IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Като гледам статистиката за омикрон и пост-омикрон периода (от 1-ви януари т.г. досега) по намаление на показателите "Брой заразени" и "Смъртност на милион" най-добре се справят държавите от Централна и Източна Европа. Данните са на седмична база, а нивото на ваксинация и смъртността на милион са среднопретеглени по населенията на съответните държави.

    * Западна Европа (общо население 378 млн. души, ваксинирани 78%)
    заразените намаляват от 3.75 млн. на 590 хил. души (-84%); смъртност/М намалява от 16/М на 6/М (-65%)

    * Централна Европа (общо население 75 млн. души, ваксинирани 62%)
    заразените намаляват от 173 хил. на 23 хил. души (-87%); смъртност/М намалява от 65/М на 2/М (-97%)

    * Източна Европа (общо население 115 млн. души, ваксинирани 44%)
    заразените намаляват от 262 хил. на 33 хил. души (-87%); смъртност/М намалява от 32/М на 2/М (-95%)

    * Скандинавия (общо население 33 млн. души, ваксинирани 76%)
    заразените намаляват от 217 хил. на 22 хил. души (-90%); смъртност/М намалява от 13/М на 6/М (-56%)

    * Русия (население 146 млн. души, ваксинирани 51%)
    заразените намаляват от 157 хил. на 29 хил. души (-81%); смъртност/М намалява от 45/М на 4/М (-91%)

    Всичко това се случва на фона на значително по-лоши демография и ниво на здравеопазване в държавите от Централна и Източна Европа в сравнение с тези в Западна Европа и Скандинавието.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

    Коментар


    • Май се отлага зловещото античовешко споразумение на СЗО за пландемиите? Само смея да се надявам. Така или иначе е глътка въздух за година-две и после ще го набутат пак, но все пак...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
        Шарката за пръв път е ползвана като биологично оръжие от американските завоеватели срещу местното население индианците. Подарявали са им заразени одеала да се топлят. Също така са избили и бизоните, за да няма какво да ядат.
        Наследниците на тези демократични завоеватели в днешно време ползват същите прийоми, пускат зарази, отровни ваксини и са на път да предизвикат и глобален глад. Храна ще има срещу cbdc, cbdc срещу послушание, добро поведение и редовно ваkсиниране.
        Съгласен, ей ги тия във Давос се събрали да решават проблемите дето сами родиха - енергийна и продоволствена криза плюс инфлация.
        Забрави подаръците от огнена вода - сега е заменена със трева и евтин алкохол.
        Но вече Завоевателите ползват прийомите за целия свят, не само за Северна Америка.
        Само че, евентуалния отпор от Китай и Русия нещо не го виждам ясно, като и във двете страни послушанието е жизнено задължително, а Китай даже първа ще се похвали скоро със CBDC.
        Last edited by hazard; 02.06.2022, 23:41.

        Коментар


        • Шарката за пръв път е ползвана като биологично оръжие от американските завоеватели срещу местното население индианците. Подарявали са им заразени одеала да се топлят. Също така са избили и бизоните, за да няма какво да ядат.
          Наследниците на тези демократични завоеватели в днешно време ползват същите прийоми, пускат зарази, отровни ваксини и са на път да предизвикат и глобален глад. Храна ще има срещу cbdc, cbdc срещу послушание, добро поведение и редовно ваkсиниране.

          Коментар


          • Подценявате рептила Гейтс, дайте му време да се развихри де и да подготви почвата.
            Маймунската шарка напредва бавно (пак) във Европа (594), като станат по хиляди във всяка страна, СЗО и медиите ще се се задействат.
            УК вече има 207 бройки, Испания - 142, Португалия - 119.
            Топлото лятно време и силният европейски туризъм са добри условия за усилената размяна на телесни течности и за развитието на Новия Проект.
            Не позценяваме и наведените Европейски правителства даващи лесно рамо на Началниците, както и зомбираното население на Западна Европа.
            Last edited by hazard; 03.06.2022, 00:19.

            Коментар


            • момци, имате ли инфо какво стана с "гранд жури" в САЩ
              ...... или нещо голямо насочи погледите в друга посока.....
              Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                Само аз останах в темата.
                Нищо чудно.
                Вече и децата в яслите разбраха, че всичко покрай ковида (и най-вече "ваксините") е лъжа, измама и далавера за определени хора и фирми.
                Ковида беше грандиозно цирково представление на световната сцена с основно участие на биг фармите и мощна подкрепа от страна на политиците. В крайна сметка го отнесоха болшинството зрители - и от финансова гледна точка, и от гледна точка на неизвестни вреди върху здравето в средно- и дългосрочен план.
                Last edited by Kildirim_Bei; 02.06.2022, 08:07.
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                Коментар


                • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                  Добре де, само бустерът му е фалшив. Или поне само за бустера имат доказателства.
                  Само бустара фалшив... Значии или се е набол два пъти и после рискува да влезе в настоящата ситуация - защо? Щом вече се е набол с две, що не с трета? Така че според мен и трите пъти се е опазил. Има и друг вариант - да се е излъгал да се набоде наистина, и да е получил някой от изключително редките странични ефекти от безвредните и безопасните - и да се опитва да се спаси от още подобни. Все е една и съща... посоката на вятъра.

                  Коментар


                  • Добре де, само бустерът му е фалшив. Или поне само за бустера имат доказателства.

                    Борис сигурно трепери че сега, след ковид партито, Скотланд Ярд ще почнат да разследват и ваксинации

                    Коментар


                    • Само аз останах в темата. Ама за такива като мен, които гледат накъде летят прашинките за да се ориентират откъде духа вятъра. Това е толкова прекалено, че чаках няколко дни докато се убедя че е истина. José María Fernández Sousa-Faro the president of PharmaMar, among the more than 2,200 falsely vaccinated. Хехе но защо не ще безвредните и безопасните. Толкова ефективни и ефикасни. Все едно се е подвел по конспирациите на антивацърите... Тоя шеф на фармацевтична компания. А сега де. Като гледах видеата преди година - и Фаучи и Нетаняху се боцнаха фейк, но там няма да се разкрие вероятно. Айда, бустерите са пресни, отивайте
                      El nombre de José María Fernández Sousa-Faro , presidente de PharmaMar, se encuentra en la lista de nombres de miles de falsos vacunados contra el coronavirus en España, según...

                      Коментар


                      • Тая тема отдавна еволюира отвъд експерименталните терапии, заблуждаващо наричани ваксини, така че ще споделя тук нещо, което според мен има връзка, макар и индиректна и далечна. Но е буквално най-страшното и гадно нещо, което съм виждал. Помислих сериозно върху това и наистина смятам че не съм виждал толкова отвратителна визия за бъдещето. Може би понеже почва да изглежда толкова близка и възможна. https://www.youtube.com/watch?v=JjwzL_3at88 Visions of the Gamepocalypse - Jesse Schell

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                          COVID-19 не е изчезнал. Напротив.
                          Докато събитията в света се развиват по лош военнен сценарий, коронавирусът продължава да мутира и да се разпространява по цялата планета. Появяват се нови варианти на COVID-19.
                          Omicron вече губи позиции. Новият подвариант на Omicron е по-заразен от своя предшественик, както и по-смъртоносен.
                          Какви са новите варианти на COVID-19.
                          Подвариант на Omicron BA.2 (известен още като невидим omicron). Той е придобил способността да избягва тестове и е с около 30% по-заразен от своя предшественик. BA.2 прониква в клетките по различен начин и по различен начин засяга белите дробове. Вирусът има еволюционно предимство. Ако разпространението на новия вариант не бъде спряно, светът ще се сблъска с неистово увеличаване на болестите и смъртните случаи. Такъв е и еволюционният потенциал на коронавируса SARS-CoV-2.
                          Нелибералният Китай неслучайно е шаш и паника и провежда безкомпромисна политика на нула заразени във момвнта.
                          Западните либерални правителства или си затварят очите, понеже са обримчени със заеми и трудно биха прождали нови затваряния или са във неведение.
                          От друга страна се показа, че само нов пригоден бустер може да противодейства на новите щамове, но неговата сила експонентно намалява достигайки само 30% след 6 месеца.
                          Понякога не мога да разбера сериозно ли пишеш някои неща, или само преразказваш тенденциите? По въпроса за Китай, който за пореден път се спекулира че "знае нещо" много страшно и тайно за ковиднастинката, всъщност Китай е тоталитарно правителство от типичен сорт. Като се спусне партийна директива, тя се спазва и преследва от функционерите сляпо и енергично. В момента примерно в Шанхай уж свършват карантината, но са оставили на локални единици да решават дали да отварят вече и да пускат полумъртвите роби от безкрайната карантина - забравих как се водеха, но нещо от калибъра на домоуправител - съответно НИКОЙ не пуска, понеже ако пуснеш хората и се появят заразени, ти си виновен. По-лесно е да ги държиш още затворени, пък те да мрат. Като затваряха под карантина имаше безумни видеа - сам фермер с трактора на нивата, идва полицията със скафандрите и го гони да отива в карантина. Понеже не се търси логика, а тотално подчинение на директивите. Казали са НУЛЕВ КОВИД и всеки с някаква власт ащо трябва ще избие съгражданите си ама ще го "постигне".

                          За ковиднастинката - само като погледнеш графиките - вече и по съчинените данни всичко отива стръмно надолу https://www.worldometers.info/coronavirus/

                          Сега ме притеснява маймунската пъпка. Ето какво виждам като опасен вариант за бъдещето- за нея вече са готови инжекциите - нямало да ги ръгат наред -добре. Но карантината е като гледам около месец - 20 дни инкубация и 2 седмици боледуване - нищо чудно да кажат 30 дена карантина за контактните. Но ООО има опция, ела да те инжектираме СЪС ВАЦИНАТА и може да не седиш карантина. Всеки който е бил "контактен" ще трябва 30 дена арест или инжекцийка. И то всеки път като си "контактен" - 30 дена арест. Аз както работя със 70 човека, има вероятност да излизам за по 3-5 дена от ареста, виждам се с тях, о не опа контактен - и айде пак 30 дена. Та така, опасявам се че нов модел принуда и изнасилване са съчинили. За да бодат още със ВАЦИНИВАЦИНИВАЦИНИ което в последната година по някаква причина е най-ама най- не бе сериозно най-важното нещо на планетата за всички времена.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                            COVID-19 не е изчезнал. Напротив.
                            Докато събитията в света се развиват по лош военнен сценарий, коронавирусът продължава да мутира и да се разпространява по цялата планета. Появяват се нови варианти на COVID-19.
                            Omicron вече губи позиции. Новият подвариант на Omicron е по-заразен от своя предшественик, както и по-смъртоносен.
                            Какви са новите варианти на COVID-19.
                            Подвариант на Omicron BA.2 (известен още като невидим omicron). Той е придобил способността да избягва тестове и е с около 30% по-заразен от своя предшественик. BA.2 прониква в клетките по различен начин и по различен начин засяга белите дробове. Вирусът има еволюционно предимство. Ако разпространението на новия вариант не бъде спряно, светът ще се сблъска с неистово увеличаване на болестите и смъртните случаи. Такъв е и еволюционният потенциал на коронавируса SARS-CoV-2.
                            Нелибералният Китай неслучайно е шаш и паника и провежда безкомпромисна политика на нула заразени във момвнта.
                            Западните либерални правителства или си затварят очите, понеже са обримчени със заеми и трудно биха прождали нови затваряния или са във неведение.
                            От друга страна се показа, че само нов пригоден бустер може да противодейства на новите щамове, но неговата сила експонентно намалява достигайки само 30% след 6 месеца.
                            Нямаш НИКАКВИ СИМПТОМИ, не може да се хване и с измислените ПСР никакъв Факирус ама иначе си БОЛЕН, БОЛЕН ве БЕЗСИМПТОМНО.
                            Сал бустера ще ви спаси от БЕЗСИМПТОМНИЯ факирус
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                            Коментар


                            • COVID-19 не е изчезнал. Напротив.
                              Докато събитията в света се развиват по лош военнен сценарий, коронавирусът продължава да мутира и да се разпространява по цялата планета. Появяват се нови варианти на COVID-19.
                              Omicron вече губи позиции. Новият подвариант на Omicron е по-заразен от своя предшественик, както и по-смъртоносен.
                              Какви са новите варианти на COVID-19.
                              Подвариант на Omicron BA.2 (известен още като невидим omicron). Той е придобил способността да избягва тестове и е с около 30% по-заразен от своя предшественик. BA.2 прониква в клетките по различен начин и по различен начин засяга белите дробове. Вирусът има еволюционно предимство. Ако разпространението на новия вариант не бъде спряно, светът ще се сблъска с неистово увеличаване на болестите и смъртните случаи. Такъв е и еволюционният потенциал на коронавируса SARS-CoV-2.
                              Нелибералният Китай неслучайно е шаш и паника и провежда безкомпромисна политика на нула заразени във момвнта.
                              Западните либерални правителства или си затварят очите, понеже са обримчени със заеми и трудно биха прождали нови затваряния или са във неведение.
                              От друга страна се показа, че само нов пригоден бустер може да противодейства на новите щамове, но неговата сила експонентно намалява достигайки само 30% след 6 месеца.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                                Споделям любопетно събитие - https://nypost.com/2022/05/21/runner...n-finish-line/ Runner dies at Brooklyn Half Marathon finish line, 15 others taken to hospital

                                Особено интересно е представянето в CNN "marathon in Brooklyn where 15 others were injured" https://edition.cnn.com/2022/05/21/u...red/index.html - И как точно "наранени" - не питай, не мисли. Нещо ги е наранило, не са припаднали по незнайни причини. Които причини единствено е АБСОЛЮТНО КАТЕГОРИЧНО СИГУРНО че не са заради инжектиране с експериментални "ваксини".

                                В другото писание също има смехотворен пасаж - The race ...was held under unseasonably warm conditions. The temperature at 9 a.m. at Coney Island was already 70 degrees (фаренхайт) with 83% humidity, according to Fox Weather. Гледам ги тия нереално високи температури - бе тва 21 градуса? На снимките също е едно сиво, облачно, не е напекло някакво слънце - няма значение КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ са виновни. Науката е категорична.

                                Ето още една жертва на климатичните промени - 19 годишен разказва за ваксинно-причинения си инфаркт. https://www.bitchute.com/video/OWj1RFSGcGUd/

                                Ей го пък тоя напрежението му повлияло https://gong.bg/tenis/multimedia/vid...-v-kryv-683820 "Припаднах в съблекалнята, ударих си главата и си счупих носа. Намерили са ме целият в кръв, а главата ме болеше ужасно. Не помня нищо. Говорих с моя лекар и той ми каза, че напрежението от мача ми е повлияло"

                                Някакъв футболист или ръгбист почина тия дни, не ми се рови и за неговото име и история, ама само запомних че там пък имало конфликт на терена и напрежението му дошло в повече и умрял. Бре бре

                                Симона Халеп при отпадането си в началните кръгове в Париж:

                                Нямах въздух, имаше стягане в областта на гърдите, виеше ми се свят. Трудно изкарах мача, имах проблеми и в съблекалнята …”

                                Било паникатака

                                https://m.dir.bg/corner/tenis/panik-...adane-na-halep

                                Коментар

                                Working...
                                X