IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
    ЗАГЛАВИЕ:
    "549 нови случаи на корона вирус, положителни 12%"
    по-надолу:
    "При починалите хората - двама за последното денонощие - единият е бил без ваксинация."
    Т.Е., 50% ОТ ПОЧИНАЛИТЕ СА БИЛИ ВАКСИНИРАНИ
    .... почти винаги, когато починалите са под 10 човека броя се изписва с думи, а над 10 с числа..... тва от мързел ли еееее.....
    И аз се чудя Какво още може да напише човек, който няма какво да каже ? ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Да има случаи дето повтарят, както и според мен на повечето активни хора ако бръкнеш в носа ще изкараш Ковид почти сигурно без да имат някакви симптоми.
      Какво ли ще изкараш, ако бръкнеш някъде другаде.......

Коментар

• ЗАГЛАВИЕ:
        "549 нови случаи на корона вирус, положителни 12%"

по-надолу:
        "При починалите хората - двама за последното денонощие - единият е бил без ваксинация."
        Т.Е., 50% ОТ ПОЧИНАЛИТЕ СА БИЛИ ВАКСИНИРАНИ

.... почти винаги, когато починалите са под 10 човека броя се изписва с думи, а над 10 с числа..... тва от мързел ли еееее.....
        Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Интересно и в България случаите се увеличават. Аз си мислех, че почти всички са го прекарали и съответно сме стигнали стадния имунитет. Обаче явно има хора, дето не са го прекарали или дето го карат за втори път, трети път.

Да има случаи дето повтарят, както и според мен на повечето активни хора ако бръкнеш в носа ще изкараш Ковид почти сигурно без да имат някакви симптоми.

Както и да е това с увеличението не ми харесва - мислех че сме стигнали края на пандемията, ама явно не е.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
            Конспирацията да върви

Тоест, казваш без ваксина бабичките няма да се давят и стават безсмъртни? След като толкова знаменитости се давят от ваксината , какво остава за редовите бабички? Къде е пикът на смърт вследствие удавяне в статистиката? А и защо само удавяне? А ако са шофирали когато ваксината ги е шамаросала? Що ми се струва че бабички и небабички средно прекарват много повече време шофирайки, отколкото плувайки?

Тенденциозно подбирани анекдотични случаи са това и нищо повече. Голяма доза предубеденост трябва за да не го видиш.

Коментар

• Конспирацията да върви

https://www.bbc.com/news/av/world-europe-61918678
              Anita Alvarez: Coach saves US swimmer who fainted during competition

https://www.vesti.bg/sviat/aktrisa-o...cident-6146130
              Актрисата Мери Мара почина след трагичен инцидент
              Разследващите инцидента все още не са обявили официалната причина за смъртта на Мери Мара. Според тях обаче няма данни за насилие и по всичко изглежда, че тя се е удавила при неясни засега обстоятелства.

Боци боц... тик так?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                По новините в мейнстрийм медиите се появи новината за нова вълна на короната.
                P.S. Как пък точно след форума в Давос се получи тая вълна, не знам.
                Да бе, да И марсианците бяха на форума в Давос

Чудя се къде ви произвеждат такива като теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                  По новините в мейнстрийм медиите се появи новината за нова вълна на короната.

Погледнах таблиците (бях зает през последната седмица и не съм ги гледал) и през последните 2 седмици има трайно нарастване на заразените навсякъде в Европа.

Ето и среднопретеглените данни по региони за нарастване на броя заразени:
                  * Западна Европа: +74%
                  * Централна Европа: +123%
                  * Източна Европа: +146%
                  * Скандинавия: +28%
                  * Русия: -17%

В същото време числата за смъртността са следните:
                  * Западна Европа: 5/М
                  * Централна Европа: 1/М
                  * Източна Европа: 1/М
                  * Скандинавия: 3/М
                  * Русия: 3/М

Доколкото следя новините, отново се лансират "ваксините" и по-точно 4-тата игла. Да видим какво са ни спретнали като продължение на сапунката "Ковид-19" след внезапното затихване на "пандемията" покрай войната в Украйна.
                  Пародията вече е оскърбителна. Инжекциите са правени за вирус от преди 30 месеца. Недвусмислено се доказа че нямат ефект за "умрикон" варианта. Недвусмислено се доказа и провери че Умрикон вариантът е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕКА НАСТИНКА и просто няма как да я караш по-леко, та ако ще експерименталните терапии, хипотетично осигуряващи по-леко преболедуване, да имаха някакъв ефект. Среднодневната смъртност НА ПЛАНЕТАТА от ковидизмишльотина в момента е 1200 човека на ден - не мисля че съществува друга причина за смъртност, която да взема по-малко жертви дневно?? Вероятно единствено при инциденти свързани с рязане на ноктите смъртността е по-ниска. https://www.worldometers.info/coronavirus/ Почвам искренно и силно да се обиждам от цялата история, сериозно ли сме толкова глупави? Сериозно??

Коментар

• По новините в мейнстрийм медиите се появи новината за нова вълна на короната.

Погледнах таблиците (бях зает през последната седмица и не съм ги гледал) и през последните 2 седмици има трайно нарастване на заразените навсякъде в Европа.

Ето и среднопретеглените данни по региони за нарастване на броя заразени:
                    * Западна Европа: +74%
                    * Централна Европа: +123%
                    * Източна Европа: +146%
                    * Скандинавия: +28%
                    * Русия: -17%

В същото време числата за смъртността са следните:
                    * Западна Европа: 5/М
                    * Централна Европа: 1/М
                    * Източна Европа: 1/М
                    * Скандинавия: 3/М
                    * Русия: 3/М

Доколкото следя новините, отново се лансират "ваксините" и по-точно 4-тата игла. Да видим какво са ни спретнали като продължение на сапунката "Ковид-19" след внезапното затихване на "пандемията" покрай войната в Украйна.

P.S. Как пък точно след форума в Давос се получи тая вълна, не знам.
                    Да не би пък чичко Бил да се е развилнял, че не вървят ваксините?...
                    Last edited by Kildirim_Bei; 27.06.2022, 19:01.
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Тоест в следващите 3 години да очакваме 6 милиона прираст в следствие на проблеми с фертилността и 220 милиона жертви на скрите качества на ваксината
                      Давам цифри.Всеки да ги тълкува както намери за добре.Всяка система рано или късно търси баланса си и равновесието си...............

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Аз обичам цифрите.Простата математика ми е стихията.За да стане още по-ясно.Тези 220 000 000 ако ядат САМО по 1кг хляб на ден и нищо друго всеки ден им трябват 330 000 000 кг зърно-330 000 тона.България произвежда 6 000 000 тона на годината.За 20 дена прираста на популацията за последните 3 години ще изяде произведеното от България зърно за година.Трябват 18 Българии само за прираста за последните 3 години.А те няма да се задоволят само със сух хлебец......Ще искат месце.......Олио......Варива.....зеленчуци......Др ехи и обувки.........Телефони.......и какво ли още не е.....И това е само прираста за 36 месеца.......Това че България намалява като население е без значение.Важна е общата картина........лекуването ще е голямоооооооо и продължително.......Дордето се възтанови равновесието и баланса в отношенията човек-природа.
                        Тоест в следващите 3 години да очакваме 6 милиона прираст в следствие на проблеми с фертилността и 220 милиона жертви на скрите качества на ваксината

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                          С всички условности жертвите на вируса са 6 000 000 за 30 месеца..........Ужасната пандемия коси..........А за последните 36 месеца човешката популация е нараснала с 220 000 000 ....................въпреки ужасната пандемия.......Истинската пандемия е друга......И в момента господарите на системата я лекуват.....по техен си начин..........Малката Грета Тунберг-а чрез нея говорят господарите на системата- преди година ясно каза-Здравната криза климатичната криза демографската криза и икономическата криза са всъщност лицата на една единствена криза...........220 000 000 прираст за 36 месеца....
                          Аз обичам цифрите.Простата математика ми е стихията.За да стане още по-ясно.Тези 220 000 000 ако ядат САМО по 1кг хляб на ден и нищо друго всеки ден им трябват 330 000 000 кг зърно-330 000 тона.България произвежда 6 000 000 тона на годината.За 20 дена прираста на популацията за последните 3 години ще изяде произведеното от България зърно за година.Трябват 18 Българии само за прираста за последните 3 години.А те няма да се задоволят само със сух хлебец......Ще искат месце.......Олио......Варива.....зеленчуци......Др ехи и обувки.........Телефони.......и какво ли още не е.....И това е само прираста за 36 месеца.......Това че България намалява като население е без значение.Важна е общата картина........лекуването ще е голямоооооооо и продължително.......Дордето се възтанови равновесието и баланса в отношенията човек-природа.

Коментар

• С всички условности жертвите на вируса са 6 000 000 за 30 месеца..........Ужасната пандемия коси..........А за последните 36 месеца човешката популация е нараснала с 220 000 000 ....................въпреки ужасната пандемия.......Истинската пандемия е друга......И в момента господарите на системата я лекуват.....по техен си начин..........Малката Грета Тунберг-а чрез нея говорят господарите на системата- преди година ясно каза-Здравната криза климатичната криза демографската криза и икономическата криза са всъщност лицата на една единствена криза...........220 000 000 прираст за 36 месеца....
                            Last edited by Hermes73; 26.06.2022, 18:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Преди 2-3 дни мина новина че някаква фирма е направила ваксина по традиционния метод- полумъртви вируси . Някой сеща ли се коя е фирмата- не е от световните
                              Не съм чул, ама то вече почти всички сме естествено ваксинирани. та какъв е смисъла ?!..., А вируса в момента стана по-безопасен от грип като смъртност....

Коментар

• Преди 2-3 дни мина новина че някаква фирма е направила ваксина по традиционния метод- полумъртви вируси . Някой сеща ли се коя е фирмата- не е от световните

Коментар

Working...
                                X