Първоначално изпратено от Iblis
Разгледай мнение

Това пиша и аз ,че тогава и сега се отглеждат само породи за мляко , но не и за месо , а те са коренно различни и качеството им се различава от небето до земята. Сега чувам ,че започвали да отглеждат и говеда за месо ,но не се наемам да пиша дали е вярно или не. При свине производството е същото. Тогава нямаше затлъстяване защото много спортувахме и когато можехме бяхме навън ,а не пред компютрите както днес. Целия източен блок фалира защото бяхме не конкурентно способни и никой ама никой не ни беше виновен за това. За лекарите поне на запад не си прав, много се надявам и в БГ да вече да не е така. Хората, много сериозно се обучават непрекъснато.
Мислиш ,че тогава нямаше ипотеки ,ли ? Да, ама не. Всички жилища и къщи се купуваха и правеха със заеми. Имаше взаимно спомагателни каси за по-малките покупки и така.
Никъде не съм написала и няма да напиша, че сега е цветя и рози ,но това е нормалния живот и жалкото е ,че някак си не сме готови за него ,а и не искаме да сме такива като се замозалъгваме ,че има или е имало различен начин да живеем правилно.
Модераторите, да ме извинят ,но този разговор е точно по темата защото отношението ни към ваксините е и заради това за което пиша. Погледнете ,че в Централна и Източна Европа, ваксинацията е на много по-ниско ниво от тази в Западна Европа и ще разберете защо. Ние от времето на социализма не вярваме на правителствата си и най-вече на научните постижения на човечеството. Това е и една от причините тук да избуяват толкова много конспиративни теории.
Коментар