IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Denmark Health Min Says Lockdown Likely If People Don't Get Vaccinated As COVID Cases Rise

Danish Health Minister Magnus Heunicke stated that Denmark might face a fresh lockdown if more people do not get vaccinated against COVID-19.https://www.republicworld.com/world-...ases-rise.html

Тези не бяха ли първенци по ковид "ваксинации"?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

С доста по-младо население са, да. Което означава, че младите хора по-лесно се справят вируса. До тук всички сме съгласни, нали така? Тогава това защо: https://www.google.com/amp/s/www.tim...year-olds/amp/

Все въпроси си задавам. Търся истината.

Вие бихте ли си наболи 5-годишното? Моето има всички задължителни български ваксини както са по календар Една не сме пропуснали, т.е. не бих се определил като анти-ваксър.
      Щото 5-годишното ти дете като стана на 60 ще е в рискова група и трябва от сега да започне да се ваксинира на всеки 6 месеца, за да е подготвено за този рисков момент.....:-)
      Има толкова много въпроси за които няма логично обяснение, че става ясно, че някъде нещо не е наред в тази история. За мен е това че мислим в ограничена реалност смятайки, че целта на мерковземащите е да опазят здравето и живота на хората и се получават нелогичните абсурди.
      Тези нелогични абсурди стават идеално логични като се смени целта от здраве и живот на ваксиниране на всички без оглед на последиците.
      Вече защо целта е всички да се ваксинираме след като няма полза и нужда нямам идея и човек лесно може да попадне в света на конспирациите....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
        тук се пие също.. я си отвори уърлдметера и виж как е панацея.
        ти си от 'хибридното котило' и принципно с платени не водя разговор, но не се стърпях
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Трети жокер - ивермектин .
          Click image for larger version

Name:	Ivermectin-Africa.jpg?resize=1000%2C557&ssl=1.jpg
Views:	1
Size:	2.3 КБ
ID:	3821082

https://www.fastrope.com/africas-suc...mber-dont-lie/https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.03.26.21254377v1.full.pdf
          Last edited by neon7; 28.10.2021, 15:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако за тебе са важни само антителата ти и какво имаш в портфейла - жалко за теб.
            явно си типичен представител на една определена група хора, които не уважавам.

бъди здрав и щастлив

ПП силно вероятно е да се окажа повече българин от теб, но не ми се влиза в детайли
            Oф, берти, ако не те "познавах" задочно от толкова години във форума, щях да съм убеден, че ти плащат, за да ги пишеш тези глупсоти. Явно просто си уплашен - не е проблем, случва се на повечето хора с лабилна психика. Ба жената майка ѝ е с корона от 10 дни - нищо ѝ няма, но ѝ звъня всеки ден, щото е с нега разбита психика (аз на моите родители звъня макс веднъж седмично). просто са я побъркали по тализивуръ с тая мега драма за грипчето. Нищо, сега ще го мине и ще е рахат. Мъжът ѝ е още по-голяма звезда - той си наби ваксина преди 6 месеца, но е 140 кила, пие по кило ракия на ден и е убеден, че вече е безсмъртен. та така.

П.С. Повече българин от мен е трудно да бъдеш, да не кажа невъзможно - нито като генезис, защото си арменец, нито като патриотизъм, но това наистина не е тема за тук. Бъди здрав и успех!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

С доста по-младо население са, да. Което означава, че младите хора по-лесно се справят вируса. До тук всички сме съгласни, нали така? Тогава това защо: https://www.google.com/amp/s/www.tim...year-olds/amp/

Вие бихте ли си наболи 5-годишното? Моето има всички задължителни български ваксини както са по календар Една не сме пропуснали, т.е. не бих се определил като анти-ваксър.
              Истината ще я намериш тук, колкото и в халтурко Всеки си има негова истина, само дето някои искат да я наложат силово, щото мислели за мен. Отново да им напомня, че актът за сегрегация на евреите у нас е наречен с красивото наименовние Закон за защита на нацията - готино, нали? После пък комунистите разстреляли интелигенцията "в името на народа" - пак готино, нали? И изобщо - пътят към ада е осеян с добри намерения - май Данте го беше казал преди 7-8 века (некъф италиански тъпак, не е като уважаваните от мен Кунчев, генерал Годжи, Кантарджиев и т.н. авторитети)
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Оф, и теб кво ти дреме - ти си на двйна печалба - хем твоят бизнес ще си върви, хем ще можеш и още земя да купиш от нас, дето ще измрем. Само ще трябва да инвестираш в лопати, за да можеш да ни ринеш и да ни хвърляш в съседния имот, като изпукаме всички, докато вървим.

А, забравих, ти беше алтруист - единственият арменец-алтруист Мда, така вече се връзва, нямам забележки
                ако за тебе са важни само антителата ти и какво имаш в портфейла - жалко за теб.
                явно си типичен представител на една определена група хора, които не уважавам.

бъди здрав и щастлив

ПП силно вероятно е да се окажа повече българин от теб, но не ми се влиза в детайли

Коментар

брат,

мен не ме е страх за/от неваксинираните. страх ме, че са голям % от обществото, а икономическата среда в България зависи от всеки един от нас.
                  здравната система ще крашне - ясно е, но след това ще крашне и икономиката. тук ако не сте разбрали (масата писачи) сме един от малкото икономически насочени форуми. глупостта води не само до здравни, а и до икономически кризи... и накрая пак някой друг ще ни е крив, че вярваме на фейса и какво ли още не.
                  Видно е, че някои вярват на фейса. Въведените "мерки" сигурно ще предотвратят здравната и икономическа кризи. И пак се пише за глупост....
                  брат
                  Освен това има цикличност в икономиката и криза ще има с Ковид и без.
                  Last edited by 4o4ko; 28.10.2021, 14:26.

Коментар

брат,

мен не ме е страх за/от неваксинираните. страх ме, че са голям % от обществото, а икономическата среда в България зависи от всеки един от нас.
                    здравната система ще крашне - ясно е, но след това ще крашне и икономиката. тук ако не сте разбрали (масата писачи) сме един от малкото икономически насочени форуми. глупостта води не само до здравни, а и до икономически кризи... и накрая пак някой друг ще ни е крив, че вярваме на фейса и какво ли още не.
                    Оф, и теб кво ти дреме - ти си на двйна печалба - хем твоят бизнес ще си върви, хем ще можеш и още земя да купиш от нас, дето ще измрем. Само ще трябва да инвестираш в лопати, за да можеш да ни ринеш и да ни хвърляш в съседния имот, като изпукаме всички, докато вървим.

А, забравих, ти беше алтруист - единственият арменец-алтруист Мда, така вече се връзва, нямам забележки

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Джокер - погледни средната им възраст на населението.
                      Втори жокер - погледни им здравната система - едното следва да уравновесява другото. Грипът си е грип, щраусите с глава в земята, които мислят, че са се зашитили, са си щрауси с глава в земята, само совите не са това, което са. Или май бяха прилепите - обърках се

Коментар

Не.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Last edited by Yolo; 28.10.2021, 14:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4o4ko Разгледай мнение

Истината е, че и аз не разбирам този страх от не"ваксинираните". Какво притеснява ваксинираното общество да общува с останалите? Уж защитени, а пишат нервно и агресивно в повечето случаи и не изглежда да са закрили темата......
                            брат,

Коментар

Днес гледах, че в Африка са ваксинирани само 2% от населението и се зачудих защо първите 20 места в класацията не са заети от държави като Нигерия, Чад, Еритрея, Судан, етц. Опитвам се да си го обясня.

Сега нека да позная отговора: Там почти няма статистика и никой не брои по колко и от какво умират хората всеки ден. Това ще е отговора, нали?

Коментар

Днес гледах, че в Африка са ваксинирани само 2% от населението и се зачудих защо първите 20 места в класацията не са заети от държави като Нигерия, Чад, Еритрея, Судан, етц. Опитвам се да си го обясня.

Сега нека да позная отговора: Там почти няма статистика и никой не брои по колко и от какво умират хората всеки ден. Това ще е отговора, нали?
                                точно затова гледай европа, където се брои.

там сме първенци, но не по IQ, а по смъртност .... уви.

Коментар

Working...
                                X