Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
Не им чета вече глупостите. Майка ми си замина от ковид, тръгнали да сипят изумруди из форумите, че нямало вирус и нищо страшно нямало. Отрепки. Единственото, което ще направят е и други хора да пукясат,
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
Впечатляващо е, че същество без интелект може да поства в интертнет форум.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Впечатляващо е как от десетки познати и роднини, преболедували медийния грип, включително 70+ годишни с хронични заболявания, не знам за нито един който да има какъвто и да е дълготраен проблем? Все едно познавам само огромни късметлии? Или ако ползваме бръснача на Окам, все едно това е поредната огромна измишльотина покрай ковипландемията?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеВпечатляващо е как от десетки познати и роднини, преболедували медийния грип, включително 70+ годишни с хронични заболявания, не знам за нито един който да има какъвто и да е дълготраен проблем? Все едно познавам само огромни късметлии? Или ако ползваме бръснача на Окам, все едно
това е поредната огромна измишльотина покрай ковипландемията?
Фактите са:
"Nature's mission statement
First, to serve scientists through prompt publication of significant advances in any branch of science, and to provide a forum for the reporting and discussion of news and issues concerning science. Second, to ensure that the results of science are rapidly disseminated to the public throughout the world, in a fashion that conveys their significance for knowledge, culture and daily life.
Nature's original mission statement was published
for the first time on 11 November 1869."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСега разбрах защо bota156 (преболедувал КОВИДа) ги пише едни такива ...
При него се наблюдават следните симптоми:
Fatigue, Attention Disorder, Memory Loss, Mental Health, Mood disorder,
Anxiety, Depression, Pain, Sleep Disorder ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
При него се наблюдават следните симптоми:
Fatigue, Attention Disorder, Memory Loss, Mental Health, Mood disorder,
Anxiety, Depression, Pain, Sleep Disorder ...
П.П. ... и ParanoiaLast edited by barbaron; 08.09.2021, 16:27.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеЗа мераклиите за "естествен имунитет"
- 5 Харесвания
Коментар
-
За мераклиите за "естествен имунитет":
Asparouh Iliev
Вчера в 10:53 ч. ·
Мета-анализ на над 18 000 публикации и почти 50 000 пациенти систематизира дълготрайните проблеми след Ковид. Водещи са
- умора
- главоболие
- оредяване на косата (при 1/4 от хората, на пръв поглед не особено сериозен проблем, но, повярвайте ми, за много хора може да е причина за сериозен дискомфорт)
- нарушение във вниманието
- трудности в дишането
Целта не е да плаша някого, а да подчертая колко неадекватна е концепцията "По-добре да го преболедувате, отколкото да се пазите". Не коментирам смъртността, разбира се, която е основен проблем.
https://www.nature.com/articles/s41598-021-95565-8
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Според мен е пасивен ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
Похвално, че на тези години си активен................
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
С напредване на възраста всеки един изпада от играта, не поради друго, а защото нама как да вървиш срещу природата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАбе има един тук който в момента пише на клавиатурата на лаптопа ми,
програмираше на M-220M, RC 4000 (Regnecentralen), Apple II, ..., а днес и на Raspberry
Започна с Algol-60, Lisp, но днес предпочита Go и Scala
Сигурно 70++ не е преклонна възраст
Или пък че тази тема се бори за първото място по глупави безсмислени репликиАз няма как да дам(а и не е редно) оценка на твоята компетентност. Това могат да направят единствено хора в твоята специфична сфера на работа. Можеш ли да кажеш, че си запознат с най- новите разработки в твоята област.(Макар, че аз също смятам себе си за експерт в професията, съм наясно,че няма как да съм запознат с най-новите неща и виждам, че бъдещето е на младите). С напредване на възраста всеки един изпада от играта, не поради друго, а защото нама как да вървиш срещу природата. Ако редом до теб, сега седне Барбарона, но с 30-40 године по-млад
и на двама ви се предостави нова технология или нови познания, кой ще е с предимство при възприятието им?
И можеш ли да кажеш, че след десетина години ще си все така активен и креативен без загуба на спосбност за вникване, анализ и оценка на новостите
А иначе за репликите си прав-така е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз съм чел и за Хитлер - така че не ме учи.
Новата факсинирана РАСА да ти говори нещо?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар