If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Детската смъртност в развитите западни държави е около 3 на 1000 през всяка една година от детството. В България е 6.5 на 1000 на година.
Та от тези 24 000 деца в Австралия в рамките на годината щяха да умрат 3*24 = 72 деца със или без ваксина. Така че 2 умрели деца след стадиона нищо не значи. Няма доказана причинно-следствена връзка между стадиона и смъртта, както много им се иска на олигофрените по света и у нас.
Първо си изясни понятието детска смъртност какво е и да обясняваш как е нормално да умрат веднага след ваксинация 2 от 24К деца / не новородени/преди да пишеш поредните глупости. Или казваш направо на новородени да почнат да слагат ваксините :-)))
Друг е въпроса, че тази новина е малко ЕЖК и не вярвам да има 2 починали деца въобще в конкретният случай особено като гледам водещите какви слаби актьори са...
Ако имаше наистина 2 деца починали веднага щеше да е голям шок и трагедия.
Една доза, две дози, три дози, … шест, а шест не става. Четохте ли за бразилеца на който му отказали шеста доза. На такива като него Файзер и Астра трябва да им плащат за рекламни лица ….
Ваксините са безопасни, дори хаотичното смесване..
А чета в нета какви ли не конспирационни теории и България стоя на опашката по ваксинация… Но сме на едно от първите места по смъртност….
Е и? Не мислите да се ваксинирате нали? Дори като гледам смятате че преболедуването е по-добре от ваксинация. А 4-5 % от стигнали те в Болница, които умират и почти 100% от интубираните…
Детската смъртност в развитите западни държави е около 3 на 1000 през всяка една година от детството. В България е 6.5 на 1000 на година.
Та от тези 24 000 деца в Австралия в рамките на годината щяха да умрат 3*24 = 72 деца със или без ваксина. Така че 2 умрели деца след стадиона нищо не значи. Няма доказана причинно-следствена връзка между стадиона и смъртта, както много им се иска на олигофрените по света и у нас.
След 6 месеца - да, щях да се ваксинирам - аз и цялото ми семейство.
При това забележи - аз също съм антиваксър и никога през живота си не съм се ваксинирал против нищо, освен задължителните ваксинации в детството и в казармата. Сега обаче с короната за разлика от други епидемии залогът е човешки живот - не само моя, но и на други хора. Има разлика - нали ...
Бях останал с впечатлението, че смяташ преболедуването за естествена ваксинация.
В Израел отнемат ковид сертификата, ако откажат трета игла
А, що да отнемат?
Просто ако не си се въгсинирал този месец, нямаш никъф имунитет и си смъртна заплаха за всички.
И ше гледаш света от прозореца... може и телевизията да ти спрат, като си такъв смъртоносен престъпен елемент. И вратата заключена отвън с ключа във властите.
Абе... вместо да се харчат да те вкарат в истински затвор.
Така ше е с маймуноовцесвинете... и хората покрай тях.
______
Мисля,че ако се разтърся, ще открия, че БигФарма също е в ръцете на евреите, както са банките и медиите.
Та... Израел дава рамо на евр(е,о)индустрията.
_______
Интересно ми е дали Матюф е еврейче или просто е излъгано гойче...
В Израел отнемат ковид сертификата, ако откажат трета игла
Нормално, тия антиваксъри искат да заразяват другите като са само с две дози ваксина. Заради тях няма да спрем пандемията.
Шегата настрана, хубаво е да се вметне че срещу ковид няма да получиш имунитет от "ваксините", но няма да получиш имунитет и от кошмарните странични ефекти, и всеки път ще си теглиш нов късмет от ваксилотарията.
А в Израел още когато почна доброволното насилено принудително "ваксиниране", ваксипаспортите бяха със срок шест месеца. Заложено си е по програма БОЦ на всеки 6 месеца, няма връзка с "ефикасност" на експерименталните препарати, а с ефикасност на бизнес модела. Но това вероятно са пак конспирации от жълтите медии.
Да бе, вярно. Бях забравил за апаратите. Мерси за подсещането.
Даааа, определено аз се превърнах в сумарен образ на КЛАСОВИЯ ВРАГ - хората, които са инициативни и са двигател на икономиката на страната. Този класов враг трябва да бъде унищожен, и да се създаде обществено-икономически строй, в който олигофрените да лежат по гръб от мързел, и за тази си важна роля в обществото да получават много пари от нещастниците, дръзнали да ходят на работа и да плащат данъци.
Иначе като гледам какви измислици се сипят по мой адрес, представям си какви измислици се сипят от същите тези хора по адрес на правителството, по адрес на коронавирус епидемията и по адрес на ваксинирането. Едни и същи хора живеят в един измислен свой свят от безкрайни самозаблуди, плод на невежество и некомпетентност, добре замесени с егоизъм и нарцисизъм.
Коментар