IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Всъщност някой може ли да каже каква е тази бустерна доза- на практика първата инжекция е да кажем модерна, 2- бионтех, трета/бустер/- астра. Добре, а какво ти поддържа имунната система срещу останалите вируси- например срещу грипа? Нищо??? Ще чакаме имунната система да се справи сама???

    ООООООООООО , не, не, не, не- не е правилно трябва и там бустер. Ама и срещу спина също, о и срещу малария рак, артрит, остеопороза, ебола, чума......................... И отвреме - на време и по един кожен бустер ще ви трябва

    Коментар


    • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

      Има ли връзка между РНК-то и ДНК-то?
      има да

      Коментар


      • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение


        Мангърокритико-питек,

        Още в основното училище се учеше и що е то ваксина, както и колко време е необходимо, за да бъдат проведени ДОСТАТЪЧНО опити, СЛЕД което опитната субстанция да придобие статут на ваксина, която да се използва при ваксинирането на хората.

        Ще ти припомня, че, за да придобие ставите на ваксина, опитната субстанция се изследва 5 до 10 години.
        Е сегашните доста по малко- сегашните са на фаза 2- опитни мишлета, следва фаза 3- отчитане на резултатите- около май-юни догодина, няколко месеца- 1 година и фаза 4- одобрение от регулаторните органи и пускане в производство. Между другото се оказва че векторните ваксини- астра-зенека и спътник пет са по добри- включително срешу новият вирус

        Коментар


        • Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
          Матеев факт е че си го карал тежко щом си стигнал до болница ти нямаше да направиш пневмония ако нямаше корона -
          Що?
          Може и след/при "обикновен" грип, може и без друго предварително заболяване да имаш пневмония.

          Болести имаше и преди Вироза™, спомняте ли си?

          Преди 2020 г. имаме вълни на обща смъртност, по-високи от тези след 2020, някой тук пусна тези данни от НСИ преди време.

          Всичко е в рамките на нормалното/обикновеното за последните 50-тина години, освен развихрящия се медицински фашизъм с неговите главни инструменти – медийната ниагара и лъжовната бяла мафия, вкарваща в списъка на "жертвите на Вироза™" даже жертви на пожари и катастрофи, да не говорим инфаркти, инсулти, диабет и всички останали болести; щом си "положителен" от фалшивите им тестове, няма начин да си умрял от друго.
          Last edited by chan_tura_naga; 30.11.2021, 08:58.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
            Матеев факт е че си го карал тежко щом си стигнал до болница ти нямаше да направиш пневмония ако нямаше корона - Майка ми миналият месец го кара също леко и накрая направи пневмония и влезна в болница

            Нали мантрата беше че вие няма да пълните болниците

            Нали мантрата беше че вие няма да заразявате

            Нали мантрата беше че вие нямаше да тежите на здравната система

            Кажи ми сега каква е разликата между теб и майка ми и защо по вашите изказвания хора като майка ми не трябва да имат достъп до лечение ???

            Единствената разлика между теб и нея е че за нея не са харчени пари за ваксини, а за теб Матеев и страхливците като теб сме платили всички за да може да се чуствате спокойни но това на вас не ви е достатъчно вие се чуствате по умни от останалите и искате да определяте кой да се лекува и кой не
            +11111111111111111111111

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

              Бустерите са си бустери. За да е силна имунната система срещу някакъв вирус или бактерия, то тя непрекъснато трябва да приема бустерни дози, за да си се поддържа сама на макс.

              Друг е въпросът с хората, които все още не са се заразявали. Ами те трябва да му треперят и да се пазят, молейки се никога да не ги докопа, което с коронавируса си е мисия невъзможна. Предполагам всички вече са наясно, че от корона рано или късно ще се зарази 100% от населението на земята. Тоест всеки ще го вкуси този буламач, но въпросът е голко горчив ще му се стори и дали ще доживее да се сдобие с антитела на макс или ще гушне букета.

              И ако 1-2 игли намаляват 10 пъти шанса за гушване на букета, аз не виждам какво толкова страшно има в тях. Повярвайте ми - ако не се ваксинирате, когато все пак влезете в болницата, а това ще се случи със 100% вероятност, то тогава ще ви набодат не една, а 50 игли, и всичките те ще са с неизвестна субстанция.
              ?
              Бустерни дози за да се поддържала системата сама- ти четеш ли преди да публикуваш нещо- защото това е нонсенс

              За това кой ще се зарази и кой няма- ами ставаш полека-лека последовател на мангъров. 50-те игли опрределено ще са с известна субстанция, за разлика от тези 1-2 които ти рекламираш

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Казах кога може би ще обърна пак внимание на глупостите ти
                Нямам повече време за губене
                Барби,

                тъй като не разбираш нито от думи, нито от числа, ще общувам с теб само с образи.
                Click image for larger version

Name:	Infographic-BG-FR-301121-1.jpg
Views:	1
Size:	41.3 КБ
ID:	3837360

                Click image for larger version

Name:	Infographic-BG-FR-301121-2.jpg
Views:	1
Size:	73.6 КБ
ID:	3837359



                За тези, които разбират от статистика, само ще добавя, че корелациите брой новозаразени/починали за България и Франция са съответно 0.931 и 0.973. Вие знаете за какво говоря.

                За Барби ще поясня: докато новите случаи при теб растат с космическа скорост, ще нарастват също доста бързо и починалите с ковид, и скоро ще забравиш за числото 7 на милион, което преди 2 седмици беше 4 на милион.
                Не ви го пожелавам Барби, честно ти говоря, но числата засега чертаят мрачна прогноза.
                Купи си консерви и тоалетна хартия. Приятелски съвет.
                Last edited by Kildirim_Bei; 30.11.2021, 10:34.
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                Коментар


                • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                  Има една наука статистика, в която е смехотворно да тръгваш с това какво се е случило с тебе и майка ти. Ако и това не разбираш, не пълни интернет с тъпи антиваксърски глупости. Ако майка ти беше ваксинирана в случая, най-вероятно нямаше да влезе изобщо в болница за да хаби хиляди левове на данъкоплатците, които едва ли е изкарала, тъй като явно произхождаш от доста проста среда. А ако Матеев не бе се ваксинирал, най-вероятно щеше да умре. Това казват лекарите по света с ум в главата.
                  Дали е смехотворно да тръгваМЕ с това, какво СЕ СЛУЧВА с НАС и НАШИТЕ МАЙКИ, според статистиката, ако ние и нашите майки сме повече на брой?

                  Отново с примера: моята майка НЕ Е ВАКСИНИРАНА, преболедува още в началото на 2020 г. и НЕ Е ВЛИЗАЛА в болница.

                  Ето как - неваксинираните - отстъпваМЕ място в болниците за Матеев и другиТЕ ваксинирани.

                  С най-хуманни чувства от страна на НЕваксинираните: ползвайте "услугите" на болниците и се лекувайте навреме! Необходими сте ни, скъпи ваксинирани! "Скъпи" сте ни по много причини, но не само за това, че ви купуваме ваксините, които пък - оказва се вие все още не сте си поставили - напр. - на много от вас липсва 3-тата игла, а злобеете тук, че сте "ваксинирани"..., а на всички ви липсва и 4-тата игла - за петата игла - не говорим изобщо, но ние ВИ ГИ ПЛАЩАМЕ! СКЪПО ни излизате!!!

                  Поне си поставяйте "безплатните" (закупени от нас, които не проявяваме интерес!) - експериментални субстанции навреме, за да събира статистиката достатъчно данни. И, разбира се - ние нямаме претенции, как точно ще наричате субстанциите..., дали ще са "ваксини", или "магически отвари за вечен живот" - ваша воля! Мир и щастие да има на земята!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                    Вярващите, че ваксината ще промени ДНК-то им, трябва да гледат на това като шанс!
                    Има ли връзка между РНК-то и ДНК-то?

                    Коментар


                    • Вярващите, че ваксината ще промени ДНК-то им, трябва да гледат на това като шанс!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                        Боже Боже какъв комичен герой
                        Да, де, ама виждаш ли - мези, пие, пуши и яде като за световно. А аз цигара не съм слагал в устата си, мезя със зеленото на кърпата в банята и пия вино от глухарчета.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                          В случая Марияна си носи цялата вина и няма кой друг да носи вина и да бъде съден. А нея кой ще съди, че е разпространявала антиваксърски приказки? Колкото и да е тъжно на мъжа й и дъщеря й. За съжаление е нямало и как да я спрат, въпреки че се съмнявам, че са и опитвали.

                          Оставете мангъропитеците да си измират както са си избрали. С груби действия ефекта в опит за защита на техния живот е почти нулев, с много неприятни последици за обществото. Това си е процес описан от Дарвин в крайна сметка, независимо, че говорим за човешки животи и звучи жестоко.
                          Ха ха ха ковидваксърните идиоти от страх вече кълнат измислят си несъществуващи неща.Яко шубе а?Ама само как се прецакахте....А родата доволно потрива ръчички и няма търпение да ви вземе имотите и паричките...Ха ха ха какво ли е чувството да си лягаш всяка вечер с мисълта утре може и да ме няма хи хи хи кеф кеф ми е да гледам злобата и клетвите на самопрецакали се ковидваксърни идиоти

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                            Не само прескочих трапа, но и от половин ден съм си у дома и набивам питиета, мезета че и цигари като за световно първенство ....

                            Ама той моя "трап" се оказа много плитък именно защото бях ваксиниран. Всъщност с короната нямах никакъв проблем - малко хрема и малко температура за няколко дена и това е. Лежах обаче в болницата заради бронхопневмонията, която не можа да се излекува с хапчета, та се наложи 7 дена да ми скъсат гъза от инжекции (по корема, в ръцете и венозно - общо по 5-6 на ден).

                            Всъщност когато влязох в болницата вече бях с отрицателни ковид тестове (правех си всеки ден) и те така и си останаха отрицателни, въпреки че от съседното легло един антиваксър кашляше като за световно и ми сервираше директно в носа и устата по 1 милион вируса с всяко едно негово отваряне на устата.

                            Та от тука и основният извод - когато антителата на човек са на макс, дори и да яде супа от вируси, той не се заразява повторно. Един вид с всяко едно кашляне на нещастника до мене той ми сервираше поредната бустерна доза вируси и така по 1000 пъти на ден. Аз обаче си ги гълтах и си свируках.

                            Това обаче ме навежда на мисълта, че колкото по-често човек получава бустерни дози от вируси или от ваксини, толкова по-добре ще се чувства, защото антителата му винаги ще са на макс. Реалните проблеми започват няколко месеца след последния бустер (вируси или ваксина). Тогава антителата вече са спаднали като бройка и вече не могат да предпазват от заразяване. И респективно човек се заразява, прекарва го леко, и отново антителата му са на макс, както и отново има няколко месеца спокойствие.

                            Та това според мене ще е новата НОРМАЛНОСТ - или човек често ще си осигурява бустери (вируси или ваксини) или ако не го прави - ще преболедува по 1-2 пъти в годината (разбира се леко).

                            Та да живеят бустерите, защото те и само те ще направят живота ви по-лек и по-приятен. И ако ви е страх да се боцкате с ваксини, търсете болни от корона приятели и често често им ходете на гости.

                            ПП: Между другото това е така и с 1000 други различни вида вируси или бактерии, които ежедневно си ги смъркаме, и срещу които имунната ни система винаги е с антитела на макс. Затова и не ги забелязваме и не им обръщаме никакво внимание.
                            Боже Боже какъв комичен герой

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение


                              Мангърокритико-питек,

                              Още в основното училище се учеше и що е то ваксина, както и колко време е необходимо, за да бъдат проведени ДОСТАТЪЧНО опити, СЛЕД което опитната субстанция да придобие статут на ваксина, която да се използва при ваксинирането на хората.

                              Ще ти припомня, че, за да придобие ставите на ваксина, опитната субстанция се изследва 5 до 10 години.
                              Това е валидно за ваксините. В случая става въпрос за препарат. Ваксините спират заразата, препаратът не я спира. Могат спокойно да го продават и като хранителна добавка. СЗО сменя по десет пъти на ден формулировките само и само да го докарат препарата до ваксина. Ако ваксината срещу шарка имаше действието на този препарат, досега да сме изпукали като индианците, посрещнали Кортес.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                                Има една наука статистика, в която е смехотворно да тръгваш с това какво се е случило с тебе и майка ти. Ако и това не разбираш, не пълни интернет с тъпи антиваксърски глупости. Ако майка ти беше ваксинирана в случая, най-вероятно нямаше да влезе изобщо в болница за да хаби хиляди левове на данъкоплатците, които едва ли е изкарала, тъй като явно произхождаш от доста проста среда. А ако Матеев не бе се ваксинирал, най-вероятно щеше да умре. Това казват лекарите по света с ум в главата.
                                Ха ха ха имаме ново научно откритие.Лекар и ваксина можели да удъжават човешкия живот.Поредната мисъл на идиот който си мисли че управлява Природата....Хи хи хи напълни се държавата с ментално болни мозъци

                                Коментар

                                Working...
                                X