IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ваксинирани.... Мислех, че ваксините са бетон или поне Математика така смята пък като излезе слага противогаз....
    Странна работа и леко противоречие....:-)

Много меко казано: "леко противоречие"

Според мен е тежко поражение и дано да е само на психиката. . ))

... но такава маска може да се избере само от човек, който има голяма фантазия...,а, да - и голямо IQ !

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

ми не си схванал какво съм ти написал
      а тва с клапанчето не е ли малко егоистично - твоите бацили се разпространяват съвсем безпрепятствено

а иначе че дишаш покрай ффп3 - е се таа
      можеш да дишаш и покрай ффп100 - се таа
      Аз ползвам текстилен парцал и след 20-30 минути въздуха не ми стига. Всички с маски дишат през ъгълчетата

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Това го ползвам като жуля ръждиво желязо с ъглошлайфа преди заваряване... Като си помисля че преди две години и аз ходих в магазина с такова... И ми е още по-странно да разбера че има хора и в момента да продължават да го правят.
        Ваксинирани.... Мислех, че ваксините са бетон или поне Математика така смята пък като излезе слага противогаз....
        Странна работа и леко противоречие....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          ми не си схванал какво съм ти написал
          а тва с клапанчето не е ли малко егоистично - твоите бацили се разпространяват съвсем безпрепятствено

а иначе че дишаш покрай ффп3 - е се таа
          можеш да дишаш и покрай ффп100 - се таа
          Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
            Можеш ли да разясниш малко, защо боднатите да не могат да кръвдаряват? Наскоро разисквах такъв казус с един приятел-антиваксър - какво ще прави ако му се наложи кръвопреливане? Отде да знае каква кръв ще му сипят...
            Така ми каза жената, която ме помоли за кръв, тя искала да даде за леля си, но не и разрешили от кръвния център, защото имала сироп.
            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Е това е последното с което се налюпвам като ходя из магазини или места с голям поток на хора.

https://www.3mbulgaria.bg/3M/bg_BG/p/d/v000078837/
              Това го ползвам като жуля ръждиво желязо с ъглошлайфа преди заваряване... Като си помисля че преди две години и аз ходих в магазина с такова... И ми е още по-странно да разбера че има хора и в момента да продължават да го правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                Аз не съм сиропирана, но не защото Мангъров ми е повлиял, а защото в последствие се установява, че няма вече много здрави кръводарители. Вече два пъти давам кръв за близки, а всички наоколо ми са или болни или боднати и не могат да даряват.
                Можеш ли да разясниш малко, защо боднатите да не могат да кръвдаряват? Наскоро разисквах такъв казус с един приятел-антиваксър - какво ще прави ако му се наложи кръвопреливане? Отде да знае каква кръв ще му сипят...

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

А най-важното е, че в малко ваксинираната България - следвайки Мангъров - не се подведоха голямата част от хората, за да се "ваксинират" с опитни и неизследвани течности.
                  Аз не съм сиропирана, но не защото Мангъров ми е повлиял, а защото в последствие се установява, че няма вече много здрави кръводарители. Вече два пъти давам кръв за близки, а всички наоколо ми са или болни или боднати и не могат да даряват.
                  Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Събраха се кукловодите в Давос, даже май още са там и са взели решение да спрат експеримента. Защо само може да гадаем. Обаче някои платени още не са схванали и като във вица "още влакове взривяваме".
                    Историята не ми е силна, но си спомням като учихме за Френската революция организаторите й, дето са издавали заповеди за гилотиниране, накрая са свършили и те на гилотината. Та изгорели бушони ще има, дано да са повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Казват, че когато човек умре не знае само той.
                      Байдън е умрял преди две години, обаче никой не знае.
                      Ама аз започвам да се плаша. Човек тамън свикне, че никога повече няма да отиде във Флоренция без да получи разрешение от пет комитета, не си направи 8 теста, 4 бустера и не остане половин месец в карантина, и то вземат да отменят ЗС и да признаят имунитета от преболедуване.

Ама какъв имунитет от преболедуване, бе, господа, то живи след Омикрон няма!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Независимо от опитите ти за интерпретации и поставяне на твои думи в устата на опонентите - не ти се получава...

Здравословният начин на живот и връзката с природата са основните за поддържане на способна да се бори с вирусите имунна система!

После е вирусологията, която ти обяснява ПРАКТИКЪТ Мангъров, които опитаха да пренапишат подкупните "лекари, математици" и т.н...
                        +1
                        Както и безразборното малтретиране на имунната система с ваксини и бустери, и бустери на бустерите не е сред здравословните практики

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                          https://www.dnes.bg/koronavirus/2022...delta.517642,3

Последните 24 часа буквално преливат с шамари за ПроКовидВаксърите. Какво става ... Байдън жив ли е? Ще го правиме ли тоя прекрасен нов свят?
                          Казват, че когато човек умре не знае само той.
                          Байдън е умрял преди две години, обаче никой не знае.

Коментар

• https://www.dnes.bg/koronavirus/2022...delta.517642,3

Последните 24 часа буквално преливат с шамари за ПроКовидВаксърите. Какво става ... Байдън жив ли е? Ще го правиме ли тоя прекрасен нов свят?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

преателю, маските НЕ ПАЗЯТ (пазят само от плюнки/капки)
                              хуу че си математик, ама с практиката как си
                              ако си мислиш, че пазят, земи ена маска със сертификат, налупи си я на суратя, уплътни с ръчички да не минава въздухът отстрани и подишай 10мин (ако издържиш)
                              ако не можеш да си направиш изводите, ше ми разкажеш кво е станало, а аз ше ти ги направя

Ти как мислиш че ходя в магазина или на разни публични места?

Джокер с ффп3 на 3м

Следващото ниво е противогаз.

п.п.

Е това е последното с което се налюпвам като ходя из магазини или места с голям поток на хора.

https://www.3mbulgaria.bg/3M/bg_BG/p/d/v000078837/
                              Last edited by mathematician; 20.01.2022, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

То няма здравеопазване и здравна система, за да оценяваме добро или лошо. Има бизнес модел на медицински услуги. А щом не виждаш големи проблеми... добре, явно е въпрос на гледна точка.

Лично аз определям системата на медицински услуги като доста добра. Нямам оплаквания към услугите които получавам. Друг е въпроса, че аз сам се грижа за здравето си, а не разчитам на системата на здравеопазване да се грижи цялостно за моето здраве. При нужда ползвам услугите и съм доволен. Но и през ум не ми минава да им делегирам цялото си здраве на тях или на която и да друга система или чиновник.

В интерес на истина здравните услуги, които съм ползвал в 2-3 Западни страни си бяха по-зле от българските. Може би само за германските лекари около 2003-5 мога да кажа добри думи.

Но пак казвам аз ползвам услуги, а не им делегирам цялостна грижа за моето здраве - то си е моя работа.

Коментар

Working...
                                X