IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Слабо Намери друг фейк

СЕСТРАТА, КОЯТО ПРИПАДНА СЛЕД ИМУНИЗАЦИЯ:
    СЛУЧАЯТ НЕ Е СВЪРЗАН С COVID-ВАКСИНАТА

https://boulevardbulgaria.bg/article...ovid-vaksinata
    След една година ни вест, ни кост !

https://whereistiffanydover.com
    Was Tiffany Dover Killed by the Vaccine?

http://www.renegadetribune.com/was-t...y-the-vaccine/

Коментар

• 36,257 Deaths and 3,244,052 Injuries Following COVID Shots in European Database – Double Vaxxed 13-Year-Old Dies from Heart Attack

Click image for larger version

Name:	Jan-1-ADRs-EU-Jan-01.jpg
Views:	1
Size:	89.9 КБ
ID:	3852635

SHOCK As Vaccinated 13-Year-Old Jack Thomas O’Drain Passes Away After Cardiac Arrest

https://healthimpactnews.com/2022/36...-heart-attack/
      https://thecovidworld.com/shock-as-v...ardiac-arrest/

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Днес направих снимка на бял дроб и си пуснах кръвни изследвания да видим какво ни е донесъл дядо Ковид.
        Резултата е следния ниски еретроцити и тромбоцити/ама аз съм си с анемия, не е причина ковида/
        Д-Димер-а / това е за съсирването на кръвта/ 0.73 при максимална референтна стойност 0.5.
        Снимката на бял дроб показва двустранна интерстициална пневмония.
        Ще ходя и при пулмолог за да видим как се лекуват тези последствия.
        Днес докато се лутах по болници и лаборатории установих, че умората е станала по-лесна.
        нема да се плашиш. след месец - два ще си като нов.
        движи се повечко и се натоварвай постепенно.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
          Абе, евтино - евтино... Колко да е евтино? За теб всичко е евтино! И жилищата във Франция са евтини, но ако има кой да ти ги направи, а ти само "да се събуеш и да влезеш"...
          Пълна аналогия с жилището на твоята съпруга... Погледнато отстрани, през твоя поглед - всичко е евтино.
          Вив, ля Франсъ! Вив ма фаммъ! Вив ля фамийъ!
          Мунчо пак се обади

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Тези също са добре, но имат зъб на Драги
            Кажи на Копейкин да вземе да организира и той едно фейк-шествие
            Евтино ще му излезе

Абе, евтино - евтино... Колко да е евтино? За теб всичко е евтино! И жилищата във Франция са евтини, но ако има кой да ти ги направи, а ти само "да се събуеш и да влезеш"...

Пълна аналогия с жилището на твоята съпруга... Погледнато отстрани, през твоя поглед - всичко е евтино.

Вив, ля Франсъ! Вив ма фаммъ! Вив ля фамийъ!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Бях се уплашил че е ритнала камбаната, ама щом вие казвате, вече съм спокоен.
              Надявам се и тези също да са добре- https://www.facebook.com/bobi123456/...94297405166466
              Тези също са добре, но имат зъб на Драги
              Кажи на Копейкин да вземе да организира и той едно фейк-шествие
              Евтино ще му излезе

Коментар

Имаш ли болежки-от вярната страна на ТРЕВИЧКИТЕ си
                Иначе моите годинки не са много и затова умората не е присъща, но пък ковида си е основателна причина. Да сме живи и здрави ще мине.
                Пожелавам на всички в темата без значение от коя страна на ваксина-бариерата са, да сте здрави.

Не се гипсирай!Няма да се случи нещо повече от това, което има да става! Проверено е от по-дъртите от теб!

И майка ми това казва и не иска да се ваксинира, още от март 2020…, когато официално "Бърза помощ" я "отписаха"... Ама си е жива и в движение..., да де - понаболява я тук-там, но мъдро се произнася. че това било (можеш ли да се сетиш?...).... Няма да ти дойде на ум, че било от... годинКИТЕ. .

А ти пък си бил...млад... Че, колко пък да си млад?
                На 15… 16...20 - това са младите... Нагоре вече са... чичаци..., ОПССС - това беше за друга тема, май ..

Живот и здраве!

И да сме доволни, че тук и там ни понаболява нещо! ))

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да ти препоръчам нещо като гледаш към небето и видиш самолет да оставя следи
                  Склад военни, ловни и туристически облекла и аксесоари. (armybg.com)

истерията покрай ваксините ми напонмя на трейлс-сагата, но с много повече подръжници
                  С разликата, че кемтрейлса лови конспиративно настроените и информиращите се от Интернет, а при Ковид боц-а основните противници на цирка са критично мислещи, интелектуалци, анализатори, журналисти и най-вече медицински лица.

Иначе и на мен ми е малко тъпо, че сред антиКовидВаксърите седи и всякаква паплач - Бареков, Костя Копейкин, ония, които мислеха, че норвежците ще им крадат децата с вагони от "Подуене" и прочее.

Ама какво да се прави - ако сериен убиец твърди, че столицата на Германия е Берлин, значи съм на едно мнение със серийния убиец.

Коментар

истерията покрай ваксините ми напонмя на трейлс-сагата, но с много повече подръжници

Приятел. много си назад с матРиала! Лично съм опровергал първият, който ТУК пишеше за "следите" от самолетите, които "били пръскали отгоре", без да свързва температурата на газовете на изхода от газовата турбина - над 600 градуса, с температурата на въздуха горе.

Така, че - запази "иронийката" си за някой, който няма понятие от топлинни двигатели и техническа термодинамика...

Коментар

Ми то, човек като трупа годинките - да не мислиш, че няма да чувства умора?

Майтапчия!

Тук и там ЩЕ те боли, разбира се, но това ще бъде вярната индикация, че си ОТ ПРАВИЛНАТА СТРАНА на ТРЕВИЧКИТЕ!

Имаш ли болежки-от вярната страна на ТРЕВИЧКИТЕ си
                      Иначе моите годинки не са много и затова умората не е присъща, но пък ковида си е основателна причина. Да сме живи и здрави ще мине.
                      Пожелавам на всички в темата без значение от коя страна на ваксина-бариерата са, да сте здрави.

Коментар

По-сигурно е, ако се придържаме към "сериозната" информация за "чувалите с ... трупове", нали?
                        ...за паникьори - ваксъри говорим, нали?

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Днес направих снимка на бял дроб и си пуснах кръвни изследвания да видим какво ни е донесъл дядо Ковид.
                          Резултата е следния ниски еретроцити и тромбоцити/ама аз съм си с анемия, не е причина ковида/
                          Д-Димер-а / това е за съсирването на кръвта/ 0.73 при максимална референтна стойност 0.5.
                          Снимката на бял дроб показва двустранна интерстициална пневмония.
                          Ще ходя и при пулмолог за да видим как се лекуват тези последствия.
                          Днес докато се лутах по болници и лаборатории установих, че умората е станала по-лесна.

Ми то, човек като трупа годинките - да не мислиш, че няма да чувства умора?

Майтапчия!

Тук и там ЩЕ те боли, разбира се, но това ще бъде вярната индикация, че си ОТ ПРАВИЛНАТА СТРАНА на ТРЕВИЧКИТЕ!

Коментар

• NoVaxx Jokovic новото име на Джокера

Коментар

паника, хипервентилация....и оо ужаст за паникьорите антиваксъри

ПП спри да се излагаш с тия глупости от фейса, който са за нивото на Мечо и Марулка (герои от тубата)

По-сигурно е, ако се придържаме към "сериозната" информация за "чувалите с ... трупове", нали?

...за паникьори - ваксъри говорим, нали?

Коментар

• Бях се уплашил че е ритнала камбаната, ама щом вие казвате, вече съм спокоен.

Надявам се и тези също да са добре- https://www.facebook.com/bobi123456/...94297405166466

Коментар

Working...
                                X