IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Аз пък си мисля, че ефекта от ваксинацията ти е преминал и можеш и можеш да очакваш заразяване. Обикновено току що набодените и тези с последействие са заобиколени от тъпаци, идиоти и обикновени олигофрени. Виждам промяна в изказа ти и затова си мисля, че ваксината ти е отминала.
    По въпроса с моята ваксинация, ти не си капацитет с който да се съобразя, имам лекар за това

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

ПОЧВАТ ДА ТИ СЕ ПРИВИЖДАТ УМРЕЛИ АНТИВАКСЪРИ ПАК !!!

8 НОЕМВРИ 2021 Г
      .Единният информационен портал показва, че за последното денонощие са починали 69 лицас доказана коронавирусна инфекция. Починали са:

жена на 72 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 62 г. с диабет;

мъж на 73 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 66 г. с диабет и сърдечно заболяване;

жена на 81 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 66 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

жена на 68 г. със сърдечно заболяване;

жена на 71 г. със сърдечно заболяване;

жена на 79 г. с диабет;

мъж на 75 г. със сърдечно заболяване и диабет;
      ................................
      http://<span style="color:#FF0000">h...ws/2832</span>

пп. кога ще спрете с лъжите ?!

пп. Заради изборите намаляват и броя починали . Ще е по спокойно тази седмица !
      Протестирам срещу подвеждащите и лъжовни формулировки на ковид мафията!

В официалния сайт за ковида определението за нови открити случаи е
      1 256 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през изминалото денонощие.
      https://coronavirus.bg/bg/news/2832

Понятието "диагноза" пряко означава и пряко е свързано с болест.

Диагнозата (от гръцки: διάγνωση – установявам, разпознавам) е медицински термин за точно означаване на болестното състояние на пациента.[1] Диагнозата задължително се изписва на латински език.
      https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C...BE%D0%B7%D0%B0

а 90% от "случаите" на хора с "открит" в тях коронавирус не са болни и въобще не са се разболявали!
      И няма да се разболеят, защото всички имаме вече естествен имунен отговор, който е много по-добър от ваксинния.

Наример, според лъжовното им определение се получава в такъв случай, че 90% от населението на света е "болно" от херпес 1, и 95% от херпес 2. Такова е разпространението на този вирус. Сигурно и аз ги имам и двата още по рождение, но никога не съм и минавал покрай разболяване и от двата.

ЛЕКАРИ, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ СЕБЕ СИ???

ПП. Кавичките слагам не случайно.
      Last edited by Хараламп; 09.11.2021, 13:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Учителя ни е предупредил ако не ни дойде акъла 550 милиона ще са жертвите.Явно не е дошъл и на там вървим.Европа се управлява от фашисти
        То да бяха фашисти, а то е някакъв троцкизъм, който е натикал целия свят в една малка пазарска мрежа.

Коментар

• Както винаги става в българия,
          крадеца вика "дръжте крадеца"
          глупака вика "ти си глупак"

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
            Преди около 80 години. Този чаровник омая един от най-читавите народи... После изтрезняха. Мислете! https://youtu.be/FJ3N_2r6R-o
            Учителя ни е предупредил ако не ни дойде акъла 550 милиона ще са жертвите.Явно не е дошъл и на там вървим.Европа се управлява от фашисти

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Преките ми впечатления са от самият живот. Иначе не разбирам от къде имаш самочувствието ,че като се излагаш ще можеш да ме уязвиш.
              Хайде, малко по-сериозно не сме в детската градина все пак
              Аз пък си мисля, че ефекта от ваксинацията ти е преминал и можеш и можеш да очакваш заразяване. Обикновено току що набодените и тези с последействие са заобиколени от тъпаци, идиоти и обикновени олигофрени. Виждам промяна в изказа ти и затова си мисля, че ваксината ти е отминала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
                Някой ще обясни ли как става този фокус в Англия от
                1,562,039 болни има само 57 умрели, вчера са били 62. Както върви след десетина дни ще минат на отрицателна територия, т.е. ще започнат да се съживяват. Май живеем в театъра на абсурда, как да им вярваш?
                На Запада му признавам Царе са на измамата Царе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Това е моментът, в който у антиваксъра се появява празен поглед.

...а у НЯКОИ ваксиниирани и кандидат-погребални агенти погледът светва... (за последните винаги е било така, за първите - мотивацията е различна)

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    Д-р Андреа Аммон: Ваксината е билетът ни към нормалността

https://nova.bg/news/view/2021/11/09...2%D1%82%D0%B0/

Директорът на Евроцентъра по превенция и контрол на заболяванията е на посещение у нас

Две седмици след въвеждането на зеления сертификат и 250 000 новопоставени ваксините за този период – България остава на дъното на класацията по брой имунизирани в целия Европейски съюз. Притеснени от това, от Брюксел изпратиха директора на Европейския център по превенция и контрол на заболяванията у нас. За целите на това посещение, съветите към здравните власти и оценката за това как България се справя с пандемията към днешна дата д-р Андреа Аммон застана единствено пред камерата на NOVA. И се обърна с апел към българите, които все още се колебаят дали да си поставят игла. Според нея ваксината срещу коронавирус е билетът ни към нормалността.
                    Ти не отчиташ ли, че има говорене само в една посока. Откога диалектиката стана глашатайстване? Ти поне си от по-старото поколение, което имаше добрата възможност да се изучи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Да ти кажа - погледът на един антиваксър става празен, като гледа прогнозата за времето с Никол Станкулова.

Коментар

• Д-р Андреа Аммон: Ваксината е билетът ни към нормалността

https://nova.bg/news/view/2021/11/09...2%D1%82%D0%B0/

Директорът на Евроцентъра по превенция и контрол на заболяванията е на посещение у нас

Две седмици след въвеждането на зеления сертификат и 250 000 новопоставени ваксините за този период – България остава на дъното на класацията по брой имунизирани в целия Европейски съюз. Притеснени от това, от Брюксел изпратиха директора на Европейския център по превенция и контрол на заболяванията у нас. За целите на това посещение, съветите към здравните власти и оценката за това как България се справя с пандемията към днешна дата д-р Андреа Аммон застана единствено пред камерата на NOVA. И се обърна с апел към българите, които все още се колебаят дали да си поставят игла. Според нея ваксината срещу коронавирус е билетът ни към нормалността.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

пришка ми излезе да ви пиша - бройте некролозите
                          средно 2050 за 43-та седмица на 16-17-18-19 година
                          почти 4000 за 43-та на 2021-ва
                          както и да се манипулира и пише - цифрата е двойна

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            "Умниче", системата на "личен лекар" е и във Франция, сигурно и в Германия
                            Личен лекар - да, но не и джипита с по 2000 човека както у нас. Ти правиш ли разлика между личен лекар и ветеринарен лекар, който обслужва по 10000 прасета, примерно?

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                              На числата в Бг не може, а и не трябва да се вярва, защото има създаден финансов интерес да се надписва и манипулира сметката. Махнете преференциите за вируса и числата ще се променят.
                              пришка ми излезе да ви пиша - бройте некролозите
                              средно 2050 за 43-та седмица на 16-17-18-19 година
                              почти 4000 за 43-та на 2021-ва
                              както и да се манипулира и пише - цифрата е двойна
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Днес отново има нов ЧЕРЕН РЕКОРД от 334 починали. Предишните вълни по смъртност вече бледнеят на фона на сегашната, и въобще няма никакви признаци за оформяне на пик на вълната.

https://nova.bg/news/view/2021/11/09...F%D1%82%D0%B0/

Също така общият брой болни в момента е 114 300, което също надхвърля нивата на предишните вълни. Следователно здравната система не само е претоварена, но и се пръска по шевовете.

И на фона на всичко това разни смъртожадни продължават да сеят дезинформация и простотии във форума. Не ви ли е срам? Поспрете се малко.

Коментар

Working...
                                X