Да не говорим, че вътрешнодокторско циркулира такава информация, която ако стигне до вас, ще започнете да ходите като обхванати от синдрома на празния кошер.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
При липса на доболнична помощ - къде да отидат? Нали Матеев разправя, че здравната ни система си била добра, ама антиваксърите са я задръстили? Системата с джипитата е най-профанската система в света, взехме я от англичаните, които искаха да уморят миньорите с техните миньорски синдикати по времето на Тачър. Прикачваха по 5000 миньора на един лекар, наречен иронично - личен лекар. Така си отиваха - с поставени диагнози, пратени по пощата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
При липса на доболнична помощ - къде да отидат? Нали Матеев разправя, че здравната ни система си била добра, ама антиваксърите са я задръстили? Системата с джипитата е най-профанската система в света, взехме я от англичаните, които искаха да уморят миньорите с техните миньорски синдикати по времето на Тачър. Прикачваха по 5000 миньора на един лекар, наречен иронично - личен лекар. Така си отиваха - с поставени диагнози, пратени по пощата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Явно не си разбрал какво пиша. Болниците са препълнени от заболели хора от ковид и не могат да приемат другите болни. Надявам се ,че така ще ме разбереш.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Очевидно - трудно ти е да се концентрираш върху определението ти "фанатичен ужас".
Какъв диалог водим тогава?
Хайде, малко по-сериозно тогава. Не СТЕ в детската градина, все пак. Самочувствието ти - да ме уязвиш на детска градина е наистина завидно!
Когато искаш да водиш диалог с мен ,моля да се отнасяш с необходимата култура на поведение в противен случай няма да ти отговарям.
Надявам се ,че си ме разбрал правилно.
Бъди жив и най-вече здрав !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Разбирам те точно. Нека не продължаваме този разговор, моля. И двамата сме на различни мнения, които не могат да се срещнат, докато не влезем отделение по коремна хирургия примерно и установим че е пълно с ковид положителни или пък не.
Прав си ,че няма смисъл да продължаваме разговора.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Здравната система си е много добра, но скапаните антиваксъри я претовариха, и сега освен от ковид измират много хора и от други заболявания.М.... . ш..... ..й.о!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Преките ми впечатления са от самият живот. Иначе не разбирам от къде имаш самочувствието ,че като се излагаш ще можеш да ме уязвиш.
Хайде, малко по-сериозно не сме в детската градина все пак
Очевидно - трудно ти е да се концентрираш върху определението ти "фанатичен ужас".
Какъв диалог водим тогава?
Хайде, малко по-сериозно тогава. Не СТЕ в детската градина, все пак. Самочувствието ти - да ме уязвиш на детска градина е наистина завидно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеДа, това е проблема, а не многото заболели. Скапана здравна система и липса на доболнично лечение защото някои GP просто отказаха да преглеждат.
- 1 like
Коментар
-
Явно не си разбрал какво пиша. Болниците са препълнени от заболели хора от ковид и не могат да приемат другите болни. Надявам се ,че така ще ме разбереш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЯвно сте интелигентен човек, но дори от тези съмнително верни числа за "умрялите" се вижда, че няма връзка между смъртността в Бг и ваксинациите. Пропорциите го показват...
Не мога да повярвам, че някои хора продължават да си измислят глупости и простотии при толкова много на брой очевидни факти, подкрепящи ползата от ваксините. Как въобще е възможно това? Какви бръмбари имат в главите си, че не могат да осъзнаят нещо елементарно?
Дори и един неандерталец би осъзнал, че ако се боцне, няма да му се налага всеки ден да изхвърля трупове от пещерата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Да, това е проблема, а не многото заболели. Скапана здравна система и липса на доболнично лечение защото някои GP просто отказаха да преглеждат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБраво, антиваксъри, все по-смъртоносни ставате.
Ако продължавате все така, за 365 дни ще убиете още 58 400 българи.№ Държава Умряли / 7 дни / 1 Милион жители Население Ваксинирани 1 Bulgaria 160 6,877,916 22% 38 USA 21 333,617,183 57% 60 Germany 10 84,144,898 67 74 Peru 6 33,589,968 47%
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар