IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

и, каква си избрал, или все още се колебаеш?
    Лично аз никаква не съм избрал- при личния лекар има пфайзер, ама май няма часове . Така че ще го карам на тестове онлайн

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

аЗ СЪМ В ГЕРМАНИЯ И ОТ 24 трябва задължителна ваксина
      и, каква си избрал, или все още се колебаеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Срещат се с вируса отново междувременно....
        Имам близка докторка - шефка на една от известните лаборатории... При нея от година вървят нагоре....предвид работата и се тества постоянно....
        И не , и през главата и не минава да се ваксинира :-)

И аз така си обяснявам нещата. До вчера - 3-4 дни имах една хремичка, когато изляза навън (това поне се установява лесно), а днес нещата са ОК - нямам хрема.

Тестове и ваксини, до сега не съм правил.

Не пожелах да съчетая две изследвания, дори, когато си правих периодичен, профилактичен преглед и ми взеха кръв в една лаборатория. Реших, че отивам само за профилактичните прегледи и толкова. Не съм се дори поколебал.

Иначе - вирус си има - поне по поразиите, които прави го регистрираме. Все пак СМЕ оптимисти!!!

Живот и здраве - на всички българи!

("статистиците" са отделно - те имат сложно родословно дърво, а дали имат род и Родина - не е ясно..., но колектива ще се произнесе при тях!)

Коментар

Имам близка докторка - шефка на една от известните лаборатории... При нея от година вървят нагоре....предвид работата и се тества постоянно....
          аЗ СЪМ В ГЕРМАНИЯ И ОТ 24 трябва задължителна ваксина

Коментар

• https://www.facebook.com/1848880260/...87400372481228
            Vèni Domińe Jèsu

3 дни ·
            Израел потвърждава, ... ВАКСИНИТЕ НЕ ДЕЙСТВАТ

Коментар

Не мисля, че ще посмеят на този етап все още. Но със стандартните нископлатени клакьори се подготвя почвата. Предполагам имаме още година до задължителна ваксинация у нас.
              надай се - американците взеха властта. Ще имаме правителство - ака репресии ...
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Много интересно защо при някой се покачват
                [URL="https://www.facebook.com/groups/384667955034209/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_p ermalinks=2095993833901604&__cft__[0]=AZVGGI2bXSRkEt5rVhrYHq6Ro5M0OG1s1OZnzZFdvJGAgTQqR TOvB52gNZQSNBISROFBE6kxJwLGuA0dGgvqxV5nZHRjiUGAFOb LB8aisrFCKvlHcGRwgbinoM1pL_OPFl-YZ37fuZmXtFmCQyU-1boXAxj_CbD-qjsQs1JSFT09_87ZreP3vIlBhZ9_1sy6AxY&__tn__=-UC%2CP-R"]ГЕРМАНИЯ
                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 20.11.2021, 15:38.

Коментар

Антителата у нас също са огромна глупост. Едва 30% са в нормата за сертификат. Те намаляват с времето така че след 1-2 -3-4 теста ще си под нормата.......
                  Много интересно защо при някой се покачват
                  [URL="https://www.facebook.com/groups/384667955034209/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_p ermalinks=2095993833901604&__cft__[0]=AZVGGI2bXSRkEt5rVhrYHq6Ro5M0OG1s1OZnzZFdvJGAgTQqR TOvB52gNZQSNBISROFBE6kxJwLGuA0dGgvqxV5nZHRjiUGAFOb LB8aisrFCKvlHcGRwgbinoM1pL_OPFl-YZ37fuZmXtFmCQyU-1boXAxj_CbD-qjsQs1JSFT09_87ZreP3vIlBhZ9_1sy6AxY&__tn__=-UC%2CP-R"]ГЕРМАНИЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                    В заключение: и днес учениците бяха на училище в столицата на Австрия - Виена.

Бъдещето, което предсказват някои журналисти ЩЕ се случва, вероятно е, но не се е случило, именно, защото е в бъдеще.

Частицата ЩЕ показва, че има вероятност едно събитие да се случи с някаква вероятност, която НИКОГА не е 100 %.

Да завърша оптимистично.

С извинение за това, че се самоцитирам...

Новата напълно ДОСТОВЕРНА информация, след петъчната (в цитата горе) е следната:

Въпреки локдауна в Австрия (заведения, магазини, кина и т.н. затварят), училищата ще работят, а децата ще са с маски в клас.

Не мога да твърдя със сигурност, но ЗА СЕГА това решение (за учениците - в клас) - е прието за 20 дни!

Каква ще бъде Коледа в Австрия - ЗА СЕГА НЕ МОГА ДА ПРОГНОЗИРАМ.

Барбарела да пуска дезинформиращите си графики... Гаднярче! ... , но 7 200 000 заразени във Франция, скоро ще закръглим..., ДАНО ДА Е НАДОЛУ, но статистиката е жеУезна! Кой би си играл на "статистик", освен наша Барбарела - У Френско?... ))

Коментар

• Преди по-малко от година, мерките от последните дни бяха ... конспирация

Законопроектът в Австрия , част от него :
                      Канцлерът Александър Шаленберг заяви, че нарушаването на задължението за имунизация е административно нарушение. За професиите в сектора на здравеопазването е предвидена глоба до 3 600 евро или четири седмици лишаване от свобода, а отказът от трета игла ще струва 1450 евро или до четири седмици лишаване от свобода. Тези санкции са залегнали в законопроекта, съобщава "Стандаард"
                      Last edited by съни(тя); 20.11.2021, 15:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
                        За да имаме по-голяма отсрочка, "сертификат" да се вади само за сериозни неща. А не, не мога да живея без да ходя до мол-а и хоп фалшименто. Минат ли факсаните по документ 50%, си е евало макята. Тъй че малко дисциплина ни е нужна.
                        Съгласен съм и затва забраних на жената да се тества за антитела, че беше полетяла да не изпусне далаверата.... 3 месеца....:-)

Коментар

• Не мисля, че ще посмеят на този етап все още. Но със стандартните нископлатени клакьори се подготвя почвата. Предполагам имаме още година до задължителна ваксинация у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

с допълнителните игли рязко ограничават възможността да си ваксиниран само по документ. Рискът може да е малък, но за десетина игли все ще те хванат, все някой ще те издъни.

шансът ни е точно в отсрочката тук. Тя ситуацията е отигравана, обаче е отигравана от самонадеяни идиоти. Много рядко им се получава абсолютно по план. Нищо чудно да се пропукат нещата.
                            Точно така. Това е една от причините да не си купя документ. Просто няма смисъл защото той ще важи за 6 месеца. В момента просто за пореден път лъжат у нас, че е безсрочен или за година по системата на мерките - сега е безсрочен , след 2 месеца става за година, а след още 2 за 6 месеца. Четох, че вече в някои държави се изисква реваксинация на 4 месеца !!!! Фалшивият сертификат не е решение. Да напомня, че има поръчани ваксини за 3 години напред = на поне 5 дози за всички засега. След това ще има още.
                            Антителата у нас също са огромна глупост. Едва 30% са в нормата за сертификат. Те намаляват с времето така че след 1-2 -3-4 теста ще си под нормата....
                            Сега покрай майтапа с Юлката обмислям да се нажуля с кола до носа и да се тествам за 1 годишен преболедувал сертификат, но немеца иска да запуши и тази дупка....
                            Знам , че звуча песимистично, но няма светлина в тунела относно спасението от иглата / а трябваше да е от вируса страха/ в средносрочен план. Всичко се прави последователно според планираното. Малко драматичен театър по медиите и поредната дупка за измъкване се запушва....
                            Last edited by pesimist4o na kvadrat; 20.11.2021, 14:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
                              За да имаме по-голяма отсрочка, "сертификат" да се вади само за сериозни неща. А не, не мога да живея без да ходя до мол-а и хоп фалшименто. Минат ли факсаните по документ 50%, си е евало макята. Тъй че малко дисциплина ни е нужна.
                              Не разчитай. 30% ако минат, ще обявят, че са над 50%.

Коментар

• За да имаме по-голяма отсрочка, "сертификат" да се вади само за сериозни неща. А не, не мога да живея без да ходя до мол-а и хоп фалшименто. Минат ли факсаните по документ 50%, си е евало макята. Тъй че малко дисциплина ни е нужна.

Коментар

Working...
                                X