If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък си мисля, че ефекта от ваксинацията ти е преминал и можеш и можеш да очакваш заразяване. Обикновено току що набодените и тези с последействие са заобиколени от тъпаци, идиоти и обикновени олигофрени. Виждам промяна в изказа ти и затова си мисля, че ваксината ти е отминала.
По въпроса с моята ваксинация, ти не си капацитет с който да се съобразя, имам лекар за това
Понятието "диагноза" пряко означава и пряко е свързано с болест.
Диагнозата (от гръцки: διάγνωση – установявам, разпознавам) е медицински термин за точно означаване на болестното състояние на пациента.[1] Диагнозата задължително се изписва на латински език.
а 90% от "случаите" на хора с "открит" в тях коронавирус не са болни и въобще не са се разболявали!
И няма да се разболеят, защото всички имаме вече естествен имунен отговор, който е много по-добър от ваксинния.
Наример, според лъжовното им определение се получава в такъв случай, че 90% от населението на света е "болно" от херпес 1, и 95% от херпес 2. Такова е разпространението на този вирус. Сигурно и аз ги имам и двата още по рождение, но никога не съм и минавал покрай разболяване и от двата.
Преките ми впечатления са от самият живот. Иначе не разбирам от къде имаш самочувствието ,че като се излагаш ще можеш да ме уязвиш.
Хайде, малко по-сериозно не сме в детската градина все пак
Аз пък си мисля, че ефекта от ваксинацията ти е преминал и можеш и можеш да очакваш заразяване. Обикновено току що набодените и тези с последействие са заобиколени от тъпаци, идиоти и обикновени олигофрени. Виждам промяна в изказа ти и затова си мисля, че ваксината ти е отминала.
Някой ще обясни ли как става този фокус в Англия от
1,562,039 болни има само 57 умрели, вчера са били 62. Както върви след десетина дни ще минат на отрицателна територия, т.е. ще започнат да се съживяват. Май живеем в театъра на абсурда, как да им вярваш?
Директорът на Евроцентъра по превенция и контрол на заболяванията е на посещение у нас
Две седмици след въвеждането на зеления сертификат и 250 000 новопоставени ваксините за този период – България остава на дъното на класацията по брой имунизирани в целия Европейски съюз. Притеснени от това, от Брюксел изпратиха директора на Европейския център по превенция и контрол на заболяванията у нас. За целите на това посещение, съветите към здравните власти и оценката за това как България се справя с пандемията към днешна дата д-р Андреа Аммон застана единствено пред камерата на NOVA. И се обърна с апел към българите, които все още се колебаят дали да си поставят игла. Според нея ваксината срещу коронавирус е билетът ни към нормалността.
Ти не отчиташ ли, че има говорене само в една посока. Откога диалектиката стана глашатайстване? Ти поне си от по-старото поколение, което имаше добрата възможност да се изучи.
Директорът на Евроцентъра по превенция и контрол на заболяванията е на посещение у нас
Две седмици след въвеждането на зеления сертификат и 250 000 новопоставени ваксините за този период – България остава на дъното на класацията по брой имунизирани в целия Европейски съюз. Притеснени от това, от Брюксел изпратиха директора на Европейския център по превенция и контрол на заболяванията у нас. За целите на това посещение, съветите към здравните власти и оценката за това как България се справя с пандемията към днешна дата д-р Андреа Аммон застана единствено пред камерата на NOVA. И се обърна с апел към българите, които все още се колебаят дали да си поставят игла. Според нея ваксината срещу коронавирус е билетът ни към нормалността.
пришка ми излезе да ви пиша - бройте некролозите
средно 2050 за 43-та седмица на 16-17-18-19 година
почти 4000 за 43-та на 2021-ва
както и да се манипулира и пише - цифрата е двойна
Това е моментът, в който у антиваксъра се появява празен поглед.
"Умниче", системата на "личен лекар" е и във Франция, сигурно и в Германия
Личен лекар - да, но не и джипита с по 2000 човека както у нас. Ти правиш ли разлика между личен лекар и ветеринарен лекар, който обслужва по 10000 прасета, примерно?
На числата в Бг не може, а и не трябва да се вярва, защото има създаден финансов интерес да се надписва и манипулира сметката. Махнете преференциите за вируса и числата ще се променят.
пришка ми излезе да ви пиша - бройте некролозите
средно 2050 за 43-та седмица на 16-17-18-19 година
почти 4000 за 43-та на 2021-ва
както и да се манипулира и пише - цифрата е двойна
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Днес отново има нов ЧЕРЕН РЕКОРД от 334 починали. Предишните вълни по смъртност вече бледнеят на фона на сегашната, и въобще няма никакви признаци за оформяне на пик на вълната.
Също така общият брой болни в момента е 114 300, което също надхвърля нивата на предишните вълни. Следователно здравната система не само е претоварена, но и се пръска по шевовете.
И на фона на всичко това разни смъртожадни продължават да сеят дезинформация и простотии във форума. Не ви ли е срам? Поспрете се малко.
Коментар