Първоначално изпратено от Yolo
Разгледай мнение
Аз знам много добре къде ме заразиха, знам и точно деня, в който ме заразиха (като си направих ретроспекцията после)! Само за човека не съм сигурен, но мястото и вечерта - на 100%. Само че се оказа, че болестта изби чак на 3-ия ден. Вирусът се е закачил към мен в неделя, а чак сряда почнах с температурите и главоболията. И си мисля, че никой ваксиниран и преболедувал няма да позволи на вируса да стои скрит и да тлее и расте в него цели 3 дни преди да избие, а антителата ще го унищожат много по-рано. Предполагам, че това е логиката, но не го твърдя със сигурност. Това му е шибаното на тоя вирус - скрития и продължителен латентен период.
Мен като ме хване температура - обикновено я избивам за 1 ден. Спирам храната, минавам на вода, вечерта лека треска и на др. ден съм свеж като ряпа. Така съм от не помня вече колко години. Тръгвал съм за Вихрен с близо 40 градуса, на следващия ден ми няма нищо, къпал съм се в р. Дамяница и на водопадите по нея и затова когато цели три дни не успявах да сваля температурата вече ми светна къде и кога са ми го лепнали - веднага тест и изолация и така...
Коментар