Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНа друга планета е напълно възможно да има друг живот при други условия и закони които няма как да знаем. - Да, може, но не и в нашата Вселена!
Ако вече се окаже, че има и друга Вселена, организирана по съвсем различен начин /т.е. където водородът не е най-лекият химичен елемент и т.н./ и управляваща се от други закони - всички планети в нея ще се подчиняват на набор от различни правила. Но дали изобщо има такава паралелна Вселена?
Много философски стана... а нямам време за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ем така е, затова ще стане задължителна ваксинацията, щото много умници и свободолюбиви се навъдиха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеБрей...някой чете ли го тоя НК:
Имало е подобрения миналата година....
Тези изменения ще се прилагат ли при случаи на заразна настинка ?
Пп Не мисля, че някой който не се е ваксинирал против настинка е нарушил дадени мерки и разпоредби. А задължително/принудително ваксиниране за настинка би било от същият вагон като да речен задължително оплождане на жените с африканска субстанция щото раждаемостта пада..... Все е манипулация с тела и разни течности за доброто на нацията.... Малко груб пример сори ама е почти същото....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.10.2021, 12:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеСвана ли ми мисълта, какво прави човека отсреща не е твоя работа, не е ли нарушил НК - гледаш си съдбата и толкоз.
Чл. 355. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 23 от 2020 г., изм. - ДВ, бр. 28 от 2020 г., в сила от 24.03.2020 г.) Който наруши наредба, правила или мерки, издадени против разпространяването или появяването на заразна болест по хората, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба от хиляда до десет хиляди лева.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. - ДВ, бр. 23 от 2020 г.) Ако деянието е извършено по време на епидемия, пандемия или извънредно положение, свързано със смъртни случаи, наказанието е лишаване от свобода до пет години и глоба от десет до петдесет хиляди лева.
(3) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Който наруши наредба, издадена за предотвратяване на хранителни отравяния, се наказва с пробация или с глоба от сто до триста лева.
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://www.facebook.com/bizaro.karb...70484298313394
17.10.2021
Берн>>Швейцария
Парламента е ограден с висока ограда,на швйцарците е отказан референдум срещу задължителната в@ксинация!
https://www.facebook.com/bizaro.karb...4560995760104/
.."Тези гниди искат да се измъкнат безнаказани от това престъпление но знаят,че няма да могат защото много хора се усетиха за какво става въпрос и се надигат огромни вълни
от недоволство..."
Дейвид АйкLast edited by v_tin; 19.10.2021, 12:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Пак се върни на моята снимка.
Проблема във нея е думата принуждава.
Иначе не ми пречиш дали ще си с памперс, с маска на безлюдната улица или кога си сам в колата.
Толерантен съм, не те съдя, може да ги правиш тея неща ако желаеш, както и практикуването на скачане от мостове, пиенето на антифриз и т.н.
Нито те коментирам, дали е правилно или не, или дали ме интересува.
Нишо лично, имам предвид и другите шушляци в държавата кат тебе.
Ама не позволявам някой да ми прави наклон на кожената шпага, какво Аз ще правя.
Тия проценти си ги заври, знаеш къде, нито помощ съм искал, нито мнение.
Свана ли ми мисълта, какво прави чоека отсреща не е твоя работа, не е ли нарушил НК - гледаш си съдбата и толкоз.
Мрънкания и коментари у вас пред семейството или пред блока.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Шансът за твоята възрастова група е по-скоро 95% и примерно 80% да се разминеш с болница. Постковид последствия - Божа работа.
Ма ти си ходи гол, така няма да оцапаш нищо, прапра...баба ти само кюлоти е носила.
Проблема във нея е думата принуждава.
Иначе не ми пречиш дали ще си с памперс, с маска на безлюдната улица или кога си сам в колата.
Толерантен съм, не те съдя, може да ги правиш тея неща ако желаеш, както и практикуването на скачане от мостове, пиенето на антифриз и т.н.
Нито те коментирам, дали е правилно или не, или дали ме интересува.
Нишо лично, имам предвид и другите шушляци в държавата кат тебе.
Ама не позволявам някой да ми прави наклон на кожената шпага, какво Аз ще правя.
Тия проценти си ги заври, знаеш къде, нито помощ съм искал, нито мнение.
Свана ли ми мисълта, какво прави човека отсреща не е твоя работа, не е ли нарушил НК - гледаш си съдбата и толкоз.
Мрънкания и коментари у вас пред семейството или пред блока.Last edited by hazard; 19.10.2021, 12:21.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3816768[/ATTACH]
Една снимка беше казал някой, че е 1000 думи.
Чудех се как най-кратко може да се охарактеризира сегашната КоБи ситуация.
Ма ти си ходи гол, така няма да оцапаш нищо, прапра...баба ти само кюлоти е носила.
- 1 like
Коментар
-
Чакай да плесна една картинка за песимистчо и другите умници, дето никой не мое да ги излъже:
Перфектна илюстрация на настоящата ситуация. България като контролна група в ЕС показва съвсем ясно на останалите какво значи ниско ниво на ваксинация. Примерно една 67 милионна Италия в момента е с 10на смъртни случая дневно, срещу над 200 на малка България.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеСподеля го човек от Калифорния в друг форум, работи в биотек компания която се занимава с биг дейта и проучвания.
Трудна работа. Вече го видях от първа ръка, вирусът проби на семейно събиране от 9 души през бабата, на 69, и хвана само дъщерята, на 24, която го изкара само за 2-3 дни, основно загуба на вкус и обоняние за няколко дни. Бабата още се възстановява от едностранна пневмония, без необходимост от кислород и прочие. Никой от останалите не го прихвана а повечето сме ваксинирани преди половин година като тях, с Астра, само това имаше. Дядото на 71 излезе късметлия че наскоро преди месец кандиса да си набоде Файзер и сега въобще и не прихвана.
Като цяло това му е пробива от 9 ваксинирани, за различен период, но повечето преди половин година.
В момента вълната се развихря много сериозно, и приятели които досега се опазиха (ама щяли да "изчакат" за ваксина) вече се заразяват, та ще видим.
ПП Опазването на социално активни хора е сложна работа. Не знам дали по Мангъра ще мине през всички е вярно, но през 90% е почти сигурно. Държавата освен това видя, че не е чума и отпуска юздите докато болниците имат капацитет с цел стаден имунитет / да все още е по-добре да е след ваксина/.... и така....трудно ще им се размине на познатите ти. Но ако са ршили сега да се ваксинират не мисля че е добре в разгара на вълната, че нацели ли ги вируса в едни периоди след ваксината май е по-рисково. Трябвало е лятото да се боднат....
ПП2 Астрата имам подозрение, че я пребиха комерсиално умишлено.... ного евтина беше, а и продаваха на света вместо както е по договор в Европа първо.... Не съм сигурен че е по-зле от модерните като краен резултат...., а и страничните ефекти са подобни....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.10.2021, 10:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНа друга планета е напълно възможно да има друг живот при други условия и закони които няма как да знаем.Не разбирам защо сващаш различията като еднаквост. По скоро разбирай законите които знаем които сме открили като една малка част от законите които съществуват във Вселената..
Ако вече се окаже, че има и друга Вселена, организирана по съвсем различен начин /т.е. където водородът не е най-лекият химичен елемент и т.н./ и управляваща се от други закони - всички планети в нея ще се подчиняват на набор от различни правила. Но дали изобщо има такава паралелна Вселена?
Много философски стана... а нямам време за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Боби, предполагам този път повечето от написаното е вярно. Още миналата година писах, че при доста хора преболедуването отключва диабет тип 1 . При това възрастни / обикновено са само деца/. Възможно е да отключва и други автоимунни заболявания за предразположените генетично. Гадна работа е вируса и не се знае какво се случва след него. Обаче със същата сила това се отнася и за модерните ваксини....
Друго нещо ми е странно- как и откъде намираш непубликувана информация като горната ? Аз например я имам защото познавам и имам доста близки ендокринолози. И за Мерк също.... Вероятно я има някъде в нета ама трябва да дълбаеш конкретно и систематизирано. Та защо би го правил след като не си лично заинтересован ? Нали всички твои близки са ваксинирани следователно защитени. Какво ти пука за нас неваксинираните с какво ще ни тровят ?!
Или си заинтересован мммм ? :-))))
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеПП И днес рекорд за ваксинираните като процент заболели и приети в болница. Ще ги стигнете скоро неваксинираните продължавайте с дозите :-))))
Като цяло това му е пробива от 9 ваксинирани, за различен период, но повечето преди половин година.
В момента вълната се развихря много сериозно, и приятели които досега се опазиха (ама щяли да "изчакат" за ваксина) вече се заразяват, та ще видим.Last edited by BobyB; 19.10.2021, 10:43.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар