IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Барби може ли картинка англия/русия
    Може, но путин ще ти спре копейките

"Ваксинирана" със СПУТНИК Русия

Ваксинирани Англия и Франция

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Както се бъзикат специалистите - Омикрон е ваксина разпространяваща се по въздушно капков път

Та не знам антиваксърчетта как ще го преживеят

Демек много лесно и бързо се разпространява и няма кой знае колко странични ефекти и няма висока смъртност. Щем, не щем след Омникрона ще сме придобили имунитет чрез преболедуване почти всички.
      То който пусна Ковида сега пусна и Омикрона(естествена ваксина).Само се прибраха едни кинти някъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Намерете разликите в картинките

Неваксинирана България и "ваксинирана" със СПУТНИК Русия

Ваксинирана ЕВРОПА

Барби може ли картинка англия/русия

Коментар

• Намерете разликите в картинките

Неваксинирана България и "ваксинирана" със СПУТНИК Русия

Ваксинирана ЕВРОПА

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Не ми пука.
            Австрийците се оправиха с локдаун (няма други западняци, които да се справят като тях - прилагам графиката), ние трябваше да затворим границите, за да опитаме да попречим на вълната. Нямаше друг вариант, но нали сме подлоги на ЕС - правим каквото ни кажат
            [ATTACH=CONFIG]n3850218[/ATTACH]
            Справяне - несправяне. Всеки си прави статистиките както си иска. В Австралия стигнаха до кръв и сега трябва да кротнат нещата. Какво им вярваш на Кох, Мох и нашето РЗИ. Всичко се гласи според спуснатите от гейропа задачи.

Коментар

Барби, боби б и берти не са съгласни с теб
              Не ми пука.
              Австрийците се оправиха с локдаун (няма други западняци, които да се справят като тях - прилагам графиката), ние трябваше да затворим границите, за да опитаме да попречим на вълната. Нямаше друг вариант, но нали сме подлоги на ЕС - правим каквото ни кажат
              Click image for larger version

Name:	A-311221.JPG
Views:	1
Size:	64.9 КБ
ID:	3850218
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Аз предложих преди месец да затворят границите през целият декември, освен за транзитните по специални коридори през магистралите и летищата. Това беше единственото работещо решение.
                Сега ще ядем хурката и пак ще падне вой по тАлАвизиите, че болниците и лекарите се задъхвали.
                Ми ще се задъхват, западна Европа беше ясна още преди месец че ще пламне ,въпреки над 70% ваксинирани.
                Ваксините пазят от заразяване колкото аспирина, то се вижда ясно от данните.
                Барби, боби б и берти не са съгласни с теб

Коментар

Добре че не съм се прибрал, може да предложиш на правителството да направи коронахотел в който да престояват всички новодошли- както в австралия
                  Аз предложих преди месец да затворят границите през целият декември, освен за транзитните по специални коридори през магистралите и летищата. Това беше единственото работещо решение.
                  Сега ще ядем хурката и пак ще падне вой по тАлАвизиите, че болниците и лекарите се задъхвали.
                  Ми ще се задъхват, западна Европа беше ясна още преди месец че ще пламне ,въпреки над 70% ваксинирани.
                  Ваксините пазят от заразяване колкото и аспирина - то се вижда ясно от данните.
                  Last edited by Kildirim_Bei; 31.12.2021, 21:41.
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Процент напълно ваксинирани в ЮАР и България е почти еднакъв - около 27%

Коментар

• Имаме висок процент на позитивни тестове. Това не се получава от натрупване. Това е началото на вълната от “омикрон”.

Има твърдения, че с около 70% по-леко се кара.

Това не е вярно за България, а за население, което е масово имунизирано.

Около 20-30% е по-лек за неваксинираното население.

Ще има хора, които няма да имат достъп до болница и леталитетът ще скощи, защото хората няма да могат да бъдат лекувани.

Това заяви математикът Лъчезар Томов в студиото на NOVA.

https://novini.bg/zdrave/bolesti/697010?fbc...YAqpGvfO6gxoRgg

Коментар

• Коментар

Преди 2 дни почна о-микрон вълната и у нас - за 2 дни заразените скочиха с 43%.
                          Гледайки балканските държави, Черна гора е от една седмица в о-микрон вълната - за 7 дни заразените са скочили с около 430%.
                          Ако се развият и при нас така нещата, до Йордановден заразените ще са по 10-15 хиляди на ден.
                          Благодарим от сърце на завърналите се за Коледа от западна Европа гурбетчии за новогодишния подарък! [ATTACH=CONFIG]n3850090[/ATTACH]
                          Добре че не съм се прибрал, може да предложиш на правителството да направи коронахотел в който да престояват всички новодошли- както в австралия

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
                            С оглед на тотално нефелните демократични режими, аз лично не очаквам нищо хубаво и през 2022. Затова напълних торбите с компании, произвеждащи лабораторни консумативи, реактиви и тестове. Весело ковидясване на всички!
                            Объркал си посоката тея са за къси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

А дали не е обратното? Защото при мен е другият случай - "аз съм го изкарал на крак без да разберя, глей тия 500 антитела", и след 2 седмици - земи тая курона.
                              Не е. Няма как / много слабо вероятно/ да са приблизително еднакви нивата на 3-ма различни човека. Няколко пъти над нормата, но недостатъчно за сертификат.. В другата лаборатория са над изискването за сертификат , но цифрите са достатъчно различни.. Между двете лаборатории средно 5 пъти разлика трудно би се обяснило да речем от ползването на различни тестове и т.н.. Може и е нормално да има разлика, но не толкова много. Боледували са преди повече от 6 месеца. Не знам дали е било официално записано.
                              За теб не знам и не разбирам какъв е бил случая от това дето си написал. Нормално е всеки ваксиниран да има антитела/ненужни/ до космоса и после в интензивното.... Безсимптомно изкарал с 500 антитела, ако не са от ваксината може да го повтори в 1 на 200 случая. Значи си късметлия....Сега с Омикрона ще са повече.... като всяка настинка...
                              Иначе както искаш го разбирай, но извода е че тестовете са пълен боклук.....и не може да им се има никакво доверие. Отново при топ лабовете у нас...
                              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 31.12.2021, 14:09.

Коментар

• С оглед на тотално нефелните демократични режими, аз лично не очаквам нищо хубаво и през 2022. Затова напълних торбите с компании, произвеждащи лабораторни консумативи, реактиви и тестове. Весело ковидясване на всички!

Коментар

Working...
                                X