IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
    Мале сега погледнах и останалите страни в Европа това е направо мазало

Ко стана бе Барби не требваше ли при нас да е мазало щото не сме ваксани ???

спрЕха пътеката и интересът рЕзко намалЕ
    Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Мале сега погледнах и останалите страни в Европа това е направо мазало

Австрия с по над 7000 нови случая на ден
      Англия с по над 33 000 нови случая
      Италия с по над 40 000 нови случая
      Франция с по над 70 000 нови случая
      Германия с по над 120 000 нови случая

а в БГ зорлем по 300 на ден

Ко стана бе Барби не требваше ли при нас да е мазало щото не сме ваксани ???

Коментар

• Ваксините са за стари щамове, те не могат да направят ваксина за текущите защото няма как да стане. По добре да караш всички щамове един след друг, отколкото да прескочиш няколко и като се заразиш да ти удари имунната система и да го изкараш тежко. Другото е че докато не се спре движението на хора между държавите щамовете ще са опасни, много по безобидно е да се изкарват щамовете които се развиват локално. Всички вируси мутират часово, нов щам се получава примерно за 24 часа, за другите вируса медицината казва че е така и този няма как да не мутира често, а не както заблуждават. С ваксиниране въобще не може да се спре, само с изолиране и няма нужда да е жестоко, достатъчно и бързото движение на пътници да бъде сведено до нула, пътническата авиация е най опасна, пренасят се бързо щамове които са различни от тези които са се развили локално.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Хубава новина: антиваксърите, които при това гласуват винаги
          за Възраждане, ИТН, ДПС, ГЕРБ и т.п. заминават на концерт на Кобзон

Барби сега пак погледнах резултатите за БГ Гърция и Израел

Ваксаните Гърци и Израелци в момента са с по 10 000 нови случая на ден и растът

Ние сме с по 300 и намаляват

Да не говориме за Португалия там са с по над 15000 на ден - едни от най ваксаните

Толкова за тия дето ревеха как щял да ни пропадне туризма щото не сме се ваксали

И преди ти казах в дългосрочен план ще се окаже че феновете на Възраждане са доста по умни от ДеБъ

Коментар

• Колко % от тези са били без ваксини и колко без бустер?

Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Хубава новина: антиваксърите, които при това гласуват винаги

https://coronavirus.bg/bg/

Коментар

• Хубава новина: антиваксърите, които при това гласуват винаги

https://coronavirus.bg/bg/

Last edited by barbaron; 23.06.2022, 15:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4o4ko Разгледай мнение
                Това обяснява всичко:
                https://ussanews.com/2022/06/22/inte...dverse-events/

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

ПП Разбира се аз ще дам буквално живота си за децата ми да не бъдат набодени при това вече с почти всяка ДРУГА ваксина с 2-3 изключения за които нямам съмнение, че имат полза и няма вреда / туберколоза, хепатит и тропически болести при път в джунглите/ Едното ми дете имаше дата за реваксиниране наскоро. с една от многовалентните... отказах..... Просто нямам доверие вече в системата , а и всички ваксини се правят от същите монополи и се контролират от същите регулаторни органи, които позволиха ковид историята....
                  Б**и правят ме насила антиваксър :-))))
                  Винаги съм имал абсолютно позитивно и безкритично отношение към ваксини, когато слагахме на детето, освен всички по календар, имаше опционални, и едната по стечения на обстоятелства не я сложихме и ме беше яд. Сега след това неописуемо фиаско, повече съм категоричен че няма да си сложа никаква ваксина, освен в случай на нужда срещу бяс. Дори тетанус, вече имах случай, прецених риска и не си сложих. Дори ако се набода на ръждив пирон, което е най-рисковата ситуация, твърде вероятно е да си направя разрез за прочистване, вместо да отида за инжекция. Дотолкова загубих доверие във всякакви ваксини. Още повече че в момента за себе си нямам съмнение че се разиграва някаква лоша и голяма игра, която е много отвъд печалбите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4o4ko Разгледай мнение
                    Аа, науката е категорична че причината е МИСТЕРИОЗЕН СИНДРОМ - никакво друго обяснение не може да се намери. "Healthy young people are dying suddenly and unexpectedly from a mysterious syndrome - as doctors seek answers through a new national register " https://www.dailymail.co.uk/news/art...nly-dying.html Всъщност мистерията е разкрита от друг екип гениални учени - причината за внезапните необяснени смъпти при млади хора били КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ, не ми се рови, но по-късно може да пусна линка. Науката е голяма работа.

Коментар

• Нова мистерия и драма в спорта.....
                      https://m.dir.bg/corner/drugi/mister...anskiya-futbol
                      https://m.dir.bg/corner/drugi/drama-...yorka-ya-spasi

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Пич, абсолютно същото. Вече не вярвам и на старите ваксини. Можеш ли да споделиш кои според теб са сигурните, че даже за тетанус почнах да се замислям. Имам роднина сравнително нагоре в здравната система, който не слага никакви ваксини на чавето си. Предвид други особености на характера му нямам пълно доверие за съвет.
                        То е много сложно да се каже ''сигурна''. Първо стана ясно за всички / за мен отдавна беше щото бях дълбал в докладите от конференции/ че ефективността е приблизителна при повечето / понякога само около 50%/. После ваксина за дадено нещо / да речем туберколоза/ от различен производител е съвсем различно нещо от такава за същата болест при друг производител защото се използват различни щамове за направата им Това за класически ваксини без оглед на ''добавките'' от конспиртивните теории / не ме интересуват/.
                        Та за мен / ЛИЧНО МНЕНИЕ и не е препоръка по никакъв начин/ има смисъл от ваксина която е ползвана десетилетия на практика / демек 20-30 години поне/ , болестта е сериозна като последици, разболява много хора и лесно. Не ме интересува ваксина за болест от която се разболяват 10% от хората и умират 0.1% от тях примерно. Добре е ваксината да не е на някоя от големите световни компании защото те имат начините да получат одобрение при всякакво представяне при изпитанията - знаем че една от Ковидските компании е осъждане ежегодно за различни измами....
                        Та грубо на тези критерии ми отговаря Туберколозката / тя е наша ваксина изпитана много дълго/ и Хепатит А и Б / за тях не знам дали са въобще в календара , но ги направих на децата и на нас също защото човек ако попадне в болница или при некадърен зъболекар - имам близък с такава случка може с лекота да се зарази... и нема отърване/ Както написах и тропически - като жълта треска, тиф и т.н. при пътуване в такива райони. Нямам идея кой ги произвежда и дали са вредни , но болестите макар и вече рядко срещани са гадни. Другите 10-ина ваксини или колкото са там в детският календар не ме интересуват . Най-малкото ми дете е ваксинирано само с двете и не ходи на детска . Ако трябва и училището ще е онлайн или като частен ученик ако е нужно....
                        А да и няма да сложа ваксина от новите технологии / рнк и маймунска адено и подобно/ на никой близък в следващите поне 30 години . Докато технологиите се докажат като безвредни / засега са доказано вредни/ през деца , пораснали и родили деца////

Отново това е лично мнение и не е препоръка. Всъщност препоръката ми би била всеки друг извън близките ми да се ваксинира с всичко възможно за да се пълни базата с данни....:-)
                        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 18.06.2022, 21:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

ПП Разбира се аз ще дам буквално живота си за децата ми да не бъдат набодени при това вече с почти всяка ДРУГА ваксина с 2-3 изключения за които нямам съмнение, че имат полза и няма вреда / туберколоза, хепатит и тропически болести при път в джунглите/ Едното ми дете имаше дата за реваксиниране наскоро. с една от многовалентните... отказах..... Просто нямам доверие вече в системата , а и всички ваксини се правят от същите монополи и се контролират от същите регулаторни органи, които позволиха ковид историята....
                          Пич, абсолютно същото. Вече не вярвам и на старите ваксини. Можеш ли да споделиш кои според теб са сигурните, че даже за тетанус почнах да се замислям. Имам роднина сравнително нагоре в здравната система, който не слага никакви ваксини на чавето си. Предвид други особености на характера му нямам пълно доверие за съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                            Какво си наръгахте, а. То беше ясно какво. За децата ще трябва да се борим - в буквалния смисъл. Не са се отказали чудовищата.
                            Няма доказателства за причината :-) То може да е от вируса тва :-)
                            Иначе вече пише и у нас за едно странично приложение на мерките за което коментирахме в другата тема / с банките проблем си има, а това е разрешението на пробема/. Сега като се замисля още колко много възможности има..... Какъв прекрасен свят ни очаква.

https://it.dir.bg/tehnologii/kitay-k...-prilozhenie-1

Относно децата и всички битката е обречена. Дали е тази ваксина или друго нещо мерки ще има ... и контрол и последици / Китай е най-напред както виждаме - социален рейтинг, всеки закачен за приложението, поне милиард публични видеокамери инсталирани с лицево разпознаване, суперкомпютри с ИИ и т.н.
                            Юлката ся ще каже , че мътим конспирации, но съм сигурен, че СЗО или ГАВИ или там който и да е има база данни с кой, кога с какво е ваксиниран / иначе сертификатите как се отчитат кой е ок и кой не/ От тук има и база за тези които не сме се наболи, а ние сме малцинство. Могат с лекота да направят неумишлено дискриминационни заграждения за тези антиковидваксъри и те ще бъдат подкрепени от крампиращото мнозинство принудени. Например в твоят случай - на какво точно ще учиш студентите след като не си се набол ?! Да не изпълняват държавни препоръки ли ? Айде съкращение на щата във факултета и марш на нивата да копаш картофи. , че набодените се схващат и не могат..... Това е само илюстративен пример.... Като добавим финансовите галимации, Китай, войната и т.н. голяма забава....
                            Оруел пасти да яде за света към който сме тръгнали

Last edited by pesimist4o na kvadrat; 18.06.2022, 16:26.

Коментар

• Какво си наръгахте, а. То беше ясно какво. За децата ще трябва да се борим - в буквалния смисъл. Не са се отказали чудовищата.
                              ================ (world orders review) ================ TENNIS ELBOW ? NO SIR. TENNIS EMERGENCY ? HELL YES ! (CO-VAX-XED RACKETEERS COURT DISASTERS) https://www.bitchute.com/video/sltYO4nuoW3o/ [SHARE] ================ (c) https://www.bitchut…

Коментар

• Вицепремиерът Борислав Сандов е с COVID-19

Той споделя още, че е с 3 ваксини - две Astra и бустер Pfizer.

Ама що не си си сложил втори БУСТЕР - тогаз нямаше да те хване
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X