Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеКлючът от бараката е "Здраве, зависимо от системата". Има нарастващи групи хора, които искрено си въобразяват, че могат да имат здраве без система.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеКлючът от бараката е "Здраве, зависимо от системата". Има нарастващи групи хора, които искрено си въобразяват, че могат да имат здраве без система.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Матеев как не ти омръзва, Барбито същата работа, пиша ти го пак, целта е да се въведе глобален документ, ваксинациония паспорт ще се надгражда докато стане документ буквално за всичко, когато Централните банки въведат свойте криптовалути ще стане и наш портфейл, всички останали криптощуротии ще бъдат забранени и т.н. и т.н. ще те карат после каквото се сетиш да правиш, ако не си съгласен ще ти блокират парите например... а Барбито ще покопае още малко и до там... ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ ПВРЕЕБАНИ ГЛЕДАЙТЕ В ТАЗИ ПОСОКА КАКВО СТЕ СЕ ХВАНАЛИ ЗА НЯКАКЪВ ГРИП.
... по цял пандемии и ваксини анализират, до момента, в който няма да могат да влязат в бакалията без Универсалния Граждански Биометричен Паспорт.
Мен са ме учили, че ако прочетеш 15 конспирации и след година 10 от тях са реалност, можеш да започнеш да се притесняваш за останалите 5 ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПак глупости
Придобитият имунитет след боледуване от SRAS трае до 3 години
Повече подробности тук: https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/13/10/07-0576_article
"Le syndrome respiratoire aigu sévère (SRAS) est une maladie infectieuse des poumons (pneumonie aigüe) due à un coronavirus, le SARS-CoV, apparu pour la première fois en Chine en novembre 20021, qui a provoqué une épidémie à partir de [non neutre]mai 2003 dans 29 pays, infecté plus de 8 000 personnes et fait au moins 774 morts. La maladie s'est manifestée jusqu'en mai 2004. Immunisation
L'immunité acquise au contact du virus ne dure que de l'ordre de 3 ans"
Ще стискам палци да ми се размине след 6 месеца....:-) То дотогава всички ще са ваксинирани и нали ваксината спира рзпространението и ваксинираните не боледуват или пък е по-леко и ще изкоренят вируса :-)
https://www.nature.com/articles/d41586-021-01442-9
ПП Естественият имунитет не е като ваксиналният и не се мери само с антитела...., които наистина са изчезнали за 2-3 години. Обаче клетъчният си е все още тук....и бачка и при новата версия....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.09.2021, 14:56.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Насра се да повтаряш като папагал едни и същи измислени опорки всеки божи ден. Не ти ли писна, или някой ти плаща за това?
Престани да лъжеш и да повтаряш до безкрай измислените от тебе стъкмистики. Всяко твое втото изречение е лъжа и измама, плод на болното ти въображение. Смъртноста е 4.3% и е най-високата в Европа, а ти си тръгнал да разправяш врели-некипели. Също така си измисляш, че имало било хора, починали от ваксината. Глупости на търкалета ......
Пиши си каквото искаш , не ми пречиш.... И бързай за третата доза....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеМда, затва болните от САРС преди 20 години имат имунитет за сегашният вирус...
Придобитият имунитет след боледуване от SRAS трае до 3 години
Повече подробности тук: https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/13/10/07-0576_article
"Le syndrome respiratoire aigu sévère (SRAS) est une maladie infectieuse des poumons (pneumonie aigüe) due à un coronavirus, le SARS-CoV, apparu pour la première fois en Chine en novembre 20021, qui a provoqué une épidémie à partir de [non neutre]mai 2003 dans 29 pays, infecté plus de 8 000 personnes et fait au moins 774 morts. La maladie s'est manifestée jusqu'en mai 2004. Immunisation
L'immunité acquise au contact du virus ne dure que de l'ordre de 3 ans"
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ми айде де. Де ги селяндурите с пушките да върнат тръмпарата на власт. Ама те май го разлюбиха когато си позволи да ги подкани да се ваксинират на един митинг.
Камилчо, камилчоо.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАнтиваксъри, сега се радвате, че сте преболедували КОВИДа и сте придобили "естествен имунитет"
Колкото се придобива вечен имунитет от сезонното грипче, толкова ще го придобиете и от КОВИДа
За 6 - 12 месеца. После чакайте пак "естествения"
Тичам да се ваксинирам преди да са минали 6 месеца от оздравяването от дългият ковид.... Ама само ако има нова версия на ваксината за тестване. :-)
Сега тва коя версия е одобрена и клинично изпитана и се поставя ? Тази от фризерите на минус 300 градуса :-))) или тази дето се държи в хладилник :-))))
Колко пъти е променяна ваксината в последната година и съответно клинично изпитана .... върху животни и т.н. ?
Не ми отговаряй наясно съм с отговора...все пак експеримента си върви и трябва да се опитват различни варианти....:-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ти продължаваш да разсъждаваш само от своя гледна точка. Не знам дали наистина е ненужна дори и за преболедували, но очевидно е необходима за останалите. Или мислиш че 4-5% смъртност за нашата възраст са шега работа? Или риска от дълъг ковид или пост ковид инфаркт/инсулт?
И за милионен път който го е страх и е в рискова група никой не му пречи да се ваксинира...дори е добре поне ще е по-спокоен....
Така или иначе до края на 2022 вируса ще е минал през 80% от хората у нас и освен ако не пуснат някой нов вирус от лаборатория пандемията приключва... с ваксина или без....
Риск от какво ? Е пълно е с инфаркти и инсулти след ваксинация на млади и здрави хора...няма спор в това. Дори и аз познавам такъв човек. Но не е от ваксината в никакъв случай. Миналата седмица разбрах за още 2-ма човека починали дни след ваксината , но няма нищо общо....няма доказателства....Били са със сърдечни проблеми единият с пейсмейкър....Може би и вируса щеше да ги победи, но няма как да знаем сега нали....
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Боби, ненужна ваксина / при почти вече изграден естествен стаден имунитет/ и болест със смъртност за здрави и млади хора 0.01% и рак със смъртност 95% за няколко години ли сравняваш ?
Да технологията има потенциал, има потенциал и за много други заболявания. Вероятно след 50 години ще е като аспирина. До тогава се радвам, че има милиарди доброволци да я тестват....
Та когато се разболея от рак / възможно е статистически/ и ми остават няколко месеца нямам нищо против да я тествам... При вирус малко по-лош от грип средно и без да съм в рискова група ти я тествай, аз ще пропусна....:-)
ПП Ако е успешно няма да е достъпно в близките 5 години, а работят по него от повече от 5 години така или иначе. Сумарно пак са над 10 години.....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Байдън придобива вид на пътник и може всичко да говори....Най много да му отидат на гости 5-6 хиляди, леко въоръжени, доста напушени тексасци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ваксър идва от вакло агънце
Байдън към неваксинираните: Търпението ни се изчерпва!
ФАШИЗЪМ ЛИ ЧУХ?
Коментар
Коментар