Първоначално изпратено от Xman1
Разгледай мнение
Иначе нямам съмнение, че след година ще дойде официалното разрешение за подобни ваксини, не знам дали ще посмеят да има задължителен/принудителен елемент впоследствие.
Разбирам, че няма как да помниш всеки какво е писал, но НИКОГА не съм бил против мерките. Напротив аз съм за много по-строги мерки.
Вируса го изкарахме всички близки хора без баща ми засега / или поне не сме го тествали/ така че знам колко е страшен от първо лице. Знаех колко е страшен още средата на Януари миналата година когато у нас никой не беше и чувал , че има подобен вирус.... поради работата ми. Никога не съм го подценявал защото при някои хора с проблеми или възрастни е много рисков.
Явно не си разбрал, но и Делтата е пробила ваксините в голяма степен / единствено намалява смъртността донякъде/. Мю, колкото и да е странно няма да е толкова страшен, колкото си мислиш. Поне у нас. Въпреки че подминава ваксините като пътен знак докато дойде при нас ваксинираните ще имат естествен имунитет от преболедуване който съм почти сигурен ще помогне за Мю....
ПП Залмоксис , видеото на CNN за децата е ТОП пропаганда. Няма нищо общо с нашите калпави опити....Направо ме хваща страх като го гледам.
Коментар