IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Пуснал съм рок - балади на 6, пия уиски, гледам мрачното време навън и си мисля, че като ме хване короната и умори ковида, маса хора ще се мъчат кът ме погребват в туй гадно време.....
    Така или иначе всички ще барнем вироза. Със или без алкохол. А и погребенията може да заменят в екарисажа. Все облекчения в гадното време.
    Не е препоръка

Коментар

• [QUOTE=shokova terapia;n3825986]Антиваксъри, как повдигате имунитета?[/QуUOTE]

Ако сега за първи път си задаваш този въпрос, по-добре си шибвай поредна доза безсмъртие - друг шанс нямаш

Отделно, надявам се повече от хората тук си имаме необходимите ваксини.

ПО еспериментални субстанции не си падаме.
      Last edited by mikomikov; 09.11.2021, 16:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Въпреки неистовият вой на ваксинаторите, правителството взе едно правилно решение:
        От този четвъртък , 11.11.2021, който е изкарал "пандемичният" вирус и си направи тест за антитела (броят се само IgG антителата) с резултат 150+ BAU, получава сертификат, валиден на територията на страната.
        Да, това е за поздравления. Абот трябваше да го направят а не бау, ама карай.
        Но за тези които са мислили че са го изкарали а се окаже че не са, какво препоръчваш ?
        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
          https://nova.bg/news/view/2021/11/09...0%D1%82%D0%B8/

Честито на издържалите.
          Въпреки неистовият вой на ваксинаторите, правителството взе едно правилно решение:
          От този четвъртък , 11.11.2021, който е изкарал "пандемичният" вирус и си направи тест за антитела (броят се само IgG антителата) с резултат 150+ BAU, получава сертификат, валиден на територията на страната.
          Last edited by Kildirim_Bei; 09.11.2021, 16:41.
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
            Антиваксъри, как повдигате имунитета?
            Пуснал съм рок - балади на 6, пия уиски, гледам мрачното време навън и си мисля, че като ме хване короната и умори ковида, маса хора ще се мъчат кът ме погребват в туй гадно време.....

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ебаси гнусната антиваксърска ЛЪЖА. Всички антиваксъри са такива - ЛЪЖЦИ и ИЗМАМНИЦИ.

Лъжецът или лъжкинята вика дръжте лъжеца! Нали си queer, не знам днес кой пол си. Айде плувай в игнора, жалък трол!!!

Коментар

• Антиваксъри, как повдигате имунитета?
                Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                  https://nova.bg/news/view/2021/11/09...0%D1%82%D0%B8/

Честито на издържалите.

Силен предизборен акцент. Отвоюван с постоянство! Все е нещо! В бъдеще (живот и здраве!) периодично ще се връщаме към този момент...

С подсказката, че всяка следваща власт ще бъде родена в мъки и трудности, а смяната й с друга ще бъде сравнително елементарна....

Дано обосновано, сме изработили "Златното сечение".

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
                    Навсякъде по света общата смъртност се е увеличила драстично през 2021 в сравнение с 2020.

По данни от асоциацията на погребалните агенти в Германия за първите 10 месеца на 2021 погребенията са с 22% повече от 2020, а тези до 18г на деца с умопомрачителните 38%!!!
                    Ебаси гнусната антиваксърска ЛЪЖА. Всички антиваксъри са такива - ЛЪЖЦИ и ИЗМАМНИЦИ.

Коментар

• Predictive Programming 101

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Знам го Маркузе, преподаваше ми в последните си години един интересен цикъл от лекции - "Критическа теория на обществото". Той ненавиждаше техническия прогрес в лицето на новите технологии и ги считаше за причина за упадъка на човека предвид дисхармонията със света, до която водеше научнотехническият прогрес. Точно на такова място сме и днес, когато открито ни пропагандират Зелен комунизъм, който ще доведе човечеството до едно разбиране за света като за място, което трябва да пазим от посегателствата на капитала. Питах го - Добре, де, г-н Маркузе, нали пролетариатът трябваше да свърши всичката тая работа - да освободи хората от робията на капитала, нали затова беше Октомврийската революция, която ликвидира Вседържеца в мазе с въглища, от които трябваше да лумне Новият строй? Той ми отвърна - Вижте, г-н Пинокио, понеже сте един от най-прилежните ми студенти, ще бъда откровен с вас. Великото прозрение, което ни оставиха Ленин и Троцки, беше, че пролетариатът никога не може да стане управляваща класа - това беше най-големият проблем и потвърждаваха тезата на Маркс на гърба на руския народ, който смесваше православието с водката и извличаше от тях Светена вода, за да пречиства греховете си. И трябваше някой друг да свърши мръсната работа. Заложихме на контракултурата, на контраобществото в лицето на малцинства - сексуални, етнически и всякакви, въобще - на контрачовека. С този инструментариум трябваше да борави буржоазията, когато достигне нивото на разбиране на тези процеси. Маркс не беше лъжица за руските крепостници, неговата вдъхновяваща идеология беше предназначена за богатия Запад. Слушах внимателно този ерудит и го запитах - Добре, де, г-н Маркузе, това означава управляващата буржоазия да отреже клона, на който седи, и да тупне като циганин по време на черешобер в кюстендилско. На което Маркузе ми отговори - Не, г-н Пинокио, буржоазията може да се превърне в управляваща класа в общество, в което парите не съществуват, потребностите на човека ще бъдат в хармония със заобикалящия ни свят, а способностите на всекиго ще бъдат впрегнати да поддържат екоравновесието и да върти перките като хамстер - кой колкото може, докато не угасне и последното му желание за електрификация. За целта, обаче, е необходимо условие, за да бъде подпомогнат целият този Реверс - Новият човек. Трябва да бъдат създадени Нова парадигма, Новоговор, Нова политическа коректност, Нова социалност, с една дума - Ново нормално. Разбира се, тук ще влезнат в действие и някои нелегални похвати, които да ускорят тези процеси така, щото човек да се почувства сам ковач на съдбата си и да громи всички, несъгласни с така огласената програма, записана с тайнопис върху тухлите на задната стена на европарламента.
                        Когато попитали Хърбърт Уелс дали "Протоколите на сионските мъдреци" са автентични, той казал - Не знам, но всичко, което се е случило и което се случва, е написано там. Отидете до Страсбург, вземете кофа с лимонена вода и с едно мече разнесете водата по стената и ще лъсне целият план за изграждането на една Метавселена.

От целата тя работа само не рабрах на къде че оди пазаро.

ПП Явно си имаме нов Майк Флорида , само че по изтънчен.
                        Last edited by Майстора233; 09.11.2021, 16:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Мико докога ще се разправям с тебе бе човек...Колко пъти да ти се каже че нито ще го надприказваш нито ще го убедиш в каквото и да било..Запри се най сетне и не му приписвай качества които няма.Лавандулко не може да внушава страх може да внушава само смях и най вече присмех към себе си.Явно от ваксината не само е обезумял от страх ами е и откачил

Прав си. Имам предвид, че тук четат различни групи хора, с различно мислене и психика. В по-лабилните се целят - той и тия няколко, като него.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Както винаги става в българия,
                            крадеца вика "дръжте крадеца"
                            глупака вика "ти си глупак"
                            Ти не си глупак а едно дърто изчадие изрод генетичен боклук който за пари продава душата си.Гнусен отвратителен простак.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Малоумният си ти, защото не четеш коментара ми: болниците НЕ се товарят от КАНДИДАТИ за ваксинация, защото точно тия могат и се отправят към пунктовете в станциите на метрото.

Малоумник си, платен, не по призвание!

Виж себе си и твоето семейство и стига си внушавал страх!
                              Мико докога ще се разправям с тебе бе човек...Колко пъти да ти се каже че нито ще го надприказваш нито ще го убедиш в каквото и да било..Запри се най сетне и не му приписвай качества които няма.Лавандулко не може да внушава страх може да внушава само смях и най вече присмех към себе си.Явно от ваксината не само е обезумял от страх ами е и откачил

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Преведи го заради антиваксърите
                                Те не разбират нито български, нито английски
                                https://www.nytimes.com/2021/11/09/w...ted-covid.html

Сингапур няма да изплаща разходите за лечение на КОВИД на антиваксърите

Singapore will stop covering Covid costs for those who decline to be vaccinated.
                                Да, бях забравил тая подробност. Също като русофилите, над 90% от които не знаят руски и никога не са ходили в русия.

Коментар

Working...
                                X