след което пуска втори в друга лаборатория-същата работа. От стреса и паниката получава тахикардия и задух, добре че майка му е лекар и е реагирала без да викат Бърза помощ.
        Last edited by neptun266; 19.08.2021, 16:49.

Коментар

В Израел при откривани по 8000 заразени на ден умират по под 20 човека на ден. В общи линии като в България при открити по 1300 заразени. Когато тук вземат да откриват по 8000 ще видим по колко ще умират - но нещо ме съмнява че няма да е като в Израел
          В Израел абсолютният рекорд е 100 човека. От тази гледна точка 20 не са никак малко. Ама ваксарския мозък чете данните както му е удобно.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Абе сериозно, някой забеляза ли огромната "вълна" в Израел, която май не се впечатлява от "ваксинирани". Би трябвало някой да е забелязал, но някак не се усеща по коментарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

Вероятно е след това преболедували + ваксинирани да са бройка непредполагаща нови вълни.
              Абе сериозно, някой забеляза ли огромната "вълна" в Израел, която май не се впечатлява от "ваксинирани". Би трябвало някой да е забелязал, но някак не се усеща по коментарите.

Коментар

Решението за ваксинация е лично решение. На всеки 100 починали от ковид от тук натътк, 99 ще са си виновни сами. Ще е можело да го предотвратят, но лично те са избрали да рискуват и заради това тяхно решение са си изгубили живота. Това е - жертвите на ковид от месец два насам са решили да посрешнат вируса със собствената си глупост и тяхната собствена глупост ги е убила.
                Ха-ха - и аз това го пея, но кой ли ме слуша .....

От няколко месеца 99% от всеки един умрял от короната е умрял всъщност от СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ !!!

Тъжно, но това си има и положителен ефект - IQ-то на нацията ще се повиши, защото олигофрените драстично ще намалеят. Какво да се прави - естествен подбор ...

Коментар

Само където енергетиците ще трябва след това да се задоволят с 1000 лева заплата, а лекарите винаги могат да духнат в чужбина за десетина пъти повече
                  Време е да потърсиш специалист за да възстановиш връзката с кораба майка...Енергетиците си намират много по лесно работа в чужбина от лекарите

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Равновестко ти май загуби връзка с кораба майка и я подкара бос през лука.Ами я си представи че енергетиците решат да напуснат поради мизерните си заплати.....Всички други включително и лекарите няма да работят
                    Само където енергетиците ще трябва след това да се задоволят с 1000 лева заплата, а лекарите винаги могат да духнат в чужбина за десетина пъти повече

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Равновестко ти май загуби връзка с кораба майка и я подкара бос през лука.Ами я си представи че енергетиците решат да напуснат поради мизерните си заплати.....Всички други включително и лекарите няма да работят
                      Абе, аз друго си мисля. Ако стане една истинска война, ко прайм? Представям си как войниците, решават да не ходят да се сражават, че е опасно и от това може да се умре и масово напускат армията. Или поставят условие, че за да се бият, противника трябвя да ползва гумени куршуми.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Мисля, че е неизбевно и стратегията е отработена по света. Има различни опити в различните държави и се знае кое колко % носи....
                        Почват с медицинският персонал, после с училищният, после с родителите на децата в градините....Стъпка по стъпка. А да и никой няма да уволняват направо, а примерно ще го карат на 2-3 дни да си прави тест и да му бъркат в носа, освен разход немалък за нашата държава е време губещо, изнервящо и хората ще поддадат накрая. Много малко са хората които могат да устоят на всяка една от много ;;дребни'' ограничения.
                        Тази и евентуално една последваща вълна биха били стимул за някои, които до сега не са се ваксинирали(непреболедували) да го направят. Вероятно е след това преболедували + ваксинирани да са бройка непредполагаща нови вълни. В такава ситуация, който и да е управляващ как би обосновал последващо ваксиниране и би мотивирал хората да го правят доброволно. Без наличието на фактори пораждащи страх и паника това няма да сработи. 70% ще стигнем само ака го направят задължително, но какъв претекст биха ползвали ако няма бъдещи вълни. Интересно какво ще извадят от торбата.
                        Last edited by neptun266; 19.08.2021, 15:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

По друга тема е, ама не се сдържах

Новия Световен ред се срути много впечатляващо за 1 седмица в Афганистан. Според мен сега архитектите му умуват защо се случи така, обаче няма да си направят правилните изводи.

И нещата взеха да замязват на комунизма и вица за това дали мъж може да забременее.

Нито комунизма може да стане, но опитите продължават. Нито мъж може забременее, но опитите в Анадола продължават, а последното десетилетие и на Запад.

Те толкоз за новия световен ред. И той няма да стане, ама опитите продължават, въпреки ефектните крахове на предните опити.
                          Мда, абсолютно случайно САЩ оставиха група пещерняци, крили се 20 години по камъняка афгански без финансиране и оръжия да превземат цялата страна за три месеца ...
                          И това няма нищо общо с уйгурското движение в Китай ...

Няма едно нещичко в света в последните години, което да е случайно стечение на нещастни обстоятелства. Само за 9/11 наистина не вярвам на конспирациите, но пък вярвам, че САЩ се възползваха на макс от топката, която им се подадена.

Като стана на въпрос за 9/11 - и световния ли тероризъм е в пандемия, че нещо джихадистите в Западна Европа вече не им се занимава с атентати срещу неверниците ... пък маските в театри, гари и на концерта по принцип даже улесняват анонимността им ...

... що не се възползват ... или вече са се покръстили?!?

Коментар

Кой е самонадеян. Този който казва че другите рискуват ненужно, или тези които рискуват ненужно.
                            Нито имаш знанията нито имаш мозъка да казваш кой рискува и какво рискува...

Коментар

Защото аз не искам да си причинявам това - все едно дали ваксиниран или не. Ако той иска си е негова работа. Аз лично ако бях на лекарите просто щях да напусна тези отделения до като заплащането не стане адекватно. Не разбирам защо са нужни доброволци, след като има милиарди в бюджета. Да мрът избирателите като си избират такива управляващи които не се грижат за хората, които ги спасяват.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Да бе, да Тук във "недоразвитата" Франция се ваксинирахме 70%

и ви "завиждаме" на вас, "свободните умни" психопати - 85% в "развитата" българия
                                То и на изборите се вижда - "умници" - 85%, "глупаци" - 15%
                                70% ковид идиоти във Франция????леле ногу бе

Коментар

Working...
                                X