IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Знам го Маркузе, преподаваше ми в последните си години един интересен цикъл от лекции - "Критическа теория на обществото". Той ненавиждаше техническия прогрес в лицето на новите технологии и ги считаше за причина за упадъка на човека предвид дисхармонията със света, до която водеше научнотехническият прогрес. Точно на такова място сме и днес, когато открито ни пропагандират Зелен комунизъм, който ще доведе човечеството до едно разбиране за света като за място, което трябва да пазим от посегателствата на капитала. Питах го - Добре, де, г-н Маркузе, нали пролетариатът трябваше да свърши всичката тая работа - да освободи хората от робията на капитала, нали затова беше Октомврийската революция, която ликвидира Вседържеца в мазе с въглища, от които трябваше да лумне Новият строй? Той ми отвърна - Вижте, г-н Пинокио, понеже сте един от най-прилежните ми студенти, ще бъда откровен с вас. Великото прозрение, което ни оставиха Ленин и Троцки, беше, че пролетариатът никога не може да стане управляваща класа - това беше най-големият проблем и потвърждаваха тезата на Маркс на гърба на руския народ, който смесваше православието с водката и извличаше от тях Светена вода, за да пречиства греховете си. И трябваше някой друг да свърши мръсната работа. Заложихме на контракултурата, на контраобществото в лицето на малцинства - сексуални, етнически и всякакви, въобще - на контрачовека. С този инструментариум трябваше да борави буржоазията, когато достигне нивото на разбиране на тези процеси. Маркс не беше лъжица за руските крепостници, неговата вдъхновяваща идеология беше предназначена за богатия Запад. Слушах внимателно този ерудит и го запитах - Добре, де, г-н Маркузе, това означава управляващата буржоазия да отреже клона, на който седи, и да тупне като циганин по време на черешобер в кюстендилско. На което Маркузе ми отговори - Не, г-н Пинокио, буржоазията може да се превърне в управляваща класа в общество, в което парите не съществуват, потребностите на човека ще бъдат в хармония със заобикалящия ни свят, а способностите на всекиго ще бъдат впрегнати да поддържат екоравновесието и да върти перките като хамстер - кой колкото може, докато не угасне и последното му желание за електрификация. За целта, обаче, е необходимо условие, за да бъде подпомогнат целият този Реверс - Новият човек. Трябва да бъдат създадени Нова парадигма, Новоговор, Нова политическа коректност, Нова социалност, с една дума - Ново нормално. Разбира се, тук ще влезнат в действие и някои нелегални похвати, които да ускорят тези процеси така, щото човек да се почувства сам ковач на съдбата си и да громи всички, несъгласни с така огласената програма, записана с тайнопис върху тухлите на задната стена на европарламента.
    Когато попитали Хърбърт Уелс дали "Протоколите на сионските мъдреци" са автентични, той казал - Не знам, но всичко, което се е случило и което се случва, е написано там. Отидете до Страсбург, вземете кофа с лимонена вода и с едно мече разнесете водата по стената и ще лъсне целият план за изграждането на една Метавселена.
    Колега, твоят пост ме провокира да допълня, троцкизмът не успя да извърши световна революция преди 100г, но сега прави втори далеч по-сериозен опит. Идеологически глобалистите СА троцкисти борещи се за нов световен ред и единно световно правителство, а UCLA, Berkeley, MIT са крепости на културния марксизъм и троцкзма.
    Интересна е симбиозата между новата левица, била тя зелена WWF, Greenpeace или на основата на расови и сексуални малцинства BLM Antifa и едрия транснационален глобалистки капитал, който я финансира, по същия начин, по който Уолстрийт финансира Троцки и Ленин през 1917 и Байер и ИГ Фарбен финансираха NSDAP.

Същата Биг Фарма, която троловете тук бранят като Матросов на амбразурата, в лицето на Байер създаде ИГ Аушвиц - най-големия индустриален комплекс в д
    света с 100%робски труд и позлати Менгеле за зловещите му експерименти с концлагеристи. Между другото, Менгеле в продължение на 10 години е бил със статут на светило и герой в уж интелигентното немско общество, което говори как колективната масова хипноза може да доведе едно общество до масова лудост.

На Нюрнберските процеси в първите редове на осъдените бяха директорите от Биг Фарма. Няма съмнение, че това ще се случи и при вторите Нюрнберг ски процеси.

С няколко думи, едрия транснационален капитал желае да трансформира огромното си икономическо влияние (30 човека притежават повече от по-бедна половина на света) в абсолютна власт, да се създаде двукастово общество на златен милион обслужващ господарите на света и един милиард дехуманизиран добитък. Съвременните концлагери няма да са като Освиенцим, а ще са електронни, с дигитални здравни сертификати, безналични електронни пари(криптото е пилотен проект, за да се привикне с използването на безналични пари), ББД обвързан с глобалната система за социален кредит. Свободата на придвижване извън електронния концлагер, ака смарт сити, ще е почти невъзможна, защото всеки ще има супер лимитиран въглероден отпечатък, личния транспорт ще бъде забранен, обществените електромобили ще са с автономно управление от ИИ, който на базата на социалния кредит ще реши къде може да ви отведе или да ви откаже. Ще бъде отменена частната собственост, ще бъде забранено месото, ще се консумира синтетично месо, ще се на набавят протеини от насекоми. В ЕС одобриха това лято брашнените червеи като човешка храна, във Франция се построи голяма ферма за отглеждане на червеи за храна.
    Ще се наложи кошерно общество, каквото има при пчелите, мравките и други насекоми, за които е характерно, че имат общества, макар че НЕ притежават интелект. Изкуствения интелект ще компенсира липсата на интелект сред членовете на такова общество.

Ако сте съгласни с този прекрасен Нов Свят по Олдъс Хъксли, слушайте новините и изпълнявайте нарежданията на вашите правителства където и да сте.

Между другото в момента пилотно експериментират двата варианта на Глобалната Антиутопия - в Китай е високотехнологичния вариант на меката сила и кадифената ръкавица по Олдъс Хъксли, в Австралия е казармения брутален вариант по Оруел.

Колегата Пинокио спомена Хърбърт уелс, той първи в света показа клко лесно е да се създаде масова психоза и хората да се държат като обезумяло стадо което тича към пропастта, с експеримента си с атаката на извънземните по радиото. Същият този Уелс през 1928 пише книгата с оксимороното заглавие Открития заговор, в която твърди, че в бъдеще ще се установи глобална власт, която ще контролира всеки аспект от живота на човека. Много смятат тази книга за първата антиутопия, последвана няколко месеца по късно от Прекрасния Нов Свят на Олдъс Хъксли, чийто брат пък е основател на WWF и пръв председател на Юнеско и (изненада!) виден малтусианец и евгеник, приятел на бащата на Kill Gates. Ако перифразираме, светът е малък и спасение има з всички.

​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Столичната община е осъдена да реши проблема с мръсния въздух за една година

По делото е била приета и съдебно-медицинска експертиза, от която е установено, че замърсяването на въздуха е огромен риск за здравето и водещ в света фактор за смъртта.

„Замърсяването на въздуха може да уврежда остро, обикновено предизвикващо дихателни (задух, недостиг на въздух, кашлица, храчки, хриптене) или сърдечни (тахикардия, промени в артериалното налягане, обостряне на исхемична болест) симптоми, както и хронично, като може да засяга практически всеки орган в тялото. Това може да причини, усложни или влоши много предходни здравни проблеми и заболявания. Увреждането на тъканите може да се получи директно от токсичността на вдишаните замърсители, тъй като фините и ултрафини частици могат да получат непосредствен достъп до вътрешните органи или косвено чрез системни възпалителни процеси, които те отключват или засилват“, се казва в заключението на експертизата.

Според нея големината на праховите частици е в пряка връзка с възможността им да навлизат в белите дробове. Частици с размери над 5 микрона, трудно преминават надолу в дихателните пътища и основно остават в очите и носа, където могат да предизвикат раздразване.

„Частиците с размер 2.5 микрона и по-малки са по-опасни, защото проникват до нивото на алвеолите, и освен че увреждат белодробните структури, могат и да проникнат в кръвта и да се разнесат до всички останали органи“, пише съдът и подчертава, че според вещото лице именно тези частици основно причиняват здравословни проблеми.
      Ваксините и те замърсяват. Хвърляйте ги в кюмбетата за да се изчистят тръбите
      Не е препоръка

Коментар

• https://nova.bg/news/view/2021/11/09...0%D1%82%D0%B8/

Честито на издържалите.
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Не водим диалог поне според мен. Истината е, че се опитваш да хитрееш и да уязвиш събеседника си ,а не да водиш диалог. Искам ли да те обидя мога да го направя лесно ,но не виждам смисъл да слизам на твоето ниво.
          Когато искаш да водиш диалог с мен ,моля да се отнасяш с необходимата култура на поведение в противен случай няма да ти отговарям.
          Надявам се ,че си ме разбрал правилно.
          Бъди жив и най-вече здрав !

Иди в магазина за жива риба. Може да предадеш част от опита си на пъстървата.

Ако си виждала как се "стрелка" тая риба между камъните в планинските бързеи - много щеше да останеш учудена на "бавните" й движения и гъвкавост - сравнено с твоите...

Накратко: отвореният от теб казус за "фанатичният ужас" - умрЕ!

От нежеланието ти да ни информираш за твоята теза, последва моята аналогия с гъвкавостта на пъстървата. Така и не разбрахме с какви явления в твоя (млад) живот откриваш припокриване с подобно определение (фанатичен ужас)?
          Прилича ми на обвинение към хора, които не споделят твоя гледна точка...

Ако ти е неудобно да признаеш, че шаблонът ти е неуместно използван, ще те разберем: скрий се под съседния камък в бързея...

​​​​​​​

Коментар

• Драги ми ваксинатори,

защо сте толкова агресивни към тези, които не искат по някакви причини да се ваксинират?
            Каквото и да приказвате, науката не е дорасла чак толкова, че да измисли и тества ваксина срещу НЕПОЗНАТА досега болест за 1 година.
            Няма как да стане, противно е на всякаква нормална логика. Числата също го доказват, а агресивните кампании за ваксиниране по всички медии говорят само едно - нещата не са много читави.
            Хайде със здраве, и се записвайте в списъците за следващите ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ съвсем скоро игли.
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Знам го Маркузе, преподаваше ми в последните си години един интересен цикъл от лекции - "Критическа теория на обществото". Той ненавиждаше техническия прогрес в лицето на новите технологии и ги считаше за причина за упадъка на човека предвид дисхармонията със света, до която водеше научнотехническият прогрес. Точно на такова място сме и днес, когато открито ни пропагандират Зелен комунизъм, който ще доведе човечеството до едно разбиране за света като за място, което трябва да пазим от посегателствата на капитала. Питах го - Добре, де, г-н Маркузе, нали пролетариатът трябваше да свърши всичката тая работа - да освободи хората от робията на капитала, нали затова беше Октомврийската революция, която ликвидира Вседържеца в мазе с въглища, от които трябваше да лумне Новият строй? Той ми отвърна - Вижте, г-н Пинокио, понеже сте един от най-прилежните ми студенти, ще бъда откровен с вас. Великото прозрение, което ни оставиха Ленин и Троцки, беше, че пролетариатът никога не може да стане управляваща класа - това беше най-големият проблем и потвърждаваха тезата на Маркс на гърба на руския народ, който смесваше православието с водката и извличаше от тях Светена вода, за да пречиства греховете си. И трябваше някой друг да свърши мръсната работа. Заложихме на контракултурата, на контраобществото в лицето на малцинства - сексуални, етнически и всякакви, въобще - на контрачовека. С този инструментариум трябваше да борави буржоазията, когато достигне нивото на разбиране на тези процеси. Маркс не беше лъжица за руските крепостници, неговата вдъхновяваща идеология беше предназначена за богатия Запад. Слушах внимателно този ерудит и го запитах - Добре, де, г-н Маркузе, това означава управляващата буржоазия да отреже клона, на който седи, и да тупне като циганин по време на черешобер в кюстендилско. На което Маркузе ми отговори - Не, г-н Пинокио, буржоазията може да се превърне в управляваща класа в общество, в което парите не съществуват, потребностите на човека ще бъдат в хармония със заобикалящия ни свят, а способностите на всекиго ще бъдат впрегнати да поддържат екоравновесието и да върти перките като хамстер - кой колкото може, докато не угасне и последното му желание за електрификация. За целта, обаче, е необходимо условие, за да бъде подпомогнат целият този Реверс - Новият човек. Трябва да бъдат създадени Нова парадигма, Новоговор, Нова политическа коректност, Нова социалност, с една дума - Ново нормално. Разбира се, тук ще влезнат в действие и някои нелегални похвати, които да ускорят тези процеси така, щото човек да се почувства сам ковач на съдбата си и да громи всички, несъгласни с така огласената програма, записана с тайнопис върху тухлите на задната стена на европарламента.
              Когато попитали Хърбърт Уелс дали "Протоколите на сионските мъдреци" са автентични, той казал - Не знам, но всичко, което се е случило и което се случва, е написано там. Отидете до Страсбург, вземете кофа с лимонена вода и с едно мече разнесете водата по стената и ще лъсне целият план за изграждането на една Метавселена.
              Абсолютно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                Mоже да поспорим тук. Сега заради кои са препълнени болниците? Да не ти се налага да ходиш за нещо сериозно...

@Бингоматик2 - хахаха, признавам те - първоначално мотото беше "само с плащане можеш да се доредиш до ваксина", сега "само богатите няма да се ваксинират, щото могат да си плащат". Ми и аз искам да не плащам здравни, обещавам, ако ми се наложи, да си платя цялото лечение. А не сега да ми доят вноските, някакви шушляци неваксинирани.
                Тебе те доят неваксинираните, а мен на двойна тяга - хем за ваксина, хем за лечение на ваксите веднъж от ковид и после от самата ваксина. И аз отказвам да плащам осигуровки.

Коментар

Велико!

Синтезирано и спресовано.
                  Получих умствено и умствено-естетическо удоволствие от това парче.

Има много стрелки (като железопътните), по които да се завие и види още нещо, и те са свързани в една гледна точка, но и предлагат доста други навпредвид.

Запази си го някъде, ценно произведение е.
                  Last edited by Хараламп; 09.11.2021, 14:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                    Виж сега, антиваксърите може да отказват да си ваксинират децата, но не са убивали никого.
                    Mоже да поспорим тук. Сега заради кои са препълнени болниците? Да не ти се налага да ходиш за нещо сериозно...

@Бингоматик2 - хахаха, признавам те - първоначално мотото беше "само с плащане можеш да се доредиш до ваксина", сега "само богатите няма да се ваксинират, щото могат да си плащат". Ми и аз искам да не плащам здравни, обещавам, ако ми се наложи, да си платя цялото лечение. А не сега да ми доят вноските, някакви шушляци неваксинирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Преведи го заради антиваксърите
                      Те не разбират нито български, нито английски
                      https://www.nytimes.com/2021/11/09/w...ted-covid.html

Сингапур няма да изплаща разходите за лечение на КОВИД на антиваксърите

Singapore will stop covering Covid costs for those who decline to be vaccinated.

Важно е Франция да плаща на 7 000 000 заразени (не пожелавам да са много повече...) Божа работа!

Какво "сухо" се разиграва там!, във "втората икономика".... Дори щатът Лясковец им се покланя до земи...

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                        Всеки си преценя. И си плаща.
                        Преведи го заради антиваксърите
                        Те не разбират нито български, нито английски

Сингапур няма да изплаща разходите за лечение на КОВИД на антиваксърите

Singapore will stop covering Covid costs for those who decline to be vaccinated.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение

Да.

Съвременното продължение на троцкизма е маркузианството, виж на Маркузе.

Коментар

• Столичната община е осъдена да реши проблема с мръсния въздух за една година

По делото е била приета и съдебно-медицинска експертиза, от която е установено, че замърсяването на въздуха е огромен риск за здравето и водещ в света фактор за смъртта.

„Замърсяването на въздуха може да уврежда остро, обикновено предизвикващо дихателни (задух, недостиг на въздух, кашлица, храчки, хриптене) или сърдечни (тахикардия, промени в артериалното налягане, обостряне на исхемична болест) симптоми, както и хронично, като може да засяга практически всеки орган в тялото. Това може да причини, усложни или влоши много предходни здравни проблеми и заболявания. Увреждането на тъканите може да се получи директно от токсичността на вдишаните замърсители, тъй като фините и ултрафини частици могат да получат непосредствен достъп до вътрешните органи или косвено чрез системни възпалителни процеси, които те отключват или засилват“, се казва в заключението на експертизата.

Според нея големината на праховите частици е в пряка връзка с възможността им да навлизат в белите дробове. Частици с размери над 5 микрона, трудно преминават надолу в дихателните пътища и основно остават в очите и носа, където могат да предизвикат раздразване.

„Частиците с размер 2.5 микрона и по-малки са по-опасни, защото проникват до нивото на алвеолите, и освен че увреждат белодробните структури, могат и да проникнат в кръвта и да се разнесат до всички останали органи“, пише съдът и подчертава, че според вещото лице именно тези частици основно причиняват здравословни проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Всеки си преценя. И си плаща.
                              За съжаление винаги е било така. Само богатите могат да си позволят да плащат и да чакат хапче или друго по-добро лечение. Бедните ще трябва да се ваксинират СЕГА за да им работят.

Коментар

• Губернатор Калифорнии ПРОПАЛ! После Бустера.

https://www.youtube.com/watch?v=Fca2JZ1I8FM

Коментар

Working...
                                X