Като следя разсъжденията ти за Родината ни, ми се струва, че май си раждан в чужбина и за България знаеш само от брътвежите на неуспели гурбетчии.
Слушай сега ква е истината:
1. Здравеопазването ни беше на европейско ниво преди 10-ти ноември (70-тте и 80-тте години на миналия век). Писах преди десетина дни, че западногермански лекари са ни сваляли шапка за Пирогов през този период - знам го от стар лекар, топ-специалист от Правителствената. За зъболечението кво да кажа - над 90% от гурбетчиите идват задължително в България да си оправят зъбите. Най-вероятно и ти си сред тях.
2. Преди 10-ти, а и десетина години след това, всички чужденци (а те не са малко), дето съм посрещал тук по работа и на гости, се нас*ираха да ядат и пият всичко по ресторантите. Топ-качество на хранителните продукти и невероятно ниски цени. Не искаха да си тръгват.
3. За консервите - преди 10-ти се изнасяха консерви не само за СССР и соцстраните, ами доста отиваха и на запад. В консервните комбинати имаше производство по две направления: 1-во и 2-ро. И тъй като не знаеш за кво иде реч, ще ти помогна - за соца и за запада става въпрос. Късаха се на запад да ни ядат и консервите, щото се правеха от зеленчуци, расли на ЗЕМЯ (и то каква земя!), а прасетата и говедата си ядяха естествен фураж и пасяха по поляните, и да не ти говоря какви мръвки се ядяха. Ти си яж хормоналният буламач, приличащ на месо, там където си. Такъв се яде и тук сега, щото всичко е внос от запад - кой да гледа прасета и говеда тук, младежите масово станаха г*ъзари по западен модел (лъскава опаковка и нищо в главата).
Говори си за ваксините - там си "специалист".
Не се занимавай с България, глупости не ни се слушат.
Коментар