Първоначално изпратено от barbaron
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Ваксизависимите още не загряват. Не знам как е възможно.
https://www.bitchute.com/video/wrxZH9fCzzjU/
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеЗеленият сертификат мярка срещу какво е по-точно? Защото вече е доказано, че ваксините не предпазват от заразяване и от пренасяне на вируса.
И тези хора, които измислят подобни мерки, някога виждали ли са на живо какъв е контролът и проверките на тези сертификати от охраната в обектите?
Той не е мярка. Той е принуда, за да се ваксинираш, защото "така трябва" според новинаписаните "учебници" от печалбари и търгаши с човешкото здраве.
Той е принудата да влезеш в ролята на експериментатор и да рискуваш своето здраве и здравето на твоите деца, за да трупат (БЕЗНАКАЗАНО) милиарди едни компании, заедно с правителства и отделни служители в тях, изживяващи се като "спасители", а в действителност - борещи се за комисион.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Зеленият сертификат мярка срещу какво е по-точно? Защото вече е доказано, че ваксините не предпазват от заразяване и от пренасяне на вируса.
И тези хора, които измислят подобни мерки, някога виждали ли са на живо какъв е контролът и проверките на тези сертификати от охраната в обектите?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАа, не - 'ич даже не си губя времето!
Така се забвлявам с конспиративните ви теории, че няма база за сравнение.
Казвал съм и преди - темата "Бисери и Вицове" ряпа да яде пред тая за ковидя... майтапа е пълен!
Числата в статистиките разказват играта на ваксините. Година и нещо голи приказки не могат да скрият истината.
На всичкото отгоре, някои съвестни лекари не са забравили Хипократовата клетва и изкарват наяве скритите рискове и нежеланите последствия от експерименталките. Не е само Мангъров, много са лекарите по света и у нас, които няма да си продадат съвестта заради шепа презрени сребърници.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 8 Харесвания
Коментар
-
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/kiril...i-dve-usloviya
Кирил Петков предлага падане на зеления сертификат при 2 условия:
Не виждам никакъв проблем ..
Шокиращо, keep_calm е на мнение, че откриването на Атлантида е манипулация. Някои е назначил Captain Obvious за модератор ...Last edited by Tepxi; 21.01.2022, 20:18. Причина: Last edited by keep_calm; Днес, 20:03. Причина: манипулация
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТози сертификат вече само и единствено се свързва с нарочно разпространение, защото масово болни с две-три дози разнасят вируса. Киро отече, жалко че имахме надежда в него, а се оказа не кукла ами парцал на конци който не мисли за народа щом подкрепя пародията сертификат.
Казват и по-същественото - за влиянието на "ваксините" върху здравето, във времето. Споделят, че не биха искали експерименталните течности да са противопоказни на здравето...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Този сертификат вече само и единствено се свързва с нарочно разпространение, защото масово болни с две-три дози разнасят вируса. Киро отече, жалко че имахме надежда в него, а се оказа не кукла ами парцал на конци който не мисли за народа щом подкрепя пародията сертификат.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНаправил съм го отдавна!
Точно затова ми е толкова лесно да ви видя и вас.
Само дето вие не можете да се видите отстрани - точно тук идва майтапа (за мен)!
А вие не спирате да се вживявате.......
Успех!
"Направил си го отдавна".
Разбрах - ти си в нафталина и не подлежиш на развитие.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеНе гледай другите, преди да си видял сам себе си.
Точно затова ми е толкова лесно да ви видя и вас.
Само дето вие не можете да се видите отстрани - точно тук идва майтапа (за мен)!
А вие не спирате да се вживявате.......
Успех!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАа, не - 'ич даже не си губя времето!
Така се забвлявам с конспиративните ви теории, че няма база за сравнение.
Казвал съм и преди - темата "Бисери и Вицове" ряпа да яде пред тая за ковидя... майтапа е пълен!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАаа, става за секунди.
Особено като гледам точно ти колко бързо се вмести в тях!
Не гледай другите, преди да си видял сам себе си.
Коментар
Коментар