Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеВпечатляващо е как от десетки познати и роднини, преболедували медийния грип, включително 70+ годишни с хронични заболявания, не знам за нито един който да има какъвто и да е дълготраен проблем? Все едно познавам само огромни късметлии? Или ако ползваме бръснача на Окам, все едно
това е поредната огромна измишльотина покрай ковипландемията?
Фактите са:
"Nature's mission statement
First, to serve scientists through prompt publication of significant advances in any branch of science, and to provide a forum for the reporting and discussion of news and issues concerning science. Second, to ensure that the results of science are rapidly disseminated to the public throughout the world, in a fashion that conveys their significance for knowledge, culture and daily life.
Nature's original mission statement was published
for the first time on 11 November 1869."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСега разбрах защо bota156 (преболедувал КОВИДа) ги пише едни такива ...
При него се наблюдават следните симптоми:
Fatigue, Attention Disorder, Memory Loss, Mental Health, Mood disorder,
Anxiety, Depression, Pain, Sleep Disorder ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
При него се наблюдават следните симптоми:
Fatigue, Attention Disorder, Memory Loss, Mental Health, Mood disorder,
Anxiety, Depression, Pain, Sleep Disorder ...
П.П. ... и ParanoiaLast edited by barbaron; 08.09.2021, 15:27.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеЗа мераклиите за "естествен имунитет"
- 5 Харесвания
Коментар
-
За мераклиите за "естествен имунитет":
Asparouh Iliev
Вчера в 10:53 ч. ·
Мета-анализ на над 18 000 публикации и почти 50 000 пациенти систематизира дълготрайните проблеми след Ковид. Водещи са
- умора
- главоболие
- оредяване на косата (при 1/4 от хората, на пръв поглед не особено сериозен проблем, но, повярвайте ми, за много хора може да е причина за сериозен дискомфорт)
- нарушение във вниманието
- трудности в дишането
Целта не е да плаша някого, а да подчертая колко неадекватна е концепцията "По-добре да го преболедувате, отколкото да се пазите". Не коментирам смъртността, разбира се, която е основен проблем.
https://www.nature.com/articles/s41598-021-95565-8
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Според мен е пасивен ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
Похвално, че на тези години си активен................
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
С напредване на възраста всеки един изпада от играта, не поради друго, а защото нама как да вървиш срещу природата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАбе има един тук който в момента пише на клавиатурата на лаптопа ми,
програмираше на M-220M, RC 4000 (Regnecentralen), Apple II, ..., а днес и на Raspberry
Започна с Algol-60, Lisp, но днес предпочита Go и Scala
Сигурно 70++ не е преклонна възраст
Или пък че тази тема се бори за първото място по глупави безсмислени репликиАз няма как да дам(а и не е редно) оценка на твоята компетентност. Това могат да направят единствено хора в твоята специфична сфера на работа. Можеш ли да кажеш, че си запознат с най- новите разработки в твоята област.(Макар, че аз също смятам себе си за експерт в професията, съм наясно,че няма как да съм запознат с най-новите неща и виждам, че бъдещето е на младите). С напредване на възраста всеки един изпада от играта, не поради друго, а защото нама как да вървиш срещу природата. Ако редом до теб, сега седне Барбарона, но с 30-40 године по-млад
и на двама ви се предостави нова технология или нови познания, кой ще е с предимство при възприятието им?
И можеш ли да кажеш, че след десетина години ще си все така активен и креативен без загуба на спосбност за вникване, анализ и оценка на новостите
А иначе за репликите си прав-така е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз съм чел и за Хитлер - така че не ме учи.
Новата факсинирана РАСА да ти говори нещо?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Мисля, че имаш нужда от повече знания относно фашизма предвид лекотата, с която употребяваш това понятие. Умберто Еко удачно е описал фашизма с неговите четиринадесет характеристики в книгата си "Вечният фашизъм". Препоръчвам да я прочетеш
Новата факсинирана РАСА да ти говори нещо?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеМедицинският фашизъм в действие в Медицинския университет в Плевен - заповед N 2205/02.09.2021 г. ( публикувана едва днес, 07.09.2021 г.)
Цитирам: "Всеки студент на МУ – Плевен да представи на първия учебен ден, в съответната студентска канцелария, валиден резултат от извършено тестване за SARS-CoV-2 (COVID-19), валиден цифров COVID сертификат на ЕС за ваксинация, документ, доказващ преболедуване или аналогичен документ."
Абе лев затова ли си траеш? Срам те е да си признаеш че си станал ФАШИСТ
Israel is planning to administer FOURTH Covid shot which could be adjusted to fight new variants as country battles wave of infections despite hugely successful vaccine roll-out
От 4 път прост ЛГБТ ли си или вече старши?
Коментар
-
Медицинският фашизъм в действие в Медицинския университет в Плевен - заповед N 2205/02.09.2021 г. ( публикувана едва днес, 07.09.2021 г.)
Цитирам: "Всеки студент на МУ – Плевен да представи на първия учебен ден, в съответната студентска канцелария, валиден резултат от извършено тестване за SARS-CoV-2 (COVID-19), валиден цифров COVID сертификат на ЕС за ваксинация, документ, доказващ преболедуване или аналогичен документ."
Абе лев затова ли си траеш? Срам те е да си признаеш че си станал ФАШИСТ
Israel is planning to administer FOURTH Covid shot which could be adjusted to fight new variants as country battles wave of infections despite hugely successful vaccine roll-out
От 4 път прост ЛГБТ ли си или вече старши?Last edited by bota156; 08.09.2021, 12:48.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар