Първоначално изпратено от Пишман Investor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Това го ползвам като жуля ръждиво желязо с ъглошлайфа преди заваряване... Като си помисля че преди две години и аз ходих в магазина с такова... И ми е още по-странно да разбера че има хора и в момента да продължават да го правят.
Странна работа и леко противоречие....:-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
а тва с клапанчето не е ли малко егоистично - твоите бацили се разпространяват съвсем безпрепятствено
а иначе че дишаш покрай ффп3 - е се таа
можеш да дишаш и покрай ффп100 - се тааНаписаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМожеш ли да разясниш малко, защо боднатите да не могат да кръвдаряват? Наскоро разисквах такъв казус с един приятел-антиваксър - какво ще прави ако му се наложи кръвопреливане? Отде да знае каква кръв ще му сипят...Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Е това е последното с което се налюпвам като ходя из магазини или места с голям поток на хора.
https://www.3mbulgaria.bg/3M/bg_BG/p/d/v000078837/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеАз не съм сиропирана, но не защото Мангъров ми е повлиял, а защото в последствие се установява, че няма вече много здрави кръводарители. Вече два пъти давам кръв за близки, а всички наоколо ми са или болни или боднати и не могат да даряват.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
А най-важното е, че в малко ваксинираната България - следвайки Мангъров - не се подведоха голямата част от хората, за да се "ваксинират" с опитни и неизследвани течности.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 1 like
Коментар
-
Събраха се кукловодите в Давос, даже май още са там и са взели решение да спрат експеримента. Защо само може да гадаем. Обаче някои платени още не са схванали и като във вица "още влакове взривяваме".
Историята не ми е силна, но си спомням като учихме за Френската революция организаторите й, дето са издавали заповеди за гилотиниране, накрая са свършили и те на гилотината. Та изгорели бушони ще има, дано да са повече.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Казват, че когато човек умре не знае само той.
Байдън е умрял преди две години, обаче никой не знае.
Ама какъв имунитет от преболедуване, бе, господа, то живи след Омикрон няма!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Независимо от опитите ти за интерпретации и поставяне на твои думи в устата на опонентите - не ти се получава...
Здравословният начин на живот и връзката с природата са основните за поддържане на способна да се бори с вирусите имунна система!
После е вирусологията, която ти обяснява ПРАКТИКЪТ Мангъров, които опитаха да пренапишат подкупните "лекари, математици" и т.н...
Както и безразборното малтретиране на имунната система с ваксини и бустери, и бустери на бустерите не е сред здравословните практики
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/koronavirus/2022...delta.517642,3
Последните 24 часа буквално преливат с шамари за ПроКовидВаксърите. Какво става ... Байдън жив ли е? Ще го правиме ли тоя прекрасен нов свят?
Байдън е умрял преди две години, обаче никой не знае.
- 1 like
Коментар
-
https://www.dnes.bg/koronavirus/2022...delta.517642,3
Последните 24 часа буквално преливат с шамари за ПроКовидВаксърите. Какво става ... Байдън жив ли е? Ще го правиме ли тоя прекрасен нов свят?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
преателю, маските НЕ ПАЗЯТ (пазят само от плюнки/капки)
хуу че си математик, ама с практиката как си
ако си мислиш, че пазят, земи ена маска със сертификат, налупи си я на суратя, уплътни с ръчички да не минава въздухът отстрани и подишай 10мин (ако издържиш)
ако не можеш да си направиш изводите, ше ми разкажеш кво е станало, а аз ше ти ги направя
Ти как мислиш че ходя в магазина или на разни публични места?
Джокер с ффп3 на 3м
Следващото ниво е противогаз.
п.п.
Е това е последното с което се налюпвам като ходя из магазини или места с голям поток на хора.
https://www.3mbulgaria.bg/3M/bg_BG/p/d/v000078837/
Last edited by mathematician; 20.01.2022, 21:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
То няма здравеопазване и здравна система, за да оценяваме добро или лошо. Има бизнес модел на медицински услуги. А щом не виждаш големи проблеми... добре, явно е въпрос на гледна точка.
Лично аз определям системата на медицински услуги като доста добра. Нямам оплаквания към услугите които получавам. Друг е въпроса, че аз сам се грижа за здравето си, а не разчитам на системата на здравеопазване да се грижи цялостно за моето здраве. При нужда ползвам услугите и съм доволен. Но и през ум не ми минава да им делегирам цялото си здраве на тях или на която и да друга система или чиновник.
В интерес на истина здравните услуги, които съм ползвал в 2-3 Западни страни си бяха по-зле от българските. Може би само за германските лекари около 2003-5 мога да кажа добри думи.
Но пак казвам аз ползвам услуги, а не им делегирам цялостна грижа за моето здраве - то си е моя работа.
- 1 like
Коментар
-
Викаш "народната" медицина с ракия, мас, чесън и газ е доста по-ефективна.
Независимо от опитите ти за интерпретации и поставяне на твои думи в устата на опонентите - не ти се получава...
Здравословният начин на живот и връзката с природата са основните за поддържане на способна да се бори с вирусите имунна система!
После е вирусологията, която ти обяснява ПРАКТИКЪТ Мангъров, които опитаха да пренапишат подкупните "лекари, математици" и т.н...
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар