IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Данните на правителството на Обединеното кралство не подкрепят твърденията за безопасността и ефективността на ваксината Covid-19

    По-долу е представено сравнение на коригираните спрямо възрастта нива на смъртност по всички причини в Англия между ваксинираните и неваксинираните.

    От професор Норман Фентън и професор Мартин Нийл

    Най-надеждният дългосрочен показател за ефективността/безопасността на ваксината Ковид-19 е коригираният спрямо възрастта коефициент на смъртност от всички причини. Ако за достатъчно продължителен период от време по-малко ваксинирани хора умират по каквато и да е причина, включително от Covid-19, отколкото неваксинирани, тогава можем да заключим, че ползите от ваксината надвишават рисковете.

    За да се избегне смущаващият ефект на възрастта, от решаващо значение е да са налични данни за всяка възрастова категория, а не обобщени данни, тъй като е ясно, че обобщените данни могат да преувеличат процента на смъртност от ваксината, ако се включат повече по-възрастни хора с по-кратка очаквана смъртност.

    Въвеждането на ваксината в Обединеното кралство е извършено в низходящ възрастов ред, от по-възрастните към по-младите, с изключение на много ранния етап на програмата за ваксинация, когато уязвимите млади хора са ваксинирани заедно с най-възрастните. С напредването на програмата ваксинираните са средно по-възрастни от неваксинираните, а с напредването на ваксинирането все по-голяма част от останалото неваксинирано население е по-младо.

    В последния доклад на Службата за национална статистика за смъртността по статус на ваксинация с Ковида са предоставени данни за всички смъртни случаи - свързани с Ковида-19 и несвързани с Ковида-19 за периода януари - юли 2021 г. за неваксинираните и различните категории ваксинирани ("в рамките на 21 дни след първата доза", "21 дни или повече след първата доза", "втора доза").

    Данните на ONS за смъртността от Covid-19 са дадени в таблица 4 от електронната таблица на ONS, а данните на ONS за смъртността по всички причини, с изключение на Covid-19, са дадени в таблица 5 от същата електронна таблица. И двете таблици са възпроизведени в края на тази публикация.

    Смятаме, че в данните на ONS са налице сериозни слабости и възможни грешки. Но важното е, че макар и да не предоставя необработени данни, категоризирани по възраст, тя предоставя "стандартизирани по възраст" коефициенти на смъртност
    (вж. също обяснителният видеоклип).

    https://www.youtube.com/watch?v=DAixfvu6tuY

    Това означава, че ONS са изчислили общия коефициент на смъртност по начин, който (според тях) коригира смущаващия ефект на възрастта, и това е "включено" в публикуваните от тях коефициенти на смъртност.

    Въпреки това, въпреки че те съобщават този коригиран спрямо възрастта коефициент на смъртност за всяка от трите отделни категории ваксинирани лица, те не го съобщават за комбинираната група ваксинирани лица.

    В нашия анализ и при липсата на действителни данни за възрастовите стратификации изчисляваме претеглен спрямо населението коефициент на смъртност по всички причини, като използваме публикуваните от ONS размери на населението за всяка от трите категории ваксинирани.

    Това не е идеално, тъй като коригираните спрямо възрастта коефициенти на ONS са много непрозрачни и не са "абсолютни числа". Въпреки това, при липса на подробни данни, това би трябвало да осигури разумна оценка на това какъв би бил коригираният от ONS коефициент на смъртност по всички причини за всички неваксинирани, ако те си бяха направили труда да го съобщят.

    Ще го наричаме "претеглен коефициент на ваксинирана смъртност". Таблицата с данни, получена от данните на ONS и използвана за изчисляване на този коефициент, е дадена в края на тази публикация.

    Оказва се, че дори и при използването на този коригиран спрямо възрастта коефициент на смъртност, смъртността понастоящем е по-висока сред ваксинираните, отколкото сред неваксинираните.

    Коригираните спрямо възрастта коефициенти на смъртност при ваксинираните и неваксинираните за седмиците от 1 до 26 на 2021 г. са показани на графиката по-долу. Като цяло графиката показва, че с течение на времето претегленият коефициент на смъртност за ваксинираните постоянно се увеличава и към 16-та седмица (23 април 2021 г.), надминава този за неваксинираните
    .................................................. ................................
    https://theexpose.uk/2021/10/26/the-...effectiveness/

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Хакери издали валиден зелен сертификат на Хитлер
      Ако това е въпрос - кой е сертификата - моля заповядай:


      След като пфайзерофилите се издъниха с техният буламач, който не само не предпазва от заразяване, а направо убива решилите да се набодат с него, то идва втората им огромна издънка. Съвременните нацисти въпреки огромната си наглост, не успяха да си увардят великата сертификационна система от хакерчетата дори и за една седмица. И как ще я увардят като тия фашисти не са мръднали ни на йота за последните сто години в своето ментално развитие. А защо Хитлер е на сертификата то открийте двете малки разлики на следващите снимки (Ahnenpas срещу Greenpass) - все пак и хакерите имат чувство за макар и черен хумор:
      Last edited by vgc; 28.10.2021, 00:22.

      Коментар


      • Click image for larger version

Name:	jSKEX0ERKs4.jpg
Views:	1
Size:	34.0 КБ
ID:	3820783

        Коментар


        • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

          Е май са се объркали.Хитлер е издадел а не получател...Фашизма се завърна в Европа.
          Не са сбъркали. Всичко е правилно. На Хитлер, не му е трябвал сертификат. Той ги е издавал.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

            Д-р Яна Шишкова не е лекар, а учителка по китайски в някаква гимназия и слабоумен антиваксър или може дори и да не знае, че е писала такива работи. Типично за антиваксърски сайтове и антиваксърска информация.
            Съвсем се на.рахте
            М.... . ш..... ..й.о!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Хакери издали валиден зелен сертификат на Хитлер
              Е май са се объркали.Хитлер е издадел а не получател...Фашизма се завърна в Европа.

              Коментар


              • More Die After Vaccination Than From COVID-19 in Taiwan

                Taiwan’s health authorities say that as of Monday, deaths after vaccination reached 865, while deaths from the virus are 845.

                Taiwan’s CDC updates its vaccine-related statistics daily. As of Oct. 20, over 20 million shots have been administered. And reports of reactions after vaccination climbed over 10,000, including over 900 deaths.

                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                Коментар


                • Хакери издали валиден зелен сертификат на Хитлер

                  Коментар


                  • https://dnes.dir.bg/obshtestvo/obsaz...st-za-antitela

                    До оня ден свобода за бизнеса чрез зелените сертефикати, ама май почват да се усещат, че икономика с 25% не се прави. Днес гледам масово празни и затворени заведения. Големите вериги реват, че няма работа. Направо да не си на мястото на Кацаров и Радев. Пък и сигурно си дават сметка, че ако го приемат това с антителата, ще получат почти безплатно най-голямото серологично изследване на населението. Пък и колко пари ще направят от тези тестове, като бонус някои хора. Родна действителност.
                    Last edited by neptun266; 27.10.2021, 22:22.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                      Ама то има МИЛИАРДИ доказателства че факсините са БЕЗПОЛЕЗНИ.
                      Никъде не са спрели пландемията. Дори и най-големия глупак при 1 милиард опита все ще успее няколко пъти
                      Ама, че е глупав света. Да не вижда и едно от тях. Сложили 7 милиарда ваксини и не виждат, и не виждат, че са безполезни, ами още слагат. И вчера сложили 26.7 милиона. Много е глупав света. Да питат нашия бот, номер 156 ще ги светне за няколко секунди колко са тъпи.
                      https://www.bloomberg.com/graphics/c...-distribution/

                      Last edited by X_Y; 28.10.2021, 08:48.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                        [h=1]
                        Д-р Яна Шишкова
                        27.10.2021 г.
                        https://www.otizvora.com/2021/10/142...vas-i-detsata/
                        Д-р Яна Шишкова не е лекар, а учителка по китайски в някаква гимназия и слабоумен антиваксър или може дори и да не знае, че е писала такива работи. Типично за антиваксърски сайтове и антиваксърска информация.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Ако антителата са защита срещу коронавирус, би следвало да дават сертификат на всеки който ги има. Ако пък не са, както казват от вчера - всички ваксини, са напълно безполезни!
                          Ама то има МИЛИАРДИ доказателства че факсините са БЕЗПОЛЕЗНИ.
                          Никъде не са спрели пландемията. Дори и най-големия глупак при 1 милиард опита все ще успее няколко пъти
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Лъснаха първите две лъжи за тая субстанция а именно че предпазвала от заразяване и от разпространение на вируса.Са ни облъчват с ама ще го карате по леко и няма да умрете.Е са ше лъснат и тези две лъжи....Не разбирам защо е тоя бяс да се ваксинираме...Защо ни лъжат?За пари ли са побеснели?Ми аз не го искам тоя пакт за стабилност щото обръчите ще го откраднат и за нас нищо само ще връщаме парите...Имам чувството че съм в някакъ кошмар и демони управляват света.Изроди и демони...
                            Естествено за пари. Като започнем от най-малкото - лекарите вземат по 10 лв. да те боцнат. Днес 50 да ваксинира, ей ти 500 лв чисти. За тестовете се дерат яки пари и от касата и от клиентите. Не зная случай да е издаден касов бон, въпреки че плащаш 20% ДДС уж. И то влиза в джобове на собственици на лаборатории, които пък са на ти с медиите и властта. И като стигнем до тези над 1.5 милиарда лева, изсипани им само миналата година, освен парите обичайно по бюджет и от здравна каса. Това не е само в България. Навсякъде бялата мафия яко е нагазила в лайн@та. В САЩ убиваха първите месеци масово хора в болниците, защото от застраховките се точат по 35 000 ако си интубиран. Ако не си, болницата взема едва 13 000. И ги интубираха и ги убиваха. Едва когато се усетиха, че ще започват срещу тях дела за милиони за всеки убит, най-малко от застрахователите, леко се запряха и спяха масовите интубации. В Европа обаче съдебната система е мижай да те лажа, а в България съвсем. Преди дни хванаха лекар надписавал си ваксини за да взема 10 лв. и то защото се вдигна скандал. Хората отиват да се ваксинират и се оказва, че вече са без да знаят. Да си чул този лекар да е арестуван? Аз не
                            Last edited by Jay Gould; 27.10.2021, 21:59.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                              Виж сега аз загубих мама при предната вълна.Знам че не си на себе си...Колкото ти е възможно сдържай се..Това че в момента ти е тежко не оправдава поведението ти.Според мен смирението ще даде по добри резултати...Имай само впредвид че това което пожелаваме на другите е по вероятно да се случи на нас..
                              Към същество, което в прав текст ми пожелава да умра, нямам никакво състрадание. При това с промит мозък, и заблудено от тезата, че ваксинираните не могат да заразяват.
                              П.П. Между другото, така поиска и жената на ваксъра Матеев, да умре по-бързо.
                              П.П.П Странно,е, как изчезна от информацията термина, "безсимптонно прекарали болестта".

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                1 + но да минем на темата. Обясняваха, че са спасителите ни. Обаче ако си забелязал от вчера по медии и ТВ започна агресивна кампания, че са безполезни, от същите, които 2 г. ни обясняваха, че са полезни. Защото ако са полезни, ще трябва да дават сертификати, а не да изнудват хората с ''безплатни'' по 25 лв. бройката и без касов бон. Но така сами сложиха край на ваксинационната кампания, защото каква е ползата от ваксина, която ти прави безполезните от 2 дни антитела?
                                Лъснаха първите две лъжи за тая субстанция а именно че предпазвала от заразяване и от разпространение на вируса.Са ни облъчват с ама ще го карате по леко и няма да умрете.Е са ше лъснат и тези две лъжи....Не разбирам защо е тоя бяс да се ваксинираме...Защо ни лъжат?За пари ли са побеснели?Ми аз не го искам тоя пакт за стабилност щото обръчите ще го откраднат и за нас нищо само ще връщаме парите...Имам чувството че съм в някакъ кошмар и демони управляват света.Изроди и демони...Тези хора са обявили война на Бога
                                Last edited by power grid; 27.10.2021, 21:57.

                                Коментар

                                Working...
                                X