IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Emi Marinova

    "Това ще е тежко. Но не мога да не го споделя, тъй като току-що видях гнусната усмивка на смъртта и отчаянието през очите на лекар, спасил хиляди пациенти, сред които стотици българи, борил се за живота им с лични жертви и преодолявал безброй невъзможни ситуации - от обречено здравословно състояние до задънени административни улици. Днес говорихме за негова пациентка, българка на 40, която той трансплантира тук във Франция с методи и терапии, невиждани по света. Преди пет години направи чудо за нея. Помогна ѝ да заживее втори живот.
    Но от година в България я “съветват”, че ваксините са опасни
    . А днес аз трябваше да съобщя на професор Лионел Ростен, че Диди почина от ковид.

    Не мога да опиша болката, която видях в погледа му и усетих в костите си. Защото той обича всеки свой пациент като собствено дете. Познавам го от 14 години и виждам как пише, посещава по цял свят и следи здравето и развитието на всеки един от тях. Като най-близък приятел. Днес усетих болката му. Болка с гняв, отчаяние, обречена мъка.. Аз нямам повече думи. Затова сега пиша от негово име. След няколкото безкрайни секунди мълчание професор Ростен ме погледна с тъмни и мокри като океан очи и каза:
    “Еми, не разбирам. Просто не разбирам. Това е безплатно здраве! Ваксината е живот, за който не плащаш и един цент. Защо избират лъжата? Защо избират смъртта? Помогни ми! Говорѝ! Трябва да спасим тези хора!”

    Мили приятели, вече не убеждавам никого в нищо. Но едно е напълно ясно: ако сте рисков пациент, на хемодиализа или трансплантиран, с онкологично заболяване, диабет, автоимунно заболяване, друга тежка болест или на възраст, вирусът може да е смъртоносен за Вас. А ваксината Ви пази. От дългосрочни усложнения след ковид, които могат да задълбочат вече увреденото Ви здраве. И от смърт."

    Коментар


    • Защо спряха експерименталната псевдоваксина в Австралия през 2020 г - заради "фалшиви позитивни" резултати за СПИН при тестваните хора. Какво са "фалшиви" позитивни резултати в случая - не знам. Защо са правили тест за СПИН на инжектирани за КОВИД - всеки да си прецени за себе си. Имало HIV протеин във псевдоваксината. А междувременно, година след като инжектираха милиарди по света с експерименталните псевдоваксини от другите производители, се появи "ускорена" версия на СПИН - след 40 години сравнително еднообразно разпространение на вируса- и е готова "ваксина" срещу СПИН, и в Англия предлагат домашни "тестове" за СПИН - почва да изглежда доста ясна перспективата. Новият бизнес с псевдоваксини май ще бъде обявен скоро. Пак безплатни, безвредни, безопасни, ефективни и доброволни, но насилено-принудителни. Това е моята съботна порция конспиративни тенденции.


      50 MILLION DOSES OF VACCINE RECALLED AS THEY TRIGGERED FALSE POSITIVES IN HIV TESTS
      https://www.bitchute.com/video/FEeqAD9Uln6A/

      Коментар


      • Жалко, че умните българи се разпиляха по света,
        а в България останаха предимно Мангъровци и Копейкини

        Стефан Костадинов
        Associate Professor of Pathology at University of Pittsburgh School of Medicine
        Director, Perinatal Pathology at UPMC Magee-Womens Hospital


        "Проучване на CDC установи, че
        неваксинираните имат 23 пъти по-голям риск от хоспитализация
        по време на Омикрон вълната, отколкото тези с бустерна доза.

        Неваксинираните имат 5,3 пъти по-висок риск от хоспитализация
        в сравнение с тези които са ваксинирани, но без бустер."
        Last edited by barbaron; 12.02.2022, 11:44.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

          За мен лично правителствата в западния свят (изтокът се управлява в 90% от диктатура и не ги броя - те си имат дневен ред) трябва да направят границата къде мерките имат смисъл и къде наливат вода в мелницата на крайни организации.

          Това, което се наблюдава в Канада, а и във Франция е яхване на вълната в края и от определени структури. Мерките така и така трябва да паднат идните дни до месец масово, но идеята на тези 'конвои' е да се случат малко преди мерките да паднат и като паднат да има 'Победа', а тази победа да избута на сцената нови попълнения от ранга на волен,янето, баркека, копейкин и тн. 'герои-патриоти'

          Според мен си в сериозна грешка. Там става това дето се върти по медиите. Почват да излизат едни анализатори, експерти да говорят, да повтарят едни заучени мантри, да дрънкат глупости и прочие. И всички говорят в един тон, щото я си казал нещо друго - я са спрели да те канят и я са те уволнили от работа ако си журналист.

          Така дневния ред се определя от тях. Съответно на повечето места се управлява от политици и бюрократи без топки, дето не смеят едно решение да вземат, ако е леко различно от това дето се е говорило по ТВ-то.

          Така че падането на мерките, на нас може да ни изглежда логично, но изобщо не е гарантирано. Видя Борис Джонсън - уж мерки, ама той самия и неговия кабинет не ги спазват.

          Та и там е така - анализатори, експерти, журналисти говорят едно - но не го спазват. После бюрократи го въвежда - но и те не го спазват. А за обикновените хора остават да важат правилата.


          Виждаш маските на открито все още са мярка в повечето Западни страни. Някои почнаха да ги свалят криво ляво.

          Като за момента няма документиран случай на предаване на заразата на открито. И да има е крайно малко вероятно предаването на заразата на открито - било и през зимата в студени и влажни климати. Но мярката за маски на открито си стоеше. Според мен маската на открито си е малоумие - но според Западните експерти и правителства не е.

          В тоя ред на мисли ние сме доста облагодетелствани.

          А доколкото знам заведенията вече нищо не спазват. Преди искаха и сертификат, ама после ги ограничиха. Те казаха, че няма да спазват мерките, съответно не ги спазва, съответно никакви санкции към тях. И сега уж работят "нелегално" и даже сертификат не искат и хората си сядат както намерят за добре.

          Пълна пародия от към мерки в момента е в България и от налагането им от страна на правителството. Правителството освен да приказва друго не прави и то приказва така че да се хареса на максимален брой хора. А то по-дефиниция няма как да се харесаш на всички.

          Last edited by mathematician; 12.02.2022, 09:45.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

            В крайна сметка житието на всеки от нас е до голяма степен функция на това в какво вярваме, кого 'слушаме', как оценяваме случващото се около нас. Характерно за слабите хора е да търсят постоянно някой да им е виновен и да им пречи. Времена като настоящите са идеалната хранителна среда за всякакви слаби хора да блеснат като революционери (анархисти, крайно десни, крайно леви в голямата си част са дребни комплексирани душици опитващи се да се изразят и блеснат през призмата на крайни идеи и част от подобна крайна група).

            За мен лично правителствата в западния свят (изтокът се управлява в 90% от диктатура и не ги броя - те си имат дневен ред) трябва да направят границата къде мерките имат смисъл и къде наливат вода в мелницата на крайни организации финансирани от хора, които не искат мир и просперитет, а искат разделение и драпане за глупости, за да може да създават партии като тази на копейкин примерно (такива има в цяла Европа и леви и десни - важното е да са крайни и да играят по тънката струна на милиони комплексирани душици).

            Това, което се наблюдава в Канада, а и във Франция е яхване на вълната в края и от определени структури. Мерките така и така трябва да паднат идните дни до месец масово, но идеята на тези 'конвои' е да се случат малко преди мерките да паднат и като паднат да има 'Победа', а тази победа да избута на сцената нови попълнения от ранга на волен,янето, баркека, копейкин и тн. 'герои-патриоти'
            Тези герои много бързо показват моралните си 'качества' и затова задкулисието от години бута един или друг проект. Това се случва в цяла Европа и не е изолирано явление у нас.

            Нашите управници имат горе долу месец макс и след това трябва да свалим всички мерки. Обърнете внимание, че копейкин се активизира и той с нови протести - не се бъркайте момента е избран точно в края на вълната, когато така и така икономиката си иска своето и нещата трябва да се успокоят. В един такъв момент един 'як' протест с докарани от села и паланки хора за по 40-50 кинта да дойдат 'на Софията' - ще представи нещата едва ли не как копейкин и кохортата сламени хора са победили системата.

            За мен правилна стъпка е да се даде ориентировъна карта кога и как ще отпадне всичко в РБ, за да не се налива вода в мелницата на 'патриотите'.
            Мдам. Истината и мотивите блясват на фона на тайминга.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
              На ковид барикадата остана сал барбарончо...Още не е разбрал че тоя месец няма да има 3000 евро за него и 2000 за барбаронката...пандемията свърши.Са мислят какво да е следващото лайно което да спуснат...Бърто и компанията му сигур вече пътуват с конвоя на свободата към Париж.Сичкото грантаджии се изпокри...и се чуди как да мине при антиваксърите без да му се подиграват.Ама друго си е да се минеш и да ти нажулят задника три пъти.Ха ха хаха а оня габровския айдук сигур вече е в по добрия свят.
              В конкретния случай мисля че, има лек: ДОРИ И ДА НЕ ВЯРВАШ, няколко пъти поред, като почне да пише страхотиите си, му казваш: "Да, Барба, разбира се, Барба, Точно така, Барба, прав и, Барба. И така, пет-шест пъти, или го онобезоръжаваш. Не спориш, самомказваш "- Прав си, така е.". Да станат спорът и препирнята безпредметни. Иначе, няма излизане на глава с мотивирани да се доказват хора. Казваш му, приел си, пе е прав... И, след като пожарът е изгорил всичко, сам изгасва.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Барби,

                виж календара и не ни поднасяй грозни таблици, в които 90% от данните са от 2021 г.
                няма да ми омръзне да ти го напомням, хората гледат датите в данните и въобще не им пука за твоите неясни размишления във вид на нескопосани таблици и графики.
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                Коментар


                • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                  Специално за България много хора умряха "от неясни" причини. До момента сме се разделили с 60 хил души и малко над половината с Ковид. Останалите по неясни причини. Според мен почти всички са били от Ковид.
                  Точно така - КОВИД са! Като отиде 80 годишния човек със признаци на инфаркт или инсулт, и му бучнат един тест който го изкара положителен - и го вкарат в отделението за КОВИДИ, и му наврат два силни антибиотика и не го лекуват от истинския му проблем и не го поглеждат дори, понеже е опасен заразно болен - като умре, наистина е умрял от КОВИД! Щото ако нямаше КОВИД измамата и истерията, можеше и да оцелее!

                  Коментар


                  • Понеже се карате за проценти, смъртност, от Ковид, спрямо заразени и пр. Сега махалото според мен ще върви в другата посока да се регистрират повече починали от Ковид, отколкото са реално.


                    Специално за България много хора умряха "от неясни" причини. До момента сме се разделили с 60 хил души и малко над половината с Ковид. Останалите по неясни причини. Според мен почти всички са били от Ковид.

                    На Запад може би този процес е бил по-стриктен и ако в началото е имало "екстра" смъртност, сега може и да е понамалява. Както и да е. Това са мой предположения, не съм се ровил из статистиката.


                    Та единствения и най-точен начин за сравнение е да се гледа общия брой починали от статистиката.

                    https://www.nsi.bg/bg/content/18121/...B8%D1%86%D0%B8



                    В момента на Запад починалите от Ковид се увеличават - то може и у нас да е така. Като причината най-вероятно е отчитане на други причини за смърт в графа Ковид.


                    В момента имаме тотална доминация на Омикрон, който е много лек и безиобиден и няма нищо общо нито оригинала и предишните щамове - както ви пусках статии и даже още ще ви пусна ако ви интересуват.

                    Бонус още една статия за произхода на Омикрон - https://www.nature.com/articles/d41586-022-00215-2

                    Та имаше два сценария ако си спомняте:

                    1 Придобиваме стаден имунитет и вируса изчезва - явно не проработи
                    2. Почваме да живеем с вируса - демек да е сред нас винаги и да го караме леко.

                    В тоя ред на мисли и с огромния ръст на заразени с Омникрон, в който нос и да бръкнеш ще намериш Ковид (щом и аз се заразих при положение че се пазя).

                    Англия дори приеха дори и да си положителен да не си под карантина - каквото и да значи това. Остава въпроса за чий продължавате да правите тестове тогава.

                    В началото медицинските протоколи бяха едни, сега са може би са останалите все още същите. В началото нямаше бързи тестове, сега има. Съответно в който и нос да бръкнеш вадиш ковид и го установяваш за минути. Съответно влизаш в болница, бъркат ти в носа - ковид, умираш в болницата. И сега от какво си умрял?!?! От ковид или от това дето си се оплаквал?!?! Протокола би трябвало да казва че си от ковид.


                    Звъниш на линейка с оплаквания за инфаркт. Идват, качват те, тръгват към спешното. Бъркат ти в носа - ковид. По пътя умираш - от какво се пише в смъртния акт?!? Ковид или инфаркт?!?!


                    Та това което искам да да кажа е, че умрелите от Ковид ще растат, въпреки че причината може да не е Ковид, докато им бъркат в носовете и намират Ковид за 1-3 минути бърз тест. Демек медицинските протоколи трябва да се нагодят към новата реалност, щото гледам и вие тука у форума си карате още на старата реалност на високата смъртност от Делтата.



                    А най-важната статистика ще си остане броя починали. Като се изглади, тогава сме наред - независимо дали пише починали от Ковид или не. Освен ако не дойде някой по-съртоносен щам от Омникрона.





                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                      За мен правилна стъпка е да се даде ориентировъна карта кога и как ще отпадне всичко в РБ, за да не се налива вода в мелницата на 'патриотите'.
                      За жалките политически формации, яхащи вълната, си прав - ама за другото още не си ли усетил - нали ни дадоха "две седмици" срок преди две години - още ги разтягаме. И сега ще отпаднат някакви "мерки", ама някои ще останат вкопани. И при следващият сополив сезон ще се надгражда пак върху тях.

                      Коментар


                      • Починали в България:
                        Дата Починали Неваксинирани
                        21/01/2022 86 94,2%
                        25/01/2022 73 83,6%
                        26/01/2022 70 85,7%
                        27/01/2022 78 89,7%
                        28/01/2022 71 88,7%
                        29/01/2022 33 100,0%
                        30/01/2022 39 92,1%
                        31/01/2022 158 88,0%
                        01/02/2022 87 82,8%
                        02/02/2022 87 86,2%
                        03/02/2022 96 88,5%
                        04/02/2022 100 90,0%
                        05/02/2022 40 90,0%
                        06/02/2022 42 92,9%
                        07/02/2022 176 90,3%
                        08/02/2022 98 91,8%
                        09/02/2022 108 88,0%
                        10/02/2022 76 85,5%
                        11/02/2022 86 86,1%
                        https://coronavirus.bg/bg/

                        Коментар


                        • Дата Заболели (ср.7 д) / 1 М Умрели (ср.7д) / 1 М Умрели / Заболели Умрели / 1 М В критично състояние/ 1М Население В критично състояние
                          България 30/11/2021 2 273 119 4 120 105 6 874 648 723
                          10/12/2021 1 773 106 4,7% 4 275 94 6 873 227 643
                          ваксинирани 20/12/2021 1 471 78 4,4% 4 401 74 6 871 664 506
                          29,20% 30/12/2021 1 534 65 4,4% 4 486 67 6 870 385 462
                          10/01/2022 4 495 70 4,6% 4 594 71 6 868 822 485
                          20/01/2022 7 572 86 1,9% 4 722 79 6 867 685 542
                          30/01/2022 8 970 72 1,0% 4 830 74 6 866 204 506
                          10/02/2022 6 516 93 1,0% 4 986 88 6 864 701 601
                          11/02/2022 6 285 91 1,0% 4 999 90 6 864 133 618
                          72 879 -10 515
                          Франция 30/11/2021 3178 7 1 818 24 65 477 182 1563
                          10/12/2021 5074 13 0,4% 1 835 38 65 481 117 2461
                          ваксинирани 20/12/2021 5653 16 0,3% 1 859 46 65 485 446 3025
                          79,30% 30/12/2021 11244 19 0,3% 1 884 51 65 488 200 3333
                          10/01/2022 19821 23 0,2% 1 915 51 65 493 316 3333
                          20/01/2022 34207 24 0,1% 1 952 59 65 496 464 3881
                          30/01/2022 36116 30 0,1% 1 994 57 65 500 398 3760
                          10/02/2022 18700 36 0,1% 2 049 55 65 504 727 3622
                          11/02/2022 17025 36 0,1% 2 054 55 65 506 301 3622
                          72 236 29 119

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                            ...А ти вземаш нещата прекалено близко до сърце. Успокой се бе, човек.
                            В крайна сметка житието на всеки от нас е до голяма степен функция на това в какво вярваме, кого 'слушаме', как оценяваме случващото се около нас. Характерно за слабите хора е да търсят постоянно някой да им е виновен и да им пречи. Времена като настоящите са идеалната хранителна среда за всякакви слаби хора да блеснат като революционери (анархисти, крайно десни, крайно леви в голямата си част са дребни комплексирани душици опитващи се да се изразят и блеснат през призмата на крайни идеи и част от подобна крайна група).

                            За мен лично правителствата в западния свят (изтокът се управлява в 90% от диктатура и не ги броя - те си имат дневен ред) трябва да направят границата къде мерките имат смисъл и къде наливат вода в мелницата на крайни организации финансирани от хора, които не искат мир и просперитет, а искат разделение и драпане за глупости, за да може да създават партии като тази на копейкин примерно (такива има в цяла Европа и леви и десни - важното е да са крайни и да играят по тънката струна на милиони комплексирани душици).

                            Това, което се наблюдава в Канада, а и във Франция е яхване на вълната в края и от определени структури. Мерките така и така трябва да паднат идните дни до месец масово, но идеята на тези 'конвои' е да се случат малко преди мерките да паднат и като паднат да има 'Победа', а тази победа да избута на сцената нови попълнения от ранга на волен,янето, баркека, копейкин и тн. 'герои-патриоти'
                            Тези герои много бързо показват моралните си 'качества' и затова задкулисието от години бута един или друг проект. Това се случва в цяла Европа и не е изолирано явление у нас.

                            Нашите управници имат горе долу месец макс и след това трябва да свалим всички мерки. Обърнете внимание, че копейкин се активизира и той с нови протести - не се бъркайте момента е избран точно в края на вълната, когато така и така икономиката си иска своето и нещата трябва да се успокоят. В един такъв момент един 'як' протест с докарани от села и паланки хора за по 40-50 кинта да дойдат 'на Софията' - ще представи нещата едва ли не как копейкин и кохортата сламени хора са победили системата.

                            За мен правилна стъпка е да се даде ориентировъна карта кога и как ще отпадне всичко в РБ, за да не се налива вода в мелницата на 'патриотите'.
                            Last edited by bertram; 12.02.2022, 09:09.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Не се ли усещаш колко смешен ставаш в ината си да изкараш червеното - синьо
                              ...А ти вземаш нещата прекалено близко до сърце. Успокой се бе, човек.

                              Коментар


                              • На ковид барикадата остана сал барбарончо...Още не е разбрал че тоя месец няма да има 3000 евро за него и 2000 за барбаронката...пандемията свърши.Са мислят какво да е следващото лайно което да спуснат...Бърто и компанията му сигур вече пътуват с конвоя на свободата към Париж.Сичкото грантаджии се изпокри...и се чуди как да мине при антиваксърите без да му се подиграват.Ама друго си е да се минеш и да ти нажулят задника три пъти.Ха ха хаха а оня габровския айдук сигур вече е в по добрия свят.

                                Коментар

                                Working...
                                X