Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
аЗ СЪМ В ГЕРМАНИЯ И ОТ 24 трябва задължителна ваксина
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Срещат се с вируса отново междувременно....
Имам близка докторка - шефка на една от известните лаборатории... При нея от година вървят нагоре....предвид работата и се тества постоянно....
И не , и през главата и не минава да се ваксинира :-)
И аз така си обяснявам нещата. До вчера - 3-4 дни имах една хремичка, когато изляза навън (това поне се установява лесно), а днес нещата са ОК - нямам хрема.
Тестове и ваксини, до сега не съм правил.
Не пожелах да съчетая две изследвания, дори, когато си правих периодичен, профилактичен преглед и ми взеха кръв в една лаборатория. Реших, че отивам само за профилактичните прегледи и толкова. Не съм се дори поколебал.
Иначе - вирус си има - поне по поразиите, които прави го регистрираме. Все пак СМЕ оптимисти!!!
Живот и здраве - на всички българи!
("статистиците" са отделно - те имат сложно родословно дърво, а дали имат род и Родина - не е ясно..., но колектива ще се произнесе при тях!)
Коментар
-
Срещат се с вируса отново междувременно....
Имам близка докторка - шефка на една от известните лаборатории... При нея от година вървят нагоре....предвид работата и се тества постоянно....
И не , и през главата и не минава да се ваксинира :-)
Коментар
-
https://www.facebook.com/1848880260/...87400372481228
Vèni Domińe Jèsu
3 дни ·
Израел потвърждава, ... ВАКСИНИТЕ НЕ ДЕЙСТВАТ
Коментар
-
Не мисля, че ще посмеят на този етап все още. Но със стандартните нископлатени клакьори се подготвя почвата. Предполагам имаме още година до задължителна ваксинация у нас.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Много интересно защо при някой се покачват
[URL="https://www.facebook.com/groups/384667955034209/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_p ermalinks=2095993833901604&__cft__[0]=AZVGGI2bXSRkEt5rVhrYHq6Ro5M0OG1s1OZnzZFdvJGAgTQqR TOvB52gNZQSNBISROFBE6kxJwLGuA0dGgvqxV5nZHRjiUGAFOb LB8aisrFCKvlHcGRwgbinoM1pL_OPFl-YZ37fuZmXtFmCQyU-1boXAxj_CbD-qjsQs1JSFT09_87ZreP3vIlBhZ9_1sy6AxY&__tn__=-UC%2CP-R"]ГЕРМАНИЯ
И не , и през главата и не минава да се ваксинира :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 20.11.2021, 15:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Антителата у нас също са огромна глупост. Едва 30% са в нормата за сертификат. Те намаляват с времето така че след 1-2 -3-4 теста ще си под нормата.......
[URL="https://www.facebook.com/groups/384667955034209/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_p ermalinks=2095993833901604&__cft__[0]=AZVGGI2bXSRkEt5rVhrYHq6Ro5M0OG1s1OZnzZFdvJGAgTQqR TOvB52gNZQSNBISROFBE6kxJwLGuA0dGgvqxV5nZHRjiUGAFOb LB8aisrFCKvlHcGRwgbinoM1pL_OPFl-YZ37fuZmXtFmCQyU-1boXAxj_CbD-qjsQs1JSFT09_87ZreP3vIlBhZ9_1sy6AxY&__tn__=-UC%2CP-R"]ГЕРМАНИЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеВ заключение: и днес учениците бяха на училище в столицата на Австрия - Виена.
Бъдещето, което предсказват някои журналисти ЩЕ се случва, вероятно е, но не се е случило, именно, защото е в бъдеще.
Частицата ЩЕ показва, че има вероятност едно събитие да се случи с някаква вероятност, която НИКОГА не е 100 %.
Да завърша оптимистично.
С извинение за това, че се самоцитирам...
Новата напълно ДОСТОВЕРНА информация, след петъчната (в цитата горе) е следната:
Въпреки локдауна в Австрия (заведения, магазини, кина и т.н. затварят), училищата ще работят, а децата ще са с маски в клас.
Не мога да твърдя със сигурност, но ЗА СЕГА това решение (за учениците - в клас) - е прието за 20 дни!
Каква ще бъде Коледа в Австрия - ЗА СЕГА НЕ МОГА ДА ПРОГНОЗИРАМ.
Барбарела да пуска дезинформиращите си графики... Гаднярче!... , но 7 200 000 заразени във Франция, скоро ще закръглим..., ДАНО ДА Е НАДОЛУ, но статистиката е жеУезна! Кой би си играл на "статистик", освен наша Барбарела - У Френско?...
))
- 1 like
Коментар
-
Преди по-малко от година, мерките от последните дни бяха ... конспирация
Законопроектът в Австрия , част от него :
Канцлерът Александър Шаленберг заяви, че нарушаването на задължението за имунизация е административно нарушение. За професиите в сектора на здравеопазването е предвидена глоба до 3 600 евро или четири седмици лишаване от свобода, а отказът от трета игла ще струва 1450 евро или до четири седмици лишаване от свобода. Тези санкции са залегнали в законопроекта, съобщава "Стандаард"Last edited by съни(тя); 20.11.2021, 15:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеЗа да имаме по-голяма отсрочка, "сертификат" да се вади само за сериозни неща. А не, не мога да живея без да ходя до мол-а и хоп фалшименто. Минат ли факсаните по документ 50%, си е евало макята. Тъй че малко дисциплина ни е нужна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
с допълнителните игли рязко ограничават възможността да си ваксиниран само по документ. Рискът може да е малък, но за десетина игли все ще те хванат, все някой ще те издъни.
шансът ни е точно в отсрочката тук. Тя ситуацията е отигравана, обаче е отигравана от самонадеяни идиоти. Много рядко им се получава абсолютно по план. Нищо чудно да се пропукат нещата.
Антителата у нас също са огромна глупост. Едва 30% са в нормата за сертификат. Те намаляват с времето така че след 1-2 -3-4 теста ще си под нормата....
Сега покрай майтапа с Юлката обмислям да се нажуля с кола до носа и да се тествам за 1 годишен преболедувал сертификат, но немеца иска да запуши и тази дупка....
Знам , че звуча песимистично, но няма светлина в тунела относно спасението от иглата / а трябваше да е от вируса страха/ в средносрочен план. Всичко се прави последователно според планираното. Малко драматичен театър по медиите и поредната дупка за измъкване се запушва....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 20.11.2021, 14:54.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеЗа да имаме по-голяма отсрочка, "сертификат" да се вади само за сериозни неща. А не, не мога да живея без да ходя до мол-а и хоп фалшименто. Минат ли факсаните по документ 50%, си е евало макята. Тъй че малко дисциплина ни е нужна.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар